Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
Megcsináltam, most belépnék bal felsõbe tölt, erre kilép. Eltûnik az egész. puff.. Miért?:SSSS:@@@@

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Gando
ez már csak ilyen játék... ezért is hagytam abba :D

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

JP Forever
De várj.. Beraktam, fél órát szenyóztam, a launcher fekete volt, sikerült, mostmeg megint a cont.enc. LEszedtem, azzal sem jó.. Mi a ....

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Gando
én csak az önállóságot hiányolom :D

JP Forever
Csak a 316_1 megy.

JP Forever
Leszedtem a manuális patchetek, de megnyitom rarral, és ahogy ki akarom tömöríteni, hibát ír.. Azt a copy to clipboardost.. Miért?

Gando
én nyugott vagyok

JP Forever
Nyugivan Béla.. :)

JP Forever
^^

Gando
de ha van egy kis sütni valód akkot GOOOOGLE, bár ahol nincs víz ott nem lehet hullámot gerjeszteni...

Gando
hivatalos fórumon van topik ami az ilyen problémákra van létrehozva, én is onnan töltöttem le a patcheket

JP Forever
Help me pls...

JP Forever
Vagyis honnan szedjem le a patcht?

JP Forever
Na valaki mesélje el, hogy is kell manuálisan patchelni?:D Megköszönném.

tudom,zért néztem fel.
Doomista
nyugi,holnapra kilesz nyirva :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Gando
már csak te hiányoztál ide...

<#falbav><#banplz>
<#puszis>
<#gunyos1>
Doomista
há de most mér ?:D én sem mondhatnám szebben :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Gando

:D

Doomista

:D

Gando
letöltöd a patchet és felrakod kézzel...

JP Forever
Hogy kell manuálisan pöcsölni? xD

Doomista

Gando
telepítsd újra osztán manuálisan pöcsöld

JP Forever
Doomista a check files nem segített. Hogy oldjam meg?

JP Forever
50es expert/expert fb?:D

cserél valaki karit egy lvl 45 blade rexpert
3 hónap után kicsit meguntam Atlantica Online-t (hiába vagyok max lvl :D) és gondoltam visszajövök kicsit 149-es wizardomhoz, hátha még nem bannoltak, de login után azt írja ki, hogy bezárja az update miatt, de loader szerint jó a verzió és nem szed le semmit, valami ötlet?

Doomista
talán

JP Forever
xD.. Check files nem segít?:D

Doomista
ez egy bug.cabal fájlok download internetröl-felülir,vagy reinstall.

JP Forever
Megoldás?

Doomista
csak nálad.

JP Forever
A comp skillnél a karakter mozgása csak nálam nem látszik?

JP Forever
Dire board king <3 :D

Aha értem, köszi...
Nethyrrea
a cash shopban olyan cuccokat vehetsz pénzért, amik megkönnyítik/meggyorsítják a karaktered fejlõdését (xp bónusz, skill bónusz, stb), meg extra csilivili cuccokat, amik minimális bónuszaik mellett arra jók hogy vagizz bennük leginkább.

asszem a mercuryn van a legtöbb magyar.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hello mindenkinek, most toltottem le a cabalt, szoval nem jatszottam meg vele, par haverom mondta hogy jo kis mmo el lehet vele szorakozni, csak az lenne a kerdesem hogy ugyebar lehet vele ingyen jatszni, de mi a kulonbseg az ingyen es a fizetos resz kozott? valaszotokat elore is koszonom, ja meg hoyg melyik szerveren erdemes karit csinalni, ahol tobb a magyar jatekos? aszem enyi :D koszi elore is.
Doomista
nincs mit,és köszi. én hiszek abban,hogy néha olyan játékosokat is bannolnak INGYENES online játékokban,akik télleg nem botoztak,nem probálták ki se...sroban is volt rá példa,és sok sok mmoban...

köszönöm a segítséged :) bár sokat nem tudtam meg ..és komolyan semi közöm nemvolt semi hack hez ..=/ számomra véget ért a cabal mindenkinek szeretnék sok szerencsét kivánni,jó játékot :)
Doomista
Ezesetben írhatsz egy support ticketet ezen az oldalon, amelyben egy esetleges magyarázatot kérsz a bannolásodat illetõen.
Inquisitor viszont azt is elmondta a mai nap folyamán, hogy akit ezen a napon bannolnak, azt jó okkal teszik.

Doomista
A megtisztítás elkezdõdött - 6700 account blockolva
A csalók ellen történõ folyamatos harc során, a mai napon több mint 6700 accountot blokkoltunk. Ezek az accountot mind kapcsolatba voltak hozhatóak különbözõ illegális tevékenységekkel, ezalatt értendõek a botok és különbözõ a játékhoz kapcsolódó nem megengedett programok.

Ez csak az elsõ lépés a szabályokat megszegõ játékosok ellen, további történések várhatóak a közeljövõben. Továbbá a decemberben érkezõ updateban bemutatkozik jónéhány új intézkedés a már korábban említett programokat használó játékosok ellen, azonos nézeteket vallva a Game Masters nagyobb jelenlétében történõ õrjárataival.

Mindenkinek meg szeretnénk köszönni, akik közremûködtek ebben az eljárásban és ezúton is bátorítunk benneteket, hogy küldjetek reportokat, ha bármiféle gyanús tevékenységet véltek felfedezni. Reméljük és hisszük, hogy a CABAL Online egy cheat mentes játék lehet és a ti segítségetekkel lépésrõl lépésre közelebb kerülünk ehhez a célhoz.

Doomista
hát én most hogy olvastam a kommented,megnéztem én is,mert vagy 1 honapja nemvoltam fennt,szerencsére engem nem bannoltak ! amugy meg ha télleg nem csináltál semmit,akkor nem vágom miért...

Na..eljött eza nap is amitõl ugy féltem..a BAnn..=/ Lv141 WIZARD .életemben nem alkalmaztam botod..speedhacket semmi ilyesmi hacket és mégis ..ezt nemkellet volna..Pontus Ferrumot kemyén 2 napig élvezhettem :S 6700+ accountot bannoltak fele sem alkalmazott hacket bele érte többmint 15 havert akikkel msn-en vitatkozunk és kérdezzük magunktol: DE..miért??:(..
mivel offical forumon van magyar reszleg

draxler12345
De kivan halva ez a fórum:-)

Hali mindenkinek!
Sajna mostanság nem nagyon tudok játszani ezért megválnék 2 karakteremtõl.
1, FA lvl 134 DT nem nagyon craftoltam vele.
2, WI lvl 129 DT Martial craft majdnem minden osmi, sapi osmi a többi meg 100% csak át kell lépni kivéve a cipõ az 80% körül van,Basic craft lvl 8 fontosabb FC-k megvannak(pl.ACBM,Plasma coating kit,SW/MA potion evasion potion ,plasma circuit, extender circuit stb).kb 1,5kk-nyi alz ot vagy többet öltem bele a craftba).
Csak az írjon akit komolyan érdekel a kari.Ja a noob ajánlatokat mellõzétek.
Üdv:Kisluc
érd.:
email:[email protected]
msn:[email protected]