How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként szerintem is nagyon gyenge évad volt
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Amúgy tényleg gyenge évad volt😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
régebben sokkal több jobb poén volt benne
Ted túl sokat dumál már néha :/
Lily megcsináltatta a melleit?
ágyban büntettek rendesen 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, amikor kijönnek a moziba és minden embernek van egy táska a kezében?! Szóval annak nem tudjátok, hogy mi a szám címe?!?!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vivimos por ti, vence por nosotros.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mondjuk sztem már túlzás volt hogy filmet IS csinálnak róla 😄
lehetett volna úgy hogy egy átlagos romantikus film csak ted látja a filmben a hasonlatot, nem pedig pont róla koppintották....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
@Monoton: Valószinüleg az is meglesz, legalábbis Sheen oldaláról már jött hír, hogy visszatér.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
REAL MADRID
De egyébként is minek kéne anyucinak elõkerülni? Ez egy szitkom, egy esetleges átívelõ történet csak mellesleg van ott, hogy valamin elinduljon a sorozat. Ha lecsökken úgy a nézettség és elkaszálják az elsõsorban a poénok gyengülése, ritkulása miatt lesz, nem azért, mert még mindig nincs anyuci.
Az, hogy az anyuka megismerésével húzzák a nézõk agyát, az sokkal inkább egy running gag, vagyis egy visszatérõ poén.
Nagyobb gond, hogy szerintem ezek a visszatérõ poénok - amik gyakran használt eszközök a szitkomokban egyébként is, de a HIMYM-ben meg aztán különösen - már igencsak kezdenek itt kifáradni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Volt jobb is, talán még elõzõ rész is jobb volt ennél.
Annyit szoktam csak igy nezni 1-1 reszt mikor kedvem van,es mindig epp ugy elnevetem magam rajta!De a Tbbt az meg a Jobaratoknal is jobb,vagy legalabb ott van azon a szinten!😊
:) Semmi okosság :P
Amugy nekem tetszik az 5ik evad is...
ilyen töltelékrész volt pl. a marshal-kirablásos rész...
és sajna az utóbbi típusú felé átbillent a mérleg...
elég ha csak végignézzük a részek címének listáját... season 1-2-3 még soknál simán egybõl beugrik hogy mi volt (pedig kurvarég volt!)
bezzek a mostani évad...aztse tudom már melyik részben milyen blõd sztori volt...
gyerekek, más miatt kurvagáz ez az évad...
én dexter s01e01 -et ültem le úgy nézni, hogy ettem közben... csak annyit tudtam a sorozatról, hogy van egy rendõr vagyis vérnyomelemzõ aki amúgy öli a rosszfiúkat, na mondom belenézek
azóta az étkezések és a dexter között mindig megfelelõen hosszú idõt hagyok 😄DD
Bazinga!