57
-
abzu #57 hahó -
abzu #56 ja bocs
nekem van egy iriverem és szeretem, de mindig ipodon halgatom a zenét,gb mindenre elég mini van és az az előző generáció, de még arra is vannak frssitések. -
#55 Ő így gondolkozik:
Ami drága az jó, ami olcsó az igénytelen szar...
Számomra az iPod drága, igénytelen szar! -
rumos #54 és te a kezedbe vetted az összes "más szart", az alapján mondasz róluk ilyen kultúrált véleményt? -
Amadeoo #53 Sztem az itt vitatkozó felek 60-70%-a még csak kézbe se fogta az Ipodot és úgy jártatja a száját!
Sztem aki a hangzás mellett ad a dizájnra is egy kicsit Ipodot vesz és nem valami más szart! Kezelhetősége kitűnő és a képernyő is tökéletes!
Egy szó, mint 100 az emberek nagytöbbségének mégis az Ipod jelenti az MP3 lejátszót ez látszik az eladásokból! Ha egy termék a piac 3/4-ét uralja akkor már nem kell sokat megmagyarázni! -
#52 Nemrég tértek át a mac-ek Inteles platformra és így 2-3X gyorsabbak lettek a gépek, ami már érezhető előrelendülés.
Kibeszélt macről? Az iPod szarokat nem az Apple gyártja? Olvasni tudni kéne, vagy vegyél ipodot! -
#51 Miért? Visszakérik a megvett ipododat, és adnak helyette egy újgenerációsat? Ha nem,akkor ki "kell kidobni 1 év múlva." -
abzu #50 lehet, hogy az ipod nem a legjobb ezek szerint, de azért mindig sokan veszik. Meg azt se nagyon értem, ha a macek sz@arok akkor miért használják mindenütt? mármint nagy cégek.
Auszráliába csak mac van.
És egy machez nem feltétlenül stimmel, kmpatibis egy nem ipod -
DKm #49 Ha azt akartad ezzel kifejezni, hogy az Apple már pár éve ugyanazokat a szarokat nyomja. Ez azért buta hozzászólás volt. Nemrég tértek át a mac-ek Inteles platformra és így 2-3X gyorsabbak lettek a gépek, ami már érezhető előrelendülés. Továbbá az elmúlt pár évben jött ki az összes generációs iPod, és ha egymás mellé raksz egy első generációs és egy mostani iPod-ot, akkor máris látod, hogy bizony sokat fejlesztettek rajta. Az más kérdés, hogy valaki alapból leszarja az egészet, mert valamit nem kultivál... -
#48 elírás: apple már pár éve..
@Gladiator: Mi az, savanyú az alma? -
#47 csak az ipodot feljesztik, ezért nem kell kidobni 1 év múlva.
Mit fejleszteknek rajta? Még könyebb legyen megérteni, esetleg hazsnálati utasítás sem szükséges hozzá? Tanulj meg olvasni, és olcsóbban megúszod.
amúgy iPod már pár éve ugyanazta szart nyomja, csak a nevüket "fejleszti"... -
rumos #46 tévedsz. az iPod aksija a videó lejátszást 2, max 3 óráig bírja, ami nagyon gyenge.
a tv kimenete pedig 320*240, ami szintén nagyon gyenge. -
abzu #45 csak az ipodot feljesztik, ezért nem kell kidobni 1 év múlva. -
sathinel #44 "Ja és még annyit, hogy az Ipodokat sokkal több dolog támogatja mint azt hinnéd! Saját tapasztalat..."
Lol usb-t ami tud fogadni az a többi MP3 lejátszót fogadja mert ha nem ott nem is usb-t használ a lejátszód)
Olcsó és rulez:MSI Mega Player 538 memória nélkül, SD/MMC kártyabővítő 5.3k áfával mindennel
hozzá memória 1 gigás 8500 ft és ennél könyebb kisebb nem igazán van) de vehetsz nagyobb memóriakártyát is. Na ezt ha kidobod 1 év múlva mert van jobb akkor is megérte. -
abzu #43 mé a zune jobb? -
abzu #42 ipod nano, vagy shuffel, azok kicsik, és nem hiszem, hogy tudásba kicsik lennének. -
abzu #41 Én az ipodra szavazok.
u.i.: Lenne azért javítani mit rajta, de ha egy kis feljesztésberaknának
u.i.i: csak azért olcsobbak a többi, mert veszteségesen termelnek, az ipod legyőzésért. -
abzu #40 Azért, az ipod, azé ipod, a dizáljn nem a fehér kocával, hanem az egyszerűség.
