How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
+1

Lilly mellei odab*sztak 😊

Bazinga!

LoSA
Nem volt ez olyan rossz évad szerintem, voltak nagyon jó részek benne!! Az utolsó rész meg nagyon tetszett nekem, majdnem meg is könnyeztem! Nagyon jó volt! 😊

Casillas
gondolom csak megnõtt neki a terhesség után 😊
egyébként szerintem is nagyon gyenge évad volt

Vivimos por ti, vence por nosotros.

AntiHero
Nem tudom, hogy megcsináltattam volna, de nem tudtam ne arra nézni😄

Amúgy tényleg gyenge évad volt😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tigeroo
ez jó rész volt 😄dd
ProGabe
adj hozzá egy évet a mostani kezdetéhez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FZoleee
mikor kezdõdik az új évad, lehet tudni?
desigo
egyetértek
régebben sokkal több jobb poén volt benne
Ted túl sokat dumál már néha :/
Lily megcsináltatta a melleit?
ágyban büntettek rendesen 😊
GregSB
Asszem kijelenthetõ, hogy eddig ez volt a leggyengébb évad. remélem a következõre összehoznak valami jobbat a forgatókönyvírók...

This just in 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LoSA
Nagyon szépen köszönöm!!! <#worship>

GregSB
Ehh nem jó, mindig belepofáznak 😄

Chop Chop - Play

GregSB
Shazam

LoSA
Nekem nagyon tetszett az utolsó rész...

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, amikor kijönnek a moziba és minden embernek van egy táska a kezében?! Szóval annak nem tudjátok, hogy mi a szám címe?!?!

Jim Morrison
aaaaah, majd holnap beszuurom azt is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Casillas
volt egy harmadik is, aki a jelenet elején bemegy a moziba 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szucsy89
na végre valami jobb rész...a filmet én is túlzásnak éreztem azért, de voltak benne jó jelenetek😄
Jim Morrison
lemaradt

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
😄

tigeroo
jaja ez jó rész volt...

mondjuk sztem már túlzás volt hogy filmet IS csinálnak róla 😄

lehetett volna úgy hogy egy átlagos romantikus film csak ted látja a filmben a hasonlatot, nem pedig pont róla koppintották....

olvastam itt is meg máshol is h nagyon szar volt ez a rész,sztem az utobbi részek legjobbja volt,nekem nagyon bejött.

http://www.youtube.com/watch?v=S7XWdRXkDDc

Ez a videó van középen 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jim Morrison
hanggal biztos jobb. meg most nem értem ez mi akar lenni, de ha jól értem a sorozathoz van közze? mosbey...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PrisonMan
jaja, Sheen visszatérését a 2 és 1/2 menbe több hely is megerõsíti. Csak a fizetését nem írja még semmi. Õ 2 millió dollárt kért, a CBS 1 milliót akart adni, kiváncsi vagyok hol végzõdött az egész <#nevetes1>

Malakai
Jah, már el is felejtettem, hogy hivatalos... 😊

@Monoton: Valószinüleg az is meglesz, legalábbis Sheen oldaláról már jött hír, hogy visszatér.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

2 and half men majd akkor biztos a Charlie Sheen aláírja a szerzõdést.

REAL MADRID

a cencel-en ne nagyon agyalj mert már hónapok óta megkapta a kövi évi berendelést a a HIMYM/Big Bang/2 and half men
Malakai
CBS upfronts még nem volt, de nem túl valószinû, hogy cancelt kapna.

De egyébként is minek kéne anyucinak elõkerülni? Ez egy szitkom, egy esetleges átívelõ történet csak mellesleg van ott, hogy valamin elinduljon a sorozat. Ha lecsökken úgy a nézettség és elkaszálják az elsõsorban a poénok gyengülése, ritkulása miatt lesz, nem azért, mert még mindig nincs anyuci.

