Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Jah idõközben átnéztem és megtaláltam én is. Bah..pedig tök jó game volt. Mondjuk annyira nem,hogy fizessek érte :D
Fórumon Game Advisor írta, hogy aug. 28-ig lehet játszani ingyen.

Unknow
Na de arról,hogy fizetõs lesz hol van info hm?
Tatyla
nekem feltelepült de nem tudom elinditani...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Jó a game nagyon, van már magyar klán is elég sok fõvel, általában 5-s serveren szoktunk játszani (nem pk), de lehet mászkálni a 2 nagy serveren belül. A game összességében nagyon jó, amíg van quested :-) Úgy level 38 körül már sajna nem elég és ugye akkor mobolással kell összeszedni xp-t, ami kicsit uncsi. Mivel a game hamarosan fizetõs lesz, én már nemigen játszogatom vele.

Belton
a cabal.exe t ugye ? ^^
a virus irto le tiltja es csak format c: al tudtam meg oldani mivel a rendszerböl is tiltja és nem lehet le venni a tiltast de le irjak a forumon is hogy van ijen hiba telepitesnel :P

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Frosty01
nem tudom feltelepíteni sem =/
egy hibás fájlt talál a telepítõben félúton, valakinek van valami tippje esetleg? :C

practitioner of the forbidden arts of death

Belton
Egy dologra vigyaz a virus keresöket kapcsold ki telepites elott mert le tiltja a cabal.exe filet a virus scanner és onantol kezdve akar mit csinalx nem lehet fel telepiteni amugy amikor fel raktad a gamet lesz egy két update aszem tegnap volt egy 80 megas update ami igen lasan jött le, bár azureus torrentrol max sáv al lehet szedni ajanlom neked is...

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=1758

Aszem ezen a linken fenn van az összes update meg nem probaltam de lehet tudod hasznalni

Frosty01
A telepítõ 450 megájából már letöltöttem 491et :S meddig tölt??? kezdek unatkozni

Unknow
Kemény 4 napig nem volt lag az indulás után :D Utána fel se lehetett jutni a szerverre. :P
Belton
Igen ebbe igazad van csak éppen Off on a sok csicska Noobedli akinek apu ad egy koteg tizest és ir a gm bácsiknak nekem ez kellene es az idiota ki fizeti a 10-20-sok ezret azert hogy top cuc lehessen rajta Szal kb enyi az L2Off-rol ha van penzed Donation ha nincs orulhetx hogy 70+osan b-grade lóg rajtad ^^...
Kb enyit az L2 OFF rol...
Törten iszonyat gyenge sztem mivel az oszes tört szervert kijacottam (a masik online gamenal miota xamit a grafika ?????? :DDD Nem mindenkinek megy ugy hogy nini egy top PC(pont emiatt irjak alacsonyabbra a grafikai részleteseget stb stb,)
Nem tudom minek irtam le...amit gondoltam de ezt igy láttam jónak...

Inferno
Kár erõltetned a dolgot ;).

PS3/X360 user: Infernohun

Rose , FlyFF alap ?:) return to blockland ? XD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Inferno
Ismerem :)....mondom nem tudsz olyat mondani ^^.

GunZ ? (ez csak MMo vmi )

figy 10. re engem általában felengeg :)

Inferno
Személy szerint most próbálok az mmorpg függõségembõl ki lábalni..nagyon függõ voltam :S,2 évem mentrá vagyis 2 év az életembõl,nem foglalkoztam semmivel...napi 12-14 óra vagy több..:S,szinte az összes mmorpg-t ismerem mint a tenyerem,nemtudsz olyat mondani amit nem ismerek...de nem ér annyit, késõn láttambe :S

Inferno
Én az SRO-ra írtam.....hisz te is azt írtad :)...hogy régebb óta ismerem ...

Frosty01
sro-t azért hagytam abba mert amikor idõm lett volna rá, az összes server tele volt, és igy elég nehéz ám játszani :] neked nincsennek ilyen problémáid? :D

ezért jó az SRO xD 1 nap alatt be járható xD vagy annyi se :|

Frosty01
ki kéne próbálnod.. bár akkor 1 egész hetet rá is szánhatnál kapásból, mert Aden világa elég nagy ám <#alien2>

^^ én az sro ra mondtam :)
L2-t csak képen láttam xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Inferno
:)Régebb óta ismerem mint te ...még topic ja se volt már akkor játszodtam vele,nem akkor még nem volt lag,de akkorse fogott meg,sajnálom :S.

