5806
  • Alexease
    Ismet megjelent egy update/patch a jatekhoz. Ennyi elonye van a Steam-nek, hogy folyamatosan, szinte eszrevetlenul lehet patch-elgetni a jatekot;)
  • Alexease
    Magyarorszagon meg sehol;( A CDGalaxis-nak mar benne van a listajaban, ott varhato. egyelore nalunk csak hitelkartyaval, Steam-en keresztul lehet megvenni. A banne alatt a link. A warezrol ne is kerdez...;)
  • SAX
    Hali
    Hol jelent meg a game? Én nem látom sehol
  • Debilon
    igen tudok :) csak nem élvezem így.. 1-2 hét múlva megveszem majd..aztán kiderül mi van..vagy felteszek egy újabb VGA driver-t mert ez nem a legfrissebb..a 78.01-es

folymatosan megy amikor nem akad..majd egyszer megnézem fraps-al mennyi fps..de saccra olyan 15-25 között lehet..amikor akad akkor még kevesebb:D

nem tudja valaki melyik orzségokban jelent meg a dobozos?
    sehol nem találtam erről info-t vagy csak béna vagyok megin:DD
  • Alexease
    Az ujaknak mondom, bar egyertelmu lenne, hogy ez a jatek topicja, es a nem warez chat! Vagyis tiszteljuk meg azokat, akik kulturaltan szeretnenek forumozni es a jatekrol beszelgetni, ne szemeteljuk tele a topicot! THX!

Gondolom eszreveheto, hogy ha kicsit kesobb is, de a warez es az azzal kapcsolatos, es a mar ertelmetlensegbe torkollo chat szerusegek torlodnek a topicbol. Vagyis, felesleges is gepelni, nekem egyszerubb egyet kattintani;)

Bar teljesen felesleges volt ezeket a sorokat leirnom, mert akik a torlendo problemakkal kuzdenek, azok ugy sem (tudnak) visszaolvasni.:)
  • jety91
    vkinek megoldás a #1408 hsz-re?
    Joljönne, mert így élvezhetetlen! :(
  • tzsoltika
    pedig annyira szeretnék menni már egy jó kört...
  • tzsoltika
    és te tudsz játszani rajta? nekem 5 másodpercenként mozdul egyet, 1 perc alatt még a start egyenesben vagyok :) minden minimumon van
  • Debilon
    te most a tört játék telepítője miatt mondasz le róla?
    az eredetivel semmi problémád nem lenne..ebben biztos vagyok..
    az nfo_ban benne van, hogy ÚJRA kellett írni a telepítőt a steam miatt..amúgy nekem simán feltelepül..

amúgy ez az akadós dolog nekemis megjelenik..elég durva.. gtr2 simán fut átlagban 30fps körül a mezőny végéről rajtolva is... ez meg beakad pedig már egy csomó dolgot visszavettem :(

(A64 3200+, 1GB RAM, 6600GT)
  • Alexease
    Szasztok! Latom ismet rohamozott az IQ hadosztaly:( Nem gyoztem torolgetni, szerintem min. 80%-at;)) Talan ha jon meg valaki, aki a jatekkal akar foglalkozni, nem sziv akkorat;(
    Amugy sorry, csak most ertem haza, azert nem tudtam gyomlalni a szennyest.

