Wheelman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom a 2. részt ezerrel!Remélem abban már jobb lesz a fizika az autók motorok valósabbak lesznek szóval kispolszkival nem érnek utol egy gyorsasági motort,meg szebb lesz élsimítással.
Next PC upgrade: 2022
Próbáld meg azt hogy a fõ mappában ahol a sokk kis rar van, csak az egyikre böksz hogy kibontás ide.
A fájlnév:vty-0239
Csak így.Ha társítom WinRAR-al akkor benne van az iso.De amikor kiakarom csomagolni akkor kéri vty-0239.r00 fájlt.Minek?
Ahonnan letöltöttem ott is kérdezik de senki se válaszol😞
Letöltöttem a játékor vipfile-ról.Egybe.És amikor ki akarom csomagolni a akkor kéri a 00 part-ot.Miért?😮
7GB töltöttem le.
énis játszogatok a gémmel, csak van egy kisproblémám!
amikor elviszeka taxival egy embert, utána egy bizonyos betûre vált az a jel, ahonnan indultam! ez vagy a,b,c,s betû! utána újra megcsinálom meg minden, és nem tûnik el!
Ez bug, vagy rosszul csinálok valamit? Vagy most mivan?
Valaki válaszoljon pls!
köszi!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Toshiba L300-2C5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Gyors értékelés részemrõl is:
Ami tetszett:
- Szerintem korrekt grafika (a stílust tekintve)
- Elfogadható gépigény
- Pörgõs adrenalinpumpa játékmenet
- Korrekt átvezetõk
- 1-2 jó ötlet ami igazán feldobja a gameplayt (pl airjack, és a jármûvekbõl való lövöldözés megvalósítása)
Ami nem tetszett illetve hiányoltam
- Hiába a korrekt fps szám ha néha meg meg akad a game autózás közben (ue3 ftw)
- Hiányoltam a napszak/idõjárás-változást
- Egysíkú a leveldesign
- Nem túl változatos küldetések
- Eléggé sablonos, semmilyen történet.
Az az igazság hogy a sok negatívum ellenére sem csalódtam. Ennél rosszabbra számítottam sokkal.
A lényeg hogy ennek a játéknak nem úgy kell nekiállni hogy valaki komoly élethûséget, esetleg szimulátort vár tõle. Arcade agymenésnek nagyon jó és szórakoztató.
Negatíumként még megemlíteném még hogy nem lehet testreszabni a billentyûket, bár ez engem nem érintett, azért is hagytam ki a listából. (x360 controllerrel játszottam)
7.7/10
a lényeg hogy van annyira fos, hogy végigvitted.
te, meg az összes, aki fikázza a story-t
😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én se sokat értek belõle kusza az egész,ilyen banda olyan banda,a játék felénél már elveztetem ki kivel van,ide épülök be oda épülõk, egyik bandának segítek a másiknak is, utána összeugrasztom õket a végén kinyírom õket kb ennyi sztori,Oscar gyanús. <#vigyor1>#vigyor1>
MAJD KIVÁNCSI LESZEK RÁ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hát ha végigjátszottad akkor mit nem értesz belõle?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nem mondom, hogy sokat vártam ettõl a játéktól, elsõre egy korrekt GTA klónnak tûnt, néhány kisebb újítással. Sajnos pár óra játék után azonban kiderült korántsem ez a helyzet. A történet nulla, a küldetések nem túl változatosak, a grafika még úgy ahogy elmegy, de ettõl sem estem hanyatt. Az autós részek a néhány új ötletnek köszönhetõen még úgy ahogy elmennek, az irányítás is korrekt, na de a gyalogos, lövöldözõs részek kritikán aluliak, gagyi az egész. A játék nehézsége is érdekes vannak nagyon nehéz küldetések, míg a vége egyáltalán nem volt vészes. A város kidolgozása is ötlettelen, a jármûpark is hol van egy GTA-hoz képest. A zsaruk lerázását külön kiemelném, ami vmi hihetetlen idegõrlõ, olyasmi mint a Scarface-ben, de sajnos termelõdnek a zsaruk, így szerencse kérdése az egész. 😄
De a legnagyobb lol a játékban a történet, ami annyira nem szól semmirõl, hogy ember legyen a talpán aki ezt érti. 😄
Szóval egy meglehetõsen gyenge játékot kaptunk, a Chronicles of Riddick után nem ezt vártam Diesel csapatától. (na majd az Assault on Dark Athena)
65%
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
itt wheelman-ben?
Nekem maxon fut és még így is ronda :S Kéne Antialjas. De semmit nem tudok beállítani csak azt a hülye felbontást.
Hát a Wheelman Xbox360 ra. Játszottam is vele egy kicsit nagyon bejön.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kb a 20.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ez rohadt nagy kiba**ás! 😞(((
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240