How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Pl. Pool lógod van "100" éve nem nyertetek semmit miért nem váltasz? ez kb. úgyanaz"

Nem, ez kb. egy jó nagy baromság. 😄

REAL MADRID

Stella jó is lett volna, csak a csajszinak kellett a karatemester.

Kmarha
bull shit! Ugyan olyan sorozat függõ vagyok, mint az erre járok nagy százaléka. Mégis képes voltam abba hagyni a 7. évad utolsó elõtti!! részénél. Annyira érdektelené és szánalmassá vált, hogy ennyi év után, még az évadzárót sem voltam hajlandó megnézni.

(vagy én most pont a szabályt erõsítõ kivétel lennék? 😄)

Most is csak azért néztem be, mert ennyi év után, azért ennyire még pont piszkál, hogy ki lesz az anyuci. De úgy látom, jól döntöttem, hogy nem néztem tovább.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

precision
az a baj a sorozattal, hogy a karakterek felnõtté válását olyan gyerekes módon mutatja meg... oké, ez egy sitcom, de akkor meg ne akarjanak ennyire görcsösen felnõttek lenni miközben olyan rohadt gyerekesek

ha Barney nem lenne komolyan mondom már rég kasza lett volna mert senki sem nézte volna

Ted szánalmas, neki csak az a nõ kell aki 100% -ban megfelel az idióta követelményeinek... milyen könyvet olvasson, milyen zenét szeressen... hát bazki, szép kis minta a mai fiatalságnak... ne fogadj el senkiben olyasmit ami nem olyan mint amilyen szeretnéd, és szenvedj hosszú éveken át és depizz miatta hogy nincs csajod... amikor meg már nem bírod a depit feleségül akard venni az elsõ jöttment nõt aki egy hangyányit is érdeklõdik irántad és/vagy cseszd tönkre a saját boldogságodat apró idiótaságok miatt (Stella vagy Victoria vagy "Houseból a csaj" is jó lett volna neki ha nem nyominger)

Lilly egy fasz. Ezen nincs mit ragozni. Emlékezzünk csak vissza a legutóbbi hisztijére amit Tednek elõadott a tetõn. Korábban is lelépett már, 2x.

Marshall pedig nevetséges a sok idiótaságával. A legutóbbi égéséért nem kell messzire menni 😊 (keresztapás öltönyös/kalapos jelenet)

Robin egy lelki sérült "ribanc", és végre eldönthetné már, hogy melyik srác micsodáját szeretné hosszú távon a nunijába és nem ide/oda vándorolni két szegény srác között. Legutóbb pl. Barneyt ejtette keményen pofára amikor megbeszélték, hogy találkoznak a bárban... Barney ott is hagyta Nora -t miatta õ meg baszott megtenni ugyanezt. És kb. még bûntudata sem volt.

Barney az pedig Barney. A folyamatos "kiherélése" ellenére is még õ viszi a hátán a sorozatot.

Szóval ennyi. Az elsõ pár évad király volt, utána nagyon lement a színvonal.

Bazinga!

Darthmushroom
ebbõl az derül ki, Te nem sok sorozatot néztél eddig, mert nem tudod milyen mikor 4-5 évadot végig nézel és utána rosszabb a sorozat, de ha már ennyit bele öltél végig nézed akkor is. Oké h nem tetszik annyira (1-2 rész kivételével évadként) de már nem lehet abbahagyni. Pl. Pool lógod van "100" éve nem nyertetek semmit miért nem váltasz? ez kb. úgyanaz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ressy14
Azt nem értem, hogy miért picsogtok, nem kell nézni aztán szevasz. Majd a 9. évad után meglesed a hivatalos fb oldalt, úgy is tele lesz postolva spoilerekkel, hogy mi is történt.

Dum spiro, spero.

Fabio Capello
Eredetileg is nyolc évadra tervezték, többekközt ezért

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
derült ki most az anyuka kiléte

stargatelost
Nem, ez tényleg az utolsó lesz, ráadásul nem is teljes szezon, hanem csak tizenvalahány rész. Ez is már baromi nehezen született meg, nem emlékszel a hírekre? Egy ideig úgy nézett ki, hogy a nyolcadik lesz az utsó évad, Segelnek már a fasza ki van a sorozattal.

Az évadzáróról:
egy nagy semmit kaptunk, legalább a rész lett volna felépítve a csajra, de így, hogy csak random berakták a végére... hát anyátok picsáját...

Nagyon örülök, hogy vége lesz a sorozatnak, évadok óta kínszenvedés az egész, nem vicces, mindenki irritáló Robinnal az élen, bahh...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ReszegKoldus
Na akkor, aki ebbõl az évadból hiányolta az esküvõt, lehet a következõben már unni fogja, mert tényleg csak azon az egy hétvégén fog játszódni úgy néz ki 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

precision
nem kell mindent készpénznek venni... a nézettség nagy úr! 😊

Bazinga!

bubu13
Csak kár, hogy a 9. évad az utolsó!

EEE 1899

precision
nemtom mit izgultok, úgy is ez lesz 😊
következõ évad elsõ része: "Srácok, emlékeztek a múltkor Robinék esküvõjérõl volt szó és a sárga esernyõs nõrõl az állomáson. Ahhoz hogy megértsétek, hogy mi miért történt, el kell még mesélnem egy-két dolgot" 😊 És bumm! 1-2 évadnyi filler megint mire eljutunk odáig, hogy tényleg találkoznak. Következõ évadzáró, hogy megpillantják egymást. Van rá egy boci csokim! 😊

Bazinga!

