Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kell csinálni ha a luncher updatelt indíom a játékot megjelenik egy balak ami tölt és aztán eltünik az ablak és nem történik semmi?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Hsz keresés:
Lementek a lap aljára.
Ott találtok olyat,hogy "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra",alatta egy szövegmezöt,oda bepöttyintetitek,hogy #6107,és a legelsö hsz amit kidob legfelül,az lesz az.Ezt ugyanigy...#6185...#6356,és kész.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
egyiknél kicsit több attack,masiknél meg kicsivel több magic és hit rate...blade szebb...katana durvább....blade és katana vagy blade blade még kezdésnek...majd ha már pro cuccokban leszel akkor döl el miben járkálsz.
blade-katana?
Ott találtok olyat,hogy "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra",alatta egy szövegmezöt,oda bepöttyintetitek,hogy #6107,és a legelsö hsz amit kidob legfelül,az lesz az.Ezt ugyanigy...#6185...#6356,és kész.
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
szerintem jobb lenne másik fájlcserélõhelyre rakni vagy egy torrentoldalra (isohunt és társai reginélküli helyre<#nyes>#nyes>)
tudom,hogy már kérdeztem,de melyik kasztot ajánlanátok kezdõknek?<#confused>#confused>
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Tudnátok segíteni? Nem indúl a Cabal online!! Nem tom mi lehet a baja.<#nemtudom>#nemtudom> Letöltöttem az xfire-t is hátha az a baja de nem. Elindítom a cabalexe fájlt betölt mindent majd elindítanám a játékot. Teljes képernyõre teszi kiírja hogy cabal online és a bal fölsõ sarokban egy kerek bigyó tölt is de aztán foglya maát és kilép. Semmi error meg semmi. Ha valaki tudja miért van ez lécci írjon!! Már nagyon játszanék! Elõre is köszi sziasztok.
Nekem ugyanez volt a problémám.Nekem #6185 helyrevágta.
Milyen kasztot ajánlanátok kezdõkarinak?(nem ez az elsõ mmo-m,csak Cabal még szokatlan<#nyes>#nyes>)
Ja és mégvalami...legtöbb magyar melyik szeró melyik részén jáccik?Nem lenne rossz néha kockákkal találkozni monitorheadek helyett<#vigyor>#vigyor>
Valaki valami megoldás??
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
These are the server rates:
Xp: 100 | Sp: 90 |Craft xp: 20 |Drop: 10 |Alz : 50
So, visit www.elitecabal.com and play with us!!
mennie kell,csak te oldhatod meg a problémát.
a térképen jelöl egy dungeont,viszont oda nem tudok bemenni
pass: fuckme
nem hiszem el...de télleg...könyörgöm,istenem,könyörgök neked,hogy ölj meg...bárhogyan,csak gyorsan ! nem tudom meddig birom még ezt a huzamot...nem tudom...god help me pls pls ! még a cabal karimat is odaadom cserébe !
Az lenne a problémám hogy feltettem a Cabalt európait és feltettem a 404-405,406os patchet de amikor rányomok a Start Game re akkor bejön a betöltõ képernyõ kicsit tölt és aztán kilép.
Mi lehet az oka?