7396
Cabal Online
-
#4094 most énis betudnánk illeszteni pár msn dumát strekyröl,eléggé padlot fogna iri is xD
aztán majd streky megérzi milyen is ha mást csesztetsz... -
MURopi #4093 Minek piszkáljátok a kissebbet ahhelyett hogy el magyaráznád neki... lehet hogy 1hónap vagy 1 év mulva ő is fel jön a fórumra és téged fog osztani ezerrel hogy régebben miket mondtál rólla és az is lehet hogy én igazat fogok neki adni mert nem szép dolog az ember mögött beszélni... ennyit erről! -
#4092 Engem is megtalált már párszor -
#4091 Ja basszuspremium napon odajön. Azt mondja mennyibe kerül a skillemXDXD
Azt mondja hol vegyem meg azt amit én csinálok(bm2-ztem. Festivaloztam)
XD Röhögtem...
Mondom nem lehet megbvenni ez csak wizardoknak van lvl50től.
Erre megszólal de küldjem már át neki. Ott már idegbeteg voltam:D
Szal jó fej gyerek..
Ja és amúgy... ...Kérdezhetek?
:D -
Adam69852 #4090 azóta már megtalált engem jópárszor :D
hiába küldtem én el a ge*ibe akkor is jött és : KÉRDEZHETEK??? NEM!!! és leignoreztam XD
azé lol volt mikor megkérdezte töled áttod-e küldeni a bm2 special skilledet XD -
#4089 Ass emlékszel amikor arnold a hunterben volt és mindig: Kérdezhetek? :D:D:D elküldtem a pibe -
#4088 Juj bazmeg ráadásul fogadok rankupnál nem dummyzik... :D -
Adam69852 #4087 ha meglátjátok ArnoldHUN-t azzonnal kerüljétek :D katasztrófa a gyerek :D -
#4086 Xd kemény
Van egy srác nem bírja megcsinálni a questeket a gyökér aszsem 14es és regular mert csak a nippereket öliXD -
Adam69852 #4085 nem rossz :D -
Iridescent #4084 De van és megcsinálta xD. Elején még nem nehéz, asszem Apprentice-ről tolta fel A.Expertig. -
#4083 1 nap alatt 3 rank upXd olyaan nincs:D:D:D -
#4082 szép...nagy kocka :o :D
azért élvezze is XD
-
Tresh #4081 ja valamelyik kis karijával jött be(azthiszem archer volt), és 1 nap alatt akart csinálni 3 rank upot :D -
Tresh #4080 Effort kocka :) egyszer bent volt marauderben, meg még tsre is jött, és tsen mondta hogy mennyit játszik :D -
Iridescent #4079 Most 117-es, 6os Honour Rankban, de nyomatja ezerrel a 7ig, mert BoF+3 várja xD -
#4078 ha van valamennyi eröd,és nem öl meg egy gyerek 1-2 skillböl,akkor a dash segithet XD de ez rajta rajtad is függ,pedig azért jo ám ha jön a + honour,dehát ez van ilyen a war ch XD -
Adam69852 #4077 hát nem is igen akarok :D elég nekem a GW is :D -
#4076 "semmi sem lehetetlen"
és a honour class rankja mennyi vot ? -
#4075 #4071 ez a szivás :D vágom xD
hát én bátran elfogadom,de ugy hogy normal buffokal,mert ugye vannak olyan buffok több kasztnál ami krvára hátrányban hozna pl engem, FAnal a unomable,FSnél a defes,nálam igaz van flee rates,de az a legjobb ha nem használunk külön pvps buffokat,általában megdumáljuk a pvp elött hogy normal buff vagy all buff...warra se nagyon menjél,bár szrtm érted mire akarok kilyukadni :D -
DarkBlade #4074 Lv71en dual trans? az már szép.... grat hozzá. -
Adam69852 #4073 én sosem fogadok el pvp-t mert valszeg csak szivatnak nagykarik kis cuccban :D vagy ha elfogadok akkor csak funból és olyannal aki normális :D
pl. olyankor jókat szoktam derülni -
Iridescent #4072 Streky te szánalom vagy, de ezt tudja mindenki rólad;még mindig fenn tartom, hogy magaddal foglalkozz, és a csoportosulásoddal, mert az információid pontatlanok és nem állják meg a helyüket itt. De biztos jobban állnál te "PRO". Ki vagy te, hogy nekem magyarázol pubi? Egy senki, több időt nem is pazarlok rád te szolga xD. A skillezésről meg annyi, hogy Effort barátom lvl 71-en lett meg Dual Trans WA, most 110+os és ezt kevesebb, mint 2 hónap alatt érte el. -
Adam69852 #4071 hehe amugy az a plusz skill exp a már meglévö rankal és skill expel arányosan jött :D mert aki monnyuk regular 2/x volt az most kb 30/x de aki mondjuk expert 10/x volt az most a.expert 18/x lett vágod :D -
#4070 figy,nem a lvl szint számit legjobban,de ezt érezni fogod majd,vagyis lehet megérezted,pl egy 129 lvls kari is verhet egy 139 lvls karit,ha jobb cuccokban van,és gyenge nagyon valamelyik rankja.
