4281

• hungary27
  • stargatelost
    Az elmúlt évek poéntalansága után az első vicces dolog a HIMYM-ben :)

Ted gyerekei kiakadnak
  • ressy14
    humi ariból:

kicsit megváltozott az alaptörténet.

• lemongrass
    #3992 az a 2-es kép igencsak rémisztő. tényleg hasonló Lilyhez. bár az anyu még rajta is sokkal túltesz.
    persze, h nem kell bombázónak lennie, de véleményem szerint azért Ted férfiban nem 1 meg nem 2 fokkal jobb.
    mondjuk így nem kicsit kérdőjeleződik meg, h a lányuk honnan örökölte....aki azért valljuk meg 10-ből 10es.
    #tigeroo- minden a válogatáson dőlt el... Ted azt az igazit keresi... legyen az egy sima átlagos csaj. egy szomszédlány tipus. én csípem az olyat... de eeez... akarom mondani ő... ettől igencsak távol áll. bárkibe bele lehet erőltetni a Tedes elvárásokat.
    ezzel nem kell egyetérteni. mindenki ízlése más. de az egyik legnézettebb sitcom-nál 8èvad után (és Ted eddigi ízlését ismerve) nem egy ilyen ritka rondát vártam. higgyétek el, nem 1 nem 2 ember gondolja rajtam kívül is ezt. nem minden a külső... de először nem látsz mást...
  • [HUN]FaTaL
    Eddig is lehetett tudni, hogy egy tök ismeretlen, eddig soha nem látott csaj lesz az anya.
  • Skypack
    Nekem nem a csaj kinézetével van a legfőbb gondom hanem, hogy erre építették fel az egész sorozatot és nem is kezdtek vele semmit, hogy nahát valami régi ismerős, nem inkább egy tök ismeretlen eddig soha nem látott csaj
  • Lantee
    Lily csúf kishúga... :D
    Amúgy annyira tényleg nem vészes, de az utcán tuti nem fordulnék utána.
  • Danyi
    Jaja, nem kell modellnek lennie.

+1 Tigeroo-nak
  • [HUN]FaTaL
  • stargatelost
    Szerintem baromi aranyos és szép a csaj, nekem bejönnek az ilyen típusú nők, plusz barna haj+szem kombó is a gyengém, sőt, nekem még az ilyen "karikás" szem is furcsa mód bejövős tud lenni. Azt elismerem, a szemfogai miatt nem ártott volna fogszabályzás, de ez sem a világvége.

Szóval szerintem simán jó.

• tigeroo
    milyen csajra gondoltál? pont hogy így reális, megtalálta a társát annyi keresgélés után. ted sem 20 éves aki a nagy csöcsre megy meg hogy minél szebb barátnője legyen, az nem minden. meg végig azt pofázta a sorozatban is hogy a belső mennyire fontos neki, szinte elvárásai voltak a nővel kapcsolatban (sőt leis írta hogy a jövőbeli felesége milyen legyen)

plusz a véleményem: #3957

ted sztem sok "átlagos" pasinak ikon, akik keresik az igazit hozzá hasonlóan. nem kell elrontani ilyesmikkel, ez pont így van jól.
  • ReszegKoldus
    Szerintem nem tudtak volna olyan színésznőt választani, aki mindenkinek tetszik, ha meg nem mutatják meg az anyát, akkor meg azon akadnának ki sokan :D
  • lemongrass
    felreertesek elkerulese vegett. 8 ev varakozas utan olyan szintu csajt vartam, ami nem ez. lehet, h chewbacca szaros szendvicset eszik reggelire, ami a sorozat szempontjabol Tednek igen fontos. sot, tuti, hogy a sok ilyen es ehhez hasonlo dolog miatt lat benne valami szikrat... de abban latja a szikrat, amit kap... Tednek az tetszik, akit a producer + rendezo + XY kivalaszt neki a castingon...(#3987) szoval valami olyan holgyet vartam, aki ubereli az eddigieket... de legalabbis a szintjukon van... kulsoleg. a belso az most mindegy... az olyan, amit a forgatokonyvirok + a stab megalmodott... (ezt a #3986-ra...cseszed nélkül.)

