Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!<#worship><#worship><#worship>
Doomista
green despair városba bemész,ott az egyik npctöl,akir ad potikat,craft materialokat,veszel zöld kis gyürüt ! nem a városban,hanem kicsit kijjeb mész,a dummyknál van egy npc valahol a fele,az ad gyürüt.aztán van egy barlang a pálya végén,ahol a mosscythe mobok vannak vagy mik oda bemész ha gyürüd van.egyszoval az a barlang,ahol a map part is van.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

H y, megtudnátok mondani hogy hogyan lehet Mutant-ba menni?
az mitõl van h. beírom az ID-t jelszót alul végig megy a csík és kiírja please try later?
pedig amikor hazajöttem még jó volt:(

JP Forever
Relatív.. Ha bekockulnék 5 nap.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

fs el a lvl 100 kb mennyi idõ 30 ról?

Gando
beteszed a warehouseba, vagy oda adod valakinek aki vissza adja a másik karidnak

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Sziasztok
volna 1 kérdésem egy acc-on belül tudok át adni ruhát fegyot pénzt stb...
a karakterek között ha igen hogy?
elõre is köszi
Nethyrrea
ez a beetetõár :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

De olcsó vagy...

Doomista
ok
orabérben dolgozom :D huzom az idöt mig kinem jön a 50 ezer huf,és fizecc

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Snexi
felkéne törni haverom 157-es kariját amibe egy éve napi 7+ órát öl,asszem szívbajt is kapna :D

Doomista
van :D

JP Forever
hackod van Doomista? xd

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Felvettem msn-re küldök neki énnnn is vírust:D

JP Forever
Az az msn xDDDD..
Hajni pasija xd

Doomista
:)

Nethyrrea
ha ennyi iq-ja van az ürgének, hadd röhögjön már rajta egy jót :D

csak úgy süt belõle a primitívség (meg a csillagos egyes helyesírás, ha már kötözködni akarok :D) :D képzelem a nõje milyen lehet ezekután xDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Gando
hekkelni csúnya dolog XD

Te is rendes vagy ha virust adsz neki :) pff....

Doomista
"haver" cabalbol xD
am adtam neki egy fájlt...csak éppen nem hack program,hanem virus...1 ora alatt finomabbá teszi a gépét.elis fogadta,holnap letölti azt az exe fájlt..ennyire sik hülye.

Nethyrrea
ki ez a szerencsétlen? :D

Doomista

pfuuhhh..........

.....

Tudod ez úgy mûködik hogy van egy termék amit õk el kívánnak adni. Te meg eldöntöd hogy megveszed-e. Errõl szól a fogyasztói társadalom. Ha nem tetszik nem veszed meg.

Itt meg mivel ingyen is játszhatsz... De játszani sem muszáj vele.

te gando,szerinted a cabal fejlesztõi mibõl élnek,ha nem a játékosból??az h havi fizus vagy itemmailos az teljesen mind1,tõlünkkapják a fizetést(tõlem mondjuk má ugyan nem:)),és cserébe egy rakás fost tolnak az orrod alá!az itemmail sokkal nagyobb biznisz a fejlesztõknek mint a havidíj,szal igazán megmozgathatnák magukat,h vmit nyujtsanak cserébe,de ezt egy amatõr brigádtól hogy is lehetne elvárni...
Gando
ingyen játéktól ne várj túl sokat... és ezt nem csak a játékélményre értem(mert az egy ideig télleg jó) mert vannak kivételek, de a minõség... az már más kérdés

Doomista
félig csak a fejlesztök hibája.és nem is az eus cabal fejlesztök hibája,hanem a koreai fejlesztök hiába,mert ök tölük kapják ezeket,nem pedig az eus fejlesztök készitik.ez az egyik. a másik az,hogy mikor lejött az uj update,csomo embernél szépen letöltötte és ment ! viszont csomo embernél ez a hiba jött elö az a hiba jött elö.szoval akkor mégiscsak félig szar,mert fél emberitársaságnál ment.

Nem az emberek hibája hanem az idiota készítõké akik nem tudnak össze rakni egy normálisan mûködõ klienst az azért elég vicces hogy mindenkinek másikat kell letöltenie mert ilyen barmok...

Doomista
én már unon...

Cabal problémák megoldására --> #6107 vagy #6185 és #6356

csak ez lehet a segitség,más semmi.felesleges ide beirni hogy mi a gondod.
még egyszer leirom:

BÁRMI GONDOD VAN,A FENT LÁTHATO MONDATATOT OLVASD EL,ÉS CSINÁLD MEG.
VAGY #6107 és #6356 VAGY #6185 és #6356. BÁRMI GONDOD VAN,EZT CSINÁLD MEG ! HIÁBA IRJA HOGY A LAUNCHERT JAVITJA, A #6107 ÉS A #6185 HSZ EGYARÁNT AZ EGÉSZ CABALT JAVITJA + A #6356 A HALLOWEEN EVENTET JAVITÁSÁRA SZOLGÁL.

Nem személyed elleni támadás szerintem csak az emberek már belefáradtak hogy minden második post az hogy jaj nem megy a cabal.
szerintem.

ha betudsz lépni a cabalba és 5-10perc mulva kirug,nemtudsz belépni nekem olyan volt már egy windows reinstall megoldotta a problémákat és ha kell valakinek az update az irja le az emailját és átküldöm az egészet

Kérdeztem egy egyszreû dolgot és most hülyének néznek. Szép. NEM VAGYOK BAROM ÉS LÁTOM A KIÍRÁST. A #6107 az arra van ha a luncherel hiba van (arra a kérdésre válaszol) de nekem nem a luncherel van a hiba hanem nem indul el a játék mert töltés után kilép és az nem a luncher hibája(legalábbis nem olyan hiba amire a X6107 válaszol). A #6185 az arra jó ha nem jó a másik. A #6356 az meg valami jobb kliens de most nincs kedvem azzal cseszekedni. Csak azért kérdeztem mert franc se tudja hogy mikor kérdezték és nem volt kedvem oldalak olvasgatni ha régen kérdezték. De már mindegy gondos visza olvasás után megvan a válasz.
Engem nem zavar

MARS szerveren klánt keresek lehetõleg nem bunkó parasztokkal telit...

Doomista
lusta vagyok csinálni bocs.

Lehet kéne egy FAQ akkor

Doomista
csak hogy a link maga kérem szépen kedves uram,nem elég,mert sok uj nem tudja mit kezdjek azokkal a fájlokkal,ha megnézed a hszeket,amik felül kivannak emelve,látod,hogy szinte már tutorial is van hozzjuk,hogy mit hogyan csinálj velük.

Snexi
lehet hogy aki új itt az nem tudja hogy az a komment számát jelzi,inkább link kéne a kommenthez

Doomista
szrtm még kicsi,lehet 60ra rakom :D

Gando
akkor még nem volt kiirva :D de így már talán észreveszik szép gyöngy betükkel

Doomista
jah lehet...:D

De a vicc az egész az hogy nem kell utanájaárni oda van irva felülre NAGY PIROS BETÛKKEL hogy hol található a megoldás. Persze lehet hogy doomista csúnyán ír ezért nem tudják elolvasni xD

Gando
de ez a sok nyomorék, vak vagy egyszerûen mind HÜLYE!!! nemigaz hogy nem lehet utánajárni a dolgoknak... én is utána tudtam járni hát nemigaz....

Doomista
-.-"
semmi értelme nemvolt amit most irtál. 6107 ugyan olyan jo megoldás,és én jo gyerek voltam,nem egy megoldást adtam,mert NÁLAM nem ment a 6107,6185 viszont egen.köszöntem.

Írd ki hogy 6185 a megoldás a menü elõtti kivágásra nem egyszerûbb?:D

Doomista
most akkor én vagyok rossz topikházigazda,hogy kiirtam,leirtam vagy 50x azt az egy mondatot,és hozzáfüztem hogy találja meg az illetö a hsz keresést ? most én vagyok egy nagy fasz ?

Gando
már 3 oldalon belül 80szor kérdezték meg...

Doomista
ték

Akkor aszem a ma estémet olvasásal töltöm<#crazya>
Gando
pedig nem lenne nagyon megeröltetõ... mostanában csak errõl van szó...