2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#919 a tirexi villa XXXD híresebb már mint a Korda villa XXXXXXD -
lammaer #918 "becsületes munkából nem lehet megvenni azt a temérdek játékot. "
Ez nagyon demagóg volt, remélem tudsz róla.... -
#917 pl cnc esztergályos. (lsd tirexi :D ) lehetne villád is meg minden ^^ -
#916 Néha van :) -
#915 A játékban van társunk aki velünk jön? -
#914 becsületes munkával nem lehet 150-200 ezret keresni havonta? (amiből telik 4-6 játék/hó is akár, ha valakinek ez a szenvedélye. két év alatt kész is a szép gyűjtemény...) -
#913 Metro 2033 Update 1
===================
Fixes aspect ratio and other minior graphic issues
Ennyi. -
#912 Kijött egy patch -
#911 Ezt nem értem filter nélkül nem tudja levenni a gázálarcot, ez mekkora hülyeség ti meg kivagytok bukva azon hogy szögletes a hordó na nem ez a szar dolog amúgy nagyon ott van game. -
#910 Ugye, nagyon ügyes vagyok ám benne... :)
-
#909 fúúúú hát te lopsz a legjobban mindannyiunk közül XXXXXXXXD -
#908 Akkor én is szégyelljem magam, mert az elmúlt közel 14 év alatt ennyi játékot megvettem?:
[ráadásul, ez a munkahelyemen lévő WhereIsIt katalógus, amit tavaly szeptember óta nem frissítettem! A pendrive-omat otthon felejtettem, pedig azon mindig frissített változat van.]
Továbbiakban én nem offolok.
-
#907 most hogy mondod már megvan egy cél, mehetnék akár nyugdíjba is XXD -
#906 nem menősködtem hanem egy ellenpéldát akartam állítani annak a faszságnak hogy Warezolni kell mert az a menő... -
tom235 #905 Ez nem irigység, ez tény, hogy becsületes munkából nem lehet megvenni azt a temérdek játékot. Alapvetően nekem ezzel semmi bajom nem lenne, ha nem menősködnél itt a gyűjteményeddel, tartsd meg inkább magadnak és örüljél, hogy a hosszú évek "fáradságos" munkája meghozta gyümölcsét. -
#904 Tudom, én is vadászok egyre, de itthon még a sima sincs, nem hogy ez. -
#903 peeersze hogy szégyeld, egyenlőségnek kéne lenni, mindenkinek ugyanannyi ugyanabból, és ha nem így van akkor te lopsz XXXXXXD -
#902 Vaterán hirdették meg, vadi új bontatlant baráti 4ezer ft-os áron. Nagyon szép CE még figura is van hozzá :) -
#901 Amúgy az Alone 5 spéci dobozos verziót hol vetted? -
#900 nekem anno egy telket toltak a seggem alá anyámék, szégyelljem magam? :D -
#899 én befejeztem de ha vádolnak valamivel akkor helyre kell tenni a dolgokat :) -
#898 Befejezhetnétek ezt a kinek mije van és miből vette vitát, de legalább ne itt folytassátok ha lehet. Köszi. -
karajjj #897 be lehetne fejezni az offot, ha bajod van, nyissál neki topikot a gumiba, vagy a sajátok közé, de nem itt kell osztani az észt -
#896 amúgy most fejezheted be az okfejtésed mert lófasz közöd nincs hozzá. Én eredeti játékokat veszek és BÜSZKE vagyok rá. Nem lopok és BÜSZKE vagyok rá. Nem szólok le másokat azért hogy milyük van és BÜSZKE vagyok rá... -
#895 a kocsimat kaptam, tény. de ehhez sincs semmi közöd... -
tom235 #894 Ja a 8 milliós astra-dat is gondolom abból az állítólagos 160 ezres fizetésedből kuporgattad össze az évek során mi? Na ne nevettess.
Nopersze ott a másik lehetőség is, hogy apuci mindet fizet. -
#893 amúgy őszintén szólva számítottam minimum 1 ilyen hozzászólásra, irigyek mindig is lesznek :) azért mert másnak van ami esetleg neki nincs, akkor a másik egyből törvénytelen úton jutott oda... bravo... -
#892 én 160ezret kapok, nincs diákhitel és nincs lakásbérleti meg ilyenek.... -
#891 bátor vagy barátocskám... képzeld büszke vagyok, mert nem lopok. Már leírtam hogy miért tudom ezt megengedni magamnak: dolgozok és nem kell családot eltartanom még.
Bírom az irigy szájbetyárokat akik egyből lehurrogják az embert mert annak van valamije. Ez olyan mint játékoknál multiban: Végre összejön egy jól célzott lövés, erre elkezdik írni: Cheat! Aimbot!!!... Igazság szerint nem kéne hogy érdekeljen, de mégis érdekel ha megpróbálok becsületes maradni, de jön egy fasztarisznya és egyből húúúúúúúúú ne legyé büszke me lopppsz..... agyi szint itt van :) -
#890 A válaszlinkben szereplő bannert kéretik kitenni a jelenlegi helyére.
Sokkal jobban idézi a játék valódi hangulatát. -
#889 Ugy is kell ,premier játékot én is nagyon ritkán veszek. -
#888 Én 85e pénzt kapok. Elmegy a negyede rezsire [vidéken élek], másik negyede ételre, 1/8-ada Diákhitelre, és így, havonta maximálisan 30 ezer pénzzel diszponálhatok: nem költöm el szabadon játékokra...
2-3 havonta veszek 1-3 leárazott játékocskát.
-
#887 Nem kelet volna mert hülyeségeket irsz.
Az átlag fizetés 130k körül van egy nem alkoholista nem dohányzó ember ebböl évente simán tud venni öt-hat játékot.
Aki meg minimál bérböl él az valszeg nem itt log és nincs pénze internetre se. -
#886 Ha bölcselkedni akarnék, azt írnám, hallgass ránk, és ne játssz vele, csak felhúzod magad.
Ha a PC-játékos lelkemmel akarok hozzád szólni, akkor azt írnám, SOHA még csak fel se telepítsd.
Ha belegondolok, hogy alapvető kíváncsisággal jómagam is feltelepítettem, játszottam vele, és így alakítottam ki a SAJÁT véleményemet, akkor - és ezt teszem most:
Próbáld ki, lásd a saját szemeddel, és döntsd el, megéri-e számodra a rászánt időt! A grafika ne csábítson!
-
karajjj #885 figyelj, egy próbát mindenképpen megér, mert szerintem rendkívül hangulatos, de hosszútávon engem nem fog lekötni (mint pl a stalker), mert ahhoz gyenge eresztés -
#884 olvasgatom itt a véleményeket, és kissé megrendültem abbéli elhatározásomban, hogy játszanom KELL ezzel a játékkal (a videókból nagyon tetszik a hangulat)...elég siralmasan hangzik pl. az AI. -
karajjj #883 most már én is eljutottam oda, hogy nem adnék rá pénzt, mert nem éri meg -
tom235 #882 Miért is? csak kifejtettem a véleményem. -
#881 Neked elgurult a gyógyszered... -
#880 Úristen! :))))