Theatre of War - ütni fog

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eörgs
a grafikával kezdeni a cikket már régenrossz.

erö

Esrohnoil
Hát igen, aki OFP-vel játszott már, az is tudja h. ez így igaz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem tom mi baj van a grafikával. Ez 1 RTS!!! Teljesen rendben van.

Sztem ez nem fog ütni.

Az SZDSZ egy náci párt.

Sanyix
Ezt mondhatod, sok birka nem érti meg 😊 beee beeeeeeee

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hiányoltátok a német oldalon való részvételt...
Esetleg próbáljátok ki a SNIPER ELITE c. játékot!
Nagyon jó!
Amúgy: www.sniperelite.hu
-----------------
Kár hogy sokan még mindig azt hiszik hogy egy játék a grafikájától lesz jó! Hát nem!
Szerintem ez teljesen másodlagos !!!
A "feeling" a fontos , amit játék közben érzel...

Az élet a legjobb méreg...

Azért valamennyi hatása volt annak, hogy USA is beszállt az elsõ világháborúba. Gazdasági mindenképp. Mondjuk jól lenyúlta a briteket 😊
Egyébként a Thompson géppisztoly épp, hogy lekéste a háborút. Ott akarták bevetni elõször.

Matyóhímzés
Igen, a valóságban nem lehet összehasonlítani, de mint írtam a játékok közel sem adják vissza azt, ami az igazi háborúban lejátszódott, szal pölö a mohaaban a partraszállós pálya tökéletesen az amit Rise Against írt.

Igen, harcoltak amerikai katonák is az elsõ világháború végén, bár lényeges befolyásuk már nem volt az eseményekre (ellentétben a második háborúval), ezért sincs akkora reklámja a WW1-nek, a filmek 90%-át még mindig Hollywoodban csinálják. 😊
Egyébként ezért írtam, hogy majdnem igaz, amit Eshronoil írt. 😊

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.

I. VH-ban is harcoltak amerikai katonák, és ne feledjük el a gazdasági segítséget amit nyújtottak az Antantnak, s amibõl végül õk kerültek ki legjobban, leggazdagabban, immáron világpolitikai tényezõvé válva...
Azért a Normandiai eseményeket nem kéne összehasonlítani a lövészárokháborúval...:/

Matyóhímzés
"az a lényeg, hogy meg van az összes olyan elem az elsõ világháborúban is, ami a másodikban"

Te meg ezt olvasgasd el még párszor.
Szerinted egy mostani WW2s FPS azt adja vissza, ami igazából történt a háborúban?
A gépuskatûzben rohangálásról meg annyit, hogy mirõl is szólt a mohaa partraszállós pályája?
Ha esetleg játékfejlesztõ szeretnél lenni gyorsan mondj le róla, mert ekkora fantáziával igen csak nehézkes lenne. 😄

"Az elsõnek azért nem volt akkora a reklámja, mert ott még sehol nem voltak az amcsik... 😄
Egyébként sztem a legtöbb amcsi nem is tudja h. volt elsõ VH. is. 😊"

Ez úgy nagyából igaz is. 😄
Viszont tudják, hogy volt elsõ, de csak onnan, hogy a második világháborúnak az a neve, hogy második....bár lehet sokuknak még ez sem tûnik fel. 😄

Esrohnoil
Az elsõnek azért nem volt akkora a reklámja, mert ott még sehol nem voltak az amcsik... 😄
Egyébként sztem a legtöbb amcsi nem is tudja h. volt elsõ VH. is. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az MMOFPS az kicsit más világ, mint 1 single kampányos játék. Ott naná, hogy az ember minden oldallal játszik. BF2-vel is sokan játszanak. De ha lenne 1 olyan játék ami single és csak arabokkal lehetne lenni és támadni kéne az amerikai csapatokat, nem hinném, hogy nagy sikere lenne az USA-ban.

tényleg jó ötlet lenne egy szabadságharcos FPS! igazad van Gplay 😄 milyen király lenne egy szuronyospuskával rohangálni és nyírni az ellent😄

Nincsen kilõve, de nincsen éppen túl jó rönoméja a germánoknak az USAban. A franciáknál meg az angoloknál szintén (természetesen a történelmi tényekre reflektálok).

