Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élet a legjobb méreg
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Már bennem is kezd eldõlni a mérleg a konzolok felé...
Ha veszek egy jövõbeli Boxot és egy Playstation-t, akkor is olcsóbban jövök ki, mint egy új gépvásárlással.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Csúnya is úgy igazán Stalkerbõl már elég volt,attól még,hogy mása neve ez egy Stalker klón.
Drága ukrán elvtársak,nem kérünk a Csernobili erõmû gépein elfutó,Stalkert vagy klónt többet...<#violent>#violent>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azt mondja már meg valaki nekem légyszives hogy a képernyö körül a szélein miért mosódik el minden? Elöször azt hittem az én gépemnek van valami baja, de most látom a többiek képei is ilyenek. Ezzel a kép jórészének minösége esik, és nekem nagyon szavaró. Nem lehet azt valahogy kivenni, úgy hogy minden más fullon maradjon? És miért lenne ez? Más fpsben nem láttam még ilyet.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az a lényeg, hogy amikor fenn vok a felszínen a gázmaszkom folyton kifogy az oxigénbõl és emiatt megfullad az emberem.Pedig hiába probáltam rájönni nem bírtam sehogy se felvenni a maszkot...Valaki tudna segíteni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...nem is merek belegondolni mi lesz, ha kijön az új konzol generáció.. több 100 ezereket kellesz a PC -re költeni, nonszensz...
Megveszed 10 ezerért a gamet ,azt jól jártál mert veszel mellé 250ért egy normális gépet amin már tolhatod rendesen!
Next PC upgrade: 2022
A gépem Win 7 , 2GB ram, HD 3650 , Amd 5200 + proci.
Mindent amit már olvastam próbáltam Köszönöm.
Mivel a kicsi cégek S3,Matrox meg tököm tudja mi van még nem képesek felsõ kategóriás cuccokat készíteni!
Elõbb-utóbb remélem, hogy az Nvidia is eltûnik, akárcsak a 3DFX anno, bár õket pont a termékek/szolgáltatások minõségével ütötte ki az Nvidia, szóval gusztustalan ez az egész.
Csak azt nem értem hogy a full sötétben mi az ami ennyi fps-be kerül 😞
Hát hogy ha így akarják az embereket rábírni hogy vegyenek új VGa-t hogy tudjanak játszani akkor inkább veszek konzolt és játszok azon.
Ez így ebben a formában egy szánalom.Jó lenne a game szerintem de valahogy a 3-4 fps között nem igen látom a jóságot benne.
nincs a közuelében tanklõszer vagy egyébb muníció, esetleg üzemanyag? ugyebár azt mondja hogy lõdd a támogatást, gondolom van valami nagyot pukkanó dolog a közelben ami szétkaphatja 😊
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
SKIDROW verzióm van, a megfelelõ fájl kicserélve, mégis kilépett...
Viszont zibi megoldása bejött!!!
Köszi zibi!!!
ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...
Feltelepitesz mindent a játék fõkönyvtárában található install mappából aztán újrainditod a gépet. Letöltöd az alábbi linkrõl a SKIDROW törést és felülirod a játék könyvtárában lévõ metro2033.exe-t és mehet is a játék!
SKIDROW crack
http://www.megaupload.com/?d=IZS32RRQ
Nálam müködik. Remélem tudtam segiteni!
Elõször a Physx-et hiányolta, mivel azt nem raktam fel, gondolván arra, hogy ATI vga-m van... Felraktam, a Dx frissítéseket is...
Csak ezzel az a baj hogy itt van egy kis cég akinek ugye kellene a zsé ezért elfogadja nvidia dolgait cserébe állítom akkor bukás lesz eladás téren hogy csak na.És majd legközelebb mennek Atihoz.
Szegény új nvidia kártyák a kutyának sem kellenek majd.
Pár fanatikus lesz pc-n aki csakazértis megveszi.
"Ez az új jövõkép. Megfelelõ termék nélkül kell valami, ami a GeForce-hoz köti a vásárlókat. Más megoldást én sem látok, túl gyorsan fejleszt, és túl agresszívan árazhat az AMD. Ezt a versenyt csak akkor lehet megnyerni, ha a játékok effektjeit megvásárolja az NV. Ez esetben lényegtelen, hogy mennyire gyors a Radeon, a GeForce az egyetlen út az effekthez. Kellõ játék terítése mellett a Radeonok árazásával sem kell törõdni. Rá lehet akasztani a 700 dodós árcédulát bármire. Ha kell az effekt fizesd meg, más hardver úgysem támogatja."
Effektek amirõl pl szó van!
Ami biztos, hogy a 3, 7, 8, 9-es képek FAKE!
PC-n nem láttam, viszont X360-on annál inkább.
OF2 totyban visszaolvasva, ue.-t eljátszották úgy, hogy az x360-as képeket CRT TV-rõl fotózták. Itt a fényerõ szabályzó csúszkával szórakoztak a fenti esetben,
Én kiállok emellett a játék mellett. Szép és stabilan fut X360-on.
Bár ha valaki NMPCF, akkor vagy panaszkodik, vagy lehúzza a társplatformot. Egészségére! <#nevetes1>#nevetes1>
Just do it :)
Valaki meg tudná mondani, hogy miért nem engedi DirectX 10-re állítani a játékot?
VGA-m: ATi Radeon HD 4850
A video menüben nem engedi...
de nem lehet kikpacsolni.....
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw