Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zara még mindíg várom a linket a téves infóimról ;)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

válaszolok akkor irinek is..hat sok magyarrol nem tudok hogy lenne a guildomba volt anno 2 emberke de azok atmentek magyar guildokba..most asszem aki magyar az a paavo ..szal nem sok..trade hát gyakorlatilag egésznap tradelek keresem a settem hianyzo dabjait:D nah meg uyge a pvp :P

Cabal Online Mercury Server-Explosion-HattoriHan lv115 Blader dbl regular :D

Köszönöm a megtisztelést, hogy elolvassátok kommentjeimet :P

HattoriHan az engem is érdekelne, hogy mennyi magyar van abban a klánban.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

csa csa :D
ugye :D en is azert jarok ide :D

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Hmm..te is magyar vagy??... Az explosion full magyar klán vagy csak páran vagytok?... Sokat látlak traden...XD
hi Zara!muszalj volt mar ide is bereggelnem annyira izgalmas ez a forum mindig jot röhögök :D

Cabal Online Mercury Server-Explosion-HattoriHan lv115 Blader dbl regular :D

sztem nemsokára valaki nyer egy utat a BANamákra =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jah és azt is nézd meg, hogy amikor én már rég abbahagytam a flamelést és beszélgettem blézzel a régi idõkrõl skyblade beszólt és miatta kezdõdött el megint a flame :)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Mutass már egy téves infót amit én írtam :)

Topikot nem kell bezarni mert akkor a kezdok nemtudnak hol kerdezni :)
Ebbol en most azt szurtem le mintha ez tartana eletben a topicot amikor minden topicnal van olyan hogy neha lehal aztan ujra beindul
amugy meg ha jol emlekszem anno en is ossze szolalkoztam veled :)
mivel sokszor azt hiszed hogy neked van igazad pedig nem ugy vannak a dolgok most olvasgattam minden nap a forumot meghaltam arohogestol milyen hulyeseg vannak itt
gz8 ha vegig olvasod egy olyan ember miatt kezdodott el ez a nagy off parede aki mar reg abba hagyta gamet csak osztja az okosagot a nepnek amibol a fele teves info :D

amugy az lista mar elevult tenyleg mert clanok fele feloszlott vagy egyesult masik clannal

Gibor szerintem keresd meg a neked szimpatikus magyar guildeket es nezd meg hol a legjobb neked :D
en pl egy kevertben vagyok az Exodusban igaz ez nem magyar :)

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Csak mellékesen téged is meg irit is mindenki utál, még pm-et is kaptam, hogy le kéne szopatni irit :D:D (azt nem mondom meg kitõl)
gz8 a cabalról beszélgettünk aztán elfajult anyázássá, de ha ezt befejezzük be is lehet zárni a topicot, mert teljesen kihal :D:D

Te meg jó lenne ha már befejeznéd az ugatást..!!!! NEM VESZED ÉSZRE HOGY ITT MINDENKI ÚTÁL TÉGED?.... XD
gz8
OFFOT be lehet fejezni! Kétszer szóltam.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Jah persze barátnõd.. HAHAHAHA
Te olyanról max álmodni fogsz bár lehet ahelyett is mobokról meg b2f rõl álmodozol.. :D
Szééép akkor már kemény fél évet kockultál :D

Mondjuk azért mert a sok gyökér már végképp felbaszta az agyam és kicsit betelt a pohár...
Jó persze vannak azért rendes arcok is, akiket bírok, de a tegnap már egy kicsit sok lett.. Elegem van a sok unintelligens faszkapalból!!!(tisztelet annak a pár kivételnek akiket 1 kezemen meg tudok számolni)...
Na mindegy...meglesztek nélkülem is...
De szép felkiáltójelek :P De nem ér, nekem kevesebb van :( Hülyeségbõl kikaptam, na mind1. Kössz szépen razu, barátnõm jól van :P (guminõdet letisztogattad?) A CABAL-t meg akkor kezdtem, amikor free lett (azt nemtom, hogy jún. vagy júl. 20 volt-e déálután 18:00 óra :P)

Tomee majd megbeszéljük csak írj rám, de úgyis tom mi kell neked.

Destiny te meg miért mentél el?

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Hy all!!Irid gondolom a nevembõl rájöttél h ki vok!!!!Razuel<#banplz> ja boccs nem érdemled meg a nagy kezdõbetût na szóval razuel te már annyira hülye vagy hogy az már fáj xD ennyi idõt elég is volt rád pazarolni!!!! Na Irid azt akarom kérdezni hogy vmi jó kis osmi ruhát +5,+6-ost nem tudnál nkm jó áron szerezni???Ha igen akkor azt írd má le ide vagy cabalba pls.Elõre is kössz!!PEACE
Marson exteel, hungarianforces és bluetears megszûnt, a másik kettõrõl ami szerepel nem tudok semmit :D
na majd vlahova csatlakoznék.. csak még szokatlan hogy nemtok venni energia visszatöltöt mert vagy 30000péz és 1000pézt alig hozom össze...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