VinylToy
A gond csupán annyi, hogy Ted csak az esküvõ után fog az állomásra menni, mivel vonattal megy vissza.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

<#eljen><#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ezt kizártnak tartom 😊

REAL MADRID

ReszegKoldus
Passz, de volt ugye egy jelenet, ami 2015-ben játszódott és (elvileg) Ted a lányát viszi magával Star Warst nézni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Arra nemgondolt senki, hogy mivan ha nem Ted a gyerekek apja, hanem a csajnak már a találkozás elõtt is megvoltak a gyerekei?

ressy14
A folytatás szerintem:

Ted és a csaj a vasútállomáson beszélgetnek egyet, majd nem cserélnek számot, stb. Aztán Robinék esküvõjén õ lesz a zenekar gitárosa, Teddel közelebben megismerkednek, nyomnak egy gyors numerát a mosdóban, aztán a még ott lévõ papot leitatják, és rábeszélik hogy adja õket össze. És bumm így lett a happy end 😄

Dum spiro, spero.

tigeroo
hát, a hétvége csak 2 napos, nem?😄

vagy az esküvõn ismerkednek meg, és egyikbõl a másik házasságba csöppenünk?😄
ReszegKoldus
Következõ évados spoiler
Our ninth season will tell the epic story of the longest wedding weekend ever.

Poén lenne, ha az egész évad egy hétvégén játszódna 😄

ReszegKoldus
Ezzel készítik elõ, hogy lehessen How I met your father spin-off 😊

BaliBoy
Tévedés: Szemszín kalkulátor
Ráadásul azt tudjuk, hogy Ted szüleinek is barna szeme van.
Így már mindössze 14%, hogy barnától különbözõ lesz a gyerekeké.

Szóval Ted gyerekeit a postás "hozta"... <#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Malakai
Szem szín nem ilyen egyszerû, simán lehet barna szemû szülõknek kék szemû gyereke.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ressy14
DE! <#idiota>

Dum spiro, spero.

tigeroo
kit érdekel hogy nem modellcsaj vagy híres színésznõ? inkább ez legyen, legalább ezis egy üzenet a csajoknak/pasiknak, hogy álmaid szerelme nem feltétlenül bombázónak kell lennie..
BaliBoy
EPIC FAIL! 😊)

Ted szeme barna, anyuci szeme barna, gyerekek szeme zöld/kék

Spinoff sorozat címe: How I cheated your father. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Malakai
Cindy, vagyis Rachel Bilson. Nekem is elsõre az ugrott be, hogy ez a csaj csavarta el az összes pasijának a fejét? 😊
De mindegy, lényeg, hogy jó karakter legyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ressy14
Azta de nem szép ez a csaj, a szobatársa (név???) szebb volt szvsz. De legalább hagytak pár izgalmasnak tûnõ szálat a következõ évadra is.

Dum spiro, spero.

szabii98
jó befejezés volt ez, alig várom a kövi évadot

I met God. She's black

ReszegKoldus
Mondjuk Lily arról "ábrándozott", hogy Ted feleségétõl kölcsönkéri a csizmáját, ez a csaj lehet, hogy épp olyan mint Lily, csak õ esernyõt, gitárt és csizmát is kapott kölcsön 😄

ReszegKoldus
Az évadnyitóban Barney elsõ látásra beleszeret ebbe a csajba, aki Robinnak adja az esernyõjét, így õ lesz az anya, Barney meg elveszi a csajt <#idiota>

precision
again... so what? 😊

Bazinga!

SzirmosSzisza
Akit a hivatalos Facebook oldalon "The mother" címkével láttak el 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
láttuk a sárga esernyõs nõt... so what?

Bazinga!

FZoleee
azt hittem, hogy egy kicsit nagyobb szám lesz az anyuka személye, de konkrétan egy random színésznõt felkértek 😄
Marci0115
már késõ 😞 , francnak kellett kitenni

FZoleee
spoiler a hivatalos facebook oldalon, senki se nézze meg...
tigeroo
na mivolt ebben az évadban valaki foglalja má össze...
rastaman
whoa whoa whoa!
az évadzáróban sok minden történt, és végre ... <#idiota>

LoSA
Én nekem tetszett az uccsó rész, kíváncsian váro m az évadzárót! 😊

gabe paul logan
this ending is going to be sh....wait for it....it!!!..SHIT!!!!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

precision
egy rohadt brazil szappanoperában nincs ennyi "fordulat" mint itt...

Bazinga!

õszintén, ez mi a fasz volt?!!
nem akarom....áááá, nevetséges
és tudom h szinte biztosan nem merik bejátszani de akkoris szánalmas századszorra visszahozni...

Ted részén ma sikerült felnevetnem, már hiányzott a szerepébõl az ilyen TÉNYLEG vicces jelenet. a rágógumis szöveg meg a Duke Nukembõl ismerõs lehet ... 😄

ressy14
Óriási nagy fasság ezt a szálat újra és újra kijátszani.

+ ketyeg az idõ, abból a 45 napból sok mindent már nem tudnak kicsavarni.

Dum spiro, spero.

Marci0115
remélem ted meg robin nem jönnek össze már megint

dafuck did i just see

ressy14
Marci0115
eléggé unalmas volt

hmm hmm... csak nekem volt lapos?