1942
  • Dougie
    de ember ellen más mint gép ellen, viszont ha pro-n játszotok, akkor aki jobb csapattal van, annak nagyobb előnye lesz, minimum all-pro-n kell játszani, minimum
  • Dexantreal
    Na látod...úgyhogy inkább pro kéne:P
  • Bucser
    Vagy csak megtanulni, hogy melyik play mire jó:) Pl ha valszeg futásra állnak fel akkor nem érdemes blitzet hívni mert mire célba ér a blitzed már rég átgázolt a futó a védelmeden:D és az az ember aki blitzel az biza a falból fog hiányozni...
  • Dexantreal
    muszáj all-pron? gondoljato kazokra, akik nemrég játszanak a géjmmel:P....nekem ez így full szar...Seahawks-Steelers...hát a Steelers átgázol lazán a védelmenp pfff....de lehet,h csak szoknom kell
  • Dexantreal
    all-pron még nem toltam...mekkora a különbésg?
  • Spy Hun
    5
  • mike0013
    all-pron lesz... és 4 vagy 5 percesek legyenek a negyedek?
  • teddymac
    multiba belehat állitani az idöjárást?
  • Spy Hun
    5perc all-pro legyen. A pro az túl könnyű.
  • teddymac
    akor én most nem vagyok bent a Vikingekel ?
  • kicsirobi
    Sziasztok.A játékszabályokat elolvastam(még láma vok)Tudna valaki segíteni egy-két jó trükkben,hogy hogy kell a játékot irányítani taktikával,meg ilyesmi?Előre is köszi
    [email protected]
  • Dexantreal
    Huhh1nap és mennyi hsz-t gyártottak!

mike és avengir:
    szép munka amit eddig csináltatok...honlap,meg a csapatok beosztása és msn címek összegyűjtése...csak így tovább!

Kérdés még: mi lesz a bizonyos cheat problémával? Senkivse cheattel de valamiért az első két meccsemen egyszer nekem, egyszer meg ellenfelemnek ezt írta ki, hogy vaqlami cheat és kidobott...Jeollal nyomtam 1-t és minden oké volt...

A mérkőzések hamachin lesznek 5perces negyedekkel pron? Ha igen - mármint a hamachi -, azt megköszönném, mert én is tudnék home-ban lenni...IP alapján viszont azt hiszem, hogy nem

honlap zene: szerinemez az NFL Theme jó lenne. Még nem hallgattam meg, most töltöm le. De mivel NFL bajnokság és olyasmi zene kell...ezért hát szerintem lehet. Most hallgatom...végülis jó ez, úgyhogy felőlem ok.

MSN címek: akiket nem vettem fel, azokat most felveszem.

Asszem ennyi...
  • Thanatos
    torrenten megtalálható a 40 years of nfl music 8mai az előző rész zenéinek nagyrészét adta) abban lehet benne lessz az a szám is amit kersetek :)
  • Tutilevi
    na tegnap multiztam ismerőssel és van néhány észrevételem. 1:nagyon fontos tényező hogy a game milyen nehézségi szinten megy. pron ezt tapasztaltam:3 60 yardos rpaszzból 3at elkapott,ez pedig nem épp reális.Feltettük All-prora,ami már jobb volt de itt meg pont az ellenkezője:alig kaptak el valamit.Szal a javaslatom ez lenne a bajnokságra: Allpro szint (mert hát mégiscsak bajnokság),de az AInál húzzuk fel a QB accuracyt meg a receivinget.2: IPvel is tökéletesen működik,esetleg a tűzfal bezavarhatja. Ja és hogy milyen a szint,mennyi a játékidő azt a servergépen lévő profilbeállítások adják meg. Sajna a konfigot is,tehát ezt majd a serverrel előre kell egyeztetni. 3: a cheatelésről: valóban kivéghat emiatt,de ez csak nálunk akkor fordult elő mikor haverom bedilizett és folyamatosan offsidera futott,ergo ha erndesen megy a játék akkor sztem ilyen nem lesz
    hát most röviden ennyi lenne:D
  • Spy Hun
    Azta! Ezt már nagyon régóta keresem! thx! :)
  • avengir
    akkor meg 1 fo, mert most 1el tobben vagyunk, de ha ugy holnapig lesz meg egy fo akkor kibovitjuk 18 fore es az a vege. 2 csoport lesz egy csoportba mindenki jatszik mindenkivel, gyozelem : 2 dontetlen: 1 vereseg: 0 pont, a tobbit majd holnap. Ha nem lesz meg 1 fo akkor ez az A csapat vegleges jatszasi listaja, de kerek mindenkit, hogy aki meg nem valasztott csapatott az jelezze felem, hogy mivel szeretne jatszani.

