Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JP Forever
^^

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Gando
<#hehe>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Doomista
nincs az az isten !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JP Forever
Doomista, nem segítesz majd valamikor késöbb nekem?😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hello mindenki
szeretném kérdezni hogy az update_406.dat-nál milyen újabb update-k vannak? esetleg linket tudna adni valaki honnan töltsem le?
minnél elöbb legyél meg dual trans aztán ampos ruhád a többi sisak-kesztyü-csizma crit dmg meg crit rates legyen és elég jó seted lesz

Ryleh
es koszi😊)ezt a klant valasztottam,csak eppen nics fenn Wizz,akitol tanacsot kernek😊
a tobb.ieknek is thx az ajanlatokat😊)s ugy mindent😊

Ryleh
udv..
lvl 47 lettem s bazisok skillt valaszthatok,,,es ugye nem akarom elkapkodni
wizzard,,,a cuccaimat ugy valogatom ho minden ami emeli a magic ot,aza EP,ring,az amulett def-es
uj skillt csak 1 et vettem eddig ez a Force controll
erdemes e a Hardness?ezt soxor ramtettek,s jo volt
emellett nagyon sok skill van,s kerem a segitsegeteket,,,thx😊)
a nem hasznalatos skilleket lefogyasztom(elegge sporoltam penzt ezekre is😊)

én inkább a hunbladesacademy-t ajánlom és ha megleszel 95 akkor már a nagy guildba kerülsz

WhiteFigthers jó klán családias😊 keresd meg Droktagon t vagy Zickk et😊

Ryleh
na mindjart lvl 45,,,ideje klant keresnem,,,a Mars-on
lemondtam a kek zoknikrol,,,amig azonnal megveszik 90-100k ert a zold db-jat,addig igy jobb.
Koozben oan mobokat olok amik dobaljak a kov ruhagarnitura db jait😊)

JP Forever
Emlékszem egyszer felcraftoltam a zonikat pirosig, bontom, és 50 return stone... Azóta zöldeket bontottam meg kékeket.

Gando
Most még ne plusszolgassál mert felesleges, elég lesz majd késõbb, bár ha adept akkor nem baj mert azt még fogod használni<#hehe> . Ó ha tudnád, hogy nálam hány kék zoknit kúrt már el 😄

Doomista
random.

Ryleh
a craft is random?ma 2xer qrta el a kek zonknit,,ezt netto 1,2 milla bukta😞(
skillezek14 esen vannak a 2.sorozat(lvl 32.kor elertheto skilljeim
a felszerelesemet folyamatosan plusszolom,eleve adepteket vettem,acessben a hp grain a ket ring,amulett DEf et ad,,,amint lvl up,azonnal tolom fel az intet,,,lassan mar a kezdo 3 map osszes mobja kifexik hamar elottem😊

JP Forever
Jaja

Gando
LiDben eléggé sok esik

JP Forever
Zöldet mindenhol dob, kéket ha jól tudom lv80tól undeadban, és 95tõl forgottenben. A lényeg hogy skillez..

Ryleh
Magasabb szintu formula kartyakat mely mobok fognak dobni,es melyik map-okon?
Kicsit huzos a zold zokni kartyaja miatt 250k-t kiadni,noha a kek zokni 850 ert elmegy hamar,,

Ryleh
nem is az ,hogy nem sembiz,hanem:
mog,celtargy kijelol,a karaktart ra sem fordul,,,pl ha hattal allok ajtonak,kijelolom,,,a karakter hattal elnyomja a spellt a semmibe,,,oda fordul a cel fele,,,,relognal,restartnal meg minden ok,,tehat ez nem net,akadas,,hanem sztem kliens oldali bug,,,na de az a lenyeg:lvl 41😊)

amugy ha támadz valakit és nem sebzi és nemis ki semmit akkor a géped lassu mert ilyen volt amikor update után nagyon laggos volt a Mars szerver akkor volt a legjobb TG re mennixD<#nyes>

Ryleh
restart ,es most ok
virusirtom sosem volt,,xp sp 3,tuzfal amit beallitottam,ennyi,,,a netem kifogastalan,,nem gaz,nemsokara 40😊)

De milyen rendszered van vagy neted ? vírusirtó stb mert ilyen problémákról még nem is halottam :S csak telepítésesekrõl...

