Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Én szerintem ha ügyes az aki csinálja, a legerõsebb kaszt.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
(bár ez alap de elmondom)
A legfõbb dolog a skillezés. skillez.. Ha nem tudod mi az szólj és leírom.
2. A skilljeidet lv9ig húzd csak.
Doomista emlékszel h mindig desert volt a trade város, amióta van aukciós ház bloody.. :D
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
ehez kell olyan 3 skill...egymás után kell nyomogatnod a skilleket azt te tudod hogy milyen sorrendbe...a lényege hogy rákattintasz egy mobra,benyomod a combo ikont,elöjön a combocsik,és elkezd egy szines csik menni balrol jobbra...
2 csikon belül kell beesnie a szines csiknak...nahjó inkább nézd meg hogy csinálja a gyerek. itt
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Meg vmi,,,,,kaptam ugye lvl 10 en Combo lvl1 est,,,de nagyon nem erzekeltem hogy mit is csinalt,,,levette a felkuzudott sp-tu,,azutan ennyiu volt...ezt mas ius kerdezte tolem in game ban.
ahol tudsz venni low cuccokat,az az összes ch...ilyen kis shoppolo emberkék szoktak állni hol warpban,hol desertben,hol bloodyban...talán találsz magadnak cuccok...de a legnagyobb áruchannel a "trade" channel...azon belül is bloody pálya városa...vagy desert scream...szal nézeges szét,stb,sok mindenre rájösz magad ^^
Aukcios hazban ennyire low cuccottu nem talaltam:))
ennek menni kell.pvp pveben egyaránt az 1. gombnál van a hp italom,és mindig betudom nyomni,ha nem megy a töltése...
a HP ital csak egerklikkre aktivalodik,,,,es ez nagyon gaz,,,,
lvl 11 en be is minuszolt egy ilyen halal miatt -hp,-mp
tettem a hp-t hotkeyre de nem megy,,,,
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Aztán õ írta ha low vok azért nyertem mert nem nyomott gm skillt.. Na errõl ennyit..
mp-t azt auton tolja,szoval azt nem kell lõnöd,csak a hp potit.auto attack is csak addig kell,mig nem lesz 3-4 db normális skilled.
tehat koszonom az infokat,muxik is:):).
Auto-poiton,ill macro van vhol?...skilleket vettem mar,hasznalatban is vannak,autora is van rakva,kezdeti tutorkvesztek is haladnak,etc
nemtom skacok...én mondom a sztorimat: leszedtem gamershellrõl a cabalt,updatelt 2 ora alatt launcherrel,aztán gameguard,és ment.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
sikeresen lecsorgott a kliens torrentrol,valoban az updata lassu igy a g shekk rol nemsokara lejon a 417 es patch.................
maga a klien a 416-ot akarta letolteni,de ezt megszakitottam.
Miutan lejott a 417-es,manualis patcheles elott toroljem a klientelepitett fokonyvtaraban levo updata exe-t,amit a krealt a fenti abortalt updata elott?
ugye hogy ugye ?
ittvan pár kép cabalról is...
low lvltöl high lvlig vannak a karimról,stbrõl képek.
Azert valasztottam ezt,mert latom sokan nyomjak,s amiket olvastam imponalo volt.
Torrentel jon::.............20-.170k/s...reggelre lenn.
Foleg az tetszett a leirasban hogy van benne haboru,amit ezeddig csak az RFO ban talaltam meg!
nincs annál szarabb,mikor valamivel szenvedsz, és aztán ratyinak látod az egészet...és ezért a ratyiért szenvedni szar érzés...
én a reuqiem onlinenél szenvedtem...1 hétig szaroztam mire lejött a játék...aztán persze megérte...jól rá is kockultam ! :-)
na torrent,.csak ugy esik a limit 1000000rel,azt a vegen no limit.....1gb.-s anyageret ezt a ricsajt:)))
egyszeruen hihetetlen:)))a torrentet(koszonom,meg nem dijazza vfon((
agyrem
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ott az elsõ kép vagyis arra menj rá hogy ,,CABAL ONLINE OFFICIAL INSTALLER"azzal normálisan kell hogy szedje
kernek egy letoltesi linket(s mielott lehulyezne vki:11-20 k val csordogal a hiv oldalon levo linkekrol,ftp server nem connectel,stbgamershell megszakitja 108 mb nel a letoltest,stb)kernek egy stabil,lehetoleg gyors letoltesi linket az EU verziohoz,,,,.
koszonom