26
-
#26 -
zseko #25 Ez igen. Színvonal...
http://velvet.hu/ciki/suri060830/ -
Cat #24 prison break -
#23 Punk Buster?
-
Duncan Idaho #22 Na látjátok!
Ez a tipikusan semmi érdekes nincsen akkor előszedjük a világ legunalmasabb hírét, és megtüzdeljük valami olyan feltevéssel ami esetleg érdekes is lehet...
Szóval ez a cikk semmiről se szól!
ja de! van benne egy hazugság a film nyereségességéről, de a többit mindet tudtuk!
szal volt értelme megírni! -
#21 megérdemelte
vallűsós h*lye (ráadásul milyen vallás embere, te jo ég...) -
#20 Szerintem a 400 millió több, mint a 150 millió. Ergo nyereséges. Meg a kamat se túl rossz.
Lehet, hogy 600-ra számítottak, de 250 milla haszon szerintem akkor se bukás... -
#19 bukás = negativ érték a következőn :
Befektetett pénz (forgatás,marketing értsd minden) + bevétel < becsült befektetés + kamatja
-
#18 Elég mulatságos egy 400 milcsit hozó filmről azt állítani, hogy bukás :) LOL
Szeretnék én ennyit "bukni" egy üzleten... -
#17 Ugylátom halvány fogalmad sincs mi a szcientológia.
Olvass utána hogy mióta létezik, ellenben a többi vallással.
Minél többet fizetsz, annál magasabb szintre jutsz.
Szvsz annyi köze van a valláshoz mint Al bundy egyházának. -
haxoror #16 Ja én is így vagyok, valami van a fickóban ami miatt nem bírom elviselni a látványát... -
kandeláber #15 http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=mi3.htm
Itt látható, hogy a MI3 150 millióba került, és vilaágszerte majdnem 400 milliót hozott. Ebből szerintem elég egyértelmű, hogy nyereséget hozott, bár kétségkívül sokkal kevesebbet, mint remélték. A DVD eladások, kölcsönzések, TV vetítések pedig busás hasznot fognak hozni. Szerintem nem a MI3 szereplése miatt rúgták ki, ez legfeljebb az ürügy. Talán a stúdiófőnök nem csípte a búráját. -
vincuska #14 amugy az a szamurajos filmje egesz jo volt...
eljen Ron!!!! -
zseko #13 Nem utálom, nem arról van szó. Egyszerűen nem bírom. Nekem fölényesnek tűnik az állandó vigyorral. Bár volt néhány film, ami tetszett, de az sem miatta. Pl. az Esőember. -
Morden23 #12 Ezt hogy hoztad össze? -
#11 kibaszot szientologusok geci zsido mind -
argento #10 Te jó ég. Tom Cruise-al láttam egy interjút ahol azt mondja 20 éve Szcientológus. A Szcientológia miatt lett jo színész. Szóval ez nem a bukását hanem a felemelkedését segítette elő. Az meg hogy valaki milyen vallású hogy jön ide? Most akkor zsidózunk? Arról nem is beszélve hogy a cikk semmi konkrét adatot nem közöl ezzel kapcsolatban, .... ahhh úgy idegesít az ilyen alaptalan vádolgatás. Mellesleg tudom, hogy Tom rengeteget dolgozik a film mellett. Nyitott egy tanulás segitő és egy drog leszoktatási alapitványt is Hollywoodban. Szóval az emberek segítésére megy el egy csomó ideje amit tisztelni kéne és nem "bukásnak" feltüntetni. Amúgy meg nem tudom milyen bukás ez, mert friss felmérések szerint Ő a "TOP 1" legkedveletebb ferfi egész amerikában. :) -
Szefmester #9 Nálam is.. -
vg #8 zseko ez elég nagy baromság a részedről! -
Hoz_Hun #7 Szerintem pont hogy nagyszerű színész. Én nagyon kedveltem míg nem lett bigott Szcientológus. Nálam ezzal tette ki magát a kedvelt színészek közül. -
#6 Azt, hogy a nyilvánosság elött a Szcientológiai egyház aféle szószólója, számtalanszor használta fel ismertségét arra, hogy az egyházzat népszerűsítse, illetve az egyházat ért kritikák ellen kirohanásokat intézzen. -
zseko #5 Sose bírtam Tom Cruise-t. Ha tudom, hogy ő játszik egy filmben, meg se nézem, annyira ellenszenves. -
bokonon #4 A vallási meggyőződése miatt nem kellene csesztetni, vagy ilyen hülyeséget indokként felhozni. Ki kell mondani nyíltan, hogy pocsék színész. Utoljára érdemlegeset a Born On 4th of July-ban alakított, amikor még nem volt akkora az arca. Azóta már nem is szerepet játszik a filmekben, hanem ő TOM FUCKIN' CRUISE, minden filmben, szereptől függetlenül. -
#3 szegény most ezek után biztos csóró lesz :)
nemtudom én se mit jelent -
#2 Ebben van vmi.. De egész pontosan mit is takar ez a "szcientológiai elhivatottság" az ő esetében? -
#1 Én arra sem méltattam MI3-at hogy megnézzem... elég volt az 1-2 bőven.
Ha izgalmas akciót akarok nézni akkor megnézek 2 PB epizódot inkább újra