A G25-ot meg csak most tettem fel, de meg egy centit sem forgattam a kormanyon:) Majd most, hajnalig:D
  • minimize
    demó nem végleges, nem jött be.
    full-t leszedtem(tényleg tesztként!!!-detonation-verzió), telepítés után elszállt, állandóan újraindul a telepítés...
    ha bejött volna, megvenném, mint a GTR2-t, de így felejtős nálam.
    adjanak ki továbbra is 1-2évente játékot a simbin-nél, de azok GTR-GTR2minőségű-kezelhetőségű dolgok legyenek...részemről ezzel leírták magukat.
  • Tomo15
    Ti hány fokon használjátok a kormányt(g25,dfp)? Eszméletlen durva a game kuplungal+H váltóval!!
  • jety91
    nekem ez lenne a gondom:
    http://jety91.atw.hu/lol.JPG
    Na erre adjon vki orvoslást...
  • b-type
    tuti hogy azt nyomja :))
  • Duddits
    Ha együtt rendelnénk többet, olcsóbban jönne ki.
  • tzsoltika
    Hát nem tudom mit tegyek! Nagyon úgy néz ki, hogy uninstall lesz a vége... (#1379)
    Igy nem tudok játszani, azt mondtátok és azt is irja a hivatalos oldalon, hogy olyan a gépigény mint a gtr2-nek... hát nem tudom, nekem a gtr2 megy rendesen semmi próbléma egyszer nem szaggat be, fél perc alatt betölti, ez meg annyira szaggat, hogy lehetetlen normálisan menni a pályán kb 1 perc alatt tölti be stb.
    Valaki nem akar a gtr2höz csinálni egy RACE módot?
  • Firerock
    szteetek menne az én konfigomon??
    legújjab Videókártya driver...
  • LeePí17
    van FAQ csak angol...ugye a többség (tisztelet a kivételnek) nem tud angolul..
    van aki lusta visszaolvasni..
    bár ki hogy fórumozik...
  • Willi Betz
    videókártyád tudja a dx9-t? mert ha nem akkor b@xhatod
  • tzsoltika
    Hali! Én letöltöttem a játékot, megy is, de az a baj hogy nagyon szaggat! Minden lowra van állitva (pedig lowon nagyon szar a grafika), de akkor is, a gépem jó hozzá: 2,2 GHz, 512 ram, direct x 9, 256-os videokártya. Mit csinálljak, hogy ne szaggasson?
  • Laceee
    itt
  • Danielinho
    nekem rosz...
  • mardal
    Valaki meg tudja mondani mennyi ennek a játéknka a gépigénye?Nekem egy fx5500 van 512 rammal de nagyon nem akar rajta futni.
  • Istencsászár
    Énhát, sajna én szoptam mer ezek nem álltak meg, hanem kilökdöstek azt elmentek:DDDD
  • FMfan93
    totti: és te a bömi vagy a képen? mer akkor jól beszopattad a fiukat:)
  • Willi Betz
    bolond vagy b*meg?
    a németek nem kurják át az emberek fejét, ez a magyarokra jellemző csak.
  • LeePí17
    Mo-n nincs mód...
    hidd el bizti h meg fog jönni a cucc..
  • Istencsászár

• gamerboy91
    Magyarországon nincs mód megvenni ezt a sapit?

NEmigen szeretem a külföldi megrendelleme vagy megjön vagynem dolgokat.....
  • LeePí17
    ezt a kezes dolgot én is tapasztaltam....
    de viszont másik h ha pl közel ülök a kormányhoz a kéz nem mozog..te ha távolabb akkor meg mozog..
    de amúgy n°1 game eddig...
  • GPx8
    Szerintem ez a gamma hibát fogják javítani, mert a külföldi fórumokon is sokan panaszkodnak, hogy túl sötét a kép.
  • Istencsászár
    Na kiprószáltam...

A belső nézet nem nagy szám, legalábbis nem túl kidolgozott mint a GTR2őben, viszonta a demoban tapasztalt fapados erőhatások, és sebességérzet itt már jónak mondható, ezzel nincs gond. Az viszont tényleg hiba hogy nagyon sötét... zavaró. Elég jól lehet csapatni a kocsikat, jók a csúcsztatások, driftlések, élmény vezetni őket. Amitől nekem még mindig idegen ez a gém, hogy sikerült az endzsinnel egy sokkal gépigényesebb de látványban gyengébb játékot kreálni mint a GTR2. Valahogy az egész "sötét" nemtudom megfogalmazni... tvcamból nézve a dolgokat nem az igazi. Miniben pl ha az ülést megváltoztatom akkor az ember keze egyszerűen eltünik és nincs kidolgozva végig...
  • gabi89
    Nekem sincs szóval nem nálunk van a baj
  • gabi89
    Megjelent már a game.Boltban is meglehet venni.
  • cselt
    Köszi szépen
  • SAX
    nekem egy se, 6 file van benne, de egyik se 0 byteos
  • sumi
    Volna 1 kérdésem:Valaki legyen szives +nézni a :Race - The WTCC Game:Minidump könyvtárban hány 0 bájtos(Race_Steam_1.1.0.2-20061129-151333-2060-2320.dmp) illenje van,ha van??Köszi
  • jakewyler
    Nem jön valaki mennénk egy pár kört multiba?
  • gabi89
    Brazíliában (Curitiba) mennyit szoktatok menni időmérőn?? (WTCC 2006-os kocsikkal)
  • LeePí17
    lézerpont studió (megbízható gyors)