57
  • DKm
    Én nem vagyok divatbuzi, és az ismeretségi köröm szerint hülye se vagyok, és mégis iPod van a zsebemben. Egyrészt, mert maximálisan elégedett vagyok vele, másrészt pedig gondolkozom egy mac-en és ha már lesz mac-em, akkor lesz egy olyan lejátszóm, ami hihetetlenül jól működik együtt a géppel. Nem mondom, hogy nincs igazság a hozzászólásodban, de azért nem a teljes valóság.
  • N0S
  • Sanyix
    LOOOL
  • Morden23
    :D
  • voodoothursday
    Van egy sejtésem miért hordja ott :D
    link
  • Morden23
    Azért ez ebben a formában nem igaz. Nekem van ismerősöm, akinek van egy nano-ja, maximálisan elégedett vele, jól bírja a kütyü az iramot, nem nagyon merül le, kiválóan tudja hallgatni rajta a szarjait. És a design tényleg szép.

Más kérdés, hogy én életemben nem tűztem még az oldalamra semmi ilyesmit, és valószínűleg a fekete bugyimba sem fogom dugdosni, mint a kiscsajszi a fenti képen. Nekem kiváló a jó kis Creative lejátszóm, úgyis a zsebemben lapul.

De mindettől függetlenül, aki vett iPod-ot (kevés ilyen van az ismeretségi körömben, szám szerint 3, és sikerült 3 különfélét venniük), az jókat nyilatkozott róla.
  • smv
    Beszarás, hogy 3 naponta van egy iPod hír...
  • sathinel
    Ott a pont))) divatbuzik nem az észről híresek:D
    Pl.: jól megy a cipőmhöz... stb miatt venni valamit az okos)))
  • Sanyix
    De nemtom mi a dizány egy ipodon. Egy nagy fehér szar :) semmi dizájn. A szobám is tök dizájnos mer fehér a fal, és vannak rajta ilyen téglalap alakú kijelzők (ablakok :D) hú de trendy vagyok LOL.
  • Lenny
    "Tudása elég gyér, nagyon kevés a beállíthatóság, aksija rakás szar, és a strapabíróságra egyenlő a nullával. Jah és ehez a sok pozitívumhoz még kurva drága is. Megéri megvenni. "
    Ezt én is írhattam volna...
    Én ma rendeltem egy MPIO ONE-t, jóval többet tud mint az iPod és jóval olcsóbb is.
    iPod = marketing
  • chokeerigo
    mert a többi ember aki éli világát, nem olyan kockafejű mint te, annak a dizájn a fontos, hogy trendi legyen és nem ilyen bazi nagy szarság :D ...
  • N0S
    ez az iRiver telleg nem nez ki rosszul

• Darth Sith
    most komolyan, ki vesz iPod-t? Tudása elég gyér, nagyon kevés a beállíthatóság, aksija rakás szar, és a strapabíróságra egyenlő a nullával. Jah és ehez a sok pozitívumhoz még kurva drága is. Megéri megvenni.

Egy ugyanolyan kategóriáju iRiver olcsóbb, jelentősen, szoftveresen sokkal jobban konfigolható, több beállítási lehetőséget nyújt és nem utolsó sorban jobban néz ki. A hangzása sokkal jobb mint egy iPod-é, a Sennheiser fülesről nem is beszélve. Mellesleg dobálhatod, semmi baja nem lesz, és röhögve 25 óra fölött bírja az aksija.

MOst akkor melyik éri meg jobban?... Csak a marketing. Sok lami megveszi mert jó a reklámja... NC
  • N0S
    en most gondolkodok egy ipod veteleben, viszont nem ertek hozza, milyet eri meg venni?
  • k0zi
    Már várom amikor a Microsoft marketinggepezete elkezdi bedaralni az Apple-t.
  • GHost82
    "Valószínűleg, az sem kedvez majd az Apple vezető pozíciójának, hogy a Microsoft még az idén előrukkol Zune néven futó saját digitális lejátszójával és szolgáltatásával"

Hát lehet, hogy nekem rosz a szépérzékem, de míg a nanóm szép, a MS Zune baromi randa.

• wanek
    Ezért mennyit fizetett az apple?