Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
jaja... van mikor több órán keresztül kell õket püfölni mire kidobálják az összeset

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Nethyrrea
nos ezek a questek általában nem arról szólnak hogy hipphopp ijedtükben elédrakják az összes itemet :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Snexi
írja igen,architeryx-tõl kéne összeszednem 10-et de nem nagyon van náluk

legutobb warrior mummy-nál is fél óra volt mire 10-et összeszedtem,architeryx-nél pedig nehezebb lesz

(megöltem vagy 10-et most így hirtelen de egyiknél se volt)

polis vedas meg gondolom az a hely ahol vannak az architeryx-ek

Nethyrrea
gondolom quest item, mobtól esik. sztem írja is hogy mibõl.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

JP Forever
Én sroztam, és szerintem hihetetlen rossz. Az irányítás katasztrófa, rondák a skillek, és csúnya is. Ami ingyenes és felveheti a versenyt a Caballal az a 2Moons...

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Snexi
mi az a pecuilar blue feather?10-et kéne belõle gyüjtenem vagy nem tom mit

Ez az a cabal idejét múlta és ráférne egy alapos rekonstrukció..
A wow az valóban egy NULLA kipróbáltam kb 3 nap alatt telitödtem az élménnyel az aprajafalva hangulat nem fogott meg igazán engem sem.
Pl a silkroad is ingyenes és szinte minden tekintetben leveri a legtöbb hasonló kaliberû játékot,hátránya a rengeteg botos és az ireálisan lassú fejlõdés.
JP Forever
Amúgy mutass már olyan ingyenes mmo-t ami olyan idõs mint a cabal és szebb... Mindneki jön hogy WoW stb.. hogy néz ki a wow cabalhoz képest? mint egy taliga sza*... Stb...

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Egyáltalán nem szar.. Egy bug ami fellépet, és egy bugtól egy ilyen játék még nem szar.. :)

sziasztok!

Ns letöltöttem a 2 tömörítettet felülis irtam vele az egészet mostmár beistöltött beírtam az idt meg a passt és kiírta hogy "most kilép a játékból és kérem frissítjen" vagy valami ilyesemit...most mit csináljak?hogyan frissítjek??
Az ESTSoft általl készitett kliens mûködésképtelen,DE valaki vette a afáradságot és kijavitotta Hivtalos vackot egy NEm hivatalos jól müködõre.
Clankiller! Ha jól értem amit irsz az azt jelenti hogy ami ingyenes az nyugodtan lehet 5zar? Örüljünk hogy van?
JP Forever
Az eredeti Cabalt szedted le? És honnan? És milyen tömörített fle-okat?:) Ha ezt elmondod talán tudok segíteni:))

teljesen igazad van!hunjani nézz már magadba hogy miket irsz!!!

JP Forever....segíthetnél egy kicsit :D....letöltötem ezt a 2 tömörített fájlt mert nem ment játékom,mit kell velük csinálnom?mert azt nemtom
JP Forever
Te csak ne szánalmasozd õket, mert õk azok akik ingyen adnak neked egy nagyon jó gamet hogy unalomból gamelhess, és még fizetned sem kell.. Szóval inkább te vagy a szánalmas....

Szánalmasnak tartom,hogy a cabal fejlesztõ cspata egy hibásan mûködõ klienst kienged a kezéböl,amit a játékosnak kell kijavítani,ha játszani szeretne..
Minden elismerésem azoké akik képesek utánajárni,letölteni,felülirni,bemásolni meg még mittudom én mit csináli azért,hogy ezzel a kritikán aluli grafkóval megáldott ócska vaccakkal játszhassanak OMFG :DD
megnéztem már azt:) ennyire nem vok abnorma :).csak azt kérdezem hogy ezt leszedem látom ez az egész cabal ujra....na szoval letöltöm mind a 2t a part1 az az egész játék ugylátom.ha letöltöttem akkro utánna a 2.kal mit kell csinálnom?
Nethyrrea
fájna ha 3-4 hozzászólást visszaolvasnál? pont errõl beszélnek.

sziasztok! Olyan gondom van hogy gyönyörûen feltelpíti magát a cabal megcsinálja az update-t minden jó...a gameguard betölt és beadja az indító képernyõt ahol ugye középen a nagy cabal logo van és a bal felsõ sarokban tölt....na és akkor tölt-tölt folyamatosan és egyszerr csak kilép mindenféle ok nélkül.mi a baj???Létszives segítsetek!!!:S
JP Forever
Köszönöm:P

Gando
gyere fel msnre átküdöm

Makma
erre kattints rá az egér gombjával, a #6107-es üzenetben: innen szedd le a cabalt,felülirod a cabal onlien mappát vele

Makma
mit nem lehet ezen érteni ?
alul a keresöbe beirod : #6107 ,aztán megnyomod a "mehet" gombot ami sárga téglalap, fehér betükkel .
ott látni fogsz jó sok betût, de ne zavarjon össze, hogy nem ÁBC sorrendben lesz.
rákattintasz a link1 és link 2-re - azaz letöltöd õket.
utána meg a letöltött "dolgokat" "elindítod".
ha ez megtörtént akkor a létrejött "izét" bemásolod a meglévõ cabal mappájába és felülírod az ott lévõ "izéket".

