How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marshallon jót röhögtem <#vigyor>#vigyor>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak így tovább, és akkor végre megint élvezhetõ lesz a sorozat így az utsó évadra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
REAL MADRID
remélem a többi epizód is ilyen jó lesz
I met God. She's black
I met God. She's black
DE a lényeg, hogy ez a dupla rész tetszett! Fõleg a mellékszereplõk voltak jók, meg ez így, ennyi idõ után a legkeményebb férfiszívet is képes lesz görcsbe rándítani, az biztos. Mármint a meghatottságtól, az emlékektõl, a nosztalgiától. Persze most még ebbõl nem nagyon volt még.
Arra gondolok igazán, hogy itt van ez a Ted nevû figura (egy szar karakter lett belõle egyébként, nem vicces, totál középszer), aki végigszenvedte az életét, keresve az igazit, mi meg ugye vele voltunk. Na most, hogy már tényleg látjuk, mi lesz a vége, így nagyon könnyen tudnak ezzel játszani a készítõk és ehhez még legalább értenek, ha a jó poénokhoz már kevésbé (ebben a 40 percben szerencsére volt pár!). Lásd ebben a duplában a végét.
Szóval jó lesz ez, bár most is volt abból, ami a legszánalmasabb volt az utolsó 2-3 évadban: szar poént ismételgettek görcsösen, konzervnevetésre!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
(vagy mindkettõ)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
és dupla epizód!!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
2013-Sep-23 How I Met Your Mother 09x02 Coming Back
2013-Sep-30 How I Met Your Mother 09x03 The Broken Code
2013-Oct-07 How I Met Your Mother 09x04 Last Time in New York
2013-Oct-14 How I Met Your Mother 09x05 The Poker Game
2013-Oct-21 How I Met Your Mother 09x06 No Questions Asked
2013-Oct-28 How I Met Your Mother 09x07 Knight Vision
Unknown How I Met Your Mother 09x08 The Lighthouse
Unknown How I Met Your Mother 09x09 Mom and Dad
Unknown How I Met Your Mother 09x10 Major Mystery
Unknown How I Met Your Mother 09x11 Rehearsal Dinner
[merlinw.org]
REAL MADRID
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

REAL MADRID
Regards,
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mondjuk nem tom miert egy huszadrangu fos magyar videomegosztora kell ujra feltolteni, itt pl be van agyazva az eredeti.
Regards,
persze, h nem kell bombázónak lennie, de véleményem szerint azért Ted férfiban nem 1 meg nem 2 fokkal jobb.
mondjuk így nem kicsit kérdôjelezôdik meg, h a lányuk honnan örökölte....aki azért valljuk meg 10-bôl 10es.
#tigeroo- minden a válogatáson dôlt el... Ted azt az igazit keresi... legyen az egy sima átlagos csaj. egy szomszédlány tipus. én csípem az olyat... de eeez... akarom mondani ô... ettôl igencsak távol áll. bárkibe bele lehet erôltetni a Tedes elvárásokat.
ezzel nem kell egyetérteni. mindenki ízlése más. de az egyik legnézettebb sitcom-nál 8èvad után (és Ted eddigi ízlését ismerve) nem egy ilyen ritka rondát vártam. higgyétek el, nem 1 nem 2 ember gondolja rajtam kívül is ezt. nem minden a külsô... de elôször nem látsz mást...
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Amúgy annyira tényleg nem vészes, de az utcán tuti nem fordulnék utána.
+1 Tigeroo-nak
Szóval szerintem simán jó.<#finom>#finom>

plusz a véleményem: #3957
ted sztem sok "átlagos" pasinak ikon, akik keresik az igazit hozzá hasonlóan. nem kell elrontani ilyesmikkel, ez pont így van jól.
bar, ahogy latom ez a sorozat is valakinek a valakije alapon mukodik. scooter, a sandy rivers... gondolom itt is van egy hatso szal...
ettol fuggetlenul NEKEM, mint nô nem tetszik... de legalabb szinkronban van a sorozat mostani szintjevel... bocs az ekezetek miatt. X360-rol kuldom es csak a legfontosabbnak velt helyeknel kutatom ki...
Na sebaj, majd az új évad azzal kezdõdik, hogy "Srácok, már majdnem találkoztam anyátokkal, de sokaknak nem tetszett, úgyhogy inkább mégse." 😄
a nõ, aki a végén bejön esernyõvel csesznye /nem tudom mennyire ismerõs eme tájnyelvi kifejezés, de szerintem ez az a szó, ami legjobban leírja./
egy gülüszemû /amin van 89 karika ráadásul/ össze-vissza fogú törpe ocsmány arccal. kb, mintha gollam-ra tettek volna egy parókát!
nem tudom kit x*p*tt le a szerepért, de én nagyon nem ezt vártam!
ennek a fapina tednek volt 1000+1 lényegesen dekoratívabb/szebb nõje (vagy akikkel pár randi után off lett)
úgyhogy nálam a Victoria viszi még mindig a prímet. a Limo-ban ölelkezõ Marybeth is rendben volt... az ügyvédbojtárnak volt egy férfias harapása, de testfelépítésileg igencsak OK volt a csaj. a Reggae gitáros jógás hölgyemény nálam 5-ös. de még a krav magás is jobb, mint az esernyõs!!!
azt mondja, hogy-> volt még a kissé feka csaj, akinek utánajárt a Faxbúkon... /OMG kategória/
Az anyu szobatársa /Rachel Bilson/... jajjj! az már szinte fájó, h a két ennyire különbözõ lakótárs közül az értékelhetetlen kell neki!
a kurvarratot varrató rockos dög mondjuk abban az epizódban, azzal a séróval nem volt annyira kívánatos, mint amennyire egyébként az...
volt még blabla. meg még jó pár, akire most hirtelen nem emléxem. /4-8 évadot elég volt 1x megnézni, míg az elsõ 3 folyamatosan repeat üzemmódban volt... szóval hiába a felsorolás , egyszer lekéne pörgessem azon részeket, amikben eme hölgyek voltak./
de stella, zoey, a szófosó Cathy, mind mind különbek voltak /vizuálisan/
szóval nem tudom... volt sztem megfelelõbb azon a Casting-on.
/mondjuk csúnyaságban 1 felveszi a versenyt! Akivel moziba ment. a Mad Love-os (stella társa)/
de én még mindig azt mondom, hogy Trudy-t kellett volna hosszútávra megcsípni neki! /akkor már sok öve lehetne 😄/
és simán a s*ggérõl kellett volna azt az ananászt bekajálnia!
Summa Schumacher ocsmány! nem ezt vártam!!! és cseréljék le azonnal, ahogy Tildát!!!
Dum spiro, spero.
A példád meg elég fals, nem azért nézem a himym-et, mert kibaszott jó és a világon a legjobb sorozat (mert nem az), hanem mert megfogott a stílusa, a karakterek és a storyline (csak neked focinyelven: a klubhûség, a szurkolói közeg - nálatok ilyet nem látni, és a küzdeni tudás, még ha az utóbbi idõkben vissza is esett). Nincs tökéletes sorozat, focicsapat és ember sem. Maximum törekedhetsz rá.
Dum spiro, spero.