Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Cabal Online Mercury Server-Explosion-HattoriHan lv115 Blader dbl regular :D
HattoriHan az engem is érdekelne, hogy mennyi magyar van abban a klánban.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
ugye :D en is azert jarok ide :D
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
Cabal Online Mercury Server-Explosion-HattoriHan lv115 Blader dbl regular :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Ebbol en most azt szurtem le mintha ez tartana eletben a topicot amikor minden topicnal van olyan hogy neha lehal aztan ujra beindul
amugy meg ha jol emlekszem anno en is ossze szolalkoztam veled :)
mivel sokszor azt hiszed hogy neked van igazad pedig nem ugy vannak a dolgok most olvasgattam minden nap a forumot meghaltam arohogestol milyen hulyeseg vannak itt
gz8 ha vegig olvasod egy olyan ember miatt kezdodott el ez a nagy off parede aki mar reg abba hagyta gamet csak osztja az okosagot a nepnek amibol a fele teves info :D
amugy az lista mar elevult tenyleg mert clanok fele feloszlott vagy egyesult masik clannal
Gibor szerintem keresd meg a neked szimpatikus magyar guildeket es nezd meg hol a legjobb neked :D
en pl egy kevertben vagyok az Exodusban igaz ez nem magyar :)
Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html
gz8 a cabalról beszélgettünk aztán elfajult anyázássá, de ha ezt befejezzük be is lehet zárni a topicot, mert teljesen kihal :D:D
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Te olyanról max álmodni fogsz bár lehet ahelyett is mobokról meg b2f rõl álmodozol.. :D
Szééép akkor már kemény fél évet kockultál :D
Jó persze vannak azért rendes arcok is, akiket bírok, de a tegnap már egy kicsit sok lett.. Elegem van a sok unintelligens faszkapalból!!!(tisztelet annak a pár kivételnek akiket 1 kezemen meg tudok számolni)...
Na mindegy...meglesztek nélkülem is...
Tomee majd megbeszéljük csak írj rám, de úgyis tom mi kell neked.
Destiny te meg miért mentél el?
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha ez guild lsita akkor ezen kb. egyetlen adat sem stimmel, már ami a mercury-t illeti...XD
Na nem baj..:))
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Azért egy ilyen karaktert (lvl 14x Wizard | Rank: Dual Transcender) felhúzni nem 2 nap és te beszélsz itt nekem? Ezt legalább 3 hónap kockulással érted el.. gratulálhatsz magadnak..
hobbynak bevan írva: "CABAL" hú hát nagy hobby mit ne mondjak..
Hány éves vagy amúgy? Adatlapon 18-25.. anyukádék mit szólnak hozzá, hogy nem lesz kis irike? Mert te csajt max virtuálisan fogsz látni az tuti.. fogtál már nõt egyáltalán vagy még vársz a nagy õ re? (persze anyukádon kívül gondoltam..)
A tudatlanságod meg mindent visz.. ha itt bannolnak ipt bannolnak, gondolom nem accot, de nem számít kb 5s ip-t változtatni de biztos igazad van ;)
A warmról: nem nagyon érdekel volt már régen is 2 majd lejön magától..
Ja és köszi, gecijó lesz szilveszterem, imba GOA party!!!
skyblade: ha vmit tudnál intézni, megköszönném. Bár amilyen hígagyú itt ez az egyénnek sem nevezhetõ, emberi hulladék, lehet csinál másik accot csak azért, hogy boldogítson :P Nembaj én szeretem, nem tehet róla, hogy szellemileg visszamaradottabb a társainál. Értsük meg szegény sorsát, fog még eleget szenvedni az életben :P peace
amúgy meg megy a szerver, ha valaki esetleg játszani is szeretne :)
Razu: mittudomén, tudod hogy nem szoktam pvpzni :D legutoljára mikor pvpztünk, én 142 voltam õ meg 147, de akkor DP-je is volt kicsi :)
amugy alighogy beléptünk immo-ba, õ elment Ec06-ba, de nem is nagyon játszott sztem, mert egész nap csak trade chanellen árult :)
(nem vetted még észre, hogy ez a gyenge flamed nem érdekel senkit se és nem érsz vele semmit? :) )
Le tudod már nyomni?: :)
viszont az elsõ pár napban jó volt egy kis pénzt szedni, mert az elsõ 2 bosst könnyû megölni akár 3 fõs partival is
persze azóta erre mások is rájöttek, és most általában mikor nézem õket halottak :D