2. A kapcitás meg nagy, akist vehesz másikat, meg mostmár elvieg jókat raknak bele. 2 tudása, tényleg nem a legjobb, de a beálítások jók.
az, ha nagon pici, akkor nincs meg a tartása. -
#39 én meg megoldottam a lejátszást egy PDA+2GB miniSD kártyával. Mi kell még? mindent tud ami csak kellhet, sokáig bírja aksival. És olcsóbb volt mint egy 30GB-os videós iPod. :) Mikor hallgatsz egyhuzamban 30giga zenét? 2giga zene is több tucat óra. -
#38 Ez kb olyasmi dolog, hogy van egy fonográfom, amivel nincs semmi bajom, ezért a többi szar nem is érdekel :DDD
Érdekes módon az én samsung mp3 lejátszóm, ami szerinted nem mp3 lejátszó, mp3mat, wma-t, ogg-t gyönyörűen lejátszik, és még srs wow effekteket is tud, és fm rádiója is van meg diktafon meg a többi amit nemhasználok :D, nagyon szép hangja (meg is lepődtem amikor először kipróbáltam, mert hordozható cuccnál ilyen jó hangra nem számítottam, főleg a hozzáadott fülbedugós fülessel), ja és a legjobb hogy kicsi, nem olyan bazi nagy ház méretű mint az tripod :D. Videot nem tud de nem is kell, mert hülyeség ilyen kis szart használni videozásra, a kis kijelző miatt, nagy kijelzőre is hülyeség használni, mert arra jobb egy normális lejátszó, ami jobb képet is ad valószínűleg, és nem kell rátöltögetni sem, csak betenni a lemezt... -
#37 minek veszel megint ipodot, akkor? ha majd az is leesik 10 centi magasbol, baszhatod azt is.. es akkor mar tokmind1 hogy hol vetted, mer szar. gondolkodj mar el azon hogy akkor neked erdemes megint egy ipodot venni, vagy veszel egy strapabirobb cumot.. ;] -
#36 amúgy nekem is iPod mini van (volt), míg le enm ejtettem kb 10 centiről és meg nem halt. Amúgy imádtam. Ami a legjobb benne, az ahogy szét lehet válogatni a számokat, csinálhatsz mappákat, plusz külön rakja saját maga is előadó, stílus, stb. szerint, és ha mondjuk van 200 számod, nem kell az összesen végignyomkodnod, hanem csak egyszerűen emgkeresed a menüben az előadót, amit azzal a kis tekerhető izével nagyon gyorsan meg lehet tenni. tetszik, hogy kevés gomb van benne, nagyon jól kitalálták, hogy a hangerőnek sincs külön állítója. viszont ha zenehallgatás közben mászkálsz a menüben nem tudod lehalkítani, csak ha visszamész a számhoz.
egyedül a strapabíróság a gyengéje, mer mondom, tényleg 10 centiről esett le, de most megyek ki ázsiába, ahol reményeim szerint fillérekért tudok venni egy újat. -
Athlon64 #35 Egyetértek a #31 és #32-essel!
1-2Gb tényleg elég mp3-nak!
A másik feltéltelem nekem az, hogy ne speckó akkut használjon a ketyere, mert pl. most lemerűlt az AAA-s akkum és egy gagyi elemet vettem , hogy hazafelé a buszon ne unatkozzak.
A másik meg az FM rádió! Ez is nállam alap dolog.
És pont most nézegettem az mp3center-en, hogy milyen cuccok vannak milyen áron és bizony egyre olcsóbbak az általam leírt paraméterekkel rendelkező masinák.
És ráadásúl szép külső és szép menürendszerrel.
-
#34 hát ez vmi borzalmas. minek ekkora kijelző? hogy szívja az aksit? -
Amadeoo #33 Az Ipod video már nem csak az mp3 formátumot kezeli hanem a videokat is! A nevében is benne van! Rendes DVD formátumot fel tudsz tenni rá egy egyszerű dvd shrink segítségével! És aki ezekután azt hinné, hogy én majd egy 3,5"-os kijelzőn fogom végignézni a filmeket az is téved, ugyanis egy kb. 1500 ft-os vezeték segítségével a filmek már a TV-n nézhetők DVD minőségben! Az Ipod video akksija 20 óráig bírja amíg egy Iriveré kb 10 órát!
Ja és még annyit, hogy az Ipodokat sokkal több dolog támogatja mint azt hinnéd! Saját tapasztalat... -
sathinel #32 Ha videózni akarok akkor már inkább PQI mPack P800 80GB. Elektroncsöves dolog meg talán még működne is ha nem digitális zenét akarnál rajta halgatni)))) Hisz az elektroncsöves rendszereket pont hogy természetes hangzás miatt preferálják nem digitális zenék lejátszásánál. Csak pénzkidobás. Biztos jól használható de 1-2 giga Mp3 az elég sok zene.
És olcsóbban szépet tud az LG, Samsung, creative is. Max azt nem úgy hordják, hogy én vagyok a legnagyobb király, meg mindenki álltal jól látható helyre teszem mert faszagyerek vagyok:D -
Morden23 #31 "Személyszerint semmilyen más mp3 lejátszó nem érdekel az Ipodokon kívül, mert a többi csak megpróbál mp3 lejátszót csinálni!"
Azért ez így nem igaz. Nem tagadom, a Creative Nomad MuVo TX-emnél szebb egy fekete iPod Nano, de ettől függetlenül arra totálisan jó, amit a neve is sugall: MP3 Player. Ha azt írtad volna, hogy az iPodokban sok funkció van (már amelyikben), ami nem feltétlenül kapcsolódik a zenelejátszáshoz, akkor igazad lenne. De így nem.
