Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
még mindig vannak a pandák, az eventet 21-éig meghosszabbították

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gando
mostmár elvileg támadni is tud :D azért voltak a pandák hogy felfejlesszék õket

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Makma
tényleg...mi a rákra jó az a pet ?
simogatni ?....elbotlani benne ?

Gando
most eljutottam oda kb 50supra a gmastertõl hogy elegem van a skillezésbõl :D
szal jön a fejlõdés :D

Doomista
áh de király cuccok vannak item shopban :D uj petek,ujra event cuccok,és gift meglepi csomagok :D
ÉS NEKEM NINCS BANKÁRTYÁM HOGY ******* <#falbav><#falbav><#falbav>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
oh istenem segits reám kérlek !

erre csak annyit tudok mondani,hogy aki bedöl az ilyen fake oldalaknak,az vessenn magára,megis érdemli hogy lehuzzák ez miatt a kariját.köszöntem.

nahmeg uj cuccok item shopban ^^ várom hogy mi ujdonságok :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
kukábol szedem ki a napi kaját! ingyen kaja FTW

Gordis2k
Én tört mekit használok! Ingyen burger FTW!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Super Saiyan
nem szoktam pofázni róla, inkább általánosítok, vagy megkérdezem hogy megy a simába :D

>:C

Doomista
=( gz

Gordis2k
Kockultam btw sajna egy áramszünet kilõtte a szünetmentesem és mind a 3 gépem... de azért ütöttem magamnak experteket.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Doomista
helyes válasz.

Doomista
és te meg hol vltál hétvégén hm ? azt hittem bekockulsz 2 napig,erre se hir se hang xD

Nethyrrea
nem sátánista beszéd, hanem doomista :P :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gordis2k
Ja az más ha divatból Buzi az más:P

Doomista
mé ? a hellokitty a csucs,ez a divat,és ez mindenütt ottvan ! <#duma><#idiota>

Gordis2k
HelloKitty online? Gay? OMG

Doomista
de tört szerorol hsz van :D

Super Saiyan
az jó, mert itt nincs is XD

Gando
hja és skillezek rajta :D még kell vagy 50 sup hogy meglegyen a gmaster :D

Gando
nekem folt egy lvl70 adept bracelet :D

Doomista
pandát öljed erövel...én vagy 40-t leöltem,de nemvolt semmi jo drop xD
tört szerora meg nemvagyok kiváncsi htx ^^

Gando
amúgy most akartam kipróbálni hogy az eredetin a karim pandázik és egy másik ablakban meg megy a tört azzal meg skillezek XD

Gando
hajajjj az kell nekem is!!! :D

Doomista
alap hogy windows modeben futnak az online játékok :)
én most szedtem le a hellokittyonline -t,2 nap és menni fognak a serverek,addig is leszedtem torrentrol,és várom xD érzem hogy fun lesz !
u.i.: torrentrol krv jol szedte nekem...800+ kbit/s

Gando
mostis cabalozok :D csak ablakmódba hogy tudjak forumozni is XD

Doomista
csak hát igazam van :D
fene a szátokat mostmár,inkább menjetek atlétikára,vagy szigetre,ne cabalozzatok :D

Gando
miez a rákos kockabeszéd??? :D

Doomista
bocs :D dehát sötét a lelkem :D
akkor igy :
üdv a virtuális világban idegen !

Makma
kössz <(^_^)>

Gando
doomy már megint miez a sátánista beszéd?? :D

Doomista
üdv a pokolban :D

Makma
üdv mindenkinek .
újabb taggal bõvült a cabal-ozók népes tábora. :D

Doomista
jah aha.
hát nem is 150+ kardinak tervezték a sodot,hanem 100-105 lv kariknak,nah ott már nehezebb a dolog :P:D
de ha ennyire szarozod a sod bossot,menj solozd a b2f bossot,akkor vagy nagy ász ^^ vagy temple bosst,de azt énis tudom. b2f-ben viszont még addig nem jutottam el,szal nemvolt alkalmam megütni se a föbosst xD

Super Saiyan
sodon tudod a fõbossnál, mielõtt megjelenik kiirja hogy "Warning!!!" és azt hittem vmi kemény boss lesz, erre megjelenik az a fos XD

wordsworth
Gondolom a Windows Warning critical error-ról :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Doomista
miröl beszélsz ?

Super Saiyan
lol vmi betegség fojtán a SOD végén a fõbossnál mikor kiírta hogy warning!! és megjelent az a gusztustalan szar lefordultam a székrõlXD

gépet neadjunk amin tudsz jáccani?

Gando
monnyuk a warrior az nem rossz ezekre a kikötésekre

Nethyrrea
márpedig nincs legjobb kaszt. a cabal az olyan játékok egyike ahol a classok nagyjából balancolva vannak, és nagyban függ minden attól hogy hogy játszod, és milyen cuccal.

juj
sziasztok:)
uj vagyok xDD
lene 1-2 kérdésem:)
1.: meik sz erveren játotok ti vagy akár több magyar?
2.: egy oylan karaktert keresek amive jól lehet ölni (nem hal meg 2-3 mobtol) és pvpben si erõs (és ennek a stat elosztását is xD)
remélem nem tetem fel sértõ kérdést és remélem nem olyan választ kapok hoyg nics legjobb karakter xD
remélem választ kapok
sziasztok
Sziasztok, nemrég kezdtem cabalozni ( még 1 hete sincs ), tudnátok nekem tanácsot adni Force Shielder statokat és skilleket illetõen?

Gando
milyen sablonos csillivilli? :D legalább szép :D

Doomista
aham

Nagyon szükséges ez a sablonos csillivili ide? Már minden topikba ezt látni, olyan unalmas... és még lassabban is tölt be a topik...

Gando
fail :D nekem kellet még1xer elolvasnom a te hszedet :D sry

Gando
olvasd át a hozzászólásokat mégegyszer.... mielõtt még valami csúnyát mondanék

Már nem azért de ha téged ez mozgat hogy lekockáznak akkor ott a hiba....

Szépen beosztod a szabadidõdet és eszerint töltöd aki meg bele akar szólni azt leszarod. Persze néhány kivételes esettõl eltekintve.

Doomista
rám is sokszor mondták hogy kocka vagy,kocka fasz,stb,de ezt jol veszem,söt krv jol esik xD