4281
-
hugopareiros #4041 Valaki emlékszik olyan jövő kori jelentre, ahol idős Ted és idős Barney vagy idős Robin szerepel együtt?
Idős Marshallal és idős Lillyvel sok ilyen volt már, de Robinékról egy se ugrik be.
Annyira emlékszem, hogy Robin néniről többször tesz említést, meg volt egy rajz is ahol a gyerekei Robin nénivel rajzolták le magukat, de Barney sehol sincs. -
#4040 Röhej lenne ha csak elterelés az egész komolyság és a következő részben végül valami vicces dolgot fog kihozni ebből Barney...
(nem lepne meg) -
Janika114 #4039 Mert így jobban ütött a befejezés :D Majd kihoznak valami olyat, hogy tudja hogy Tednek nehéz meg bla bla, vagy h köszöni neki hogy ráébresztette őt vagy Robint valamire azzal a beszélgetéssel. -
Lantee #4038 Erre emlékeztem én is, de úgy tudom nem volt se csók se semmi.
Akkor vajon most miért vágott olyan komoly fejet Barney? -
Monoton #4037 -
Lantee #4036 Már elfelejtettem, hogy mi is történt pontosan a körhintánál Ted és Robin között, amit látott Barney? -
Monoton #4035 Rohadt jó rész volt :D Waldo -
#4034 Ahhoz képest nem volt nehéz hanyagolni, mert ott a fél rész ilyen "poén" ismételgetés volt :D -
#4033 hát ez jó nagy 0 rész volt... -
#4032 Első részhez képest hanyagolva voltak, szerintem amíg ott vannak 1-2szer elsütik még részenként. a whiskyt sajnálom :( :D -
#4031 Remélem most már hanyagolják ezt a ring bear, thank you Linus "poénokat"...
Marshallon jót röhögtem -
#4030 A mostani rész is elég jó volt, ha így folytatják, elég jó évad lesz. -
#4029 azt kell, hogy mondjam, jó lett az évadkezdő b*sszátok meg! legyen ilyen végig az évad, és akkor méltóképpen búcsúzik! -
#4028 wow, valóban jó rész volt, el se hittem, mennyit nevettem, hangosan is sokszor :D talán jót tett, hogy szétszedték a bandát, meg hogy kevés időt fedtek le. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ted meg a recepciós a végén :D Anyu is jó volt, főleg Teddel a flashforwardban.
Csak így tovább, és akkor végre megint élvezhető lesz a sorozat így az utsó évadra :) -
#4027 tényleg nem volt rossz, remélem egy hasonló színvonalat hoznak végig most már. mivel csak tudjuk h mi lesz a vége, szóval nehéz dolguk nincs. bár mondjuk aki eddig kitartott most ki fog már ha rossz lesz ha nem, én már 5-6 évad fele gondolkodtam a kaszán, de hát ha már ennyit megnéz az ember :D -
#4026 Ez jó rész volt :) -
Monoton #4025 Dupla rész volt. -
RYO21 #4024 milyen 40 perc? -
#4023 gyerekek, hát ez kurvajó szezonnyitó volt szerintem. gyorsan eltelt a 40 perc:(
remélem a többi epizód is ilyen jó lesz -
#4022 szegény biztos eléggé be van táblázva. csak nehogy túlvállalja magát, ha ennyi mindent elvállalt. -
#4021 65%-on áll, holnapra lesz kész vele -
mindero #4020 Feliratról tudtok valamit? Fordítja tovább Szigony? -
#4019 Én már nagyon ástam a sorozatot a nyolcadik évad végén, viszont ez a rész végre tetszett! -
#4018 Savazom már több éve ezt a sorozatot, a legutóbbi évadot már csak daráltam.
DE a lényeg, hogy ez a dupla rész tetszett! Főleg a mellékszereplők voltak jók, meg ez így, ennyi idő után a legkeményebb férfiszívet is képes lesz görcsbe rándítani, az biztos. Mármint a meghatottságtól, az emlékektől, a nosztalgiától. Persze most még ebből nem nagyon volt még.
Arra gondolok igazán, hogy itt van ez a Ted nevű figura (egy szar karakter lett belőle egyébként, nem vicces, totál középszer), aki végigszenvedte az életét, keresve az igazit, mi meg ugye vele voltunk. Na most, hogy már tényleg látjuk, mi lesz a vége, így nagyon könnyen tudnak ezzel játszani a készítők és ehhez még legalább értenek, ha a jó poénokhoz már kevésbé (ebben a 40 percben szerencsére volt pár!). Lásd ebben a duplában a végét.
Szóval jó lesz ez, bár most is volt abból, ami a legszánalmasabb volt az utolsó 2-3 évadban: szar poént ismételgettek görcsösen, konzervnevetésre! -
#4017 na, erre kíváncsi leszek... eztv-ről most jön... -
#4016 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most vagy már "hiányzott" a sorozat, vagy tényleg jó rész volt ez :D
(vagy mindkettő) -
#4015 Remélem megrázták magukat erre a pár részre és hozza ez első évadok színvonalát. Persze ezt csak remélem, mert ha elvárnám, biztos csalódnék :S -
davidragon #4014 holnap reggel!!! :)
és dupla epizód!!! -
#4013 Indulhatna már!! :)) -
#4012 2013-Sep-23 How I Met Your Mother 09x01 The Locket
2013-Sep-23 How I Met Your Mother 09x02 Coming Back
2013-Sep-30 How I Met Your Mother 09x03 The Broken Code
2013-Oct-07 How I Met Your Mother 09x04 Last Time in New York
2013-Oct-14 How I Met Your Mother 09x05 The Poker Game
2013-Oct-21 How I Met Your Mother 09x06 No Questions Asked
2013-Oct-28 How I Met Your Mother 09x07 Knight Vision
Unknown How I Met Your Mother 09x08 The Lighthouse
Unknown How I Met Your Mother 09x09 Mom and Dad
Unknown How I Met Your Mother 09x10 Major Mystery
Unknown How I Met Your Mother 09x11 Rehearsal Dinner -
Monoton #4011 Már jó. -
#4010 404 -
#4009 hát sok elvetemült ember van :D -
Monoton #4008 A tegnapi himym megnyito elott a comic conon.
-
#4007 Itt az eredeti oldalon is -
#4006 :D -
#4005 Junkieról nyúltam a linket, gondoltam elég csak a videó. Youtubera meg nincs felrakva :S -
#4004 Legalabb van nemi onkritikajuk :)
Mondjuk nem tom miert egy huszadrangu fos magyar videomegosztora kell ujra feltolteni, itt pl be van agyazva az eredeti. -
#4003 érdekes egy szezon promo :D -
RYO21 #4002 404