Forgalmazó nélkül Tom Cruise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://velvet.hu/ciki/suri060830/
zSeKo
Ez a tipikusan semmi érdekes nincsen akkor elõszedjük a világ legunalmasabb hírét, és megtüzdeljük valami olyan feltevéssel ami esetleg érdekes is lehet...
Szóval ez a cikk semmirõl se szól!
ja de! van benne egy hazugság a film nyereségességérõl, de a többit mindet tudtuk!
szal volt értelme megírni!<#conf>#conf>
Lehet, hogy 600-ra számítottak, de 250 milla haszon szerintem akkor se bukás...
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Befektetett pénz (forgatás,marketing értsd minden) + bevétel < becsült befektetés + kamatja
Szeretnék én ennyit "bukni" egy üzleten...
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Olvass utána hogy mióta létezik, ellenben a többi vallással.
Minél többet fizetsz, annál magasabb szintre jutsz.
Szvsz annyi köze van a valláshoz mint Al bundy egyházának.
Itt látható, hogy a MI3 150 millióba került, és vilaágszerte majdnem 400 milliót hozott. Ebbõl szerintem elég egyértelmû, hogy nyereséget hozott, bár kétségkívül sokkal kevesebbet, mint remélték. A DVD eladások, kölcsönzések, TV vetítések pedig busás hasznot fognak hozni. Szerintem nem a MI3 szereplése miatt rúgták ki, ez legfeljebb az ürügy. Talán a stúdiófõnök nem csípte a búráját.
eljen Ron!!!! <#worship>#worship>
zSeKo
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
zSeKo
nemtudom én se mit jelent
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha izgalmas akciót akarok nézni akkor megnézek 2 PB epizódot inkább újra <#hehe>#hehe>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.