How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
ez lesz az új évad elején...
WTF?
Hányadikán indul az új évad?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már várom, most nyáron bedaráltam elöröl az egészet.
Egyébként (Most nemtudom megmondani, hogy hányadik részek) azt vettem észre, hogy Barney (ezt megtaláltam) az s02e17 - Arrivederci, Fiero fél a vezetéstöl, nem is kicsit. 😊 Talán a 3. vagy 4. évadban meg volt egy olyan rész, ahol vezet, amikor megcsokolja Ted anyját a kocsiban. Fura volt. Nem is a csók, hanem hogy Barney vezet. 😊
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
van valami felirat, cserébe nagyon jó a minõség. mármint a többihez képest
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Himym - Bloopers Season 3
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
REAL MADRID
Egyébként Barney tényleg nagyon el van találva, csak az a baj, hogy lassan már csak miatta érdemes nézni.
DE néha belenéze kamikor nyomatják Comedyn és hozzászoktam...de azért az eredeti jobb😊...csak már nem irritál annyira a szinkron mint amikor elõször meghalottam
szinkron = fos
eredeti = zsír
köszöntem.
😊
Bazinga!
nekiállok megin az elejétõl.😄😄
Remekül játssza Barney szerepét és elég jól tolja ebben is. Respect!
A többiek is zseniálisak de az örök kedvenc Barney! Az az életvitel amit folytat meg stílus szerintem nagyon laza.
kéne egy Best of HIMYM-et csinálni
"The trees move. Do you not see it?"
legnagyobb részek egyike 😄D
Van két elõnye:
-Eredeti a hang
-Nem kell sokat várni rá, max a magyar/angol feliratra.
Chaos Anno Domini
Voltak olyan részek ahol komolyan elgondolkoztam hogy vajon hogyan akarják azt magyarra lefordítani mert szinte lehetetlen
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A ferge-mostfigyelj-teges-rõl ne is tegyünk szót.
Létezik jó szinkron, de a HIMYMét kegyetlenül elk*rták.
DFTBA ಠ_ಠ