A csoport (8 fovel)

Patriots vs. Titans
    Patriots vs. Atlanta Falcons
    Patriots vs. Miami Dolphins
    Patriots vs. Colts
    Patriots vs. Tampa Bay Buccaneers
    Patriots vs. Seahawks
    Patriots vs. Philadelphia Eagles

Titans vs. Patriots
    Titans vs. Miami Dolphins
    Titans vs. Atlanta Falcons
    Titans vs Tampa Bay Buccaneers
    Titans vs. Seahawks
    Titans vs. Philadelphia Eagles
    Titans vs. Colts

Atlanta Falcons vs. Miami Dolphins
    Atlanta Falcons vs. Patriots
    Atlanta Falcons vs. Titans
    Atlanta Falcons vs. Seahawks
    Atlanta Falcons vs. Philadelphia Eagles
    Atlanta Falcons vs. Colts
    Atlanta Falcons vs. Tampa Bay Buccaneers

Miami Dolphins vs. Atlanta Falcons
    Miami Dolphins vs. Titans
    Miami Dolphins vs. Patriots
    Miami Dolphins vs. Philadelphia Eagles
    Miami Dolphins vs. Colts
    Miami Dolphins vs. Tampa Bay Buccaneers
    Miami Dolphins vs. Seahawks

Colts vs. Tampa Bay Buccaneers
    Colts vs. Seahawks
    Colts vs. Philadelphia Eagles
    Colts vs. Patriots
    Colts vs. Miami Dolphins
    Colts vs. Atlanta Falcons
    Colts vs. Titans

Tampa Bay Buccaneers vs. Colts
    Tampa Bay Buccaneers vs. Philadelphia Eagles
    Tampa Bay Buccaneers vs. Seahawks
    Tampa Bay Buccaneers vs. Titans
    Tampa Bay Buccaneers vs. Patriots
    Tampa Bay Buccaneers vs. Miami Dolphins
    Tampa Bay Buccaneers vs. Atlanta Falcons

Seahawks vs. Philadelphia Eagles
    Seahawks vs. Colts
    Seahawks vs. Tampa Bay Buccaneers
    Seahawks vs. Atlanta Falcons
    Seahawks vs. Titans
    Seahawks vs. Patriots
    Seahawks vs. Miami Dolphins

Philadelphia Eagles vs. Seahawks
    Philadelphia Eagles vs. Tampa Bay Buccaneers
    Philadelphia Eagles vs. Colts
    Philadelphia Eagles vs. Miami Dolphins
    Philadelphia Eagles vs. Atlanta Falcons
    Philadelphia Eagles vs. Titans
    Philadelphia Eagles vs. Patriots
  • teddymac
    remix NFL theme
  • teddymac
    Csöves amit felraktál rapidra--}szerintem nagyon jó
  • mike0013
    akkor asszem megvan a 16 ember.:) mostmár csak pár embernek kell csapatot választani, a honlapot elkészítenem és kezdődhet
  • teddymac
    ha játszhatok a VIKINGS el tolnám :)
  • teddymac
    én nem vagyok bent !!!! pedig már jeleztem,hogy szeretnék játszani
    [email protected]
  • 9csöves9
    igaz megtévesztő volt,mivel a logómban Enzo név szerepel de a nicknevem csöves
  • avengir
    Mike [email protected] patriots
    Dexantreal [email protected] Titans
    lampard99 [email protected] Atlanta Falcon
    enzo [email protected] Miami Dolphins
    Cápa [email protected] Colts
    spy [email protected] tampa bay buccaneers
    tutilevi [email protected] seahawks
    multimax [email protected] PHILADELPHIA EAGLES
    neoncsoves [email protected] bears
    Jeol [email protected]
    maniakuss [email protected]
    hubie_l [email protected] CAROLINA PANTHERS
    ROCKO [email protected]
    Csuvi [email protected] Steelers
    LasDen [email protected]

Tudom, hogy nem szép, de mivel szaguldok aludni ez megteszi, aki még nem választott csapatott tegye meg, továbbá meg kell 1 ember, holnapra kesz a szabalyzat es egy szeb lista + hogy ki kivel mit jatszik.

