7396
Cabal Online
  • Gando
    amúgy biztos jó valamire a pet, de én nem tudom megfejteni (max felvágni hogy van peteeeem XD)
  • Gando
    Az csak a te tároló helységed, bármit betehetsz oda, és ki is veheted onnan, akár azzal a karakterrel, amivel betetted, akár egy másikkal ugyan arról az accountról.
  • Vaxi
    1 - köszönöm, csak láttam mindenkinél, azt hittem, hogy valami jó dolog az.
    2 - azt hiszem, hogy már használtam az. és ott ha beteszem a cuccot, a másik kari látni fogja? vagy hogyan működik ez? :D
  • Gando
    1- Pet szvsz teljesen felesleges, fingomsincs, hogy mért kell mindenkinek annyira, ergó válaszolni sem tudok mert nemérdekel XD
    2- Van egy olyan npc-akihez betudod tenni a cuccaidat meg a pénzedet, na az a warehouse
  • Vaxi
    nem szivatlak, nemrég tettem fel a játékot, nem értek hozzá.
    csak érdeklődtem, nemtöbb.
    azért köszönöm...
  • Gando
    neszivass légyszi...
  • Vaxi
    és azt hol találom ?
    meg pet AH-n kívül hol szerezhető? [dropra gondolok]
    [ én kérek elnézést, láma vagyok :D]
  • Gando
    ugye hogy ugye :D
  • Doomista
    jé tényleg.
  • Gando
    hogyne lehetne... Warehouse
  • Vaxi
    és mégis ha találok egy cuccot ami a másik karimnak jó, sehogy sem tudom neki átadni, max 3. személyen keresztül? :D
  • Doomista
    da :D
  • Vaxi
    tehát akkor cucckarik kilőve? :D
  • Doomista
    sehogy
  • Vaxi
    sziasztok!
    Hogy lehet accounton belül cuccot küldeni egy másik karinak?
    köszi!
  • sanyiiiii
    Sírj a sarokban hogy hogy lehettél ennyire buta és mennyire szar ez a világ!
  • serdulo
    Sziasztok nem tudo ma webpassom és feltörték a karim nem tudjátok mit tudok tenni? aki tudna segiteni ply skypen irjon pisti2085 köszike
  • Roy4l
    streky chaos lampbol nekem legtöbbször hp potion,return stone de EP3 ba már volt 4-5 x mappart meg rs belépő nekem hp,mp poti,return stone ,lid,rs,eodb1f belépők lehetnek max
  • Doomista
    Magyar fórum-ra katt a bannerban,van valahol ilyen topig,megkeresed,és ott megvan mi eshet.
  • JP Forever
    Chaos Lampból mi eshet? Nincs valahol leírva? Eog,s,f eshet?
  • JP Forever
    ^^
  • Gando
  • Doomista
    nincs az az isten !
  • JP Forever
    Doomista, nem segítesz majd valamikor késöbb nekem?:D
  • JP Forever
  • Doomista
  • eVoLuTioN09
    hello mindenki
    szeretném kérdezni hogy az update_406.dat-nál milyen újabb update-k vannak? esetleg linket tudna adni valaki honnan töltsem le?
  • Roy4l
    minnél elöbb legyél meg dual trans aztán ampos ruhád a többi sisak-kesztyü-csizma crit dmg meg crit rates legyen és elég jó seted lesz
  • Ryleh
    es koszi:))ezt a klant valasztottam,csak eppen nics fenn Wizz,akitol tanacsot kernek:)
    a tobb.ieknek is thx az ajanlatokat:))s ugy mindent:)
  • Ryleh
    udv..
    lvl 47 lettem s bazisok skillt valaszthatok,,,es ugye nem akarom elkapkodni
    wizzard,,,a cuccaimat ugy valogatom ho minden ami emeli a magic ot,aza EP,ring,az amulett def-es
    uj skillt csak 1 et vettem eddig ez a Force controll
    erdemes e a Hardness?ezt soxor ramtettek,s jo volt
    emellett nagyon sok skill van,s kerem a segitsegeteket,,,thx:))
    a nem hasznalatos skilleket lefogyasztom(elegge sporoltam penzt ezekre is:))
  • Roy4l
    én inkább a hunbladesacademy-t ajánlom és ha megleszel 95 akkor már a nagy guildba kerülsz
  • donatus13
    WhiteFigthers jó klán családias:) keresd meg Droktagon t vagy Zickk et:)
  • Ryleh
    na mindjart lvl 45,,,ideje klant keresnem,,,a Mars-on
    lemondtam a kek zoknikrol,,,amig azonnal megveszik 90-100k ert a zold db-jat,addig igy jobb.
    Koozben oan mobokat olok amik dobaljak a kov ruhagarnitura db jait:))
  • JP Forever
    Emlékszem egyszer felcraftoltam a zonikat pirosig, bontom, és 50 return stone... Azóta zöldeket bontottam meg kékeket.
  • Gando
    Most még ne plusszolgassál mert felesleges, elég lesz majd később, bár ha adept akkor nem baj mert azt még fogod használni . Ó ha tudnád, hogy nálam hány kék zoknit kúrt már el :D
  • Doomista
    random.
  • Ryleh
    a craft is random?ma 2xer qrta el a kek zonknit,,ezt netto 1,2 milla bukta:((
    skillezek14 esen vannak a 2.sorozat(lvl 32.kor elertheto skilljeim
    a felszerelesemet folyamatosan plusszolom,eleve adepteket vettem,acessben a hp grain a ket ring,amulett DEf et ad,,,amint lvl up,azonnal tolom fel az intet,,,lassan mar a kezdo 3 map osszes mobja kifexik hamar elottem:)
  • JP Forever
    Jaja
  • Gando
    LiDben eléggé sok esik
  • JP Forever
    Zöldet mindenhol dob, kéket ha jól tudom lv80tól undeadban, és 95től forgottenben. A lényeg hogy skillez..