Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snexi itt a teljes cabal térkép

Doomista
Cabal problémák megoldására --> #6107 vagy #6185 és #6356

nincs más megoldás.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello elolvastam a probléma megoldásokat , nem szeretnék megint uj klienst letölteni 😞 meg tudja valaki mondani tud e esetleg más megoldást arra hogy töltés közbe kidob a cabal ? be se jön a login képernyõ.

JP Forever
Emlékszem, mikor még 62 voltam, és mennyire vártam a 65öt.. Haverommal mindig jöttünk haza suliból, és mondogattuk, hogy hú bazz c3 szint és fort.. Wáá így wáá úgy.. Elég jók voltak azok az idõk. Meg mikor 80on 3 szontet fejlõdtem a mechzarokdnál 2 óra alatt.. Jók voltak.. 😊 De így 150en már nehéz fejlõdni.. Pontusban is.. Hiába farmolok simán..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
lesz még egy warp center,ott 3 ajto lesz,de csak 2 pályába lehet bemenni 😄 fort ruina és lakeside 😊
port luxban egy barlangba mész ott lesz majd,igy fogsz tudni átmenni a fort ruina pályára,jo ha megjegyzed XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Snexi
idöközbe haverom megmutatta,kár hogy nincs ez helyen (a warp centerbe)

Doomista
Bizony,itt már külön pályábol mész más pályára át.Majd ha jön a FORT RUINA,oda port luxbol fogsz tudni átmenni,és nem pedig alap pályákrol mint pl desert scream....

Makma
talán rossz helyen keresed az odavezetõ utat. probáld meg Green Despair-ban a Port Managar Karter-nél .
na õ nagyon gyorsan áthajítja kendet abba portluxos koszfészekbe.

Snexi
miért van az hogy 50lv vagyok és már volt is olyan quest aminek a végén valami hosszu port lux-os szöveg volt (és már gps-be is benne van) de még mindig nem tudok oda menni?

Doomista
vagy születni rá ! xd

Nethyrrea
szokni kell szokni kell 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Snexi
elsõ 1 hétben tényleg hazajöttem és már toltam is de igy 2 hét után már nem köt le annyira 😄 tudom hogy sok mmo fan most felháborodik de én nem vagyok egy nagy mmo-s

Nethyrrea
MMO szabályzat #1: have no life. mert másra nem lesz nagyon idõd ha elkezded 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
jah forumrol ismerös ... makkolos gyerök lett belöle :\

Snexi
ez az elsõ mmo-m 😄 inkább multi fps-eket toltam eddig
amúgy haverom aki 157lv n4nom3,talán ismeri valamelyikõtök

Nethyrrea
akkor meg tényleg nemértem miért lep meg a dolog 😄

Snexi
tudom,haverom 157lv 😄

JP Forever
Ott már nem lesznek questek, csak farmolás.. És hidd el tényleg lassan halad.. 😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Akkor te hagyd abba a Cabalt, mert gondolj bele, mi lesz veled 150-en?:S

Doomista
<#wow3><#wow3>

Snexi
jól van túloztam,félóra volt az egész de nekem az is sok 😄

Doomista
ezen néztem én is 😄

JP Forever
Sneci neked 48on órákat kell ölni hogy fejlõdj?
48-ról fél óra alatt ott vagyok 60....

Nethyrrea
lol, ez nem olyan mint wow hogy questbõl kihúzod következõ szintig 😄 sõt, igen kevés mmo van úgy megcsinálva hogy questek lefoglaljanak annyira hogy ne kelljen grindelni szintlépéshez. szóval ha erre játszol szerintem nézz vissza wowhoz. mert ha már most eleged van a "jaj grindelni kell"-bõl, akkor késõbb mégjobban eleged lesz.

Nethyrrea
valamennyi honorpontot mindegyik quest ad.

de rank 3-4 alatt sztem ne törd magad azon hogy "hú honor kelllllll". egyelõre szintezz fel, aztán helper questekbõl meg a többibõl úgyis összejön rank 4 hamar, aztán elkezdheted a honorquesteket csinálni.

na akkor meik questek adnak honor pontott a lv 10 20 30 40 50 ...
és ebben is a style uppossok vagy vannal mások is a T-helperen kívül??
JP Forever
Mikor akarsz codozni?😊

cs all
az lenne a kérdésem hogy mejek azok a questek amik honor ponto adnak
a :lvl,10 20 30 40 50 .... és itt is csak azok amik style upp-ot adnak
vagy van ezeken kívül is olyan ami honor pontot ad
Snexi
tököm kivan má
48lv vagyok,van 1 quest-em,kapok rá 200,000exp-et és semmi,mehetek megint órákig moobokat ölni hogy fejlõdjek
valszeg elviszem 50lv-ig,megnézem milyen az a map amire ráenged és abba hagyom

