2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#839 Én meg imádom ahogy más szagolgatja meg minden és elkurta rá a pénzt én meg nem ! -
Zoliz #838 nekem nem ér sokat egy nick, de valakinek lehet :)
Mindenesetre ez a Metro nagyon szép játék, ez talán az első olyan játék ami sokkal szebb futás közben mint a képeken. Egyszerűen mindig leállok bámészkodni, mert annyira kidolgozottak a tárgyak részletei és soha nem láttam még ilyen árnyék és füst effekteket.. -
#837 nem vagyok én gazdag de nem is éhezek XD
könnyen vagyok mert pénzt keresek és nem kell még családot eltartanom. Csak a két hobbimnak vagyok: a játékok és az autóm...
rangsorban az autóm az első XD -
#836 te valami kurva gazdag lehetsz :D -
#835 Ez kérdés lett volna :D -
#834 Na vki nrm tudja, hogyan tudom kicsomagolni a legelső verziót. -
#833 Én is hasonlóan szoktam érezni. :D -
karajjj #832 hát ha vagy olyan hülye, hogy ott is ez a neved, akkor bizony ki fognak rakni arról az oldalról, mert pénzért árulod a meghívót... -
#831 a Hellgate London-t még megvenném, ha lennének szerverek -
karajjj #830 igen ezért kérdeztem, hogy milyen nyelven :D
mert gondolkozok az angol kiadás beszerzésén, csak 3-szor drágább a németnél :S -
#829 amúgy meg az az igazság hogy nincs igazság, nincs pííííz! "Német" fizum lenne, lenne eredeti game mindenkinek, de akkor is csak akkor ha nem 1 hét alatt unom meg, az meg kevés van... Ez így jó ahogy, van , mindenki belátása szerint :D -
#828 az a sok ember aki nem fizet a játékokért (nagyon többség), az a sok ember veszi a sok drága VGA-t , amiből mégjobbakat fejlesztenek stb... láncreakció... - a fekete képernyőig eljutottam, hang van :( szutyi PhysX fent van... -
#827 én imádom az eredeti játékokat. Imádom kibontani, imádom a szagát, imádom a tudatot hogy birtoklom. Főleg az olyan hihetetlen részletes kiadványokat, mint pl a képen látható Bioshock2 CE :) -
Zoliz #826 Ez azért SZÉP! Nekem eredetiben csak a BattleField 1942 van meg, mert kellett egy verseny nevezéséhez. Több játékot nem vagyok hajlandó megvenni, ha nem kötelező.
Gratulálok a gyűjteményehez! Bízzunk benne, hogy nem értéktelenednek el olyan gyorsan mint a mai hardverek!
Jah még megvettem annak idején 13 ezerért a Wing Commander 3-at is, mert 4 CD-t nehezen lehetett volna 1995-ben másolni :D -
#825 Hát igen egyék meg a liberalizmusukat. LEhet változtatni aztán akkor itt is más lesz az emberek hozzáállása a dolgokhoz.
Nem akarok se védni se köpködni csak egy példát mondok.
Ismerősöm kint élt angliában ő mesélte. (nem voltam kint nem tudom mi igaz belőle)
Ott elvileg a tömegközlekedésre mindenkinek van egy kártálya amit szépen lehúz mikor felszáll és az egyenlegéből leveszik a jegy árát. Ellenőrök nincsenek, de az emberek lehúzzák a kártyát mégis mert aki nem húzza le azt szépen kinézik az emberek. Másik ország másik világ, minden más, főleg az életszínvonal meg a fizetés. -
#824 Teljesen mindegy, hogy kinek eredeti vagy nem a játékai, viszont van warez topik, és a továbbiakban ott hangoztasd a hülyeségeidet faszkalap! -
#823 Tudod, te hány cég zárta be a kapuit, annak ellenére is ,hogy elég jó játékokat csináltak? -
#822 Hát már én is, bár nekem harmadikra sikerült :) Azóta már a Outpost nevű pályán tartok. -
#821 én erre vagyok büszke:
meg a steam fiókomra... de valszeg az én beállítottságommal van a baj... -
neptum #820 légy magadra büszke én arra vagyok büszke hogy Steamen egyre több eredeti játékom van (és mielött jönne hogy szülőktől kapok meg ilyenek nem nem kapk tőlük spórolok szépen) -
#819 Köszönöm, de ez sem oldotta meg a problémát sajnos :(
Egy ujabb verzió volt fent amit mellékeltek a lemezhez, de azzal sem ment. -
Zoliz #818 És az a legdurvább, hogy így se kell félteni a szoftverfejlesztő cégeket, sem a James Cameronokat, mert olyan drágán árulják a termékeiket, hogy ha egy játék 70%-a kalóz cucc lenne a készítő akkor is búsás hasznot zsebel be.