hivd ki öket pvpre,és mond el hogy mit értél el,hogy leverted öket vagy nem,mennyi hpdjuk hpd maradt,hátha ér meglepetés :D -
DarkBlade #4069 thx....
A guildba sokan mazohistának néznek mert nem fejlödök sehova.....
De az nem zavarja öket hogy Lv90en még a.Masterek, és hozzá se kezdtek a sword v magic skill feltornázásának. dehát ezvan... inkább skilezek low levelen, mit high levelen :D -
#4068 nah itt egy jol állo kari...
hát 100 lvlre duel trans leszel az már jó :D
ep II kijövetelekor sokan jártak ugy akik pl gmaster rankosak,vagyis legalábbis nálam gmaster magicot ( majdnem megvolt a comp) feltolta full transra,a trans swordomat meg fullra,igy a skilezés elszált jo sokáig :D
volt bent egy FB karim lvl5 novice rankal,rá nem hatott a rank up pl,szal azok jártak jol a rank uppos meglepivel akik már rég tolják és jol álltak :D -
eXequtoR #4067 Iri olyan agresszív vagy.. ott kéne már hagyni azt a mekit. :) Mesélj mizu veletek, toljátok még rendesen az ipart? -
DarkBlade #4066 Én hiperatomkockavagyok, mert most vagyok Lv76 FA, és a sword az master, a magic meg completer nekem. Szóval.... én ugyvagyok vele hogy a levelt hamarabb feltornázom, mint a skill rankokat. -
#4065 kül meg 80 lvlre szar a master rank,én akkora gmaster voltam...vagyis már 70 lvlre gmaster voltam...szal ennyit rolad -
#4064 te kérdezted hogy jo e vagy nem ? én meg rendes választ adtam neked hogy NEM.
tiszta egyértelmü logikus válasz,vagy tévedek ?
-
#4063 Ide figyelj te nyomorék irike...
Hogy jöttem? Kérdeztem valamit, és választ váártam, d enormálisan és nem kötözködésből. Hogy tudjam viszonyítani hogy állok. És ez meg rögtön bunkózással: nem..
Szal te ne ugass mindenkinek mert vagy egy guildod ami viszonlag jól áll. Ha én is akkor csináltam volna meg a klánt mint te akkor valsózínűleg én állnék jobban. -
#4062 :DD
számbol vetted ki a szót !
#4056 kocka vagyok igen,és ? cabalnál még nem láttam jobb ingyenes online játékot,nemhiába ezzel tolom mindig mikor ráérek...
pedig kiprobáltam vagy 20-25 féle ingyenes mmorpg-t,és még fizetöseket is...ha most beirnám ide hogy miket müveltél,hazudozol hogy 161 lvls kari van a guildodban stb,eléggé nézne mindenki hogy mekkora noob vagy...
-
Iridescent #4061 Streky te mi a jó nagy büdös francot képzelsz magadról? Akkora láma CABAL-os vagy, hogy bexarás, van aki élvezi a gamet és szereti megosztani az élményeit. Van aki szintezni szeret, van aki skillt húzni. Van akinek ennyi, van akinek annyi ideje van CABAL-ra, neked ahhoz semmi közöd, mert nem RÁD tartozik. Magaddal foglalkozzál meg a csoportosulásoddal, te lame -.-
És még mindig nem tudsz egy postba írni 2 mondatot, tiszta szégyen ahogy bacsika barátom mondaná. -
#4060 Nekem még melóra is van időm :P
Napi 10 órában......... -
#4059 És attól, hogy valaki kocka még nem jelenti azt, hogy nem eszik nem iszik... -
Tresh #4058 Nem kell ahhoz kockának lenni hogy lvl 80on g.master, vagy completer legyél... csak a lvl-ezés helyett skillezni kell! -
#4057 Lakályos a barlangod mi?:D:D -
#4056 Amúgy bírod még a fényt? Ki szoktál még menni inni meg enni?
Vagy a fejed formája már teljesen alkalmazkodott az evolúció során a monitorhoz? Mesélj pls -
#4055 140+ blader.. El ne ájuljak!XD