bar, ahogy latom ez a sorozat is valakinek a valakije alapon mukodik. scooter, a sandy rivers... gondolom itt is van egy hatso szal...
    ettol fuggetlenul NEKEM, mint nő nem tetszik... de legalabb szinkronban van a sorozat mostani szintjevel... bocs az ekezetek miatt. X360-rol kuldom es csak a legfontosabbnak velt helyeknel kutatom ki...
  • ressy14
    Vagy ez a csaj is látta a sárga esernyő akciót a Walmart-ban :D
  • ReszegKoldus
    Én meg azt hittem az a lényeg, hogy Tednek tetsszen.
    Na sebaj, majd az új évad azzal kezdődik, hogy "Srácok, már majdnem találkoztam anyátokkal, de sokaknak nem tetszett, úgyhogy inkább mégse." :D
  • precision
    nem minden a külső cseszed...
  • lemongrass
    ma néztem meg az utolsó 2 részt.
    a nő, aki a végén bejön esernyővel csesznye /nem tudom mennyire ismerős eme tájnyelvi kifejezés, de szerintem ez az a szó, ami legjobban leírja./
    egy gülüszemű /amin van 89 karika ráadásul/ össze-vissza fogú törpe ocsmány arccal. kb, mintha gollam-ra tettek volna egy parókát!
    nem tudom kit x*p*tt le a szerepért, de én nagyon nem ezt vártam!
    ennek a fapina tednek volt 1000+1 lényegesen dekoratívabb/szebb nője (vagy akikkel pár randi után off lett)

úgyhogy nálam a Victoria viszi még mindig a prímet. a Limo-ban ölelkező Marybeth is rendben volt... az ügyvédbojtárnak volt egy férfias harapása, de testfelépítésileg igencsak OK volt a csaj. a Reggae gitáros jógás hölgyemény nálam 5-ös. de még a krav magás is jobb, mint az esernyős!!!
    azt mondja, hogy-> volt még a kissé feka csaj, akinek utánajárt a Faxbúkon... /OMG kategória/
    Az anyu szobatársa /Rachel Bilson/... jajjj! az már szinte fájó, h a két ennyire különböző lakótárs közül az értékelhetetlen kell neki!
    a kurvarratot varrató rockos dög mondjuk abban az epizódban, azzal a séróval nem volt annyira kívánatos, mint amennyire egyébként az...
    volt még blabla. meg még jó pár, akire most hirtelen nem emléxem. /4-8 évadot elég volt 1x megnézni, míg az első 3 folyamatosan repeat üzemmódban volt... szóval hiába a felsorolás , egyszer lekéne pörgessem azon részeket, amikben eme hölgyek voltak./

de stella, zoey, a szófosó Cathy, mind mind különbek voltak /vizuálisan/

szóval nem tudom... volt sztem megfelelőbb azon a Casting-on.
    /mondjuk csúnyaságban 1 felveszi a versenyt! Akivel moziba ment. a Mad Love-os (stella társa)/

de én még mindig azt mondom, hogy Trudy-t kellett volna hosszútávra megcsípni neki! /akkor már sok öve lehetne :D/
    és simán a s*ggéről kellett volna azt az ananászt bekajálnia!

Summa Schumacher ocsmány! nem ezt vártam!!! és cseréljék le azonnal, ahogy Tildát!!!
  • Skypack
    Látom mást is érdekel az ananász :D
  • ressy14
    Egyébként az első megjegyzésed talált, ez az egyetlen sorozat, amit végig követek, és 3-nál több évadot megélt (kivéve a Jóbarátokat). De nem azért nézem még mindig, mert várom a végét, ez faszság. Én az új részeket várom, meg azt, hogy kiderüljön hogy a faszba került oda az a rohadt ananász :D
  • ressy14
    Nem azért szurkolok egy csapatnak mert kupákat nyer (de ha te igen, csak gratulálni tudok). Majd megérted, ha abbamarad a sikeres érátok. Nekünk pool szurkolóknak nem bajnoki címek és kupák kellenek, CSAK A LIVERPOOL.