Azért átérezhetõ a probléma: hogyan csinálsz meg egy fasza 3. birodalom-kampányt? Õrzöd az Auschwitz-ba tartó vonatot? Mert nem csak csini tankokból meg Messerschmidt-ekbõl állt a sztori. A Távol-Nyugaton 10 ujjadra 500 civil szervezet lenne, aki gondoskodna arról, hogy a játékod ne jusson el a nagyérdemûhöz.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Az tök jó lenne. A franciákkal csak a franciák akarnának játszani, a magyarokkal meg csak a magyarok. Remek nemzetközi piaca lenne a játéknak, vinnék, mint a cukrot.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

bazza
hát én nemtudom. Nehogy azt gondoljátok, hogy É-Amerika meg Nyugat ki lenne lõve német szemszögû FPS-tõl. A kölyöknek mindegy, csak lõjön. Ha szép a grafika, a fizika akkor az még + pont. Nemtudom ismeritek-e a WWII Online (Battleground Europe) MMOFPS-t. Kb. hasonló játék, és 10-20 ezres játékos béli fölénye mindig van a német oldalon!!! mint a franciák és angolok oldalán. És nemhinném hogy ez a soksok ember mind csak a 88as meg a Tigris miatt játszik a tengely oldalán. (sokan amerikából!)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rise Against
"nem hinném hogy élvezetes lenne úgy rohangálni lövészárokról lövészárokra hogy közben pár tucat Maxim-rendszerû géppuska ontja rád az ólmot és az esélyed hogy átérj a legközelebbi fedezékbe közelít a 0-hoz..."

Ezt olvasd el még párszor és tudatosítsd magadban.

Rohadt poénos videó,fõleg amikor a német tiszt Il2-vel játszik a notebookján a csata elõtt<#vigyor>

files.games.1c.ru/ww2rts/files/movies/ss2fun_eng_vmw.avi

Az int.games.1c.ru-címen lehet sokat olvasni a játékról és onnan lehet belõle 1 videót is leszedni.

Matyóhímzés
Lángszóró volt z elsõ világháborúban is. Egyébként felesleges ezen vitatkozni, hogy melyik háború volt a rosszabb, az összes az, most az a lényeg, hogy meg van az összes olyan elem az elsõ világháborúban is, ami a másodikban, az egyetlen ok amiért nem csinálnak ilyen játékot, az az, hogy az észak-amerikai piac alapból ki lenne lõve, mivel azt em tudják, hogy eszik vagy iszák a WW1-et, messze nincs akkora reklámja, mint a WW2-nek, sõtt egyáltalán semmilyen sincs neki.

azért a lángszóró elég durva volt II. VH-ban pl. egy harckocsi személyzete szerinted mit érezhetett? Kb amit a sólet a konzervebn miközben melegedik a mikroban...
vagy esetleg Drezda lakossága a foszforbombák ledobálása közben? Esetleg az É-Afrikában harcoló katonák szenvedése, az is elég durva nem?

amúgy igaza van wednes-nek... nem hinném hogy élvezetes lenne úgy rohangálni lövészárokról lövészárokra hogy közben pár tucat Maxim-rendszerû géppuska ontja rád az ólmot és az esélyed hogy átérj a legközelebbi fedezékbe közelít a 0-hoz...

Mielõtt beszóltok, tudom, hogy elírtam.<#mf2>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

És mi lenne, ha elfelejtenénk a VH-kat és mondjuk csinálnának egy francia vagy magyar szabadság harcos FPS-t?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Sadist
Nem beszélve arról, hogy elsõ VH-ban például még nem lõttek a szanitécekre. Másodikban már ilyen apróságokkal nem foglalkoztak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rise Against
najakb.

hát ja. Nagyon sirály lenne furikázni egy kezdetleges tankkal, repcsivel. Résztvenni a pl verduni csatában, stb. Nem kéne nézni végre a hülye amcsi zászlót...
Matyóhímzés
"Nem tudom mi élvezet lehetne 1 elsõ VH-s FPS játékba. Sípszó majd nyomjuk a sprint gombot 1 lepusztult táj közepén azt 98%-ba lelõnek. Majd visszatöltünk és kezdjük 20* is elõrõl."

