How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

húzzák, húzzák húzzák... de legalább a minõségen is meglátszana...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

On break, returns: 2013-04-15

szabii98
egy hét és pár nap múlva jön a kövi rész, ugye? már hiányzik a sorozat 😄

I met God. She's black

hungary27
sok a spoiler, úgy hiszem meg kell néznem az új részt. 😊
Malakai
Én nem lennék biztos a nevében, szerintem a wiki írója is csak ugyanonnan tippelte.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elmegy a csajhoz rész egy 2033-as gondolat... mert így lenne az anyával +45sec. de mivel még nem ismerte /majd 45 nappal késõbb csak/ így csak a jövõben a gyerekeinek mondhatja, h ez egy opció lett volna...

más:
a Marshall-os résznél beugrott, h Carl vezetékneve MacLaren lehet...
övé a bár -> MacLaren's Pub. (és érezhetõ volt, h M egy túl egyértelmû kérdésre nem tudta a választ...)
utánajárva tényleg az link

és fura volt látni
rucimacát...

várom már az évad végét, mert rétestészta állaga van a sorozatnak...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

precision
görcsösen titokzatossá akarják tenni ezt az egész anya kérdést pedig nem ez a lényeg, hogy ki az, hanem az, hogyan találkozott vele... _HOW_ I Met Your Mother 😊

egy Sherlock Holmes filmben hamarabb kiderül ki a gyilkos...

Bazinga!

ressy14
The Mother

az eddigi összes info az anyáról.

Dum spiro, spero.

ressy14
Így a végére elég szomorú rész lett, kicsit megtörte az eddigi állandóságot, ami szerintem jól jött már, nem végig a Barney-Robin vagy a Marshall-Lily szál futott, hanem Tedé volt az egész rész, és újabb utalás az anyára. Az FBI már megtalálná ennyi nyomból a feleségét 😄

Dum spiro, spero.

Malakai
Nem, konkrétan azt mondja, hogy akkor se menne el a "meccsre", ha megtehetné, és sorolja hogy hova ment volna szivesen inkább. És ott a lényege az epizódnak, hogy nem a régi lakásba, régi bútorokhoz, vagy a barátaihoz, hanem a jövendõbeliéhez, mert õ is továbblépne már legszivesebben, ahogy a barátai már mind továbbléptek az életben. Valóságban valószinüleg simán haza battyogott.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ReszegKoldus
Ja jó. Azért gondoltam, mert konkrétan azt mondja, ha visszamehetne az idõben, akkor tuti nem menne el a Robots vs Wrestlersre, és aztán sorolja, hogy hova menne helyette.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Egész végig a bárban ült és csak gondolta az egészet. Minden az egyedüllétrõl szólt.

REAL MADRID

Én úgy emlékszem azt mondja ha visszamehetne az idõben akkor sem menne el, nem ment el így se. Én úgy értelmeztem h a végén mikor kiment a bárból elmondta h nem menne el akkor se ha most visszamehetne az idõben hanem átmehetne Marshallhoz vagy Barneyhoz, de nem ezt csinálná szíveen hanem elmenne a mostani felségéhez akivel még nem ismerik egymást és elmondaná neki h megismeri nem sokára és szereti õt és így tovább. Szóval nem ahhoz a csajhoz aki ott ült a bárban.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ReszegKoldus
szerintem elment a Robots vs Wrestlersre mivel azt mondja, ha visszamehetne az idõben, akkor nem menne el

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ami valójában történt: Ted végig egyedül ült a bárban, elvileg volt is jegye a robotos mecsre, de senki más nem jött el, mert más dolgok volt. Aztán a végén amikor kiment a bárból elgondolkodott mit is csináljon: haza megy, átmegy Marshallhoz meg Barneyhoz, vagy elmegy a csajhoz (gondolom akit látunk), aztán a végén mégis csak elkezd lassan sétálni, gondolom haza. Persze mivel még nem volt felirat, ezért csak a gyenge angol tudásom után mondom, de majd valaki kijavít. 😄

Most ebben a részben tulajdonképpen mi történt meg? Vagy mi nem történt meg....? Dafaq?