Az, hogy az anyuka megismerésével húzzák a nézõk agyát, az sokkal inkább egy running gag, vagyis egy visszatérõ poén.
Nagyobb gond, hogy szerintem ezek a visszatérõ poénok - amik gyakran használt eszközök a szitkomokban egyébként is, de a HIMYM-ben meg aztán különösen - már igencsak kezdenek itt kifáradni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kezdem úgy érezni, hogy az összes rész csak töltelék. Nagyon vége lesz ennek a sorinak, ha anyuci nem kerül elõ. Egyébként nem kaszálták még?
Count Adyn
Who the kiss are you?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kiss Him 😄😄😄😄

Volt jobb is, talán még elõzõ rész is jobb volt ennél.

bency
Hat tenyleg jobb,de sajnos vege van mar 😞 Nekem megvan mind a 10 evad 😛
Annyit szoktam csak igy nezni 1-1 reszt mikor kedvem van,es mindig epp ugy elnevetem magam rajta!De a Tbbt az meg a Jobaratoknal is jobb,vagy legalabb ott van azon a szinten!😊

:) Semmi okosság :P

oliwwer
Legjobb sorozat volt. Mikor elkezdtem nézni a howimet-et, azt hittem lesz olyan jó, de mostmár rájöttem, hogy a közelébe nem ér.
bency
Bezzeg a Jobaratok 10 evadot ugy csinalt meg hogy egyetlen resz se volt rossz 😄
Amugy nekem tetszik az 5ik evad is...

Danka88
milyen igaz...<#szomoru1>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

tigeroo
nincs semmi felépítése a történetnek. utoljára lily szülinapi részében volt valamiféle "tanítás/értelem", az a rész össze volt rakva. a season 5-ös részek pedig csak töltelékrészek, amikben már poénok is alig vannak, és látszik hogy csak azért kellenek hogy kibírják az évadzáróig.

ilyen töltelékrész volt pl. a marshal-kirablásos rész...

és sajna az utóbbi típusú felé átbillent a mérleg...

elég ha csak végignézzük a részek címének listáját... season 1-2-3 még soknál simán egybõl beugrik hogy mi volt (pedig kurvarég volt!)
bezzek a mostani évad...aztse tudom már melyik részben milyen blõd sztori volt...
oliwwer
unalmas és nem vicces, konkrétan.
precision
na, mi miatt?

Bazinga!

tigeroo
a fingós poénnal semmi gáz mivel nem poén volt hanem "lehurrogás"..

gyerekek, más miatt kurvagáz ez az évad...
bency
Szerintem semmi gond nem volt a resszel,vannak benne jo poenok,a fingasos poennal semmi gond nem volt.....persze azert voltak mar jobb reszek is,de elment azert!

oliwwer
Gondolom csak lesz.. elvégre meg kell tudnunk hogy találkozott az anyjukkal. Meg piratebay-en már megcsinálták a 6. évadnak a csoportot ahol a részek lesznek.
Én a Breaking Bad-hez meg úgy, hogy drogkereskedõ, jó lesz ez. Erre belet takarít a padlóról és premier plánban mutatják a WC-t, ahogy elvégzi a dolgát.

precision
😄😄😄😄

én dexter s01e01 -et ültem le úgy nézni, hogy ettem közben... csak annyit tudtam a sorozatról, hogy van egy rendõr vagyis vérnyomelemzõ aki amúgy öli a rosszfiúkat, na mondom belenézek

azóta az étkezések és a dexter között mindig megfelelõen hosszú idõt hagyok 😄DD

Bazinga!

Hm, én is mindig beszopom az evést. Dexter, Supernatural,Breaking Bad, mindig jó sorozatokat sikerül kifognom rá 😄

5. évad tényleg messze a leggyengébb sajnos.Remélem a 6. évad jobb lesz.Tényleg lesz 6. évad?Tudni már róla vmit?

Jim Morrison
😄

oliwwer
Minden tiszteletem a tied 😊
sapkafej
én pl sokszor evés közben fingok

György

oliwwer
Teljesen jó rész volt. A fingós rész meg tényleg nem olyan vészes.

és én is mindig evés közben nézem😄 már nem is tudok úgy kajálni hogy ne nézzek filmet közben😄