Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
szeretném kérdezni hogy az update_406.dat-nál milyen újabb update-k vannak? esetleg linket tudna adni valaki honnan töltsem le?
a tobb.ieknek is thx az ajanlatokat😊)s ugy mindent😊
lvl 47 lettem s bazisok skillt valaszthatok,,,es ugye nem akarom elkapkodni
wizzard,,,a cuccaimat ugy valogatom ho minden ami emeli a magic ot,aza EP,ring,az amulett def-es
uj skillt csak 1 et vettem eddig ez a Force controll
erdemes e a Hardness?ezt soxor ramtettek,s jo volt
emellett nagyon sok skill van,s kerem a segitsegeteket,,,thx😊)
a nem hasznalatos skilleket lefogyasztom(elegge sporoltam penzt ezekre is😊)
lemondtam a kek zoknikrol,,,amig azonnal megveszik 90-100k ert a zold db-jat,addig igy jobb.
Koozben oan mobokat olok amik dobaljak a kov ruhagarnitura db jait😊)
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
skillezek14 esen vannak a 2.sorozat(lvl 32.kor elertheto skilljeim
a felszerelesemet folyamatosan plusszolom,eleve adepteket vettem,acessben a hp grain a ket ring,amulett DEf et ad,,,amint lvl up,azonnal tolom fel az intet,,,lassan mar a kezdo 3 map osszes mobja kifexik hamar elottem😊
Kicsit huzos a zold zokni kartyaja miatt 250k-t kiadni,noha a kek zokni 850 ert elmegy hamar,,
mog,celtargy kijelol,a karaktart ra sem fordul,,,pl ha hattal allok ajtonak,kijelolom,,,a karakter hattal elnyomja a spellt a semmibe,,,oda fordul a cel fele,,,,relognal,restartnal meg minden ok,,tehat ez nem net,akadas,,hanem sztem kliens oldali bug,,,na de az a lenyeg:lvl 41😊)
virusirtom sosem volt,,xp sp 3,tuzfal amit beallitottam,ennyi,,,a netem kifogastalan,,nem gaz,nemsokara 40😊)
mint alant irtam tobbszor is bugos a tamadas,azaz kijeloles ok,de nem a celra tamad,,,
ez pl most 3x(ujrainditassal)pl deungeon kapuja,mob,,,de most az npc,aki adna a kvesztet,,,nem jeleniti meg a quest opciot,max a kereskedes,guild opciok,stb,,,
restart megint,,,,,😞(
reinstall segitene??
(mert nehogy egy qrva jatek nornalisan menne😞((
Suit és boots.. Ha beraksz egy osmi suitot, lyukasat, akkor be kell rakni egy fchh, egy ucl-t +1,6kk, + egy osmi martialhelm slotost catalystnak. Akkor olyan 55% h sikerül.
A korabbi nem hasznalatos skilleket lefogyasztottamigy ezek pontjai is ujbol jok lettek😊)
Meg mindig a silk ruhaban mert ez +4 es,s messze veri a mostani szeriaruha ertekit😊)
Az upgrade ok,de catalystnek barmilyen item jo?
Teszem azt :vettem egy gagyi kesztyut,mert voilt benne +DEF,emmelle tettem az upgradelni kivant itemet,+core....................de kulon lehet ilyen "tulajdonsag" ability anyagokat szerezni?:
új skilleket akkor tudsz venni amikor meglesz a követelmény vagyis pl.: transcender 157/210 akkor a mass heal wizard buff lv 20as lesz, a buffokat mindenképpen 20asra vidd fel
emellett eszrevettem egy kellemetlen bugot:............
-neha ,hiaba jelolom ki a mobot,a karakter elnyomja a spell-t,a semmibe,aztan ennyi,,,ma tobbszor is volt ez,,,restart utan nincs hiba😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megtetszett ez a Cabal, így hát nekiállok kipróbálni.
ti melyik szerveren vagytok? melyiken van több magyar?
:3