A példád meg elég fals, nem azért nézem a himym-et, mert kibaszott jó és a világon a legjobb sorozat (mert nem az), hanem mert megfogott a stílusa, a karakterek és a storyline (csak neked focinyelven: a klubhűség, a szurkolói közeg - nálatok ilyet nem látni, és a küzdeni tudás, még ha az utóbbi időkben vissza is esett). Nincs tökéletes sorozat, focicsapat és ember sem. Maximum törekedhetsz rá.
  • Monoton
    "Pl. Pool lógod van "100" éve nem nyertetek semmit miért nem váltasz? ez kb. úgyanaz"

Nem, ez kb. egy jó nagy baromság. :D
  • hugopareiros
    Stella jó is lett volna, csak a csajszinak kellett a karatemester.
  • Kmarha
    bull shit! Ugyan olyan sorozat függő vagyok, mint az erre járok nagy százaléka. Mégis képes voltam abba hagyni a 7. évad utolsó előtti!! részénél. Annyira érdektelené és szánalmassá vált, hogy ennyi év után, még az évadzárót sem voltam hajlandó megnézni.

(vagy én most pont a szabályt erősítő kivétel lennék? :D)

Most is csak azért néztem be, mert ennyi év után, azért ennyire még pont piszkál, hogy ki lesz az anyuci. De úgy látom, jól döntöttem, hogy nem néztem tovább.
  • precision
    az a baj a sorozattal, hogy a karakterek felnőtté válását olyan gyerekes módon mutatja meg... oké, ez egy sitcom, de akkor meg ne akarjanak ennyire görcsösen felnőttek lenni miközben olyan rohadt gyerekesek

ha Barney nem lenne komolyan mondom már rég kasza lett volna mert senki sem nézte volna

Ted szánalmas, neki csak az a nő kell aki 100% -ban megfelel az idióta követelményeinek... milyen könyvet olvasson, milyen zenét szeressen... hát bazki, szép kis minta a mai fiatalságnak... ne fogadj el senkiben olyasmit ami nem olyan mint amilyen szeretnéd, és szenvedj hosszú éveken át és depizz miatta hogy nincs csajod... amikor meg már nem bírod a depit feleségül akard venni az első jöttment nőt aki egy hangyányit is érdeklődik irántad és/vagy cseszd tönkre a saját boldogságodat apró idiótaságok miatt (Stella vagy Victoria vagy "Houseból a csaj" is jó lett volna neki ha nem nyominger)

Lilly egy fasz. Ezen nincs mit ragozni. Emlékezzünk csak vissza a legutóbbi hisztijére amit Tednek előadott a tetőn. Korábban is lelépett már, 2x.

Marshall pedig nevetséges a sok idiótaságával. A legutóbbi égéséért nem kell messzire menni :) (keresztapás öltönyös/kalapos jelenet)

Robin egy lelki sérült "ribanc", és végre eldönthetné már, hogy melyik srác micsodáját szeretné hosszú távon a nunijába és nem ide/oda vándorolni két szegény srác között. Legutóbb pl. Barneyt ejtette keményen pofára amikor megbeszélték, hogy találkoznak a bárban... Barney ott is hagyta Nora -t miatta ő meg baszott megtenni ugyanezt. És kb. még bűntudata sem volt.

Barney az pedig Barney. A folyamatos "kiherélése" ellenére is még ő viszi a hátán a sorozatot.

