809
Vin Diesel ujra akcióban!
-
#609 Sziasztok!
Kicsit hülye kérdés lesz,lehet én vagyok láma,de...
Hol a jó francban tudom állítani a grafikát a felbontáson kívül??
Nálam csak ezt engedi,szerintem bírna többet is bőőőven a gépem! -
#608 a METRO-s pályán a végén amikor motorral követem ametrót ott mit csináljak?
mert mindig kilövik a motort...:S(a metróbol)
valaki leirná hogy mit is csináljak? -
#607 Nvidia vga driver -
strebacom #606 Húú nagyon jó game..a GTA hát csúnyát nem akarok irni.. -
#605 én ott sikátorokon kersztül kerültem ki a rendőrt, lehet neked is amikor mondja hogy fordulj jobbra, valójában az épp következő sikátorra mondja -
peti71 #604 Ott tartok hogy miguelen van egy bomba, és el kell vinnem egy bombaszakértőhöz,itt mi a türk,másik útvonalat kellene keresnem mert amerre igazit ott van egy rendőrkocsi,más útvonalon meg felrobbanok nem értem. -
#603 A játék a mentéseket hova rámolja?
Kinek van már 100%-os mentése?
Én a raktáros résznél tartok, mikor lövöldözni kell :D
Azért sok hülyeség van a játékban.
Közel-ről szét lövöm a motorját a kocsiknak, és lazán túl éli, a kamion úgy bírja az ütközéseket, lövéseket, mintha tank lenne, nekimegyek a falnak padlógázzal, simán megy tovább a jármű :D
Azért nem egy GTA klón a játék :D -
bruna #602 Sziasztok! A játékban lehet valahogy nyerni autókat,motorokat ? Mert amennyi az elején van az nagyon kevés ,mert alig ha van pár fajta autó,motor... -
#601 mármint mit is csináljka ??(ha a grafot akarom álitani)
mert megkerestem a fájlt megnyitottam de semmi extra ?
és te akk tudtad álitani a grafot?:DXD -
#600 Aki grafikát akar állítani, sztem csekkolja a config fájlt.
(ami nálam így néz ki)
c:\Games\Wheelman\PC\WheelmanGame\Config\Coalesced.ini -
ricsa008 #599 nekem is ez a gond (mármint a pálya betöltés) -
#598 Ha megcsinálunk minden küldetést akkor olyan 11-12 óra játékidőt biztosít a game!
A vége után lehet még mászkálni (keresgélni oroszlánokat ,ugratókat)
Várom a folytatását! -
gematta #597 megfogadom
bejött a segitséged rendes vagy
-
#596 A végére értem a történetnek, sajnos elég rövid és igazából a metrós küldetés után már elég ötlettelen küldetések voltak, mind egy kaptafára a menekülj a kocsival jönnek rád ezren recept alapján. Remélhetőleg a folytatásban rágyúrnak kicsit a gyalogos küldetésekre és lesznek új kombók és a küldetések is változatosabbá válnak. Összességében nem rossz játék, de csak egy négyes alára tudnám értékelni. -
#595 minden win install után amúgy neked is ajánlom, hogy mindig megcsináld ezt, mert ki tudja... jól jöhet az eféle játékoknál :) -
gematta #594 wow
ez bejöt köcce
isten vagy:D -
#593 Az tény,hogy kegyetlen hülyeségeket írtam és felborítottam a magyar nyelv alappilléreit.Csak nagyon siettem és a billyentyűzet is szar a suliban.
De sokkal jobban tennéd ha inkább segítenél vkinek minthogy belekötsz te kis okoskodó hülyegyerek.
Köszi -
#592 én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
PLS valaki válaszoljon:D
-
#591 Egy magyar nyelvrol szolo konyvet ajanlanek, a konfigod aranak toredekebol kijon, es kevesbe fognak hulyenek nezni :)) -
#590 Hy.Ratyi a windowson lehet attól van:A game tökéletesen fut reccenésmentesen sok-sok fps-el.de ha nagyon gyorsan megyek akkor elöttem tölti be a páját de annyir agyors vagyok h kiesek a páyláról,elkezd tölteni és visszatesz de így kiesek az akicóból meg rohadtul zavaró.Annóaz nfs undercoverben is ez volt.Vmit át kéne állítanomm?Vagy virtuális memória.Vagy cseréljek vmit a gépbe?Esetleg a ram lassú.Alul van a configom. -
#589 valaki akk megtudja mondani h mit kell annál a küldetésnél csinálni,és hogyan?? -
#588 köszi a választ! akkor elkezdem szépen lelőni őket :) -
#587 én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál? -
#586 Na még mindig nincs vége ami nem is baj elvagyok a game-el!A vége felé atomhentbe megy át meg olyan üldözésekbe jönnek ránk ezren mint legyek a szarra.Xfire szerint már 10 órám benne van! -
#585 Ezeket az oroszlánokat szét kell lőni van belőlük 100db.Ha megvan mind nem tudom mi történik ugratásokkal szintúgy nem tudom mi lesz ha megvan az összes. -
#584 xpadder gamepad profiler : Nagyon baráti program bármelyik billentyűt átkonvertálhatunk vele a game padunkhoz. Aki gamepaddal szeretné játszani -
peti71 #583 vagy 433. -
#582 ok, magyarítás megoldva: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wheelman.Hun-DVD5 -
#581 neked hogy lett magyar B0$$
kár, hogy nek enged a grafikán állitani, lehetne jobb is... -
ropi88 #580 áááá, koszi -
#579 Csak felbontást... -
ropi88 #578 hali
srácok a játékban hol lehet valami grafikai beállítást nézni vagy csak a felbontást lehet állítani? -
gematta #577 nagyon szépen kössszönöm
megpróbálom -
#576 A kocsik csak nekem tűnnek olyan aránytalannak? Mindegyik olyan játékautó hatást kelt. -
#575 Kissé bugos, de kellőképpen kellemes szórakozást nyújtó játék ez! ^^ Nekem bejön, olyan tripla X-es.... :D -
#574 nem rossz, semmi gond nincs vele... -
#573 Nekem egyre jobban tetszik a játék :D
De az irányítás nagyon rossz. Kár, hogy nem lehet saját bill. kiosztást választani. Nem értem, mit keres a játékban az új Opel Astra :D ??? Fura. -
ricsa008 #572 állítólag rossz a vitaliti crack ez igaz??? -
#571 Wheelman 11. helyen Angliában
xD köszönhető a hypnak.:) -
#570 Éppen kilyukadt egy tanker és még nem takarították össze az olajat :) Amúgy igazad van tényleg pocsék a víz.