2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
    Erre a hibára van valakinek ötlete? hiba :(
  • Shep
    A 2 kiegre ez igaz is, de az alap játékra nem.
  • w77d
    stalkerben nem kell egy tár, elég jobb gombbal célozva lőni és két fejestől megfekszik bárki...
  • karajjj
    kértem hg jogot, de még nem kaptam... :S
  • w77d
    valaki kirakhatná már bannerba...
  • Haversrác
    merre találom az off topic-ot?
  • karajjj
    offtopikban kéne az ilyet tárgyalni, csak azért kérdeztem :D
  • TDantes
    Nos így pár nap játék után...vegyesek az érzelmeim.

Szép, szép, de nem mindig. Láttam autó roncsot olyan kerékkel, ami már 5 évvel ezelőtt is a marha ronda grafika kategóriába esett. De gondolom ez csak valami grafikai bug lehetett.
    És ha már bug...felugrottam valami asztalra, erre elkezdett az ember forogni mint a ringlispíl.
    Meghaltam, vissza töltöm, erre magától megy! Mi franc?

Az AI. Zseniális. Főleg mikor egy méterről lövöm, erre hátat fordít, és letérdel. Bravo. De legalább néha elmozdulnak, és dobálnak bombát.

Viszont nehéz őket megölni, akárcsak a Stalker-ban. Két gépfegyver tár közelről, és megse hal? Ellenben a gép száz méterről két lövéssel telibe talál és agyonlő. Bár a Stalker-t szerettem, ott se értettem miért jó az. És nem lehet azzal megmagyarázni, hogy mert szór a fegyver és mellé lő. Egy-két méterről mit szór mellé? Semmit, csak egyszerűen kissé golyóállóak.

A hangulat egész jó. (off: Csak épp egy játékba, filmbe ahol ilyen sötét van, hogy miért nem vesznek egy rohadt zseblámpát ami elég erős? Oké, itt biztos már kifogytak az erős lámpákból. De pl: az Aliens vs Predatorban, űrhajóra telik az embereknek, de rendes lámpára nem. Hát ez rohadt logikus)

Na szóval a hangulat tényleg egész jó,egész pofás is, csak épp jó pár hibával, és bosszantó hülyeséggel.

Pl most: valami öregebb emberrel ballagunk, és egyszer csak meghalok. Hogy mitől azt nem értem, de mindegy. Mára elég volt. Majd holnap folytatom.

Messze nem lett rossz, de azért elég sok baj van vele.
  • w77d
    hajajajjj az itt lévők 100%-a eredetivel tolja, mindenki a kiadónál dolgozik, mivel máshonnét még nem kapható XXD
  • Haversrác
    Itt mindenki eredetivel játszik? Úgy tudom, még meg se jelent.
  • karajjj
    gondolom warez...
  • Haversrác
    Szasztok, az mitől lehet, hogy a játék alatt nem tudok PAUSE-t nyomni, ill. a menübe se tudok egyik gombbal sem visszalépni. A játékból kilépni is csak CTRLaltDEL-el tudok. Találkozott már valaki hasonlóval???
  • Shep
    A löveget lecsőbombáztam ,de nekem utána van végem, mert marhára nincs lőszer, késsel ledobálni őket meg lehetetlen ,már csak azért is, mert egyszerre 3 irányból lőnek és nem is hatja meg őket a dobókés.
  • ricsa008
    jah
  • w77d
    szökj meg XD
  • IMYke2.0.0.0
    Börtönbe mész?!
  • MR ME
    pfff ezzel se fogok játszani, 5850+core i7 azt tizenfps-ek dxx11 alatt, na ne nevettessenek :D
  • ricsa008
    nagyon bejön a játék
    holnap pedig már sajna be kell vonulnom a Fox Riverbe:(
  • grebber
    egylakó az jó volt nekem tetszett mind a sorozat mind a filmek.A játékot is várom már hogy végre kiadjál !
  • Tatyla
    Hegylakó szerinted fos? az első nagyon is jó volt a többit meg hagyjuk...
  • LackoMester
    Dobj fel Win 7, oszt jólvan, aha, de kb. 2 hónap múlva gépet (deszka, proci stb.) cserélek, semmi kedvem addig már az OR-hez nyúlni. Persze jobb lenne a Win7, és az is lesz. Inkább addig nyomatom DX10-be.
  • karajjj
    milyen nyelven olvastad?
  • Spazz Maticus
    Természetesen bántani nem akarok senkit, ez a személyes véleményem volt,
    csak mondjuk ha a grafikája esetleg "megjelenésekor már elavult" mint ahogy ezt ismertetőkben szokták írni, akkor hányan írnák a fórumon hogy:
    kiba jó game.Szerintem tucattermék jó reklámmal.
    De nem rinyálok tovább, akinek tetszik használja. ;) Én ezzel passzolok...
  • zoluss
    Más is szopott a vonatozós résznél? Csávóval megyünk, lelövöm a gonosz bácsikat, és utána a vonat úgy lelassul, hogy 20 perc alatt sem értem végig. Ezalatt beértünk a Depoba, ahol egy lelőhetetlen szörny csimpaszkodott a kocsira, és 10 percig ordított a fülembe, amitől nem hallottam meg az újabb szörnyeket a hátam mögött, akik aztán így leabáltak a francba. Most megint vonatozhatok vagy 10 percet az utolsó checkpointtól, de elment a kedvem.
  • Spazz Maticus
    Ja a regényt olvastam. Dimitrij Glukovszkij-t az Orosz Asimov-nak is titulálták már. Szeretem a Sci-fi-t. Az a könyv meg egész jó.
    Nemtom' láttad e a Hegylakó c. fos filmet. Mérsékerlt siker. A könyv Bestseller volt, olvastam,és szerintem is vagy 20× jobb volt mint a film.
    Ez csak egy példa.
  • Metalmilitiakid
    hát ez a csak lőjjő éppen nem igaz, mert simán chaptereket lehet pár kill el végiglopakodni ha van kedved meg szerencséd, és azért ahhoz kell gondolkozni
  • IMYke2.0.0.0
    Ez éppen hogy a játékot minősíti: mert semmi sem jön át a [vélhetően jól átgondolt, megírt] könyvek lebilincselő sztorijából.
  • grebber
    Hát nemhiszem el.Chapter 4 be vagyok és ott ahol sin pályán visznek minket potyautasként és lepottyanunk onnan tól kezdve elverekedem magam egy pontig szerencsére itt van csekpont.Na de innen kijutni :(
    Mindenhonnan lőnek dobálják a dinamitot és ha ne adj isten kijutok innen már párszor sikerült a sin pályán mozgó gépfegyveres lövegtornyos szarrá lő :(
    Már vagy 86szor csinálom sikertelenül.És ez csak normál fokozat mi lehet itt hardon :(
  • karajjj
    ...harmatgyönge sztorival...

végülis csak két hétszázvalahány oldalas regény az alapja :D
  • Spazz Maticus
    Hát én kb. 3-3,5-órát játszottam vele, aztán uninstall...
    Olyan igazi Orosz játék ez,harmatgyönge szorival,sok kis hibával,meg nagyon rossz AI-val.Olyan, mintha a Movies24 v. a Film+ -on néznék hétköznap este valami harmadrangú akció/scifi-t.A szörnyek viccesek, és hiteltelenül,ostobán mozognak, a hullák percekig fetrengenek,az ugrás az valami vicc, stb...stb. A grafika az szép nagyon,bár én csak High -on láttam, azt bírta a gépem. Akit ez kielégít annak ez a játék fasza lesz...Egyébként ennyi játékidő alatt olyan nagy bug-gal nem találkoztam,a játék játszható legalább, csak más tisztességesebb kiadóknál azért még eltesztelgették volna pár hónapig...
    Valószínűleg idővel kijavítják a hibákat, de új történetet nem fognak csinálni neki, nekem meg a t*k*m tele van ezektől az erőltetett "keménycsávó" dumáktól,meg az ezerszer elsütött történetekből, klisé,
    klisé ezerrel...Nekem ez ilyen "negndókozztüzejjévéristván" játék. Unom őket. Próbálhatnának néha valami eredetit is csinálni.
    Kár érte, mert vártam, és nem erre számítottam...
  • CamelX
    Kiba jó a game :D ...miután kilőttem az advanced physx-et... azóta megy very high-on faszán :)
  • Sliders
    akkor tudod felvenni a sisakot szűrőt meg ilyeneket ha kicsit fényesebben villog. Legalábis nálam erősebben kijelzi a game hogy ez használható.
  • Metalmilitiakid
    csak bizonyos fajtákat tudsz felvenni, zöld, egybeplexis és elöl van rajta a filter, és nincs törve, ilyet keress
  • bladex
    Én fel tudtam venni másik gázálarcot mikor törött lett a régi.
  • wendi1106
    Halli all!

a game az nagyon jó legalább is a hangulata elkapott engem, a gép gyilkos grafika mellett persze XD

szóval azt szeretném kérdezni hogy mit tudok akkor tenni hogy ha a plexit vagy mi van a szemünk előtt ripityára törték ? már próbálkoztam elvenni halott katonáktól de nem jött össze mindemellett most olyan rész van ahol a boltba nem is lehet bemenni, de amúgy sem láttam boltosoknál "sisakot" - vagy mit is :S

előre is köszönöm annak aki megsúgja nekem azt hogy mit is lehet ilyenkor tenni :)
  • Danecay
    Fel akartam tenni egy kérdést ami arra irányult volna, hogy milyen módban gyorsabb a játék, DX9 vagy DX10? De találtam választ a kérdésemre visszább lapozva.

DX9vsDX10vsDX11

Ti is osztjátok a táblázatban látottakat?
  • Árnyvadász
    Ez nem igaz. Vista és a 7 is kezeli a DX11-et.

Nekem pl. 32 bites Vista Home Premium van és DX11 van fent (dxdiag-al ellenőriztem is) és a Metro 20033-ban is választható a DX11. Más kérdés, hogy kéne még egy 5770, hogy játszható legyen úgy, de majd lesz idővel.
    Executable hibára tud valaki valami megoldást? Minden driver, directx stb telepítve és mégsem indul el :(
  • karajjj
    a 32 bites igen, de a 64-eshez alig van még driver...
    azt viszont nem tudom, hogy a játék használ-e belőle valamit, vagy mindegy neki, hogy hány bites a win7
  • bertino
    pláne, hogy win7 többet ér, mint egy vista.