7396
Cabal Online
-
#6992 pffu ezt nemtom
én nekem vmi shinobi izét tölt be de én olyat szedtem le mármint telepitő progit
-
#6991 ami a 6568-ban van írva a skinekröl azt honnan tudom leszedni,és csak bemásolom valahova vagy hogy működik? -
#6990 ok én is ott vok channel 8on szoktam lenni ha fent vok és burg3r néven megtalálsz ha kéne valami bár uj vok én is a témában 23as bladerrel de hátha tok segiteni -
#6989 mercury-n csináltam egy wizardot... -
#6988 ja értem azt hittem csak valami feladat a simákkal... -
#6987 annak a szörnyek az a neve hogy scorlug+ megtalálod ott mellettük a Zombiek irányába -
#6986 magyar közösség melyik szerveren van?
a másik miaz ha van egy quest scorlug killed 0/10de van melette egy scorlug+killed 0/1 a 10 scorlug megvan de mi az az egy izé? -
kakimakika #6985 hát gando nemszívesen mondom ezt de ebben igazad van:D multkor felmentem offos cabalra funbol meglesni mi a stájsz,és bazki meglepődve láttam h az összes szeró fullon megy,majdnem leültem h mennyi ember szereti a szart... bár hozzáteszem 1-2 hónapig azért ha tényleg nincsen más ellehet lenni,de hát van..:D -
#6984 nah bazd+
-
#6983 meg másodjára is, és csak aztán lesz hótszar hogy rájössz az értelmére meg a végjátékra ami a semmivel egyenlő :D -
#6982 Na már újra raktam és már megy is a játék. Elsőre bejön :) -
#6981 legegyszerübb megoldás én a darksite főoldalán ki irt vmi trimex változatot töltöttem le és pöccre indult -
#6980 Aha. Kitöröltem a kérdéses fájlt, de akkor kidob egy másik enc. fájlt.
Most akkor töröljem az összes enc. fájlt ki és updateljem az egészet? -
Most raktam fel a játékot, ám mikor el szeretném indítani, ezt írja ki. -
#6978 a skill rankom mért nem emelkedik csomot használom őket de semmi...? -
#6977 skill rank -
#6976 gmaster? az meg mi?
-
#6975 tápabb,de a karim ott nem táposabb mint itt ^^ egyenlőre -
#6974 RoM tápabb :D -
#6973 én is abbahagytam már régebben -
#6972 én meg már nemtom hány hónapja nem cabaloztam xD -
#6971 velem minden boldog boldogtalan akart duelezni :D de rábasztak mert gmaster voltam XD, de mostmár hogy 70+vagyok alábhagyott az előnyöm :D -
#6970 ja hát most én sem kezdek újat főleg mert nem sokat tudok a játékról...
amugy az a fura hogy jönnek ilyen 40-50es csávók h duelezzünk...hihetetlen
de mind1 jó lesz...lehet párhuzamosan csinálok egy warriort is mert az volt a favoritom wowban is. -
#6969 én csak azért nem kezdtem fb-t (amúgy azzal lettem volna XD) mert túl sok idő nekem előröl kezdeni az egészet XD -
#6968 ja nem is szándékoztam abba hagyni...
ha vki a vereségen nemtud túl lenni azon csak nevetni tudok....
átéltem már ilyet wowban, szóval megbirkozok hasonlo emberekkel -
#6967 figyelj, ezért ne hagyd abba az fb-t, ha tetszik akkor játsz vele -
#6966 ja értem kösz a helpet... -
#6965 hát mindenféle debuffot tesznek az ellenségre, hp/armor/sebzés/stat csökkentést, bár nem értek az fbhez :D -
#6964 ezt hogy érted hogy gyengíteni? a statjaik kisebbek lesznek vagy mi?
bocs de tényleg tök uj vok ebben a témában -
#6963 egyikse, csak a skilljei képesek gyengíteni az ellenfelet és ezt sokan nem tudják elviselni pvpben -
#6962 ez azt jelenti hogypont a legszarabb kasztot választottam vagy hogy ez a legegyszerübb kaszt? -
és még igazad is van :DD
-
#6960 csak annyit, hogy sokszor fognak noobnak titulálni a debuffok miatt... -
#6959 sziasztok!
tök új vagyok cabal témában van egy lvl20-s forcebladerem és csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e vmi fontos dolog amit tudnom kéne eme kaszttal kapcsolatban....?
előre is köszi a helpet -
sanyiiiii #6958 Ami persze cabalnál elég ritka:D -
#6957 felpatcheli magától a legfrissebb verzióra, azonkívül ideális esetben nem kell más. -
#6956 sziasztok!
én most kezdem el letölteni gamershell-ről a játékot...
az lenne a kérdésem, hogy utána még honnan és miket kell leszednem, hogy tutira menjen?
előre is köszi a helpet -
xHeDex #6955 bocs semmi, megint előbb járt a kezem mint az eszem -
xHeDex #6954 Cső!
Gondom az lenne hogy elértem a 40-et és nem tudom felvenni a battle style up küldit.Megvan a stat elosztás ami kell hozzá és a szint is szal nem tom mi lehet a gond
ELSŐ KÉP
MÁSODIK KÉP
plíz help mí -
#6953 a pet felesleges ?
memé ? baromságot mondtál te júdáscsászár