Miért most mirõl szól egy WW2-s FPS? 😄

pentium419: Csak a hogyan nem mindegy, nem mindegy, hogy csak simán fejbelõnek valakit, vagy mustárgáztól hal meg, oder ásóval péppé verik a fejét. 😊
A második világháborúban azért halt meg több ember, mivel kiterjedtebb volt a háborús övezet. De az snem jelenti azt, hogy véresebb, és szörnyûbb is vét. 😊
Szerintem marha élvezetes WW1es FPSt lehetne csinálni, szurony harcal, rohamokkal, esetleg még tankos lövöldözõs dolgokkal is. Meg van minden benne, ami egy WW2s játékban meg van.

Sanyix
Hát egy stratégiai játéknál nemtudom mit kell hümmögni ilyen grafikán.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

<#wilting>

Nem tudom mi élvezet lehetne 1 elsõ VH-s FPS játékba. Sípszó majd nyomjuk a sprint gombot 1 lepusztult táj közepén azt 98%-ba lelõnek. Majd visszatöltünk és kezdjük 20* is elõrõl.

sztem is a második vh elég véres volt: csak a ruszkiknak 37(!) millió emberük veszett oda összesen.

én pedig ezzel vitatkoznék, mert amíg az I. VH-ban 9 millió katona volt a veszteség, civil áldozatok "alig" voltak max az éhínség és szegénység miatt, addig a II. VH-ban a katonai áldozatok száma 25 millió, civil áldozatok száma kb 37 millió(persze ebben benne van a kb 6 millió zsidó és egyéb kisebbség akit a konc. táborokban végeztek ki).
persze említhetnéd a Verdun-i csatát példának, ahol 400ezer német és ugyanennyi francia katona esett el, azonban csak a Sztálingrád-i csatában 800 ezer német és kollaboráns katona, és ugyanennyi szovjet esett el, nem is beszélve a civil áldozatokról, mikor porig bombázták a várost a csata kezdete elõtt... De elég nagy csata volt a Moszkvai, a Kurszki, vagy éppen a Berlin-i csata is...
szóval a II. VH mégiscsak vérsebb és szörnyûbb volt...

Molnibalage
Játsz a Panzer General (1) -lal. Csak német kampány van benne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Matyóhímzés
Ezzel azért vitatkoznék, az elsõ világháboró sokkal véresebb és "nagyobb" (legalábbis több nagy csata volt) volt, mint a második.

Ja igen. Nem tudom ismeros-e az a cim, hogy Storm Across Europe. Hat igen, akkoriban meg mashogy alltak hozza...
Amerikat nem szalltak meg, csak harcoltak ellenuk... Japan? 😊
Én speciel játszanék 1 ilyen játékkal ahol németekkel lehetne lenni. De ez kevés. Hol játszanának vele? Amcsik, kanadaiak angolok, fanciák, hollandok, belgák, dánok, norvégok nem játszanának vele. Legalább is tömegméretbe biztos. Vagyis hol lenne 1 ilyen játéknak piaca?
Azt se lehet mondani, hogy már rég volt és azt, hogy emberek másképp állnak a dolgokhoz.
Te játszanál 1 olyan játékkal ahol pl a szlovákokkal, románokkal kell lenni és meg kéne szállni a magyar területeket?

Az lehet, de attol meg lehetne nemet kampanyt IS rakni egy ilyen jatekba... vagy japant. Pl. Starcraft-ban is lehetsz mindenkivel, alien-eknek + predatoroknak is van rajongotabora. Nemeteknek akkor miert nem szerepelhetnek? Rendben van, hogy koncentraciostabor-ort nem szivesen jatszananak sokan, de a sima hadsereg kicsit mas azert...
A második VH volt a legnagyobb és leglátványosabb háború. Ezért alap téma. A Többi háború eltörpül egyszerûen mellette. Volt vietnámos lövöldözõs játék is és nemigen lettek nagy játékok belõlük. A mai háborúkba pedig egyoldalú a mészárlás, mert azonos erõviszonyok nem csapnak össze. Azt se igen lehetne játékra vinni, hogy jó élvezetes játékmenete legyen.
Egy olyan FPS-t például amiben németek vagyunk, nem fognak csinálni mert max Közép-Európában vennék meg, illetve itt inkább leszedik warezrõl. Tehát még annyi piaca se lenne. A gyõztes államok gyerkõcei meg nem fognak 1 olyan játékkal játszani.