Frosty01
L2 official server és tört szerver között hatalmas nagy szakadék van
törtön örülhetsz ha egy nap csak 10szer rak ki a szerver auto restart címmel...
off.on viszont nagyon nagy a nyüzsgés, állitólag ritkán laggol, és nem olyan bugos mint egyéb helyeken... engem is nagyon megfogott, de egy idõ mulva unalmas lett minden serveren =/

:) SRO -t mikor kezdet ? :D mikor kattolsz és 5 mp múlva talán megcsinálja ?:)

Inferno
Sziasztok !
Szerintem jó játék ez is:), nekem van egy 70+ íjászom ^^, de hosszú távon már nem annyira jó ,egy idõ után unalmassá válik :S, duelezni jó benne :P.
Én személy szerint béta óta ismerem az L2,próbáltam WoW/EQ2/SWG/GW..stb és mindig vissza tértem L2-zni :),SRO is próbáltam ,de nem fogott meg ,grafiak háát rosszabb mint az L2-jé hidd el :),L2 világa valahogy megfogja az embert ,gondolok én itt a pvp rendszer várfoglalás meg a helyek ,helyeknek van egy fajta varázsa ami egyszerûen ámulatba ejti az embert...játék alatt futó zenék...
Jó ti SRO kezdtétek azt szoktátok meg :), én meg az L2 ^^.

van vmi nyerny és jácc ingyen logo is :)

Unknow
Én semmi arra utaló nyomot nem láttam ,hogy az lenne... De tényleg, most hol írták,hogy fizetõs lesz?
Serpa
megcsináltam egy questet és kaptam 1000dinárt, vagy mit, hol tom megnézni a pínzem? caracter alatt nem láttom.

még nem találkoztam rangerekkel.

nah figy én SRO val nyomtam ahol a skill rendszer tökélyre van fejlesztve és nézegettem Linage 2 -s képeket és mind graf mind úgy az öszhatás :S :)

nagyjából az amit g+ modnott ^^

Borg87
Hi!
Biztos hogy fizetõs lesz a game?

..::Borg::..

gameplusz
Szar.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

agyhalál
"sztem grafra eléggé :S"
Eléggé mi?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Tatyla
feltelepitettem ,de nem indul mi a hiba?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Unknow
Aug 30tól fizetõs? Nagy kár..pedig nekem rohadtul bejött...
Belton
Hali látom nyilt topic cabal rol,
nem rosz game én azota tolom amiota megnyilt a beta durvan 1 honapja, el értem a max lvl-t is nem rosz, söt nagyon is jo jatek bár már régebbi mivel koreai az eredeti verzio és most forditottak le az egeszet angolra,csak sajna aug 30tol fizetos lesz,megtalalhato a clanom is a mercury serveren altalaba chanel 5 on vagyunk aszem 58fõs a magyar clan <RangersOfHungary> néven megy a clan,ha valamiben kérdése lenne vkinek szivesen segitek.

Serpa
én még nem játszottam MMORPGvel, szóval engem könnyen meg lehet lepni/nyerni bmivel.

talán megteccik ez.

L2 miért olyan jó ? -.-
sztem grafra eléggé :S

agyhalál
Szerintem rossz, mert próbálnak hasonlítani L2-re, de nagyon nem jön össze nekik. Feleslegesen eröltetik a dolgot.
#14: Jobbnak? Melyik? Csak nem ez a vacak?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Beregeltem, de a sign in -kor nem tudom leokézni, és így a letölteni cliensprogit sem (MFF-ot használok), mit tudok tenni iylenkor, esetleg másnál is fennáll ez a probléma???
Játszottam ezzel, de sztem nagyon unalmas. Meg tök zárt a játéktér :(

Serpa
az oldalon majdnem mindig felugrik egy ablak, h csak európaiaknak.

Tatyla
jaja ez eu verzó,angolul...

Frosty01
angol... azt irja valahol hogy csak európai játékosoknak ha jól emlékszem...
szal biztos nem japó betükkel lesz tele a monitorod ^^

Silkroad Online :)

Serpa
há biztos nem magyar :P

mijaz a SRO?

1ébként érdekes hogy amióta SROzom egyik se fog meg :D L2 -t is néztem annyi volt bennem hogy mi ez a graf :S :)

hhmmez milyen nyelvû ? :D

Tatyla
most kérdeztem egy-két embert és csak a hivatalos telepitövel leszedett indul...

Rise Against
hivatalos oldalról jön kemény átlag 40-nel... a másikat meg nem akarom szedni ha nem tudtad telepíteni :/

gameplusz
Lol elég gyágyesz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn