Wheelman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

le kell szedned az .r00-át mert nem tartalmazza ha jól emlékszem. Torrenteken fent van.
Máté94
Még mindig nem értitek.Van ez vty-0239-es fájl.Semmi kiterjesztése se rar se zip semmi.Társítom a WinRAR-al.Akkor megnyílik és van benne egy vty-0239.iso fájl mellette --> ilyen jellel.Rákattintok,és elkezdi kibontani de hibát ír ki,hogy kéri vty-0239.r00 fájlt.Mégse,és azt írja,hogy "This file is corrupt"
Hát akkor az ki van bontva te,nyomd be daemon toolsba, ha egy 7 gbos isod van csak.

Máté94
Nem.A fõmappába csak egy iso fájl van.
grebber
Írásom! Nekem tetszik a game lehetett volna bõven jobb de nem okozott rossz perceket nem untam meg ,és hát meg is vettem szóval.
Várom a 2. részt ezerrel!Remélem abban már jobb lesz a fizika az autók motorok valósabbak lesznek szóval kispolszkival nem érnek utol egy gyorsasági motort,meg szebb lesz élsimítással.

Next PC upgrade: 2022

Ott valami gikszer van,én se azt a verziót szettem le hanem a hun DVD5,
Próbáld meg azt hogy a fõ mappában ahol a sokk kis rar van, csak az egyikre böksz hogy kibontás ide.

Neked hogy tetszik a game..??<#zavart1><#zavart1>

grebber
Nem bug akárhányszor megcsinálhatod. S a legjobb!

Akkor átbasztak,szed le a DVD5 verziót az mindenkinek jóó...Sajna ez van...<#confused><#worship>

Máté94
7.37GB
A fájlnév:vty-0239
Csak így.Ha társítom WinRAR-al akkor benne van az iso.De amikor kiakarom csomagolni akkor kéri vty-0239.r00 fájlt.Minek?
Ahonnan letöltöttem ott is kérdezik de senki se válaszol😞
Próbáld meg más pogival kicsomagolni,7GB töltõtél le, de a pontos mérete a játéknak 7.37GB nem lehet hogy valamit kihagytál.

Máté94
HELP!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Máté94
Sziasztok!

Letöltöttem a játékor vipfile-ról.Egybe.És amikor ki akarom csomagolni a akkor kéri a 00 part-ot.Miért?😮
7GB töltöttem le.
hali!

énis játszogatok a gémmel, csak van egy kisproblémám!
amikor elviszeka taxival egy embert, utána egy bizonyos betûre vált az a jel, ahonnan indultam! ez vagy a,b,c,s betû! utána újra megcsinálom meg minden, és nem tûnik el!
Ez bug, vagy rosszul csinálok valamit? Vagy most mivan?
Valaki válaszoljon pls!

köszi!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

gergobaby
Hát nekem onnantól kezdve, hogy nem is annyira szép, és nagyon akad is kicsit lehangoló... Jó, tudom, nincs egy mai gépem, de azért akkor is ... Mind1, nekem nem jött be

Toshiba L300-2C5

grebber
"We have DLC in the works, so that's a given - not sure about the patches though as I'm not really the guy with the info on that."

balint1111
Nekem se jó a proci, de betölti. Celeron D az a 2.93GHZ?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

zotya10002
2,93GHZ celeron,2gb ram, nvidia9500gt 512mb Szépen fut csak ez a gikszer hogy nem tölti a hátteret!!Gondolom a proci szar már!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok! Letöltöttem ma a játék Repack változatát, és az elsõ küldetés után lefagy a játék. Az exe fájlra, hivatkozik, hogy nem találja a fájl nevét vagy mit. Pedig már meg is crackeltem. Tud valaki segíteni?

balint1111
Milyen géped van?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

balint1111
Nagyon jó ez a játék.1024*768-ban tolom.

zotya10002
Sziasztok!!Nekem olyan gondom lenne hogy mikor üldöznek a zsaruk akkor nem tölt be a háttér és leesek a mélybe!!!Nagyon lassan tölt be!!Így mindig újra kezdi a pályát!!!Valakinek van ilyen hiba???Megoldás!!Nagyobb gép:?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Maxtreme
Én is végigtoltam tegnpap elõtt este.
Gyors értékelés részemrõl is:

Ami tetszett:
- Szerintem korrekt grafika (a stílust tekintve)
- Elfogadható gépigény
- Pörgõs adrenalinpumpa játékmenet
- Korrekt átvezetõk
- 1-2 jó ötlet ami igazán feldobja a gameplayt (pl airjack, és a jármûvekbõl való lövöldözés megvalósítása)

Ami nem tetszett illetve hiányoltam
- Hiába a korrekt fps szám ha néha meg meg akad a game autózás közben (ue3 ftw)
- Hiányoltam a napszak/idõjárás-változást
- Egysíkú a leveldesign
- Nem túl változatos küldetések
- Eléggé sablonos, semmilyen történet.

Az az igazság hogy a sok negatívum ellenére sem csalódtam. Ennél rosszabbra számítottam sokkal.
A lényeg hogy ennek a játéknak nem úgy kell nekiállni hogy valaki komoly élethûséget, esetleg szimulátort vár tõle. Arcade agymenésnek nagyon jó és szórakoztató.
Negatíumként még megemlíteném még hogy nem lehet testreszabni a billentyûket, bár ez engem nem érintett, azért is hagytam ki a listából. (x360 controllerrel játszottam)

7.7/10

Nem fikázzuk a sztorit, csak leírtuk hogy kicsit necces,de nem számít mert nem ez a lényeg benne, hanem a non stop akció az meg van dögivel. <#violent>

DarkSector
nem fontos
a lényeg hogy van annyira fos, hogy végigvitted.
te, meg az összes, aki fikázza a story-t
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

"Hát ha végigjátszottad akkor mit nem értesz belõle?"