• 9csöves9
    nah feltöltöttem ha esetleg kell

itten e
  • avengir
    Mivel 13 orat dolgoztam :( ezért valszeg csak holnap iekrulnek ki a vegleges csapatok es szabályok...
  • teddymac
    nfl hangok
    Itt van 1 pár, bár elég gagyi a minőség. Talán valaki merít belőle ötletet

• 9csöves9
    nah megtaláltam a gépemen

Sports [Theme] - FOX NFL Football

feltöltsem valahova vagy elküldjem msn-en?
  • teddymac
    Ha kész lesz az oldal akor megtudom mondani milyen csapatal leszek nemtudom mi maradt :)
  • 9csöves9
    régebben Nfl theme néven találtam meg valamilyen letöltő-programban,körülnézek
  • mike0013
    és mi ennek a számnak a címe?
  • 9csöves9
    zenének eennek a rendes (nem remixelt) változatát ajánlanám

http://www.youtube.com/watch?v=5A5tQtxXJE0
  • Bucser
    Hát WR-ként csak ennyit tudok mondani: You have to live with it:D
  • mike0013
    nah jó a chatet mégis sikerült megoldanom:)
  • mike0013
    hmm, milyen menüpontok kellenek szerintetek a honlapra?
  • mike0013
    hátjah, ez igaz... csak néha idegesítő, hogy mindig behoz a gép (WR vagyok) és semmit nem halad előre, passzolni meg luxus
  • Bucser
    Ha a játék közben nyomsz egy escape-t ott megkeresed a startegies pontot ott kiválasztod a depth charts-ot. Ott a filtert beállítod, hogy csak a qb-t mutassa majd az alsó ablakban kiválasztod a te meberedet a felsőben meg a legfelső slotot és rányomsz az assign gombra. Máris visszacserélted magad. egyébként a gép innentől nem sűrűn pofázik bele hogy ki vant bent.
  • mike0013
    erre én is gondoltam, hogyha kész a honlap akkor itt a banerban vagy alatta felkéne tüntetni valahogy... mondjuk így: 'Madden NFL 07 BAJNOKSÁG ITT' és aki erre kattint azt egy külön lapon vagy ablakban átirányítja a honlapra... A zenéről pedig annyit, hogy nem lenne rossz ötlet, de akkor válasszatok ti zenét... jah és ki-be kapcsolód lesz azok miatt akik unnák... és valószínű a CHAT helyett, mert azon a tárhelyen nehézkes megoldani a CHAT-et... HUHH elfáradtam annyit irtam:)
  • Dexantreal
    Kipróbáltam a QB-t is superstar modba....79-es overálom van és a texasiaknál vagyok. Jól alakítottam első meccsemen a második félődben...ott becserélt a gép. Úgyhogy asszem bejön ez a QB poszt, a többihez képest itt tök lazulás van.

A játékban figyeltétek a hangokat, amiket a játékosok kiadnak? Nagyon kemény

"Wráá-wráá" a top1 nálam

"Evrything you got" is jó.

"Duszi-duszi" valami ilyesmit értek de ezt is bírom

Kb ennyi, majd még figyelem
  • Dexantreal
    :S...gőzöm sincs...RfB topikba úgy van, hogy rámész a bannera és rákattintva megjelenik az RfB magyar oldala...de az nem jó ebben az esetben, mert nem venné észre egy egyszerű ide tévedő....akkor szerintem inkább alcím... de nemtom...mike-t megkéne várni, hogy mit szól
  • ProGabe #463
    egyszerűbb lenne alcímnek szép nagy betűkkel nem?vagy mondjatok tippeket hogyan alakítsam át a bannert hogy elférjen benne