How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, ez kb. egy jó nagy baromság. 😄
REAL MADRID
(vagy én most pont a szabályt erõsítõ kivétel lennék? 😄)
Most is csak azért néztem be, mert ennyi év után, azért ennyire még pont piszkál, hogy ki lesz az anyuci. De úgy látom, jól döntöttem, hogy nem néztem tovább.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ha Barney nem lenne komolyan mondom már rég kasza lett volna mert senki sem nézte volna
Ted szánalmas, neki csak az a nõ kell aki 100% -ban megfelel az idióta követelményeinek... milyen könyvet olvasson, milyen zenét szeressen... hát bazki, szép kis minta a mai fiatalságnak... ne fogadj el senkiben olyasmit ami nem olyan mint amilyen szeretnéd, és szenvedj hosszú éveken át és depizz miatta hogy nincs csajod... amikor meg már nem bírod a depit feleségül akard venni az elsõ jöttment nõt aki egy hangyányit is érdeklõdik irántad és/vagy cseszd tönkre a saját boldogságodat apró idiótaságok miatt (Stella vagy Victoria vagy "Houseból a csaj" is jó lett volna neki ha nem nyominger)
Lilly egy fasz. Ezen nincs mit ragozni. Emlékezzünk csak vissza a legutóbbi hisztijére amit Tednek elõadott a tetõn. Korábban is lelépett már, 2x.
Marshall pedig nevetséges a sok idiótaságával. A legutóbbi égéséért nem kell messzire menni 😊 (keresztapás öltönyös/kalapos jelenet)
Robin egy lelki sérült "ribanc", és végre eldönthetné már, hogy melyik srác micsodáját szeretné hosszú távon a nunijába és nem ide/oda vándorolni két szegény srác között. Legutóbb pl. Barneyt ejtette keményen pofára amikor megbeszélték, hogy találkoznak a bárban... Barney ott is hagyta Nora -t miatta õ meg baszott megtenni ugyanezt. És kb. még bûntudata sem volt.
Barney az pedig Barney. A folyamatos "kiherélése" ellenére is még õ viszi a hátán a sorozatot.
Szóval ennyi. Az elsõ pár évad király volt, utána nagyon lement a színvonal.
Bazinga!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dum spiro, spero.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az évadzáróról:
Nagyon örülök, hogy vége lesz a sorozatnak, évadok óta kínszenvedés az egész, nem vicces, mindenki irritáló Robinnal az élen, bahh...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
következõ évad elsõ része: "Srácok, emlékeztek a múltkor Robinék esküvõjérõl volt szó és a sárga esernyõs nõrõl az állomáson. Ahhoz hogy megértsétek, hogy mi miért történt, el kell még mesélnem egy-két dolgot" 😊 És bumm! 1-2 évadnyi filler megint mire eljutunk odáig, hogy tényleg találkoznak. Következõ évadzáró, hogy megpillantják egymást. Van rá egy boci csokim! 😊
Bazinga!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
REAL MADRID
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ted és a csaj a vasútállomáson beszélgetnek egyet, majd nem cserélnek számot, stb. Aztán Robinék esküvõjén õ lesz a zenekar gitárosa, Teddel közelebben megismerkednek, nyomnak egy gyors numerát a mosdóban, aztán a még ott lévõ papot leitatják, és rábeszélik hogy adja õket össze. És bumm így lett a happy end 😄
Dum spiro, spero.
vagy az esküvõn ismerkednek meg, és egyikbõl a másik házasságba csöppenünk?😄
Poén lenne, ha az egész évad egy hétvégén játszódna 😄
Ráadásul azt tudjuk, hogy Ted szüleinek is barna szeme van.
Így már mindössze 14%, hogy barnától különbözõ lesz a gyerekeké.
Szóval Ted gyerekeit a postás "hozta"... <#nyes>#nyes>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ted szeme barna, anyuci szeme barna, gyerekek szeme zöld/kék
Spinoff sorozat címe: How I cheated your father. 😊)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De mindegy, lényeg, hogy jó karakter legyen.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dum spiro, spero.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
nem akarom....áááá, nevetséges
és tudom h szinte biztosan nem merik bejátszani de akkoris szánalmas századszorra visszahozni...
+ ketyeg az idõ, abból a 45 napból sok mindent már nem tudnak kicsavarni.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.