Szóval ennyi. Az első pár évad király volt, utána nagyon lement a színvonal.
  • Darthmushroom
    ebből az derül ki, Te nem sok sorozatot néztél eddig, mert nem tudod milyen mikor 4-5 évadot végig nézel és utána rosszabb a sorozat, de ha már ennyit bele öltél végig nézed akkor is. Oké h nem tetszik annyira (1-2 rész kivételével évadként) de már nem lehet abbahagyni. Pl. Pool lógod van "100" éve nem nyertetek semmit miért nem váltasz? ez kb. úgyanaz
  • ressy14
    Azt nem értem, hogy miért picsogtok, nem kell nézni aztán szevasz. Majd a 9. évad után meglesed a hivatalos fb oldalt, úgy is tele lesz postolva spoilerekkel, hogy mi is történt.
  • Fabio Capello
    Eredetileg is nyolc évadra tervezték, többekközt ezért

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    derült ki most az anyuka kiléte
  • stargatelost
    Nem, ez tényleg az utolsó lesz, ráadásul nem is teljes szezon, hanem csak tizenvalahány rész. Ez is már baromi nehezen született meg, nem emlékszel a hírekre? Egy ideig úgy nézett ki, hogy a nyolcadik lesz az utsó évad, Segelnek már a fasza ki van a sorozattal.

Az évadzáróról:
    egy nagy semmit kaptunk, legalább a rész lett volna felépítve a csajra, de így, hogy csak random berakták a végére... hát anyátok picsáját...

Nagyon örülök, hogy vége lesz a sorozatnak, évadok óta kínszenvedés az egész, nem vicces, mindenki irritáló Robinnal az élen, bahh...
  • ReszegKoldus
    Na akkor, aki ebből az évadból hiányolta az esküvőt, lehet a következőben már unni fogja, mert tényleg csak azon az egy hétvégén fog játszódni úgy néz ki :D
  • precision
    nem kell mindent készpénznek venni... a nézettség nagy úr! :)
  • bubu13
    Csak kár, hogy a 9. évad az utolsó!
  • precision
    nemtom mit izgultok, úgy is ez lesz :)
    következő évad első része: "Srácok, emlékeztek a múltkor Robinék esküvőjéről volt szó és a sárga esernyős nőről az állomáson. Ahhoz hogy megértsétek, hogy mi miért történt, el kell még mesélnem egy-két dolgot" :) És bumm! 1-2 évadnyi filler megint mire eljutunk odáig, hogy tényleg találkoznak. Következő évadzáró, hogy megpillantják egymást. Van rá egy boci csokim! :)
  • VinylToy #3969
    A gond csupán annyi, hogy Ted csak az esküvő után fog az állomásra menni, mivel vonattal megy vissza.
  • lord nihilus
  • Monoton
    Ezt kizártnak tartom :)
  • ReszegKoldus
    [spoiler]Passz, de volt ugye egy jelenet, ami 2015-ben játszódott és (elvileg) Ted a lányát viszi magával Star Warst nézni.
  • RYO21
    Arra nemgondolt senki, hogy mivan ha nem Ted a gyerekek apja, hanem a csajnak már a találkozás előtt is megvoltak a gyerekei?
  • ressy14
    A folytatás szerintem:

Ted és a csaj a vasútállomáson beszélgetnek egyet, majd nem cserélnek számot, stb. Aztán Robinék esküvőjén ő lesz a zenekar gitárosa, Teddel közelebben megismerkednek, nyomnak egy gyors numerát a mosdóban, aztán a még ott lévő papot leitatják, és rábeszélik hogy adja őket össze. És bumm így lett a happy end :D
  • tigeroo
    hát, a hétvége csak 2 napos, nem?:D

vagy az esküvőn ismerkednek meg, és egyikből a másik házasságba csöppenünk?:D
  • ReszegKoldus
    Következő évados spoiler
    [spoiler]Our ninth season will tell the epic story of the longest wedding weekend ever.

Poén lenne, ha az egész évad egy hétvégén játszódna :D