Támad az FVD
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, mi bajotok van ezzel az egésszel...
Lesz egy dvd szintû (picit jobb) tároló, és az igazi ereje abban van, hogy HD anyag lesz olcsó formátumban. Wmv-vel is lehet szépet, fõleg stúdiócuccokkal (legalábbis gondolom). Ugye sok ilyet hallottunk már (divX-nek is van vmi külön neve, hogy dvd-n tárol hd anyagot csak ugye a tömörítése divx, csak még kereskedelmi forgalomban nem találkoztam vele, meg ugye arra nincs külön elfogadott szabvány (ugye nem minden asztali játszó szereti az összes divx-es filmet, meg gondok a feliratokkal,...). És ha még a DVD forumnak se kell license díjat fizetni, még a végén hamarosan dvd alá megy az ára (pár év)... És akkor meg legyen, legyen és legyen sztem, majd jön 3-4 év múlva a super mega giga multi író (ugye ahogy a DVD-RAM is beolvadt), ami mindent ír és olvas... Ha mégse, mert mondjuk szerzõdésben rögzítik, akkor lesz 2 meghajtó: egy hddvd/blue-ray író (elõbb utóbb lesz ilyen, én biztos vok benne, most is sztem csak felsõbb nyomásra hagytak fel a tervezésével), meg egy FVD...
Lesz egy dvd szintû (picit jobb) tároló, és az igazi ereje abban van, hogy HD anyag lesz olcsó formátumban. Wmv-vel is lehet szépet, fõleg stúdiócuccokkal (legalábbis gondolom). Ugye sok ilyet hallottunk már (divX-nek is van vmi külön neve, hogy dvd-n tárol hd anyagot csak ugye a tömörítése divx, csak még kereskedelmi forgalomban nem találkoztam vele, meg ugye arra nincs külön elfogadott szabvány (ugye nem minden asztali játszó szereti az összes divx-es filmet, meg gondok a feliratokkal,...). És ha még a DVD forumnak se kell license díjat fizetni, még a végén hamarosan dvd alá megy az ára (pár év)... És akkor meg legyen, legyen és legyen sztem, majd jön 3-4 év múlva a super mega giga multi író (ugye ahogy a DVD-RAM is beolvadt), ami mindent ír és olvas... Ha mégse, mert mondjuk szerzõdésben rögzítik, akkor lesz 2 meghajtó: egy hddvd/blue-ray író (elõbb utóbb lesz ilyen, én biztos vok benne, most is sztem csak felsõbb nyomásra hagytak fel a tervezésével), meg egy FVD...
wmv-vel kódolt filmeket alapból törlök.
wmv, végülis mind1, így se úgy se tetszik. A jányok annál inkább de ezt már mondtam ;-)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
wmv, végülis mind1, így se úgy se tetszik. A jányok annál inkább de ezt már mondtam ;-)
A csajok jók a többi része a dolognak nem annyira. A vmw még véletlenül sem jó választás, de lelkük rajta.
Ennek mi értelme van? Kemény 1 GB-al növelték a jelenlegi DVD-kapacitásokat, és ezzel akarnak labdába rúgni a HDDVD és a Blu-ray mellett? A másik meg a WMV kodek... Elmehetnek a francba... Microsoft = DRM/PVP-OPM/PUMA...
A harmadik meg az, hogy ha nem egységesítenek egy szabványt, ahogy azt megoldották a CD-k illetve a DVD-k esetében is, az lesz, hogy az egyik játékot HDDVD-n, a másikat Blu-rayen, a harmadikat FVD-n hozzák forgalomba, és gyõzze az ember venni a lejátszókat a gépébe...
A harmadik meg az, hogy ha nem egységesítenek egy szabványt, ahogy azt megoldották a CD-k illetve a DVD-k esetében is, az lesz, hogy az egyik játékot HDDVD-n, a másikat Blu-rayen, a harmadikat FVD-n hozzák forgalomba, és gyõzze az ember venni a lejátszókat a gépébe...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Adattárolásra ugyan jó lesz, de ha nem adnak ki rá filmeket, akkor télleg nem sok jövõje van, max annyi mint annak idején a ZIP drájvnak.
Szerintem
Szerintem
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
LoL..sztem a DVD-s dolgoknál picit drágább lesz a Blue-ray és a HD lemezeknél jóval olcsóbb...Egy olyan "Aranyközépút" annak aki még megvárja a Blue és a HD árcsökkenését de valamit újítani is akar...<#vigyor3>#vigyor3>
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
szerintem nem lesz túl nagy sikere, mivel a tárolókapacitást tekintve nem nyújt sokkal többet a dvd-nél, szerintem esetleg akkor lesz életképes, ha nagyon olcsó lesz (mondjuk ha 10-20 ft-ért dobálják majd a lemezeket és mondjuk az író se kerül majd többe 4-5 ezer forintnál)
http://www.raphirek.hu
A csajokat blokkolnám.
Nem valószínû. Maximum lesz még egy szereplõ egy potenciálisan elég nagy piaccal.
Úgylátszik a Blue-ray meg a HD-DVD csõdbe megy és veszítenek, ez meg nyer 😄
← ElőzőOldal 2 / 2