Az USA nem kér az evolúcióból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ugyanis minél butábbak az emberek annál könnyebben irányíthatóak!
Én is felsoroltam két példát (kutyákon belül mennyi van már!LOvaknál is póni meg a b***ott nagy mittomén milyen lovak.)
De sehol sem lett új faj.
A fõ kérdés még mindíg az:miért nincsennek átmeneti szervek, testrészek?Miért tökéletes minden élõlény?Minden szervének megvan a maga funkciója,ami hihetelenül bonyolult.az egyik mikroszkópikus élõlénynek villanymotorhoz hasonló szerve van, megvan hozzá mindene.Forgórész,állórész stb. Ha bármit kiveszel belõlle nem mûködik.Más funkciót meg nem tölthettek addig be mert teljesen feleslegesek lettek volna.
Tudtátok hogy csináltak mutációs kisérleteket is gyümölcslegyeken?Millió kisérleteket végeztek rajtuk több százezer(vagy több ezer) generáción kersztül.Eredmény: nuku életképesség.Elkorcsosulás az viszont volt.Szaporodni se nagyon voltak képesek.Az eredeti egyedek mindig életképesebbek voltak mint a mutánsok.És egyettlen egyszer sem jött létre új faj.Majd néhány mutáns generáció után,(amelyek képesek voltak szaporodni)megint az eredetivel megegyezõ legyek keltek ki.Visszaszerezték eredeti formájukat.
az amerikai felnõttek több mint fele nem tudja, mennyi idõ alatt kerüli meg a Föld a Napot
mókás dolog ez 😊
Szerintem kibaszott meglepõ. Az egyik "hit" kérdése, mindenki eldöntheti, hogy "fekszik-e" neki az evolúció, vagy nem, a másik meg olyan szinten általános mûveltség, hogy az már szégyenteljesen triviális.
Ismertem egy csajt régen, aki 17 évesen, biológia órán a következõt mondta az ember szaporodásáról: "A férfi a hímvesszõjét belehelyezi a nõ csiklójába." Utána kontrázott azzal, hogy nem tudta, hány nap van egy évben. "Olyan 300 körül."
Szerintem a vallási meggyõzõdés és az abszolút suttyóság között még akkor is mély a szakadék, ha elég bigott és szemellenzõs dolog elutasítani mindent, ami nem Istennel magyarázza a világot.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
'És miért létezik még mindíg majom, ha az a fejletlenebb változat?' Mi az, hogy fejletlenebb változat? A saját ökológia fülkéjében még mindig az adott majomfélék a legfejlettebb változatok. Egyszerûen az ember, és a 'majom', vagy sokkal inkább, a különbözõ majomfajok más-más fülkékben vannak, ezért nem evolúciós vetélytársak.
'Mi történt az átmenetekkel?Azok fejlettebbek voltak nem?' Mármint mihez képes? Az akkori nekik megfelõ rivális fajohoz képest?- természetesen nem. A ma élõ emberfajhoz képest?- nem. Egyébként az is nagyon rossz az egész elgondolásodban, hogy nem látod, hogy a létrejövõ fajok új ök. fülkéket is létrehoznak.
Kezded kapizsgalni... Az orvostudomany egy reszere pont ez igaz.
<#banplz>#banplz>
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az evulúció elmélet egyfajta alkalmaszkodási elmélet is lehet és pl a pikkelyes példádra mi van ha pl a szõr nem a pikkelybõl alakult ki hanem mellette a megváltozott körülményekre egyes fajok szervezete így reagált??? vagy a Darwin pintyek evolúciója amit az utóbbi 20 évben jegyeztek fel mint változás ???
A Pankráció igen népszerû közép-amerikában és japánban is... 😊
Tudtátok hogy az evolucióra semmilyen bizonyíték nincs?
Nem igaz. A fajok fejlõdése, az alfajok létrejövésének mechanizmusa ismert és bizonyított biológiai tény. Legegyszerûbb példa az emberi alfajok (europid, mongoloid, negrid és veddo-ausztraloid) lokalizációja. Ausztraloid ember például kizárólag ausztráliában létezett (ma már a szabadabb vándorlási lehetõségek miatt már az egész világon), mivel elszakadva a nagyobb kontinensektõl, elszigetelten fejlõdött.
