Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amugy nemtudom ki mit sir nagyon szep jatek ez pedig nem paksrol jatszom ;) Kulon tetszik hogy nincs celkereszt meg HUD -ot is hanyagoljak ..
Ami nemtetszik hogy loszer ugy fogy mintahogy viz fojdogal az ember kezei kozul + nagyon kemenyen asztmas modjara horog a csoka ;)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
intró video után kidob az asztalra helytelen mûködésre hivatkozva!!
Erre valakinek valami ötlet?
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#hehe>#hehe>
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
De MINDEN pályán találni olyan pályaelemet, amit a Carmack-féle curve-vel készítettek.
S nyugodtan oda lehet állni az adott pályaelem elé, zoomolni és csodálkozni.
Forza.
Miért is kell ezeknek a játékoknak 3 GHz-es CPU, több gigányi RAM és bivalyerõs VGA?
szal nem értelek mit is akartál a képpel bizonygatni... igen, tudjuk, hogy a mai 3D háromszögekbõl épül fel :D
Forza.
mi lehet a gond? XP?
Ronda ez a játék...Egy valódi szemet baxtató fostömlõ...<#idiota>#idiota>
Érdekes hogy ilyen baromságokkal mindig olyanok rukkolnak elõ akiknél szarul megy és közük nincs a full grafikához...Crysisnél ugyan ez ment aztán amikor mindenkinél jól futott végre,mert jöt a 8800 gt,azóta a grafikai etalon...
nem tudom, hogy valaki hallott-e már valamit ezekrõl a kártyákról, de szerintem nem léteznek, ugyanis az új kártyák a 400-as sorozatba tartoznak majd. ezt csak azért írtam ide, mert a játék indításkor kéri a legfrissebb drivert, ami a 196.75 lenne, de ez gajra vághatja a videókarit. erre még a játék megjelenése elõtt rájöttek az nvidiánál, ezért nem értem miért maradt a játékban ez a hiba üzenet. lehet, hogy a 300-as sorozat is kéne a játéknak? :)
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Basszus, az 1999-ben megjelent Quake 3-ban már láthattunk valóban lekerekített éleket...!
A 21. századi játékokra ezt mintha teljesen elfelejtették volna.
Forza.
Pedig más játékok simán futnak DX11 alatt.
(Vista 64b, DX11 HD5870)
élet a legjobb méreg
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
dx10be 40-50 fps highon
kicsit jobban optimalizálhatták volna :\
Fõként bugok terén amikor olvastam hogy a Stalker készítõibõl kivált egyedek csinálták...
De úgy tûnik hogy ezek azok az egyedek voltak akik tudnak viszonylag bug mentesen játékot csinálni,mert a Stalkerekben vagy 40szer ennyi bugba futottam 20 perc alatt..<#idiota>#idiota>
Esetleg valakinek Vista alatt DX11? Milyenek a tapasztalatok.
élet a legjobb méreg
Tuti, hogy kifogom tolni 2x :D
Ugyan ez ment anno a Crysis-nél,ugyan ez ment az AvsP3-nál,és még sorolhatnám...Most ez lett csúnya...Nem baj hogy az egyik legszebb játék ami valaha kijött....Nem...Ez csúnya...<#idiota>#idiota>
És ennél a játéknál legalább frankón játék közben látok is különbséget DX9 és DX11 között,fõleg a fényefektusokban DX11 nagyon komoly...