4281
-
Neoncsoves #2921 szerintem jó volt, talán azért mert ilyen még nem nagyon volt ebben a sorozatban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barney is hamarosan találkozni fog az apjával -
#2920 nekem ez a "temetős" epizód elég erőltetettre sikerült
egyrészt ez egy sitcomba nem nagyon illik... ezzel még ki is tudtam volna békülni, nade azért sok volt benne a túlzás... pl.:
SPOILER!!!!
a pap srác szívózása egy temetésen, és senki se küldte el a kurvaanyjába
Ted és Barney röhögős jelenetei (azon kívül amikor Marshallt akarják vigasztalni)
Robin "terjed a hírem, mosolyogva kiszolgálok mindenkit a barátom apjának temetésén" Dealer
na mind1... -
#2919 de bazdmeg miért pont most kell sírni amikor az első szezon egy kibaszott nyáltenger volt, első részre emlékeztek? és az első szezonzáróra? hát nyolcfelé potyogott az ember könnye, akkor mé nem hagytátok abba akkor? ez most ugyanaz -
#2918 Emlékeket miért is pusztít? A régi évadok attól még ott vannak, azok nem lesznek rosszabbak tőle. -
#2917 nézd ha azt nézed hogy a jóbarátok is 10 évadot élt meg.
ennek meg már ez a 6(!!) szóval...persze hogy nem ugyan olyan erővel nyomják már mint régen, a kezdeti löketet nemnagyon lehet fokozni már.
kérdés hogy mikor akarják befejezni XD én nézni fogom az tuti,mint mondtam -
#2916 meh. annak idején szerettem HIMYM-t, utóbbi időben viszont az íróstáb nagyon csúnyán meggyalázta - érdekelt, h folytatják-e ezt a tendenciát... bár a 6x13-ban lévő "nagy drámai fordulat", és a visszaszámlálás (avagy "hú, figyeljetek nézők, most jól megmutatjuk!") erősen erre engedett következtetni.
röviden és tömören: érdekelt, h mennyire vették a fejükbe a készítők, h a néző sorozattal kapcsolatos minden kedves emlékét elpusztítják, ezért kérdeztem. -
technext #2915 más véleménye alapján döntöd el hogy megnézed e? o.O -
#2914 nem érdemes, hagyd a picsába! -
#2913 átlagosnál kicsit langyibb rész volt szerintem.
bár egy temetéses résznél lehet ezvolt a céljuk -
#2912 Amikor általánosan vele foglalkoztak, akkor is aranyos idiótának állították be szerintem, csak most rövidebben kell összefoglalniuk (mert tényleg nincs most középpontban), így egyszerűbb lesz a karakter.
@Calver: A szünet előtti utóbbi részek nekem kimondottan tetszettek, nem top himym persze. A 6x14-et még meg kell nézzem. -
#2911 ha megnéztem, válaszolok! -
#2910 úgyvettem észre hogy itt tedet ebben az évadban ilyen "aranyos idiótának" akarják beállítani, tényleg, ami van jelenete abban is valami bárgyúsága van, előző évadokban még ő volt a szószerinti "fő" szereplő, de most az évadban úgy vettem észre hogy mostanában inkább marshallék állnak a középpontban. vagyis meglátjuk hogy tednek hogy alakul zoey-val, robin + barney pedig ugye mindig is csak a körítést adta a fix helyzeteknek (általában nekik nincs is párjuk)
na viszont kíváncsi vagyok hogy hogy akarják továbbvinni a plotot, elég durva fordulat volt a 13-as rész vége! -
#2909 új részről vélemény? javulás, vagy továbbra is folytatódik a készítőknek azon törekvése, hogy földbe tiporják a sorozatot, majd agyonverik szívlapáttal, és a maradványait análisan megerőszakolják, mindezt hatalmas mosollyal az arcukon, egymás vállát veregetve?
szép röviden magyarosan: érdemes megnézni, vagy előző rész "hagyományait" követi? -
#2908 oh yeah :D -
#2907 :)
-
#2906 6. évad 6. rész -
#2905 Én tudom mélyk részről beszélsz,emlékszem rá,de nem tudom hányadik:S -
#2904 Azt a részt feltudja valaki idézni, amikor Ted és Robin veszekednek azon, hogy Robin viselkedik férfiként? És hogy jólesne neki ha néha Ő segíthetne Robinnak.
Egy-két bejátszás is tartozik ide, mikor betörő jön hozzájuk például, Robin fogja a stukkert és akcióba lép. És még pár ilyen szitu. Robin pedig mindig mondta hogy: "Nyugi Ted, elintézem!"
Nah megvan? :D -
paly90 #2903 ja már beugrott:D
kegyetlen rész, főleg amikor Barney énekel:D -
paly90 #2902 melyik rész is volt az?
nem ugrik be hirtelen -
#2901 Most hatódtam meg először ezen a sorozaton és erre a 6. éved 2. részéig kellett várni. Mondjuk könnyű, ha hasonló cipőben jár az ember, mint Barney :D -
#2900 vajon fogják mo-n játszani? -
Notram #2899 Ted (Josh Radnor) új filmje.
Ő rendezte & írta.. -
#2898 add vissza, de gyorsan ! -
technext #2897 upsz akkor gyorsan nézd meg :D lehet a tiédet hozták el nekem :D -
#2896 az nem lehet, az csak nekem lehet meg :D -
technext #2895 a tesó kódex nekem is megvan :) imádom -
#2894 de asszem. oszt tarsam azt kapta, en a bro codexet :P -
#2893 A Playbook-ot nem lehet kapni itthon? -
#2892 mindig nézem héló!:)
attól hogy nemvagyok fanboi már az első évad óta nézem feliratosan és azóta a mai napig fix program az amikor tesóimmal leülünk a himym elé. -
#2891 te má amúgyis 4x abbahagytad a sorozatt -
#2890 Nem, mert 6x14 és 6x15 között két hét szünet lesz. -
Neoncsoves #2889 nekem se, rohadt nagy pangás van 2 hétig, alig lehet kibírni :)) -
#2888 nemtom, de nekem ez nagyon nem dívik -
Neoncsoves #2887 ja hogy mostmár 2 hetente lesz új rész? ... -
horvdavid #2886 kösz, pedig kerestem :D -
#2885 #2858
amúgy 2011.01.17. - Last Words -
horvdavid #2884 mikor lesz új rész? -
#2883 na, megnéztem én is.
hát.... nem kellett volna a vége.... -
#2882 :D