Sõt. eddig egyetlen egyet sem találtak.
Javaslohatom, hogy az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó oldalak helyett inkább kérdez meg egy biológust. Elvégre is ez a szakterülete. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mi is kb. ugyanilyen szinten lennénk ha csak Mo. földrajzát meg történelmét tanítanák elemiben az általános mûveltséget pedig csak egyetemen meg fõsulin.
Másik nagy gond amerikában a vallásosság. Én a vallásnak tulajdonítom be azt ,hogy az amik tabuként kezelik a szexet az erõszakot meg természetesnek veszik hiszen melyikbõl is van több a Bibliában? És ez a vallás miatt nem hiszik el az Evolúciót.
Ettõl függetlenül én nem utálom õket. Ez az Amcsi utálat csak azóta divat amióta Bush az elnök meg Irakban háború van. Ezelõtt 10 évvel nem ütköztem mindennap "rohadt bunkó amcsik" cikkbe.
Szerintem szánalmas ,hogy minden utolsó paraszt aki még saját országa határain kívül nem is járt most fújogja õket mert ez a divat ezt látja a TV-ben meg az újságban és õ állítja ,hogy az õ agyát már pedig nem mossák.
(ezen hozzászólásom miatt már valószínüleg holnapra a seggembe épít a pentagon egy radar és lehallgatóállomást 😊)
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Az valóban nem bizonyított (mivel nem is igazán lehet) hogy az élet evolúcióval alakult ki, de a legtöbb adat ezt mutatja, és legalábbis nem cáfolja még semmi. (megválaszoltalan kérdések vannak, de ezekre is léteznek legalábbis hipotézisek)
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Nem mindegy hogy az a paraszt aki a földet szántja 60 éve és az unokályát is erre neveli mit hisz?
Az hogy a pártok Ilyennel szereznek elõnyt, az maga a tudatlanság meg a barbarizmus!
Ez a mai tudomány szerint se telljesen bizonyított ( már az evolúció ) de per pill ez a legjobb amink van.
Attól még lehetne tanítani úgy mint "Ez egy feltevés"
Elvégre ha rá akarunk jönni a megoldásra minden ötletet ismerni kéne!
Ez most egy kicsit visszafelé sült el ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az evolucio bizonyitott, de vannak akiknek ez keves. Ok "hivoknek" nevezik magukat.
Az archeológiai leletek is mind azt mutatják hogy a fajok hirtelen jelentek meg. Minden átmenet nélkül.Végig ilyenekkel találkozunk hogy egyik rétegben még nincsennek halak, a következõben már vannak, itt még nincsennek emlõsök a következõben már vannak.Sehol semmi átmenet.Az ember evoluciójára vonatkozó leletek is nevetségesek.Már eleve abba is belegondolhatnánk ha az ember a majomból alakult ki, hol vannak az átmenetek?És miért létezik még mindíg majom, ha az a fejletlenebb változat?Mi történt az átmenetekkel?Azok fejlettebbek voltak nem?
Tudtátok hogy az összes emberre vonatkozó lelet elfér egy kisebb biliárdasztalon?A döntõ leletekrõl is kiderült hogy hamísítvány.(Hú hogy mekkora fikázást fogok én itt kapni,próbáljatok inkább ne leszólni hanem meggyõzni oks?😊
Szóval aki azt mondja bizonyított az bizony jócskán téved ,egyszerüen ahogy most elképzelik az evoluciót az nem igaz.
Amcsi farmer : Jobb ma egy persing (légelhárító rakéta) a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon. - Hofi.
Amúgy addig nincs baj, amíg nem kezdik el bombázni azokat, akik egyetértenek az evolúció kérdésével.
Sokan mondják még hogy nem HISZNEK az evolúcióban, de ez nem hit kérdése, ez BIZONYÍTOTT.
A legtöbb tudós importált. Lást Szilárd Leó Teller, és még sokan mások...
Ha senki sem segítene nekik, szvsz visszasüllyednének a középkorba 😄
lol, vagy csak simán idióták az amcsik. De nem is olyan meglepõ ez az arány