809

Vin Diesel ujra akcióban!
  • belisz
    Sziasztok!
    Kicsit hülye kérdés lesz,lehet én vagyok láma,de...
    Hol a jó francban tudom állítani a grafikát a felbontáson kívül??
    Nálam csak ezt engedi,szerintem bírna többet is bőőőven a gépem!
  • bacsobalint
    a METRO-s pályán a végén amikor motorral követem ametrót ott mit csináljak?
    mert mindig kilövik a motort...:S(a metróbol)
    valaki leirná hogy mit is csináljak?
  • Prince23
    Nvidia vga driver
  • strebacom
    Húú nagyon jó game..a GTA hát csúnyát nem akarok irni..
  • stevenson1988
    én ott sikátorokon kersztül kerültem ki a rendőrt, lehet neked is amikor mondja hogy fordulj jobbra, valójában az épp következő sikátorra mondja
  • peti71
    Ott tartok hogy miguelen van egy bomba, és el kell vinnem egy bombaszakértőhöz,itt mi a türk,másik útvonalat kellene keresnem mert amerre igazit ott van egy rendőrkocsi,más útvonalon meg felrobbanok nem értem.
  • zoliii
    A játék a mentéseket hova rámolja?
    Kinek van már 100%-os mentése?
    Én a raktáros résznél tartok, mikor lövöldözni kell :D
    Azért sok hülyeség van a játékban.
    Közel-ről szét lövöm a motorját a kocsiknak, és lazán túl éli, a kamion úgy bírja az ütközéseket, lövéseket, mintha tank lenne, nekimegyek a falnak padlógázzal, simán megy tovább a jármű :D
    Azért nem egy GTA klón a játék :D
  • bruna #602
    Sziasztok! A játékban lehet valahogy nyerni autókat,motorokat ? Mert amennyi az elején van az nagyon kevés ,mert alig ha van pár fajta autó,motor...
  • bacsobalint
    mármint mit is csináljka ??(ha a grafot akarom álitani)
    mert megkerestem a fájlt megnyitottam de semmi extra ?
    és te akk tudtad álitani a grafot?:DXD
  • SZilaJMaGGoT
    Aki grafikát akar állítani, sztem csekkolja a config fájlt.

(ami nálam így néz ki)

c:\Games\Wheelman\PC\WheelmanGame\Config\Coalesced.ini
  • ricsa008
    nekem is ez a gond (mármint a pálya betöltés)
  • grebber
    Ha megcsinálunk minden küldetést akkor olyan 11-12 óra játékidőt biztosít a game!
    A vége után lehet még mászkálni (keresgélni oroszlánokat ,ugratókat)
    Várom a folytatását!
  • gematta
    megfogadom
    bejött a segitséged rendes vagy
  • Shep
    A végére értem a történetnek, sajnos elég rövid és igazából a metrós küldetés után már elég ötlettelen küldetések voltak, mind egy kaptafára a menekülj a kocsival jönnek rád ezren recept alapján. Remélhetőleg a folytatásban rágyúrnak kicsit a gyalogos küldetésekre és lesznek új kombók és a küldetések is változatosabbá válnak. Összességében nem rossz játék, de csak egy négyes alára tudnám értékelni.
  • stevenson1988
    minden win install után amúgy neked is ajánlom, hogy mindig megcsináld ezt, mert ki tudja... jól jöhet az eféle játékoknál :)
  • gematta
    wow
    ez bejöt köcce
    isten vagy:D
  • The Protector
    Az tény,hogy kegyetlen hülyeségeket írtam és felborítottam a magyar nyelv alappilléreit.Csak nagyon siettem és a billyentyűzet is szar a suliban.
    De sokkal jobban tennéd ha inkább segítenél vkinek minthogy belekötsz te kis okoskodó hülyegyerek.
    Köszi
  • bacsobalint
    én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
    szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
    PLS valaki válaszoljon:D
  • Me0w
    Egy magyar nyelvrol szolo konyvet ajanlanek, a konfigod aranak toredekebol kijon, es kevesbe fognak hulyenek nezni :))
  • The Protector
    Hy.Ratyi a windowson lehet attól van:A game tökéletesen fut reccenésmentesen sok-sok fps-el.de ha nagyon gyorsan megyek akkor elöttem tölti be a páját de annyir agyors vagyok h kiesek a páyláról,elkezd tölteni és visszatesz de így kiesek az akicóból meg rohadtul zavaró.Annóaz nfs undercoverben is ez volt.Vmit át kéne állítanomm?Vagy virtuális memória.Vagy cseréljek vmit a gépbe?Esetleg a ram lassú.Alul van a configom.
  • bacsobalint
    valaki akk megtudja mondani h mit kell annál a küldetésnél csinálni,és hogyan??
  • Mayorpapa
    köszi a választ! akkor elkezdem szépen lelőni őket :)
  • bacsobalint
    én azon a pályán akadtam el amikor a rabszálitó autóbol vagy kikell szabadidatni a rabot vagy emg kell ölni(sajna nem vagyok jó angolos ,és a magyaritást nem sikerült megcsinálni)
    szal valaki enm tud segiteni hogy mit is csináljak annál a missionál?
  • grebber
    Na még mindig nincs vége ami nem is baj elvagyok a game-el!A vége felé atomhentbe megy át meg olyan üldözésekbe jönnek ránk ezren mint legyek a szarra.Xfire szerint már 10 órám benne van!
  • grebber
    Ezeket az oroszlánokat szét kell lőni van belőlük 100db.Ha megvan mind nem tudom mi történik ugratásokkal szintúgy nem tudom mi lesz ha megvan az összes.
  • Solid Snake
    xpadder gamepad profiler : Nagyon baráti program bármelyik billentyűt átkonvertálhatunk vele a game padunkhoz. Aki gamepaddal szeretné játszani
  • peti71
    vagy 433.
  • HoReSz1975
    ok, magyarítás megoldva:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wheelman.Hun-DVD5
  • HoReSz1975
    neked hogy lett magyar B0$$

kár, hogy nek enged a grafikán állitani, lehetne jobb is...
  • ropi88
    áááá, koszi
  • SZilaJMaGGoT
    Csak felbontást...
  • ropi88
    hali
    srácok a játékban hol lehet valami grafikai beállítást nézni vagy csak a felbontást lehet állítani?
  • gematta
    nagyon szépen kössszönöm
    megpróbálom
  • Shep
    A kocsik csak nekem tűnnek olyan aránytalannak? Mindegyik olyan játékautó hatást kelt.
  • SZilaJMaGGoT
    Kissé bugos, de kellőképpen kellemes szórakozást nyújtó játék ez! ^^ Nekem bejön, olyan tripla X-es.... :D
  • balee4
    nem rossz, semmi gond nincs vele...
  • zoliii
    Nekem egyre jobban tetszik a játék :D
    De az irányítás nagyon rossz. Kár, hogy nem lehet saját bill. kiosztást választani. Nem értem, mit keres a játékban az új Opel Astra :D ??? Fura.
  • ricsa008
    állítólag rossz a vitaliti crack ez igaz???
  • Prince23
    Wheelman 11. helyen Angliában
    xD köszönhető a hypnak.:)
  • Shep
    Éppen kilyukadt egy tanker és még nem takarították össze az olajat :) Amúgy igazad van tényleg pocsék a víz.