4281

• AntiHero
  • gabe paul logan
    Igen, igen amikor Robinból vizsgázik :D azaz! Köszönöm.
  • Malakai
    Az ilyen letagadásai gyakoriak.

Az osztályteremben tuti volt egy az 5x03 - Robin 101-ban.
  • oliwwer
    Esetleg amkor Ted és Robin összeköltözik, Barney meg ellopja a cuccait, és telón mondja Ted-nek, hogy It isnt barney- but i hear that guy's awesome.

Vagy amikor arconvágja Ted- et és aztmondja hogy That wasnt me, that was the universe.
  • oliwwer
    Hát én szerintem egy jó 20-szor láttam a sorozat minden részét, de ez nem igazán rémlik. Nem emlékszel még esetleg valamire?
  • gabe paul logan
    Azt nem tudja valaki, hogy melyik rész mikor Barney Ted óráján...vagy nem is tudom, hol puskázik vagy valamivel szórakozik egyedül és mikor Ted rászól benyögi, hogy it wasnt me?
  • oliwwer
    Hát, nyomják amit a Jóbarátokban láttak.
  • ProGabe #2874
    o' my gush!
  • lemongrass
    britni szpírsz után én már lédi gyagyán sem lepődnék meg!
  • Cat 02 #2872
    Did you hear the news? Katy Perry is coming to HIMYM later this season!
  • PeToth
    felirat
  • Neoncsoves
    tényleg most nem lesz akkor szilveszteri rész?
  • FZoleee
    pls linkeljetek feliratot, ha van :D
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja jó nem szóltam, mostmár látom, mondjuk először is feltűnt nekem hogy csökkenő sorrendben vannak számok :D
  • Neoncsoves
    milyen visszaszámlálás?:D
  • rhazid
    mi a helyzet ezzel a "visszaszámlálással"?
    amúgy meg :[
  • tigeroo
    nah, ugylátszik újítottak... de a poénok nemvoltak egyensúlyban, elég szar rész volt, bár így a sztori most nemtudom milyen irányba megy el.
  • Neoncsoves
    Hát a vége tényleg kicsit érdekes egy vígjátékba, de... szerintem ebbe a sorozatba elfér.
  • lemongrass
    HIMYM S06E13
  • Cat 02 #2862
    Jó rész volt, lett új five is :D a vége meg...
  • juliskafarkas
    ... : D
    Tényleg jelentkezz forgatókönyvírónak! : D Tök jó koncepciót vázoltál!

Egyébként az utolsó rész nagyon tetszett! Főleg Robin fényképén nevettem hatalmasat... : D
  • gabi89
    Karácsony előtt/után újévkor sosincs sorozat. Amerikaiak amúgy sem néznek TV-t karácsonykor. Ott ez a szokás mi meg fogjuk magunkat és rekordokat döntögetünk ilyenkor :S

Nyilván üzleti okai vannak mivel egy évad 24részből szokott állni max. Elég sz*r lenne ha a többi 28 hétben nem lenne sorozat ezért széthúzzák.
  • Neoncsoves
    köszi a linket és a tanácsot, majd megnézem.
  • stargatelost
    Ennyire fogalmatlanok azért ne legyünk....
    Olvass sorozatjunkiet és akkor nem ér meglepetés, ha nincs egy-egy új rész valamiből. Ajánlom az alapfogalmak szekciót.
    Egyébként nem "kiderül" lesz-e rész, hanem két kattintásból rá lehet lelni, hogy mikor lesz új epizód.
    Segítek: klikk
  • Neoncsoves
    tudom hogy nem élőben mennek. de tudtommal ezeket a sorozatokat a leadás előtt 1-2 héttel veszik fel általában... amúgy igazad van, lehet tényleg üzleti oka van. mindegy, kiderül jövőhéten lesz-e új rész... vagy a szilveszteri rész az majd januárban lesz?
  • Malakai
    Azt ugye tudod, hogy nem élőben mennek ezek a műsorok? :D

Nem azért van szünet, hogy a színészek pihenjenek, a forgatási időszak általában jóval rövidebb, mint maga az évad, leforgatott epizód általában lenne ilyenkor is készleten.

A szünetnek elsősorban üzleti okai vannak, hogy a sorozatokat széthúzzák egész évre (tipikusan szeptembertől május-július időszakig), legtöbb sweeps időszakot lefedjék vele.
  • Neoncsoves
    de leszarom dolgozzanak a színészek is, apám is dolgozik karácsonykor vaze:D
  • amd123
    bakker:D vártam pedig:D Amúgy egész jó ötlet Neon :D
  • [HUN]FaTaL
    Minden sorozat szünetel, nem tudom feltűnt e :D
  • Neoncsoves
    csak jövőévben lesz új rész? vagy karácsony után? szerintem előre leforgathatták volna a részeket hogy ezen a héten se unatkozzunk :) a héten lehetett volna valami szilveszterre való készülődés ami a következő részben folytatódott volna és újévvel végződött volna, majd a 2011es első rész kezdődhetett volna úgy, hogy boldog új évet (mondjuk Ted vagy Barney vagy mindenki mondja Ted lakásában)... szóval jah : D lehet jelentkezek rendezőnek vagy forgatókönyvírónak :DD
  • Axlkenobi
    A 6. évad 12. részének elején, mikor először mutatják, hogy Marshal és Lilly közlik, hogy gyerekük lesz, akkor szól egy karácsonyi dal.

Nem tudja valaki véletlenül az előadót és a dal címét?

Előre is köszi!
  • amd123
    ez király rész volt, robin feje meg.. PFFF
  • kifli
    nyád :D
  • Malakai
  • MR ME
    na végre megint egy jó rész volt :D
  • MR ME
    mer így már szerelmes is vagy mi?
  • kifli
    f*szcibáló :D