4281
-
#2881 -
#2880 Igen, igen amikor Robinból vizsgázik :D azaz! Köszönöm.
-
#2879 Az ilyen letagadásai gyakoriak.
Az osztályteremben tuti volt egy az 5x03 - Robin 101-ban. -
#2878 Esetleg amkor Ted és Robin összeköltözik, Barney meg ellopja a cuccait, és telón mondja Ted-nek, hogy It isnt barney- but i hear that guy's awesome.
Vagy amikor arconvágja Ted- et és aztmondja hogy That wasnt me, that was the universe. -
#2877 Hát én szerintem egy jó 20-szor láttam a sorozat minden részét, de ez nem igazán rémlik. Nem emlékszel még esetleg valamire? -
#2876 Azt nem tudja valaki, hogy melyik rész mikor Barney Ted óráján...vagy nem is tudom, hol puskázik vagy valamivel szórakozik egyedül és mikor Ted rászól benyögi, hogy it wasnt me? -
#2875 Hát, nyomják amit a Jóbarátokban láttak. -
#2874 o' my gush! -
#2873 britni szpírsz után én már lédi gyagyán sem lepődnék meg! -
Cat 02 #2872 Did you hear the news? Katy Perry is coming to HIMYM later this season! -
PeToth #2871 felirat -
Neoncsoves #2870 tényleg most nem lesz akkor szilveszteri rész? -
#2869 pls linkeljetek feliratot, ha van :D -
Neoncsoves #2868 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja jó nem szóltam, mostmár látom, mondjuk először is feltűnt nekem hogy csökkenő sorrendben vannak számok :D -
Neoncsoves #2867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!milyen visszaszámlálás?:D -
#2866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a helyzet ezzel a "visszaszámlálással"?
amúgy meg :[ -
#2865 nah, ugylátszik újítottak... de a poénok nemvoltak egyensúlyban, elég szar rész volt, bár így a sztori most nemtudom milyen irányba megy el. -
Neoncsoves #2864 Hát a vége tényleg kicsit érdekes egy vígjátékba, de... szerintem ebbe a sorozatba elfér. -
#2863 HIMYM S06E13 -
Cat 02 #2862 Jó rész volt, lett új five is :D a vége meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:'( -
juliskafarkas #2861 ... : D
Tényleg jelentkezz forgatókönyvírónak! : D Tök jó koncepciót vázoltál!
Egyébként az utolsó rész nagyon tetszett! Főleg Robin fényképén nevettem hatalmasat... : D -
#2860 Karácsony előtt/után újévkor sosincs sorozat. Amerikaiak amúgy sem néznek TV-t karácsonykor. Ott ez a szokás mi meg fogjuk magunkat és rekordokat döntögetünk ilyenkor :S
Nyilván üzleti okai vannak mivel egy évad 24részből szokott állni max. Elég sz*r lenne ha a többi 28 hétben nem lenne sorozat ezért széthúzzák. -
Neoncsoves #2859 köszi a linket és a tanácsot, majd megnézem.
-
#2858 Ennyire fogalmatlanok azért ne legyünk....
Olvass sorozatjunkiet és akkor nem ér meglepetés, ha nincs egy-egy új rész valamiből. Ajánlom az alapfogalmak szekciót.
Egyébként nem "kiderül" lesz-e rész, hanem két kattintásból rá lehet lelni, hogy mikor lesz új epizód.
Segítek: klikk -
Neoncsoves #2857 tudom hogy nem élőben mennek. de tudtommal ezeket a sorozatokat a leadás előtt 1-2 héttel veszik fel általában... amúgy igazad van, lehet tényleg üzleti oka van. mindegy, kiderül jövőhéten lesz-e új rész... vagy a szilveszteri rész az majd januárban lesz? -
#2856 Azt ugye tudod, hogy nem élőben mennek ezek a műsorok? :D
Nem azért van szünet, hogy a színészek pihenjenek, a forgatási időszak általában jóval rövidebb, mint maga az évad, leforgatott epizód általában lenne ilyenkor is készleten.
A szünetnek elsősorban üzleti okai vannak, hogy a sorozatokat széthúzzák egész évre (tipikusan szeptembertől május-július időszakig), legtöbb sweeps időszakot lefedjék vele. -
Neoncsoves #2855 de leszarom dolgozzanak a színészek is, apám is dolgozik karácsonykor vaze:D -
#2854 bakker:D vártam pedig:D Amúgy egész jó ötlet Neon :D -
#2853 Minden sorozat szünetel, nem tudom feltűnt e :D -
Neoncsoves #2852 csak jövőévben lesz új rész? vagy karácsony után? szerintem előre leforgathatták volna a részeket hogy ezen a héten se unatkozzunk :) a héten lehetett volna valami szilveszterre való készülődés ami a következő részben folytatódott volna és újévvel végződött volna, majd a 2011es első rész kezdődhetett volna úgy, hogy boldog új évet (mondjuk Ted vagy Barney vagy mindenki mondja Ted lakásában)... szóval jah : D lehet jelentkezek rendezőnek vagy forgatókönyvírónak :DD -
Axlkenobi #2851 A 6. évad 12. részének elején, mikor először mutatják, hogy Marshal és Lilly közlik, hogy gyerekük lesz, akkor szól egy karácsonyi dal.
Nem tudja valaki véletlenül az előadót és a dal címét?
Előre is köszi! -
#2850 ez király rész volt, robin feje meg.. PFFF -
#2849 nyád :D -
#2848 -
#2847 na végre megint egy jó rész volt :D -
#2846 mer így már szerelmes is vagy mi? -
#2845 f*szcibáló :D
Amúgy mióta ezt tudom, sokkal rosszabb nézni a sorozatot :/ -
#2844 -Ted I can't get married!
-Yes, you can. You love her.
-You're right, I do. Thanks Ted!
-