Támad az FVD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Ázsiában rengeteg olyan formátum/szabvány van/volt, amit néhányan (pár millióan 😊 használnak, de Európában nem is ismerik (ezért v azért).
Ez is ilyen lesz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"a lézer erõsségét nemtudod változtatni"
már hogyne tudnád? te nem láttál pl olyan lámpát aminek a kapcsolója tekerõs, és a fényerõsséget lehet vele állítani? ez ugyanúgy lézerrel, sõt (majdnem) bármilyen elektromos teljesítményt leadó eszközzel lehet (csak minegyiknél máshogy nyilvánul meg a felvett többletenergia)
arról meg hogy a cd és dvd olvása között mi a különbség, nem tudok nyilatkozni.
viszont a csajok nekem nem tetszenek. vannak gyönyörû ázsiai nõk, de õk pont nem azok 😞
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Irkab1rka kérlek nézz utána a rasszoknak is. Majd utána hangoztass hülyeséget. <#banplz>#banplz>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szerintem így csinálja.
Ha az elsõ réteg kell, akkor arra fókuszál, ha a második, akkor arra.
Így éles "kép" mindig csak az egyik rétegrõl verõdik vissza.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az egyik félig átlátszó, így a lézer a második rétegre is tud fókuszálni.
Átgondolva ezt a mondatot. Azt írja, hogy a 2. réteg félig átlátszó, hogy az 1. réteget is tudja olvasni. 😊 Viszont arról nem ír hogy rétegváltáskor mi történik. 😄
Nemhinném, hogy ugyanabból a szögbõl. Mert azthiszem alapesetben függõlegesen olvas, átvilágítva a második réteget. Rétegváltáskor a lencse szögének is kell valamennyit változni, mert ha függõleges maradna ugyanúgy átvilágítaná. <#smile>#smile>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
na majd holnapra nézek valami linket ehhez, mára már eleget ültem gép elõtt 😊
"Az egyik félig átlátszó, így a lézer a második rétegre is tud fókuszálni."
Lehet, hogy félig átlátszó, de úgytudom, hogy rendesen csak egy bizonyos szögben tudja olvasni. Ha lenne 10 réteges, akkor minden rétegnek meglenne a megfelelõ olvasási szöge, sztem.
ha meg a két réteg a lényeg, én az elõbbi okfejtést sok, azaz legalább 8-10 rétegre értettem, elvégre ez az, amit nem gyártanak. nyilván nem véletlenül.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
"Mit jelent a kétrétegû lemez kifejezés? Ez minden lejátszóban mûködik?
A kétrétegû (dual-layer) lemez két rétegben tartalmaz adatokat. Az egyik félig átlátszó, így a lézer a második rétegre is tud fókuszálni. Mivel mindkét réteg ugyanazon az oldalon van, a kétrétegû lemez közel kétszer annyi adatot képes tárolni, mint egy egyrétegû lemez: tipikusan négy óra videót. Sok lemez két réteget használ. Kezdetben csak nagyon kevés gyár tudott kétrétegû lemezt készíteni, de manapság a legtöbb üzem képes erre. A második réteg lehet PTP (parallel track path – párhuzamos adatsáv) kialakítású, amikor mindkét sáv párhuzamosan fut (a független adatok vagy a különleges effektusok miatt), vagy lehet OTP (opposite track path – ellentétes adatsáv) kialakítású, amikor a második adatsáv egy ellentétes spirálban fut. Ebben az esetben az olvasófej az elsõ réteget bentrõl kifelé kezdi olvasni, a másodikat pedig kívülrõl befelé. Az OTP formátumot azért alakították ki, hogy a videolejátszás folyamatos legyen. A rétegváltás bármikor bekövetkezhet, nincs rá elõírás a szabványban. Nincs rá garancia, hogy a rétegváltás észrevehetetlen marad. A rétegváltás néhány lejátszónál észrevehetetlen, de a kép megfagyhat egy pillanatra, de néhány készüléknél akár 4 másodpercig is. A „láthatatlanság” éppen annyiban függ a lemez készítési módjától mint a lejátszótól. Az OTP-t RSDL-nek (reverse-spiral dual layer – kettõs fordított spirál réteg). A két réteg elõnye, hogy a hosszú filmek is nagyobb adatrátával készülhetnek, és jobb minõségûek lesznek, mintha csak egy réteget használtak volna."
Forrás: http://dvd.index.hu/dvdfaq.html
és egyébként azóta nem is olvastam/hallottam róla, bár attól még persze használhatják
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Szted hány lézerfejvan egy DVD íróban vagy olvasóban?
Még a DivX és az Xvid is veri.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amennyire én tudom a Hd ill Blu meghajtók is a wmv-t támogatják. Vagy ti ezt hogy tudjátok?
ja.. mondjuk zacsi a fejükre aztán jóvan<#vigyor2>#vigyor2>
Ha már zárt formátumot használnak, akkor simán lehetett volna x264. Az már tényleg egy nagyon jó kodek.
Ma meg csórók, akkor ott a theora/vorbis, és azért az se tömörít olyan rosszul.