7396
Cabal Online
  • JP Forever
    1. roy4l ezeket tudtam, nekem esett rs, eod stb, csak kíváncsi voltam, hogy nagyobb dropp esik e.

2. Szvsz is felesleges a pet.
  • Gando
  • Doomista
    jah és 170 lv boss,ugy vigyázz !
  • Doomista
    jobb klikk rá,és előhozza aladin szellemét !
  • Gery Sniper
    Hali! A Chaos Lamp mit csinál, van már pár de még nem próbáltam.
  • kakimakika
    vannak ruhák,fegyok,amik "adeptosak" ha rámész a cuccra kiírja h mit tud..alapbol minden skill használata 1 pontot ér,de amennyi plusszot adnak az adeptos cuccok,annyival többet fogsz kapni minden skillezésért.van +1skillpont-+4esig,van ékszer,ruha,fegyo,késöbb bracelet is amik skillpontokat adnak,de ha persze lehet változtak a dolgok,fél éve nemtoltam már:D boardot meg vagy mobokbol tudsz kiütni,vagy piacon tudsz venni
  • xHeDex
    csak skillt használok szörny öléshez és ilyen adeptes cuccot hol találok és mennyibe kerül? és a deszkához csak a skill van meg magát a deszkát hol tom megvenni?
  • kakimakika
    ezért kell sokat skillezni,adeptos cuccokban,és akkor majd megy az a rank.ha a boardot feltetted a helyére,és már megvan a skilled is az elöhozásához,akkor elö kell h tudd venni..
  • xHeDex
    Lenne 2 kérdésem. Megszereztem azt a skillt, hogy tudok Astral Boardot summolni (elvileg) de amikor rákattolok azt írja hogy egy kulcs kell hozzá ami persze nekem nincs. Ezt hol tudom megszerezni?

2.: Kéne valami gyors skillexp szerzési módszer mert már 41es vagyok és éppenhogy átléptem a Regular rankba amikor már 1-gyel nagyobbnak kéne lennem,szal eléggé le vagyok maradva
  • Sindare
    Sziasztok , pár barátommal csinálunk olyan játékoknak fórumokat , amiknek viszonylag kevés magyar fórumuk van. Például : Cabal-online , Archlord,Shaiya
    www.thunders.forumx.hu
  • kakimakika
    nah micsoda dolog ugy néz ki régen nem toltam már,lvlhez vannak kötve a skillek..??végre belevittek vmi értelmet is a játékba,szinte hihetetlennek tartom:) az elmult fél év ota történt vmi érdembeli változás amugy cabalban?mert ha igen akkor lehet leszedem h bemennyek megnézni
  • Roy4l
    most a skillek lvhez vannak kötve és mivel te nemvagy olyan szintű ahol van az apprentice skillsor
  • xHeDex
    igen, és Mercury szerver asszem, (a legfelsőn vagyok) HedeHuN néven most 23-as blader
  • serdulo
    ezt amugya játékban fényképezted?
  • serdulo
    ha style upp megvan akkro rakja át lvl 30 ra :D
  • serdulo
    Lvl 20 nak kell lenni és a Style Up questet meg kell csináálni utána rank uppolsz kapsz még 1-2 skillnek slotot amugy melyik szerveren játszol? és mia neved?
  • xHeDex
    nem rakta ki a képet -_-''
    szal itt
  • xHeDex
    Cső! 2 napja kezdtem Cabalozni és eddig bejön :D
    Na szal lenne 2 kérdésem ^_^

Nem tom hogy kell megemelni azt a kettő dolgot ami ki van emelve,ebben kéne segítség
  • Kaliki
    képzeld el láttam..... de amit lekéne tölteni nem lheet..-_-'
  • Gando
    pirosbetűs szöveg.... nehéz észrevenni...
  • Kaliki
    Hi all, kéne egy kis help.Fölraktam a Cabalt semmi baj ne mvolt vele adidg amig elakartam inditani.Rámegyek hogy inditás de ne mcsinál semmit csak kilép a kis ablakból de nem inditja el....és ezt nem értem mer trégen jácottam vele smemmi baja nem volt azóta új és jobb gépem van,nem értem miért nem indul el.PLZ HELP!!
  • serdulo
    Sziasztok! Elcserélném a 125 ös ForceBladerem a mArs szerveren minden cucca megvan(+3+4 deathblow crit damage) + van 1 lv2 es pet is Webpassa mindene megvan trans/comp rankú egy FA vagy EGy WA érdekel leginkább de mással is megkereshettek. (cabalon keressetek meg levikrisztian/mars szeró vagy skype pisti2085) köszönöm! jó játékot! ( az öcsém karaktere ö akarja cserélni ) :D
  • Gando
    aztne mond hogy ennél szarabbvan... mert tudom hogy az én gépem szar és kéne már új, de lehetetlen hogy a tied ennél is szarabb legyen XD
  • szaba75
    összeakarok rakni egy oylan gépet amin csak a Cabal mgy egésznap!
  • Doomista
    te mi a rákot akarsz csinálni amúgy ?
  • szaba75
    oké!:(
  • Doomista
    passzolom :D
  • szaba75
    Helló!
    DE az kb menyibekerülne?
  • Doomista
    Minimum Specification:
    CPU Pentium 3 800MHz +
    RAM 512MB +
    Graphics Card 3D accelerator
    Sound Card Any DirectX 9.0c compatible sound card
    Hard disk space 2.5GB +

ez elég hogy minimumba vigye 1024*ben
  • szaba75
    Helló
    Én régen játszottam ezzel a játékkal de sajnos lekellet törölnöm
    Nah szal az a kérdésem hogy milyen erős gépkell ehez hogy elvigyem 1024szer768-ba légyszi írjátokmeg!:)
  • Doomista
    2x ? :DD
  • serdulo
    bocsánat véletlen 2* irtam :S
  • serdulo
    Sziasztok! elcserélném a 110-es wizardom comp 170/189 rankkal a jupiter szerveren webpass ezek mind megvannak egy warriorra szeretném cserélni legjobban de más is érdekel érdeklődni skype: pisti2085 vagy msn: [email protected] on lehet (skypen vok elginkább) köszi !
  • heringer
    üdv most mivan a szeróval?v karbantartás van?:D
  • Gando
    előfordul még ha a quest leírásban is kiveri a szemed... XD
  • Vaxi
    igen, köszönöm, csak nem voltam éppen okos. :D
  • Vaxi
    nem szóltam -.-
    [ megint előbb járt a kezem, mint az eszem ]
  • Gando
    grocernél lehet venni ilyen oath cuccost...
  • Vaxi
    cső.
    nem tudok átmenni az undeadgroud-ra bi-ből, nem aktív a warp. [ a lvl megvan, és elméletileg már járt ott a karakter - nem teljesen az enyém :) ]
    valami ötlet ? :)
    köszi
  • Vaxi
    ó köszönöm, ez nem figyeltem még meg, hogy ugyanazok a cuccok vannak :)