JP Forever
Szedd le a Zaraki klienst. Beírod googlebe h Zaraki Cabal, és szedd le. Azzal jó. Nekem is azzal a jó

Ryleh
tele van a fax😞(
mint alant irtam tobbszor is bugos a tamadas,azaz kijeloles ok,de nem a celra tamad,,,
ez pl most 3x(ujrainditassal)pl deungeon kapuja,mob,,,de most az npc,aki adna a kvesztet,,,nem jeleniti meg a quest opciot,max a kereskedes,guild opciok,stb,,,
restart megint,,,,,😞(
reinstall segitene??
(mert nehogy egy qrva jatek nornalisan menne😞((

JP Forever
Mármint több mint 55, csak ha plusszolva van akkor annyi.

JP Forever
MArtialhelmet nem lehet hp-val..
Suit és boots.. Ha beraksz egy osmi suitot, lyukasat, akkor be kell rakni egy fchh, egy ucl-t +1,6kk, + egy osmi martialhelm slotost catalystnak. Akkor olyan 55% h sikerül.

ugy van ha pl Osmium Martialhelmet akarsz hp val slotolni akkor kell egy FCH (Force Core High) és 1 catalyst ami egy shadowtitanium 1slotos helm kell ha kell leirom hogy milyen slotot lehet berakni és ahoz milyen catalyst kell csak szólj!

JP Forever
Ryleh jelöl friendnek Streky a beme, és segítek szívesen, klánt is adok😛

JP Forever
Catalystnek slotos maszk kell.

JP Forever
Royal én most doomistára gondoltam, mert õ vele egy szintû😛

Ryleh
na,lvl 36 kor kaptam meg az uj rank-ot,s vele 3 slotot a skillekhez(magic)
A korabbi nem hasznalatos skilleket lefogyasztottamigy ezek pontjai is ujbol jok lettek😊)
Meg mindig a silk ruhaban mert ez +4 es,s messze veri a mostani szeriaruha ertekit😊)
Az upgrade ok,de catalystnek barmilyen item jo?
Teszem azt :vettem egy gagyi kesztyut,mert voilt benne +DEF,emmelle tettem az upgradelni kivant itemet,+core....................de kulon lehet ilyen "tulajdonsag" ability anyagokat szerezni?:

streky Ryuuuk még biztos leverne mert még 1xx lv vok nem 12x vagy 13x 😄
új skilleket akkor tudsz venni amikor meglesz a követelmény vagyis pl.: transcender 157/210 akkor a mass heal wizard buff lv 20as lesz, a buffokat mindenképpen 20asra vidd fel

Ryleh
lvl 32 utan mikor lesz a skilleknek tobb slot?sporolok a skillpontokkal,de atert kivancsi vagyok mikor frissithetem majd,.mivel ezt tanacsoltad:"A skilljeidet lv9ig húzd csak."......
emellett eszrevettem egy kellemetlen bugot:............
-neha ,hiaba jelolom ki a mobot,a karakter elnyomja a spell-t,a semmibe,aztan ennyi,,,ma tobbszor is volt ez,,,restart utan nincs hiba😊

JP Forever
Pvp-zz egy RyuuuK nevû taggal.. 150 BL. Arra kíváncsi lennék 😄

JP Forever
Roy4l igazad van! Imádlak!😄

JP Forever
Hülyegyerek xDDDDD

Ryleh
erdemes zold zoknikat gyartani?mert altalaban az 5 feher zokni tobbet droppol,mit az ebbol krealt 1db zold

és az újjaknak ha már nagyobb lv vagy 1xx+ akkor a wizardnak érdemes cannon-lance párositást összerakni ami lv20asra legyen felnyomva mert nagyobb lv en egy JÓ wizard bárkit letud verni

én marson és a top 10guildba bennevagyunk az EU ba <#nyes><#nyes>

Doomista
mercury. mercury.

DJ RX7
üdv!
megtetszett ez a Cabal, így hát nekiállok kipróbálni.
ti melyik szerveren vagytok? melyiken van több magyar?

:3

Doomista
de engem nem.és ez a lényeg.

JP Forever
Én nagyok sok bladert vertem meg, nálam sokkal nagyobbakat is, heavyket, meg simákat is.

Doomista
nem azért...de engem wizard ritkán vert be...

Minden kari jó ha tudod használni

JP Forever
Regenerationt húzd fel maxra úgy is 4 a amx.. Szal elfér nekem is megvan, és pve-ben használom, mert majd elsz a high rege, de az 60 seces.. Szal a regeneration jól jön hidd el..😊

JP Forever
😄 Tán koreában élsz? xD😛