Sniper
cod2-zünk vmikor?
Gando
szopacs...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Nekem is kilép!
Sajna nem tudom mi lehet a baj....

van itt vki?BEJÖN AZ ABLAK ÉS KILP MI AZ OKA?
csá
tudnátok segíteni a cabal update meg minden megvolt.
bejön az abalék és kilép mi az oka?
SEGÍTSETEK!KÉRLEK!
Doomista
de milyen kibaszás már hogy az elsö 3 helyezett csak 1-3 honapos biket kap :\
tavaly ugy volt hogy limiteset kaptak...igy már nem nagyon éregeti meg gyujteni mint az istenállat.

Doomista
*** Letölthetõ javított CABAL kliens (+ a legújabb update!) *** - problémák esetén

* Ezt nagyon jó barátomnak és kollégámnak, (SAL)Munk-nak ajánlom . . Mindig egy csapat leszünk, Munk *

A halloweenes (408-as) manuális patch innen elérhetõ:

* http://rapidshare.com/files/15673238...h_408.exe.html
* http://www.mediafire.com/?jzzeiedmqwl

Gando
valaki tudna egy linket adni az úgy update-hez? magátol cseszik letölteni nekem...

Bocsi hogy itt offolunk, részemrõl abba is hagytam.

Több mint valószínû hogy EVEhez hasonlóan lesz egy külön kliens az uj graffal és a régi is használható marad.

Nekem faszán megy minden benne, csak a skilleket hiányolom.. elég kevés skill van és nem is olyan lényegesek.. szóval csak a szint és a cuccok meghatározó..

Helloween eventrõl meg csak annyit:
Kezdjétek imára kulcsolni a kezeteket, hogy ne olyan legyen mint tavaly?!.. Amikor még én toltam elég érdekesre sikeredet.. 😄

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Doomista
ez kérem szépen cabal online topik ^^

Snexi
gondolom majd választható lesz
1-2 haverom nagyon megszívná ha nem,mert elég szar gépük van és most is itt-ott akad nekik

Már egy jó ideje szó van az új engineröl mostanra már tesztelgetik is.

Nethyrrea
9dragons grafikája télleg nemrossz, de nálam iszonyat bugos volt, olyan mintha gyorsított felvételben ment volna a játék. karim hadar mintha hasmenése lenne, házakból a füst meg úgy száll fel mintha valaki izomból finganá fel a levegõbe. aztán 1-2 másodpercre "normál sebességre lassul", és vissza megint.

nade ennyit az offról.

Gando
jaja faszájos lesz 😄

Doomista
ÚJ EVENT ! HALLOWEEN EVENT ! ISMÉT PROBLÉMÁK LÉPTEK FEL PÁR EMBERNÉL,AMINT KAPUNK INFORMÁCIÓT A MANUÁLIS PATCHELÉSRÖL,IDE IRNI FOGOM !

Snexi
honnan tudod?

nemsokára szebb is lesz jon ala uj engine

Gando
az anarchy online ugyan nem szebb, de sokkal tartalmasabb és jobb, csak egyedül nem buli 😄 cabalban legalább vannak ismerõs arcok

Yo!
Felnéztem már ide is, hogy mi folyik itt és mit látok? snipa már megint okos.. (ne aggódj jani se okosabb) 😄

Cabal megjelenés: 2006. június 20.
VS
Guild Wars megjelenés: 2005. április 28.
Nah, hasonlítsd össze ezt a 2õt melyiknek szebb a grafja?

Elõször is: A wowot ne hasonlítgasd össze ezzel, mert teljesen más világ a 2.. az egy fantasy és direkt ilyen "apraja falva" feelingõ.. (más kérdés, hogy szerintem még mindig sokkal szebb mint ez a semmilyen graf egy kis blurral ..
Másodszor: A wowot nem a grafikája, sokkal inkább a hihetetlen játékélmény miatt szeretik.. de ebbe nem is megyek bele, mert úgyse értenéd.. :p

jani: Kár volt megemlíteni a skilroadot.. Kb 10 perc mire végre fel tudsz csatlakozni.. alap 2-3s delay, akit embert látsz városon kívül az nagy valószínûséggel botol.. hát ez tényleg remek egy játék.. xD

Összességben az ilyen "ingyenes, itemshopos szemetek" közöl a cabal az elsõ néhányba van.. ami talán jobb nála az a 9dragons (most így hirtelen ez jut eszembe)

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]