Basszus bocs mindenkitõl a dupla hozzászólásért...
Azt birom ezekben a hírekben, hogy az embernek halvány lila gõze nincs, hogy milyen játékot lát a képeken...

Legalább kezdené így: Barom állatok, a képeken egy közelgõ FPS-t láthattok...már az is jobb lenne, mint itt találgatni. Hihetetlen, hogy a cikkírók erre nem figyelnek oda, annak ellenére, hogy minden második cikk kommentjében az elsõ három hozzászólás valamelyike a "Mi a franc ez?"...Kedves sg.hu cikkírók, legyetek szívesek ezt figyelembevenni!

ScaryMan: kérlek mellõzd ezeket a "vok, naon, sztem stb." szerû szavakat, mert nem tûnsz lazának, csak roppant mód idegesítõ a hozzászólásod végigolvasása...
pont hogy a dolgok legfontosabb része tõlünk keletebbre történt...

Azt birom ezekben a hírekben, hogy az embernek halvány lila gõze nincs, hogy milyen játékot lát a képeken...

Legalább kezdené így: Barom állatok, a képeken egy közelgõ FPS-t láthattok...már az is jobb lenne, mint itt találgatni. Hihetetlen, hogy a cikkírók erre nem figyelnek oda, annak ellenére, hogy minden második cikk kommentjében az elsõ három hozzászólás valamelyike a "Mi a franc ez?"...Kedves sg.hu cikkírók, legyetek szívesek ezt figyelembevenni!

ScaryMan: kérlek mellõzd ezeket a "vok, naon, sztem stb." szerû szavakat, mert nem tûnsz lazának, csak roppant mód idegesítõ a hozzászólásod végigolvasása...
Ennek ronda a grafikája????????? Talán jó lenne behatárolni elõször, hogy milyen típusú játék. "Platform: PC, Típus: Stratégia, Világháborús"
"Második világháborús stratégia gönyörû grafikával és remek játékmenettel az 1C Company embereitõl."

ha én játékfejlesztõ lennék akkor kb ilyen játékot csinálnék: Egy Német katona szemével a keleti front...<#hawaii> mert itt ha csak hentelünk,akkor is köze van a valósághoz(gondoljatok a ruszkik tömegtámadásaira😄) és akkor a Barbarosától kezdve egészen Berlinig,jah és teljesen olyan lenne mint a valóságban,ha sok embert ölünk meg vagy pl:sokáig egyfolytában harcolunk,akkor kapnánk kitüntetésket😄 ezzel biztos meg lehetne rengetni a piacot😄(de ne úgy képzeljétek mint a szar cod2-õben...)

Azert annak idejen adtak ki jo kis 1. vh-s repcsiszimulatorokat. Az utobbi idoben viszont tenyleg elfelejtettek. Azok a gepek is latvanyosak, csak mashogy. + aszpilota-kultusz, miegymas...

De ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy pl. tengeralattjarok nem voltak??? Jo, anyahajok tenyleg nem, de ilyen Strike Fleet-jellegu dolgot siman lehetne csinalni.

Kar, hogy a mai jatekgyartas mar nem nagyon enged ilyet...
gameplusz
Kicsit nézz körül imdb-n.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Alwares
Hát igen a grafika... hmm.. nem is részletezem, de ha tényleg jó lesz a játék akkor nem baj hiszen még ma is sokan pl. Starcraftoznak...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

meg hát azért valljuk be a dolgok legtöbbje azért tõlünk nyugatabbra történt...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Oldal 1 / 2Következő →