Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
legutobb warrior mummy-nál is fél óra volt mire 10-et összeszedtem,architeryx-nél pedig nehezebb lesz
(megöltem vagy 10-et most így hirtelen de egyiknél se volt)
polis vedas meg gondolom az a hely ahol vannak az architeryx-ek
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
A wow az valóban egy NULLA kipróbáltam kb 3 nap alatt telitödtem az élménnyel az aprajafalva hangulat nem fogott meg igazán engem sem.
Pl a silkroad is ingyenes és szinte minden tekintetben leveri a legtöbb hasonló kaliberû játékot,hátránya a rengeteg botos és az ireálisan lassú fejlõdés.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Ns letöltöttem a 2 tömörítettet felülis irtam vele az egészet mostmár beistöltött beírtam az idt meg a passt és kiírta hogy "most kilép a játékból és kérem frissítjen" vagy valami ilyesemit...most mit csináljak?hogyan frissítjek??
Clankiller! Ha jól értem amit irsz az azt jelenti hogy ami ingyenes az nyugodtan lehet 5zar? Örüljünk hogy van?
JP Forever....segíthetnél egy kicsit :D....letöltötem ezt a 2 tömörített fájlt mert nem ment játékom,mit kell velük csinálnom?mert azt nemtom
Minden elismerésem azoké akik képesek utánajárni,letölteni,felülirni,bemásolni meg még mittudom én mit csináli azért,hogy ezzel a kritikán aluli grafkóval megáldott ócska vaccakkal játszhassanak OMFG :DD
alul a keresöbe beirod : #6107 ,aztán megnyomod a "mehet" gombot ami sárga téglalap, fehér betükkel .
ott látni fogsz jó sok betût, de ne zavarjon össze, hogy nem ÁBC sorrendben lesz.
rákattintasz a link1 és link 2-re - azaz letöltöd õket.
utána meg a letöltött "dolgokat" "elindítod".
ha ez megtörtént akkor a létrejött "izét" bemásolod a meglévõ cabal mappájába és felülírod az ott lévõ "izéket".
-ha ki kell törölni a popódat vagy megrágni az ételed csak szólj nyugodtan-
ez segített nekem is.
Pirossal azért van kiemelve mert ezekre kell nagyon figyelni.
na ezt nem értem pls magyarázzaell valaki
a 4. warp kapu mindig a Heill laboratóriumába visz pedig Tesky-hez kéne jutnom.
van int str dex poti traden,ami visszafejleszt 1 pontot. 1 db / 1 db
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
nem tudok INT-bõl DEX-be rakni pontokat vagy miket? (amik a characterbe vannak)
nyomd meg a T betüt, válaszd ki a questet és ott lesz leírva, hogy hova kell menni meg mit kell csinálni, és általában ha a megfelelõ mapon vagy akkor a minimapon is mutatja egy piros nyíl hogy merre kell menni. Õ konkrétabban nem tudom elmondani mert már nem emlékszem erre küldetésre, mert rég volt.
én letöltöttem a cabalt és nem tom miért de amikor belépek kb 3 perc után kiírja a disconnectet:'(
a netemmel semmi gond mert wowwal is játszok ami kb átlag 300 fõ(tört) és kb 50x akkora tér és ott nincs semmi gond
lvl 10-en kapod meg a attól az officertõl amelyik pályán kezdtél, bloody ice - desert scream - green despair.
A questet nem tudom elkezdeni mert nincs a listámban. T_T
HELP!!!!
Elõre is kösz :D
te doom, valamit csináltál itt a háttérrel mert nemlátok semmit miközben írok :D még jó hogy tudok vakon gépelni :D