2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • IMYke2.0.0.0
    És akkor nagyon is finoman fogalmaztál :)
    Az egész játékban szinte nincs is AI. S ez rettentően idegesítő.
    A korábban linkelt videó pedig aztán még mélyebbre vezetett minket az elképzelhetetlenbe: ahogy az a katona perceken keresztül rohangált, vagy ahogy a lelőttek "breakeltek"... na... még ezelőtt 10-11 évvel éppen hogy elnéztük volna... de manapság ez ciki.
  • grebber
    Az Ai az nagyon szar valóban.

Észrevesz fut felém és beáll fedezékbe.Ez jó is addig amíg azt az apró nüanszot észre nem veszi az ember hogy nem a roncs kocsi mögé állt be hogy ne tudjam lelőni hanem szépen a kocsi elé legugolt persze előtte 2méterre a puskám csövébe nézve.

Ez ingame olyan lol volt hogy csak na.Fut rohan a hülye és begugol a semmibe nem védi semmi.Erre mondják hogy EPIC FAIL!
  • arty
    demo célra jó volt, de ez a doom3 játékmenet nekem nem jön be (buta AI + csőfps - ill lehet h az AI nem lenne buta, de egy metroalagutba hogyan taktikázzon? :D)
  • arty
    szerintem nézz kicsit utána az áraknak :) bár én tudom, hogy ő premier-áron vette őket, de a pár hónapos játékok már egyáltalán nem kerülnek egy vagyonba - feltéve, hogy van legalább valami közepes fizetésed :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem (is) WRZ van, de nem vagyok büszke rá. Annak viszont örülök, hogy így ledemózhattam a "stuff-ot", és nyugodt szívvel kijelenthetem: soha a büdös életben nem fogom megvenni ezt a játékot.

• arty
    "nekem warez van és büszke vagyok rá"

büszke lehetsz a korlátoltságodra :)))
  • tom235
    Nem létezik, hogy ennyi játékot becsületes munkából meg lehet venni a jelenlegi gazdasági állapotokat figyelebe véve (még használtam sem) úgyhogy csak ne büszkélkedj itt, mert te is lopsz, csak te nem a szoftverfejlesztőktől hanem az például az államtól/más emberektől.
  • tom235
    100%-ig lineáris. Olyasmit képzelj el, mint mondjuk egy call of duty.
  • grebber
    Lineáris mint a vonalzó!
  • lammaer
    Srácok, mennyire lineáris a játékmenet? Ilyen cső FPS, vagy szabad a pálya mint a stalkerben?

Nagyon szimpatizálok vele a háttér/világ miatt, de ha egy lineáris lövölde, akkor most nem köll :)
  • tmisi
    Nem vagyunk egyformák. :) Nővéremék pl. inkább cigibe-piába költenek sokat, mert dohányosok mindketten, a gyerekek meg szenvednek az 5 éves géppel, pedig nekem már van több tucat játék, ami azon meg sem nyikkan. Persze egy éves cigiárból erős dohányosnál fejenként számolva is kiad egy normális gépet évente, de kettőjüket számolva biztosan (kb. 150k), én meg 3 év alatt ha elköltök ennyit gépre. :D
  • grebber
    Egyiket sem csinálok.Melózok 3 műszakban,gépezek mint állat és edzésekre járok mert focizom.
    Barátnő nem kell csak a pénzt vinné.Piálásnak nem látom értelmét.Mozi -> filmezni otthon is tudok.
    Engem csak a gép érdekel semmi de semmi más.
  • IMYke2.0.0.0
    Tom Evin szerint a játék amolyan STALKER-es megoldással tárolja a dolgokat - ahhoz pedig nem értek.
    Szerintem, idővel lesz kibuherátor, és akkor valaki nekiugrik.
  • strebacom
    Magyarítás megoldható....(?)
  • Seth
    G-t tartsd nyomva
  • zooleeh
    Nalam is ez van ,lent vagyok a fold alatt ,nem is kellene maskot viselni ,jo lenne levenni mert ossze vissza van torve nem latok semmit ,de nam tudom levenni... nagyon idegesito!
  • IMYke2.0.0.0
    Engedi az. Legyen nálad szűrő, és akkor a kompatibilis maszkokat gond nélkül fel tudod venni.
  • Dominic901
    a maszkomnak az üvege már össze vissza van törve és alig látok tőle valamit is h lehet levenni? mert nem engedi:S
  • AnarchoiD
    "a kis szarok" gumokbol "szuletnek" ...amiket szet lehet loni ... ;) ha birod eleg loszerrel ;)
  • m0tTh0w
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    D6 szektorban a zöld takony anomáliák mennek az agyamra. Egy liftet kell elérni, de a faszi aki velem van olyan lassan mozog, hogy mindig kivégzik ezek a kis szarok. Futva bármikor túljutottam rajtuk, de neeem nekünk ott kell velük szarakodni, mikor töltényből is alig van. Van vmi taktikátok, aki már jért erre?
  • wedge31
    A Steammel pont az a bajom hogy nincs mit nézegetni meg szagolgatni / a dragon age taktikait még most is elzárva tartom olyan erös festék szaga van /
  • drogosgeci
    nah meséj drágám a nap 12 órájában elszórt 40 kommented mellett mikor mész sörözni meg mozizni meg csajozni meg túrázni a hegyekbe a sok-sok megtakarított pénzedből?
  • Shep
    Több értelme van, mint egy olyan vinyónak amin 200 soha végig nem vitt játék van :)
  • norbi2fraktal
    na végre, most nincs elcsúszva nálam a kép
  • grebber
    Akit érdekel hogy mit javít:

