How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Forrás? <#confused>

REAL MADRID

tigeroo
Barney (Neil Patrick Harris) and Ted (Josh Radnor) each decide they want Robin back now that she is getting serious with Don

ez lesz az új évad elején...

WTF?
desigo
remélem ez az évad feljavul
MerlinW
2010-Sep-20 How I Met Your Mother 06x01 Season 6, Episode 1

[merlinw.org]

ezen sírtam a röhögéstõl amikor elõször láttam a sorozatban 😄

de kurvára messze van 😞

Malakai
Szep. 20.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Már várom nagyon 😊

Hányadikán indul az új évad?

Malakai
Máshol meg azt nyilatkozták, hogy sokat fog változni a sorozat, hogy az utolsó nagy fejezet felvezetése lesz. De ezt ugye szeretik mondani a sorozatkészítõk két évad között, fõleg, ha sok volt az elégedetlenkedõ. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azóta megszokta. Késõbb taxit is vezetett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Danka88
jójó. 😊
Már várom, most nyáron bedaráltam elöröl az egészet.
Egyébként (Most nemtudom megmondani, hogy hányadik részek) azt vettem észre, hogy Barney (ezt megtaláltam) az s02e17 - Arrivederci, Fiero fél a vezetéstöl, nem is kicsit. 😊 Talán a 3. vagy 4. évadban meg volt egy olyan rész, ahol vezet, amikor megcsokolja Ted anyját a kocsiban. Fura volt. Nem is a csók, hanem hogy Barney vezet. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

FZoleee
A HIMYM készítõi azt ígérik, a sorozat visszatér az elsõ évadban megszokott stílushoz, és nagyon szeretnének legalább egy epizódot New Yorkban forgatni. Az évad mellesleg egy olyan jelenettel indul, ami mindent megváltoztat. Nahát. További spoilerek itt.
ProGabe
ahogy nézem elsõ évad kimaradt:

van valami felirat, cserébe nagyon jó a minõség. mármint a többihez képest

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Barney 1:13-tól 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szerintem ezt csak poénból csinálták bár nem tudom 😄

Danka88
Na és itt, 2:00-tól? Barney + Marshal...Marshal is b*zi? 😄
Himym - Bloopers Season 3

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

mekkora jó hangulat lehet forgatáson ilyen bakiknál 😄 6:43-nál Barney: "I can't go, I have that thing." "What thing?" "A penis." erre Robin: "Me too." 😄DDD

Jim Morrison
😄DD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon11
kajakXD

MR ME
asszem de 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Marshallnak még van egy pofonja nem? 😄

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bency
Youre a woman...im a man xDDD

:) Semmi okosság :P

desigo
egészségetekre xD

Jim Morrison
<#eljen>

Lesz folytatás, ez elég biztos hír neked? 😄

REAL MADRID

A folytatásról valami biztos hír?
Egyébként Barney tényleg nagyon el van találva, csak az a baj, hogy lassan már csak miatta érdemes nézni.
Kicsikiraly
<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

én is így voltam vele...😄
DE néha belenéze kamikor nyomatják Comedyn és hozzászoktam...de azért az eredeti jobb😊...csak már nem irritál annyira a szinkron mint amikor elõször meghalottam

precision
egy konstruktív hsz következik a szinkron vs. antiszinkron vitában

szinkron = fos
eredeti = zsír

köszöntem.

😊

Bazinga!

épp wzen gondolkodtam egyik nap h Nei Patrick Harris milyen jó színész...más színésszel közel sem lenne ilyen jó Barney karaktere...
nekiállok megin az elejétõl.😄😄

Neil Patrick Harris egy tehetség... hiába meleg... neki el lehet nézni ezt.
Remekül játssza Barney szerepét és elég jól tolja ebben is. Respect!

A többiek is zseniálisak de az örök kedvenc Barney! Az az életvitel amit folytat meg stílus szerintem nagyon laza.

ez is tényleg jó rész 😄

kéne egy Best of HIMYM-et csinálni

Calver
nálam fav s04e13, avagy a Three Days of Snow, az ottani telepatikus beszélgetés (magyarul, bár tükrözve) kb a sorozat csúcsjelenete <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Höhöh..hö.hö
legnagyobb részek egyike 😄D

dragon11
Szerintem jobb a felirat, én már megszoktam.
Van két elõnye:
-Eredeti a hang
-Nem kell sokat várni rá, max a magyar/angol feliratra.

zvaragabor
Ez igaz. 😊 Elsõ 4 évad kámediszentrálon, 5. már eredeti hanggal. Jobb az eredeti, nem kérdés, csak én ugye hozzászoktam a magyarhoz is, azt is szeretem. Ted eredeti hangja egy két esetben tényleg hasonlít a magyarra szerintem. Csak azt akarommondani, hogy illik hozzá, elég jó választás volt.

Chaos Anno Domini

sapkafej
szinkron vs eredeti hang vita
csapó 265

György

Kicsikiraly
Túl sokat nézted szerintem szinkronnal 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

lele
Ráadásul a sorozat tele van angol szóviccekkel amit elég nehéz visszaadni...
Voltak olyan részek ahol komolyan elgondolkoztam hogy vajon hogyan akarják azt magyarra lefordítani mert szinte lehetetlen

Lacee
Marshall, de fõleg Lily hülyepicsa-hangja kriminális, Tedé-Robiné elmegy, szerintem Barney is lehetne jobb... sajnos a szinkronok a legjobb szándékkal sem tudják visszaadni az eredeti színészek játékát (mert a játék része a hanghordozás, hangszín is), innentõl veszett ügy az egész szinkronosdi.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

zvaragabor
Ted hangját eltalálták, hasonlít, és illik is hozzá.

Chaos Anno Domini

Barney hangja szerintem nagyon adja... Marshall hangja a legrosszabb, de a többieké szerintem jó

Kicsikiraly
Az elejétõl kezdve angolul néztem a sorozatot, most a topik hatására rákerestem youtubeon. Komolyan van aki szerint EZ jó szinkron? 😮 Marshall hangja egyenesen félelmetes. Mint egy gyerek Marshallhoz képest. Szánalmas.

A ferge-mostfigyelj-teges-rõl ne is tegyünk szót.

Létezik jó szinkron, de a HIMYMét kegyetlenül elk*rták.

DFTBA &#3232;_&#3232;