akkor írj kommentet h mi jó s mi nem ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez a lista meg mi a szar?... Ez valami 25 éve íródott klánlista vagy mi?
Ha ez guild lsita akkor ezen kb. egyetlen adat sem stimmel, már ami a mercury-t illeti...XD
Na nem baj..:))

agyon sok klán van. Én a HUNcutban vagyok.
Nah magyar közösség... van vlami guild vagy csapat? mert kicsikét még uj vagyok EBBEN az mmo-ban...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hát hallod én leszek rosszul ha nincs net? :D
Azért egy ilyen karaktert (lvl 14x Wizard | Rank: Dual Transcender) felhúzni nem 2 nap és te beszélsz itt nekem? Ezt legalább 3 hónap kockulással érted el.. gratulálhatsz magadnak..
hobbynak bevan írva: "CABAL" hú hát nagy hobby mit ne mondjak..
Hány éves vagy amúgy? Adatlapon 18-25.. anyukádék mit szólnak hozzá, hogy nem lesz kis irike? Mert te csajt max virtuálisan fogsz látni az tuti.. fogtál már nõt egyáltalán vagy még vársz a nagy õ re? (persze anyukádon kívül gondoltam..)
A tudatlanságod meg mindent visz.. ha itt bannolnak ipt bannolnak, gondolom nem accot, de nem számít kb 5s ip-t változtatni de biztos igazad van ;)
A warmról: nem nagyon érdekel volt már régen is 2 majd lejön magától..

Látom megérkezett a várva várt jutalom :D

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez a Razuel nick alatt futó emberi selejt, inkább hasonlít vmi primitív állatra, mint egy emberi kommunikációra képes homo sapiens sapiens-re. Õ mindenkit ismer, szeritne mindenki netrambo, tuti látott már élõben is :P És az a legjobb benne, hogy tuti ezt élvezi, nem veszi észre, hogy mindenki kiröhögi, õ meg fürdik a saját nyálában a kis pelusában, vmi kisegítõ otthonban, és ha nincs neki internet közelben, akkor elkezd rosszul lenni, fulladozik, stb...

Ja és köszi, gecijó lesz szilveszterem, imba GOA party!!!

skyblade: ha vmit tudnál intézni, megköszönném. Bár amilyen hígagyú itt ez az egyénnek sem nevezhetõ, emberi hulladék, lehet csinál másik accot csak azért, hogy boldogítson :P Nembaj én szeretem, nem tehet róla, hogy szellemileg visszamaradottabb a társainál. Értsük meg szegény sorsát, fog még eleget szenvedni az életben :P peace

Szerinted érdekel? :)

hogy találtalak meg szerinted?

1ébként valamelyik szerón nincs olyan h cila / HerenVero ? :D

Jah tényleg igazad van.. elõfordulnak kissebb hibák nem nagy stuff

nekem patchel :D

jah, csak szegény mindig pár szinttel alacsonyabb, és kimarad a jóból :) új mapra is ugye lv140 kell, õ meg még nem tud jönni velünk :D

amúgy meg megy a szerver, ha valaki esetleg játszani is szeretne :)
iwiwrõl :D

És zol? Erõsebb lett eXTeel óta? :D

Te mirõl beszélsz?

Nixon: Marson
Razu: mittudomén, tudod hogy nem szoktam pvpzni :D legutoljára mikor pvpztünk, én 142 voltam õ meg 147, de akkor DP-je is volt kicsi :)
amugy alighogy beléptünk immo-ba, õ elment Ec06-ba, de nem is nagyon játszott sztem, mert egész nap csak trade chanellen árult :)
de nyomorék vagy :D születési névnek évet adtál meg :D tanulj meg olvasni :D

Másrészt meg ezek a nagy eszményi megnyilvánulások amiket ide írogatsz ilyen fél mondatos hsz-ekben.. sztem menjél inkább chatelni nem neked való a fórum :)

Ok, menj legózni

De én legalább jól csinálom.. te még ennyit se tudsz ;)

viszont te napokig flémeltél, ma élvezheted is munkád gyümölcsét :)

Hát ha te itt vagy ezek szerint van :/
(nem vetted még észre, hogy ez a gyenge flamed nem érdekel senkit se és nem érsz vele semmit? :) )

Na elvileg ma visszahozzák ezt a kurva szervert..... Na persze csak ha nem találnak újabb hibákat az uccsó teszteken(MUAHHAHAH...na persze, még hogy nem találnak), szal ma már lehet tolni valamikortól...
Az óvodában is van internet?:(

Bléz tényleg mivan picoloval? Látom már 150es :D
Le tudod már nyomni?: :)

Élvezem minden percét ;)

blase te mejik szeron tolod?
kössz doom elég jok!ezek most lukas mystic cuccok vagy craftolt?
igen, és ennek ellenére szarabbul jön az xp mint MF-ben :)
viszont az elsõ pár napban jó volt egy kis pénzt szedni, mert az elsõ 2 bosst könnyû megölni akár 3 fõs partival is
persze azóta erre mások is rájöttek, és most általában mikor nézem õket halottak :D