Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs más megoldás.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
port luxban egy barlangba mész ott lesz majd,igy fogsz tudni átmenni a fort ruina pályára,jo ha megjegyzed XD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
na õ nagyon gyorsan áthajítja kendet abba portluxos koszfészekbe.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
amúgy haverom aki 157lv n4nom3,talán ismeri valamelyikõtök
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
48-ról fél óra alatt ott vagyok 60....
de rank 3-4 alatt sztem ne törd magad azon hogy "hú honor kelllllll". egyelõre szintezz fel, aztán helper questekbõl meg a többibõl úgyis összejön rank 4 hamar, aztán elkezdheted a honorquesteket csinálni.
és ebben is a style uppossok vagy vannal mások is a T-helperen kívül??
az lenne a kérdésem hogy mejek azok a questek amik honor ponto adnak
a :lvl,10 20 30 40 50 .... és itt is csak azok amik style upp-ot adnak
vagy van ezeken kívül is olyan ami honor pontot ad
48lv vagyok,van 1 quest-em,kapok rá 200,000exp-et és semmi,mehetek megint órákig moobokat ölni hogy fejlõdjek
valszeg elviszem 50lv-ig,megnézem milyen az a map amire ráenged és abba hagyom
cod2-zünk vmikor?
Sajna nem tudom mi lehet a baj....
tudnátok segíteni a cabal update meg minden megvolt.
bejön az abalék és kilép mi az oka?
SEGÍTSETEK!KÉRLEK!
tavaly ugy volt hogy limiteset kaptak...igy már nem nagyon éregeti meg gyujteni mint az istenállat.
* Ezt nagyon jó barátomnak és kollégámnak, (SAL)Munk-nak ajánlom . . Mindig egy csapat leszünk, Munk *
A halloweenes (408-as) manuális patch innen elérhetõ:
* http://rapidshare.com/files/15673238...h_408.exe.html
* http://www.mediafire.com/?jzzeiedmqwl
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Helloween eventrõl meg csak annyit:
Kezdjétek imára kulcsolni a kezeteket, hogy ne olyan legyen mint tavaly?!.. Amikor még én toltam elég érdekesre sikeredet.. 😄
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
1-2 haverom nagyon megszívná ha nem,mert elég szar gépük van és most is itt-ott akad nekik
nade ennyit az offról.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Felnéztem már ide is, hogy mi folyik itt és mit látok? snipa már megint okos.. (ne aggódj jani se okosabb) 😄
Cabal megjelenés: 2006. június 20.
VS
Guild Wars megjelenés: 2005. április 28.
Nah, hasonlítsd össze ezt a 2õt melyiknek szebb a grafja?
Elõször is: A wowot ne hasonlítgasd össze ezzel, mert teljesen más világ a 2.. az egy fantasy és direkt ilyen "apraja falva" feelingõ.. (más kérdés, hogy szerintem még mindig sokkal szebb mint ez a semmilyen graf egy kis blurral
Másodszor: A wowot nem a grafikája, sokkal inkább a hihetetlen játékélmény miatt szeretik.. de ebbe nem is megyek bele, mert úgyse értenéd.. :p
jani: Kár volt megemlíteni a skilroadot.. Kb 10 perc mire végre fel tudsz csatlakozni.. alap 2-3s delay, akit embert látsz városon kívül az nagy valószínûséggel botol.. hát ez tényleg remek egy játék.. xD
Összességben az ilyen "ingyenes, itemshopos szemetek" közöl a cabal az elsõ néhányba van.. ami talán jobb nála az a 9dragons (most így hirtelen ez jut eszembe)
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]