Ha nem érné meg nekik akkor nem fejlesztenének PC-re. Najó azért valljuk be a stréberek akiknek van pénzük ezekre a játékokra azok motiválják a játékfejlesztőket. Még az a szerencse, hogy a csóró oroszok kevéssel is beérik és jó játékokat csinálnak, mint EZ most. -
#817 Ha annyira érdekelné a fejléesztőket ez a "lopás" hogy letöltjük a gameket simán lehetne intézkedni de mivel nem érdekli őket azért felesleges feszengeni! -
#816 A lényeget nem érted ,hogy büszke rá és ez undoritó. -
Reg5 #815 Nincs ingyen, csak úgy is elérhető(illegálban). Egyébként miért dicsekedsz vele? Én se vagyok épp makulátlan ilyen szempontból, de legalább nem kötöm senki orrára. -
#814 Vmi külön progi kell hozzá? -
#813 Az első multi 11 verziót hogyan tudom feltelepíteni? -
#812 ha nem névtelenül kürtölné világgá hanem ottlenne a címe akkor mennénk hozzá páran ólmosbottal hidd el -
#811 Ez nem olyan lopás ettől a lopástól senki nem fél.Azt hogy a boltam elemeljek egy 100ft-os csokit na az már kihivás mert ott elkapnak beégsz hogy lopsz.
Itt meg világgá kürtölöd senkit nem érdekel.Ez van ez ilyen dolog el kell fogadni. -
Zoliz #810 Úgy lopok mint az átlag magyar ember, valamiből meg kell élni és ezt csak úgy lehet ha más embertől pénzt szerzel némi ellenszolgáltatásért.
Szabad piacgazdaság van, liberalizmus :D -
#809 Arra ne legyél büszke hogy lopsz ,szépen lapulj mint szar a füben... -
#808 Biztos nem magyarul, mert itthon nem jelent meg. -
#807 "Dimitrij Glukovszkij-t az Orosz Asimov-nak is titulálták már." - Asimov orosz volt. -
Zoliz #806 nekem warez van és büszke vagyok rá, hogy nem adok ki pénzt olyanért ami ingyen van, aki ír privátot és utal nekem pénzt annak adok egy meghívót az egyik legjobb oldalra -
Zoliz #805 Ezt kell feltelepíteni:
F@s NVidia driver
nálam is ez volt a hiba és megoldotta -
#804 Ha esetleg a hatalmas tudásodat megosztanád velünk is szerény játszani szerető halandókkal azt megköszönnénk
Segítségedet megköszönnénk. -
#803 Elolvastam és telepítettem is mindent, de akkor sem megy. -
#802 Amint ide beirtam már tovább is mentem.Hát nemtudom nekem lőszerrel sosincs bajom.Ha esetleg kifogy valami addig ott van pl shoti vagy magnum és mire azok is kifogynak már megint felvettem a gépfegyőba vagy 200 töltényt szóval nincs gond. (Normálon)
Emberekbe elég sok lövedék kell hiába 3cm-ről lövöm ezerrel :(
-
#801 nemigaz hogy annyira életképtelenek vagytok hogy nem sikerül azt a 2 sort elolvasni amit kiír az installer -
#800 Nekem is az exe hibával leáll:(