Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teddymac
Az oké Sp számlálot értem,de ha megnyomom a gombot nem csinál semmit 😞

Cabal skill
Ezeket se tudom megvenni/megtanulni, miért ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

mert van egy sp szamlalo bal felso sarokban a hp es mp alatt sarga szinnel jeloli ha az mar legalbb a felenel van tufdsz combozni
de az aurahoz meg a tobbi speckohoz full csikok kellenek

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

teddymac
Hali én is olvastam, hogy ingyenes lesz. Ezért tegnap elkezdtem vele játszani. Lenne egy csomókérdésem.
Combo skillt hogy tudom használni, mert ha rányomok az iconra , nem csinál semmit a karakter 😞 Miért ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

hi all latom nagyon lapos a topik
de jo hirt hozok mindenki szamara masju vegen a cabal online ingyenes lesz ujra 😊 igy en is vissza kapaom a lv 74-es force blader karimat xD
amin eleg durva cuccok vannak 😊 csupa 2 slotos statos ruhaval meg kopenyel xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

hali mindenki

elakadtam lvl 10 es first combos küldibe totál nem tudom mit kell csinálni

Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]

Én regisztráltam ingyenesen.. De akkor gondolom az csak kipróbálásra van..<#szomoru1>

Gordis2k
2600 ft

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Na most akkor ez a játék ingyenes vagy fizetõs? MEr ha fizetõs akkor nemtöltöm le...<#nemtudom>

helo regeltem a cabalba de nem tudok belépni.hel me!!!!!!!!

glkFox
most megint free szerintem.....
Sugam
vki hivjon meg closed beta 2re 😄plspls

...megoldódott...
Nekiálltam közben ultizni,aztán kb háromnegyed óra múlva
leállítottam,aztán ismét elkezdtem...s láss csodát...

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

és meddig vársz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sûrgõsen kellene segítség
Letöltöttem a clientet,feltelepítettem,eddig semmi gond.
Azonban az update nál 8-18% között állandóan leáll.Nekem Avast víruskeresõ van fenn,az nem akadt össze a cabal.exe-val.
Tûzfalprogi nincs fenn,csak a routerben van hardveres,de
ha azzal ütközne,akkor az update-t el sem indítaná...
Valami ötlet???
Nagyon szeretném kipróbálni...

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Mától a CABAL nem ingyenes <#shakehead>
9.99 euró/hónap
(remélem nemsokára leszenek tört szerverek is!!!!!!)
Rage47
ismerösöm azt mondta h az amcsi a free marad. tényleg?
Frosty01
akkor kapják be :c

practitioner of the forbidden arts of death

"....but this will be added at some point after Pay 2 Play launch."

Szal nemhinném :\

Frosty01
de ez csak az exzta cuccokért megy nem?

1 Month Subscription € 11.49 (beta testers price €10.49 or invite just one person who pays and you get to play CABAL Online for €9.99 per month, see buddy system above).

3 Month Subscription € 32.97, which is a discounted cost of € 10.99 per Month (beta testers price €9.99).

6 Month Subscription € 59.94, which is a discounted cost of € 9.99 per Month.

12 Month Subscription € 111.00, which is a discounted cost of € 9.25 per Month.

Rage47
nem hétfön?
Frosty01
holnap kiderül 😊

Rage47
ez a game free marad?
Én marha sokáig szenvedtem vele, h. elinduljon, viruskeresõ stb. Azután meg óra hosszakat bámultam a Cabal Online feliratot a 15-ös korhatárral a jobb felsõ sarokban. Most meg az ápdét folyton újrakezdte sajátmagát úgyhogy marad SRO. Pedig szívesen kipróbáltam volna a videók és képek alapján.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Elöbb patcheltem és müxik minden.

Borg87
Valaki megtudná mondani, hogy megy a szerver vagy nem. Mert nemtudom hogy a ruterem tiltja le a kapcsolódást vagy a játék nem megy😞

..::Borg::..

kastil
Remelem lesz tört srv <#nyes><#banplz>

Borg87
Nektek megy a szerver??
Mert nekem azt írja:próbálkozzab késöbb kapcsolódni a szervrhez!

Mail ment.

Tatyla
valaki az exe fájlt átküldené e-mailben?
mivel telepités után azt irja hogy nem talállja a cabal.exe-t...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Te neked nem kellett elutaznod?😄

Borg87
Én már jelentkeztem de azt mondtad hogy 20 asként felveszel azóta már 23 vagyok 😊

Belton
Igen és nalam lehet jelentkezni ^^ mercury chanel 5 (Fish) vagyis én PM 😛

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Van jah, az 5-s serverre menj, tuti, hogy összetalálkozol majd valamelyik városban magyarral. Rangers of Hungary a klán neve.

kastil
Van magyar guild?
Mercuryn jatszok^^

kastil
Köszi!

2 nagy server van,a pk és a sima, ha simára csinálsz, akkor pk-n nem lesz karid, egyébként nem kell átvinni, akármelyik channelre mehetsz 1 nagy serveren belül, akkoris ott lesz a karid.

kastil
Háááááát, megnéztem Silkroadot.....elég is voltq az a 3 perc belole....
Sztem erre fogok fizetni, ez egy marhajo game, csak valaki elmodnana nekem hogy lehet-e atinni egyik channelbol masikba karit? ha igen akkor hogyan?^^

kastil
wipe lesz ha beindul "éles" game ugye?^^

Unknow
Na de a kicsi karik? Mondjuk asszem 3k Ft az elõfizetése a játéknak. Majd megkérdem haveromat õ egész nap ezzel nyomja úgy is. Mondjuk én unalmasnak találtam ezt is 😄 Ritka az olyan játék ami leköt.
Dehogy, pár nap alatt össze lehet hozni, az idösebb karakterek pl. 3 óra alatt összefúrják az aszteroidákból a pénzt.

Unknow
Ja csak általában ezek olyan pénzbe kerülnek játékon belül,hogy valszeg enyhén az élmény rovására megy.
Figy ezt úgy értem, hogyha SRO fizetös lenne és árulnának más playerek 30 napos kódokat, akkor te X pénzért játékon belül megvennéd ezt a 30 napos kódot és meg lenne oldva a fizetésed.

Nekem már nem lenne idegem újrakezdeni, max venni egy lvl 70 es pure str karit, úgy már tényleg nem lenne rossz 😊

Unknow
Nekem valahogy nincs kedvem a játékban is dolgozni a megélhetésért 😛 Ebbõl a Cabalból a harcrendszert átkéne rakni SRO-ba és nem lenne gond.
Unknow
Jaja...az nem is lesz fizetõs. Azzal nekem az az egy bajom volt,hogy a harc kissé uncsi volt 😄
kastil
Silkroad free?

Én Eve-online ozom, pár nap alatt össze lehet szedni ingame pénzt a havidíjra és meg van oldva a 30 napod.

Unknow
Hát nem tudom..elfunolok vele meg minden...ha ingyen lenne hülyeségbõl felhúznék pár karit mert a harc tetszik, viszont hamár fizetni kell érte akkor inkább vissza megyek SRO-zni, vagy ami még biztosabb ragnarokozni.
Ha lehet paypal-el fizetni és kevesebb, mint 20 dollár havonta, akkor én szívesen fizetek, annyira nem rossz game.