-Fixes aspect ratio and other minior graphic issues.
  • norbi2fraktal
    Metro.2033.Update.1-SKIDROW
  • grebber
  • Khabbas
    Joggal!
  • karajjj
    64 bites win7 alatt nekem tökéletesen működik HD4850-nel
  • Buscemi
    Figyu: Nem azt mondtam, hogy nem értem, hogy mit mond és az iránytűt is észrevettem! Ez valami bug vagy ai hiba mint a hl2-ben is volt hasonló... Rájöttem, addig kísérleteztem vele, hogy kiderült ha 1 percen belül lerendezem a fegyver vásárlást akkor megy tovább a játék, ha bóklászom hosszabb ideig akkor van ez a gebasz!

Ha segíteni akartál ezzel : "Ha már nem érted a nyelvet, akkor vedd elő a kis noteszodat, abban az iránytű mutatja mindig, hogy merre kell menni. "
    Akkor kösz de már nem tudom megítélni...
  • Nathan66
    #805 szerintem a problémád
  • shootme99
    Hali
    akinek hasonló videókarija van mint nekem(ati4850) hogy a rákba tudta elindítani? nekem akármit csinálok ezt írja: "A program nem indul el, mert PhysXLoader.dll hiányzik a számítógépéről." Amúgy mindent feltelepítettem amit mellékeltek hozzá, directx-et, vcredistet, physixet, legújabb ati drivert is, az upk fájlt is próbáltam törölni, de ez a rohadék akkor is ugyanezt hajtogatja... Oprendszerem win7 64bit, lehet ez a baj????
  • w77d
    a Bf2 és a CS Steames :) Steamen van kb 13-14 gamem...
  • Nathan66
    am ez a game, meg a Call of Pripyat meglesz az 100!
  • Nathan66
    Hát, ez szép gyjtemény! Nekem, onnan a GTA IV, TDU, Battlefield BC 2, Dirt2, meg Battlefield 2, CS: S, fifa 10 van, de utobbi három, nem volt a gyüjteményedben azthiszem :)
    Nekem, ennyi eredeti játékom van, de valahogy felnött fejjel már most, letölteni egy játékot olyan, mintha betörnék egy ablakot...
  • karajjj
    kicsit stalkeres
  •  Evil
  • Reg5
    Más meg cigire és alkoholra qrja el. Melyik jobb? És itt nem azokra célzok akik alkalmanként élnek ezekkel.
  • HKS
    szép gyűjtemény, így tovább, a gyűjteményed közül nekem is megvan pár (Witcher bővitett kiadás, Fallout 3, Race Driver Grid , Heroes 5)
  • w77d
    van aki így van aki úgy XXD én nem értékelem pénzelkúrásnak....