Én se sokat értek belõle kusza az egész,ilyen banda olyan banda,a játék felénél már elveztetem ki kivel van,ide épülök be oda épülõk, egyik bandának segítek a másiknak is, utána összeugrasztom õket a végén kinyírom õket kb ennyi sztori,Oscar gyanús. <#vigyor1>

DarkSector
MÁR ALIG VÁROM.
MAJD KIVÁNCSI LESZEK RÁ

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

balee4
Szvsz marhaság az egész, a végére vmi összeáll, de a karakterek közül sokszor nem tudtam kit hova tegyek. Ettõl függetlenül nagyon gyengus a történet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
"De a legnagyobb lol a játékban a történet, ami annyira nem szól semmirõl, hogy ember legyen a talpán aki ezt érti."

Hát ha végigjátszottad akkor mit nem értesz belõle?

JackSparrow88
Kurva jó volt, én pont ma csináltam meg ezt a részt de csak vmi 4-dik próbálkozás után sikerült kb(nem volt nehéz elbaszni, ha leestem a mociról-> és értelmetlen módon hiába akartam visszaszállni rá, sehol sem találtam, pedig szétnéztem alaposan, mind1 vagy ha már égett). És sajnos itt is elõjöttek a szokásos hibák amit kifejezetten rühellek, pl. amikor kapunk némi ellenség áradatot akkor hiába semmisítjük meg az összeset, ugyanannyi jön a helyükbe, ez egy eléggé hülye rendszer. (igaz ez a metrósra nem volt igaz de más küldire igen)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

balee4
No végigvittem végre a gamet. Következzen rövid értékelésem:

Nem mondom, hogy sokat vártam ettõl a játéktól, elsõre egy korrekt GTA klónnak tûnt, néhány kisebb újítással. Sajnos pár óra játék után azonban kiderült korántsem ez a helyzet. A történet nulla, a küldetések nem túl változatosak, a grafika még úgy ahogy elmegy, de ettõl sem estem hanyatt. Az autós részek a néhány új ötletnek köszönhetõen még úgy ahogy elmennek, az irányítás is korrekt, na de a gyalogos, lövöldözõs részek kritikán aluliak, gagyi az egész. A játék nehézsége is érdekes vannak nagyon nehéz küldetések, míg a vége egyáltalán nem volt vészes. A város kidolgozása is ötlettelen, a jármûpark is hol van egy GTA-hoz képest. A zsaruk lerázását külön kiemelném, ami vmi hihetetlen idegõrlõ, olyasmi mint a Scarface-ben, de sajnos termelõdnek a zsaruk, így szerencse kérdése az egész. 😄
De a legnagyobb lol a játékban a történet, ami annyira nem szól semmirõl, hogy ember legyen a talpán aki ezt érti. 😄
Szóval egy meglehetõsen gyenge játékot kaptunk, a Chronicles of Riddick után nem ezt vártam Diesel csapatától. (na majd az Assault on Dark Athena)

65%

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jaja, motorral a metró alagutban, a faszi a metrón és üldözni kell...húú nagyon ott van!!<#hehe>

DarkSector
<#miaz>

DarkSector
metro???
itt wheelman-ben?

DarkSector
jah vágom. 😊

Fúú nagyon faxa game a metróban Che üldözése, nagyon jó volt...<#eljen><#hehe>

grebber
LOL én tudom azért írtam neki hogy nem ez az elsõ ilyen.Csak õ felrotta negatívunként!

Valaki fel tudna rakni egy 50% feletti mentést ,mert kipróbálnám már a játékot afelett is ,én meg még csak most kezdtem...

JB arts
Nekem is az tetszik hogy olyan filmes. Najó. Az eleje. De az egész olyan mintha film lenne. Mellesleg én átnyálaztam az egész játékot, de sehol egy config, se grafika, se bill.kiosztás. Csak azért mert a WASD és a nyilak között még lenne mit változtatni. Nagyon szar hogy két fajra van. Miért nem lehet mindent külön beállítani? Ne erõltessenek már mindent.
Nekem maxon fut és még így is ronda :S Kéne Antialjas. De semmit nem tudok beállítani csak azt a hülye felbontást.

juhúú ez csodálatos<#idiota>
Forza Italia
Na srácok ma hazajövök suliból bemegyek a szobámba és mi van ott???
Hát a Wheelman Xbox360 ra. Játszottam is vele egy kicsit nagyon bejön.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DarkSector
NEM.
kb a 20.

Jó kis irás, nekem is bejött a game....<#eljen><#eljen>

grebber

grebber
Mintha ez lenne az elsõ ilyen game ahol csak a felbontást lehet állítani!

highlander15
Ez azért elég ciki dolog hogy a felbontáson kívül mást nem lehet állítani a grafikán!Többet vártam ezen a téren ettõl a játéktól!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

belisz
Hát próbálkozom vele,de nem jövök rá....

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Na azt nem néztem, ha rájösz valamire ird meg légyszi!!<#eljen>

belisz
Configban sem lehet sehogy áttúrkálni?? <#conf><#rinya>
Ez rohadt nagy kiba**ás! 😞(((

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Sehol, ennyi...<#lookaround>