Rohadt jó rész volt, komoly dologgal foglalkozott de mégis humoros maradt. Nem számítottam, hogy hasonló epizódot fogok látni ebben a sorozatban. A végén a
jövendõbeli feleséghez történõ "ugrás", gondolatmenet, (elmélkedés)

nem kellett volna, mert az tényleg kicsit megkavarta 😊

REAL MADRID

szabii98
én sem tudtam követni a végét már 😄

I met God. She's black

nem igazán értettem a lényegét, pedig értelmes emberi lény vagyok

szabii98
háááát, körülbelül o.O
érdekes rész volt

I met God. She's black

wtf?!

FZoleee
szabii98
krva jó rész volt 😄

I met God. She's black

Darthmushroom
"gombafelhõ 5s" hát a könnyem kifolyt 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ez a rész... 😄DDD

MerlinW
2013-Mar-18 How I Met Your Mother 08x19 The Fortress
2013-Mar-25 How I Met Your Mother 08x20 The Time Travelers
2013-Apr-15 How I Met Your Mother 08x21 The Bro Mitzvah
2013-Apr-29 How I Met Your Mother 08x22 Romeward Bound
2013-May-06 How I Met Your Mother 08x23 Something Old

[merlinw.org]

ressy14
következõ rész márc. 18-án.

Dum spiro, spero.

LoSA
Ez most nem volt olyan jó rész... 😞

rastaman
playbook <#rinya>

A csizmaaa <#vigyor1>

REAL MADRID

oliwwer
utolsó két rész kifejezetten jó volt!!
k0trapali
Jó rész volt! Tudtam rajta nevetni! <#nyes>

"értettem...értettem...értettem...értettem..." és az 1 perces néma csöndes rész haláli volt!
FZoleee
engem a poénok ismételgetése idegesít csak, ötödszörre már egyáltalán nem vicces...
stargatelost
Hmm, szerintem a szokásos nézhetetlen poénok voltak ebben a részben is, na de ez egy dolog, ezt már megszoktam. Ami jobban zavart, hogy ekkora plothole-os sztorit kellett ezért a részért írni. Mert majd BIZTOS egy ilyen sztorit csak egy (vagy kettõ?) évvel késõbb mesélnének el Marshaléknak (fõleg pont Lilly nem mondta volna el neki ezt, hogy beletapostak az önbizalmába), mikor máskor minden szir-szart elmesélnek egymásnak órákkal (vagy esetleg napokkal) késõbb. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna úgy megírni a részt, ez a Kapitányos dolog csak pár napja történt volna. Na mind1, gondoltam kiírom ezt magamból, szerintem titeket ez nem zavart a részben 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fabio Capello
Hiányoznak a playbookos bevágások... 😄

szabii98
eeeez jórész volt 😄

I met God. She's black

Danka88
rég volt már az, amikor annyit nevettem egy részen,mint most ezen. remélem lesz még pár ilyen rész. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

fain rész volt 😄

ressy14
eddig mindig az adott sorozat elsõ epizódjától számított 1 év után kezdte el adni a Comedy Central, azaz õsszel.

Dum spiro, spero.

DONGUBA
a 8. evedra

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hungary27
Most is adják. De ha az újabb részekre gondolsz szerintem egy év múlva.
DONGUBA
magyar adon mikor adjak majd,?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tigeroo
énis ezen vagyok, #3699
precision
hagyjuk már... egy brazil szappanoperában nincs ekkora titkolózás mint ebben a sorozatban... 😊

amúgy meg engem hidegen hagy az a anya kiléte... a színvonalat kéne visszatornázni az 1-3. évad szintjére

Bazinga!

Tuti, hogy kiderül most már mert a mai részben ilyet tol Ted, hogy mindenkinek van egy óriási baklövése mielõtt megházasodik... és neki a mai részben megismert csaj volt az a baklövés...

Szóval hamarosan kiderül 😊

hungary27
amúgy most volt egy rész amiben találkozott volna a számára megfelelõ nõvel, biztosan õ lesz majd a felesége
ressy14
ebugatta

Dum spiro, spero.

ressy14
És:

Azta teringette, most figyölj hinnye, nebugatta! 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
kis off :

I met God. She's black

stargatelost
Flashforwardokat kapunk utalásokkal, már tudjuk, hogy hol és mikor találkozik vele, milyen körülmények között. Már csak el kell jutni eddig az eseményig, az pedig már hamarosan bekövetkezik (az én tippem ez az évadzáró, hogy az utsó évad már az anyáról szóljon)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"