-ha ki kell törölni a popódat vagy megrágni az ételed csak szólj nyugodtan-

na de hol van ez a cucc nem értem
Makma
látod ott felül a nagy piros írást ? : Cabal problémák megoldására --> #6107......
ez segített nekem is.

kivan mindenem mi értelme a játéknak ha nem tudom telepíteni nem értem
:A második az hogy betölt a cabal képernyõ és kilép. Ekkor rakjuk sorba újra az updateket.És indítsuk el a játékot
Pirossal azért van kiemelve mert ezekre kell nagyon figyelni.

na ezt nem értem pls magyarázzaell valaki
sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy amikor elindítom betölt meg minden de amikor a kék kör ott leáll kilép a game ezt nem értem pls help
JP Forever
Amikor el akarom indítania gamet, kiírja hogy cont.enc file nemjó.. Ez miért van? Nem tudná vki nekem azt ideadni? VAgy mit tegyek?

Gando
mert a two story house kveszt az nekem úgy rémlik hogy bloody iceban van az ape-eknél sõt szinte biztos mert folyton szivatott engem...

Makma
lehet én vok béna de ez a Two-story house entrance szivat engem.
a 4. warp kapu mindig a Heill laboratóriumába visz pedig Tesky-hez kéne jutnom.

Snexi
jóvan reggel van<#idiota>

6 quest volt,akkor most megcsinálok régebbieket

Snexi
igen tudok róla,de most csak az az 1 quest-em van és 12lv-nél (mert akkor kaptam) nem hiszem hogy megkéne felelni valaminek (mármint pontok szerint)

ugye tudod hogy csak 5 quested lehet egyszerre és 10 lvl-enként van egy követelmény aminek meg kell felelned

Snexi
megint én<#idiota>
mért nem engedi hogy elválaljam a questet?(biztos hogy levan írva de láma vagyok és nem látom <#idiota>)
a dialógus sorba (akármire megyek tök mind1 neki):

kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

Nethyrrea
elsõ pár szintnél érdemes még figyelni a karakter infónál a tetején kiírja az elvárt STR InT DEX értékeket. asszem lesz egy szint ahol tuti nemtudod teljesíteni egybõl, de akkoriban még elég hamar lépsz szintet, és késõbb meg már úgyis jóval több lesz mint amennyit kér, akkor már lehet osztogatni ahogy jónaklátod (meg amit a cuccod kér :D )

Gando
jaaa, okosan kell osztani.. egyrészt úgy hogy megfeleljen a követelménynek másrészt hogy a cuccokat is tudd hordani. Ha ráraktad elvenni már nem lehet csak olyan vásárolható cuccossal. De inkább haggggyyyad... lépj egy pár szintet és késõbb megcsinálod rendesen.

Doomista
de tudsz
van int str dex poti traden,ami visszafejleszt 1 pontot. 1 db / 1 db

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Snexi
jah már rájöttem miért nem engedi...

nem tudok INT-bõl DEX-be rakni pontokat vagy miket? (amik a characterbe vannak)

Snexi
de épp h az a quest hogy beszéljek vele és válaljak nála küldit,de nem lehet...

Gando
máma nálam is szarakodott, de nem jellemzõ rá

Gando
De azért ott virít már a shinobi skin :D
nyomd meg a T betüt, válaszd ki a questet és ott lesz leírva, hogy hova kell menni meg mit kell csinálni, és általában ha a megfelelõ mapon vagy akkor a minimapon is mutatja egy piros nyíl hogy merre kell menni. Õ konkrétabban nem tudom elmondani mert már nem emlékszem erre küldetésre, mert rég volt.

sziasztok!
én letöltöttem a cabalt és nem tom miért de amikor belépek kb 3 perc után kiírja a disconnectet:'(
a netemmel semmi gond mert wowwal is játszok ami kb átlag 300 fõ(tört) és kb 50x akkora tér és ott nincs semmi gond
Snexi
itt mit kell?
nem kell lelámázni,most kezdtem és az mmo-kban sem vagyok nagyon otthon

vki megtudja nekem mondani, hogy mit ad a 12-es leveling up-os q?
Nethyrrea
lehet már televan amikor próbálod. de sztem 120-130 alatt amúgyse sok sikerélményed lesz TG-n (saját tapasztalat)

Makma
hi
lvl 10-en kapod meg a attól az officertõl amelyik pályán kezdtél, bloody ice - desert scream - green despair.

CS..Nemtudjátok miért nem tudok bemenni TG be ? 1kk megvan mert annyi a belépõ de mikor lépek be kidob h irjam be azt a kódot és ahányszor rámék oda visszadob..vagy LV hez kötött?
Hi all a Combo skillt hogy lehet megszerezni?
A questet nem tudom elkezdeni mert nincs a listámban. T_T
HELP!!!!
Elõre is kösz :D

Nethyrrea
21-et írnak oldalon

te doom, valamit csináltál itt a háttérrel mert nemlátok semmit miközben írok :D még jó hogy tudok vakon gépelni :D

Gando
nem 27 ig??