Te is azt írod: lecseréled egy iPod Video-ra. Az hol kapcsolódik az MP3-hoz? 60Giga? Ne tagadjuk, ez már nem az "MP3 Player" kategória. Én 1 gigát nem tudok maradéktalanul betölteni. Nem azért, mert nincsen 1G zeném, amit szeretnék, hanem azért, mert felesleges még akkor is, ha 2 hétig nem leszek gépközelben.
Szóval iPod néhány helyen túlmutat egy átlagos MP3 Playeren, ettől függetlenül remek EGYFUNKCIÓS MP3 Playerek vannak, amik nem csak "mímelik magukról", hogy azok. -
#30 Más:
iBlueTube - elektroncsöves iPod Dokk -
#29 Személyszerint semmilyen más mp3 lejátszó nem érdekel az Ipodokon kívül, mert a többi csak megpróbál mp3 lejátszót csinálni!
Kb olyan szintű ez a mondatod amit napmint nap halhatunk sony fanboyoktól. -
Amadeoo #28 nekem ne jött be az az Iriver! Ipodot használok több, mint másfél éve és még semmilyen problémám nem volt vele! Pár héten belül akarom lecserélni a régi Ipod minimet egy 60 gigás video-ra!
Személyszerint semmilyen más mp3 lejátszó nem érdekel az Ipodokon kívül, mert a többi csak megpróbál mp3 lejátszót csinálni!
Jövőre pedig itt a 6.-dik generációs Ipod! -
PoisonBorz #27 Ennél még jobb megoldás a teló :P Veszel egy használt nokia s60-as okostelót (40-50e), 8ezerért kapsz bele 1 gigás memkártyát, 2ezerért 3,5mm-es átalakítót, és kész. és telefon mindig nálad van, így csak hozzácsapod a fülest, hajrá - s60-ra pedig ugyanúgy van mindenféle program, gps, és ott a 1,5-2mpixeles fényképező is. És meg ne említsem, hogy minden alkatrésze, a javítás fillérekbe kerül az alábbiakhoz képest (mennyi egy aksi? háromezer? előlapok szintén 2-3ezer) -
#26 LOL ez az együttműködés szöveg. Milyen amelyik nem működik együtt? :D könyörgöm olyan sima adatátvitel mint egy pendrive-ra tennél fel valamit, mi olyan bonyolult ezen? Megvan a csatlakozó, onnantól együttműködik minden mindennel :) -
wanek #25 Bizony! De előtte használtam minidisket, meg egy olyan diskmant, ami tud MP3-at, VCD-t (van video kimenete is), meg FM rádió is van benne.
Van egy olyan DVD/DivX/XviD/VCD/SVCD/MP3/JPG hordozható lejátszóm is, ami utazásnál, nyaralásnál használható. Mondjuk azzal nem érdemes sétálni :)
A PDA-ban cserélhetem a memóriakártyákat, tehát nincs kötött kapacitás, és ha van WiFi hálózat, akkor internetes rádiókat hallgathatok és TV-ket nézhetek. És persze lehet filmeket, képeket nézni, zenét hallgatni, internetezni, játszani, Skype-ozni, word/excel/stb-t használni. No meg a GPS, ami egy IGO-val elnavigál oda, ahová csak akarom. -
DKm #24 Ha PDA-d van, akkor persze, hogy nem érdekel az iPod. :) -
wanek #23 Ha az ipod olyan jó lenne, mint a képen a nő, akkor már rég vettem volna :) (persze ez csak vicc volt, mert ilyesmit sosem vennék. PDA-m van) :) -
#22 hat ez az iriver jobban elnyerte tetszesemet, esetleg errol valami komolyabb tapasztalatai valakinek? -
#21 Amugy szereny velemenyem szerint a nano egy nagyon kiraly kis lejatszo. Volt alkalmam egy darabig hasznalni. Probaltam tobb mas mp3 lejatszo fajtat is mas gyartoktol, de az iPod kezelese tetszett nekem messze a legjobban. Persze ez maganvelemeny.
Amiert viszont sohasem vennek mp3 lejatszot az a hangminoseg. En hifi-hez vagyok szokva es azutan az osszes setalo ize egy halom hanyadek. Persze aki sokat maszkal, annak lehet hogy jo unalomuzo.
-
DKm #20 Már elég régóta kapni ilyen kis "műszerszámot". :)))) -
DKm #19 Az attól függ, hogy mekkora tárhelyet szeretnél rá. Ha 1-2 gigásat szeretnél, akkor kitűnő választás a nano. Ha ennél többet, akkor szvsz nem érdemes megvenni a 4 gigás nano-t, mert 20E forintal többért már kapni 30 gigás iPod-ot. Ha pedig elég 512mb-1gb, és különösebben nem érdekel a készülék csak, hogy szóljon valami a füledben, akkor válaszd a Shuffle-t. Egyébként mielött bármelyiket is megveszed érdemes szemügyre venni őket, illetve kipróbálni. Ezt megteheted egy jópár Apple szaküzletben. -
#18 LOL...
Ezt nem hiszem el!!!!
:-)))))