RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#hehe>

khm..:) akarom mondani Ctrl+BAL egérgomb nyomvatart+egeret elõre-hátra mozgat.

Alexease
De ha meg nagyon piszkalhatnekja van valakinek, akkor masolja at a GTR2-bol a DEFVIEWS.CAM file-t, aztan irkalja;) Azt nem kodolja ujra es beolvassa a program kodolas nelkul is;)
Miért kellene a FOV állításához belepiszkálni a defviews.cam file-ba?
Itt alapból engedélyezve van az egérrel történõ FOV állítás cockpit nézetbõl. Ctrl+jobb egérgomb;) A többi észrevétel nagyrészt helytálló - sajnos...

Az az igazság, hogy szvsz. mindenki min. olyan demo-t várt mint a GTR2. Én is. Azt azért látni kell, hogy az EuroSport sok pénzt tett bele és ezért nem egy réteg játákot vár (full szim.), hanem egy nagy példányban eladható "autós játékot". Ezért is arcade-os a menü és nagyon úgy nézki, hogy ez így fog menni az XBOX-on is. Azért várjuk meg a full verziót az itélet alkotással, mert ez a demo nagyon béta és nagyon nincs benne semmi...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

jó de vegyük figyelembe h ez kisebb kategória..
kevesebb LE..
kisebb sebesség.
igaz nem úgy sikeredett mint azt ahogy sokan elvárták..
úgy eslõre sztem jó..
de izlések és pofonok..
kinek a pap kinek a paplan :)

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

b-type
:))
azé' sejtettem vhol :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hoopsz
sry..
szal a demoban sen volt online lehetõség :)

sry a hibáért :)

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

b-type
Nem azt kell elmagyarázni hogy mi az ETCC.
hanem hogy ez mi :)))
Mert ha most sorba rakom a GTR1-GTR2-WTCC..akkor a következõ játék már konzolra készül.
De ez csak a saját véleményem.
Sokan nagyon vártuk ezt a játékot, néha kicsit elbizonytalanodva, de a GTR2 után megint kissé felbátorodva.
De ez...szal nálam nem az, sok mindent fel lehetne emlegetni..akár csak a elsõ-hátsó setup számomra zavaró külön lapra kerülését.
De nnem akarok ennyire belemenni a demo alapján, alapvetõen nekem is ez így egy kicsit karcsú..
Rakhattak volna bele kis tulajdonságfejlesztõsdit, kis tiger effekt-t (vagy mi is volt az)..és akkor azt mondom hogy oké. :)
Sajnos nagy volt az elvárás.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
"a gtr2 demoban sem volt demo.."
? :DD
öööö...nem értem. :)))

szvsz meg jó lesz..
van még kis finomítani való..
de jó lesz.nekem legalábbis bejön..
igaz nem GT meg NGT verdákkal megyünk..
de ez a WTCC :)

Alex:
Kössz a pályákat!
(nekem nem sikerált :( )

mert valószinülegnek tartod h ONLINE lessz demo..
a gtr2 demoban sem volt demo..

Panther
A rajongókat én sem szeretném megbántani, de a véleményem lényegében megeygezik az RSC-n lévõ csalódott emberek véleményével és Juanéval, akia PH-n már leírta a véleményét részletesen, de leírom a magamét itt is.

Rossz:

-Ez még valami nagyon korai demo lehet, mert egy csomó dolog nem mûködik benne: például a CTRL+F gombbal nem lehet megnézni az fps-t, nincs TV cam, nincs replay, egy demót azért több opcióval kellene kiadni.
-Sebességérzet nulla, ha 200-al mész, akkor is 50km/h-t érzel. Ezena FOV változtatásával lehetne módosítani, de milyen aranyos a defviews.cam fájlt LEKÓDOLTÁK. Sok értelme volt, inkább a .car fájlokkal csinálták volna ugyanezt, mert ott aztán lehet változtatgatni pár dolgot és úgy, hogy a szerver észre sem veszi.
-Lekódolták a PLR fájlt is. Ez viszont már buta dolog. Itt annyi mindent be lehetett állítani egy ISI motoros simben, hogy gyakorlatilag érdemes volt beletúrni. Ez a lehetõség ezzel elúszott.
-Grafika: nem jobb, mint a gTR2-ben, talán több a poligon, de ezzela gépigény is. nekem nem volt gondom a futtatással (minden FULL), de próbáljuk majd ezt ki 20 autó esetében.
-Hangok: nagyon rosszak. ha összehasonlítom az RSR F1 CH alá készült ETCC2003 modjával, kitépem a hajamat, annyira sz@r.

Jó:
-Ahogyan Juan írta a PH-n: WTCC. :))))

A fizikáról már nem is írok semmit, mert szerintem ennél az ETCC 2003 (az eredeti RSR sokkal jobb volt), még a konvertált (Rfcator alá) is többet ér. Ha ez így marad, lekódolt PLR, kamera, stb. fájlok, én biztosan nem veszem meg, elég volt. A GTR2 - ha már így nézzük - számomra ezerszer jobb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

atenza
Sztem sem rossz ez egy demo-tól, én egyszerûen arra számítottam h. egy multiplayer demo-t adnak majd ki...hát ez lett belõle...így tényleg élvezhetetlen, verseny nélkül... ( lassan már ott tartunk h. arról fog szólni egy demo h. bevehetsz egy kanyart a játékban, a többi meg reklám..)

Alexease
Na meg 3, aztan ennyi;)
- http://alexease.extra.hu/files/!Oschersleben.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Estoril.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Valencia.rar

Ezek CSAK az EXE file-ok, ehez kellenek a GTR2 palyak is!!
b-type
hát kinek hogy :))
nekem csalódás, és a demo(!) alapján ez nekem nem fog megfelelni.
játéknak nem lenne egyébként rossz, de ez sajnos nem az lesz aminek vártam.

Alexease
WTCC IMOLA

- Masold at GTR2-bol a palyat.
- Szedd le ezt az EXE-t es futtasd;)
(Palya valaszto kepernyovel NEM kell foglalkozni:D)

http://alexease.extra.hu/files/!Imola.rar
thx megpróbálom megcsinálni.köcce

Alexease
De ha nagyon nem megy, es mondtok 2-4 uj GTR2 palyat, akkor ahoz megcsinalom az uj EXE file-okat es feltoltom:)

De azert, megprobalok valami scriptet irni hozza, hogy egyszerubb legyen a dolog;)))
Alexease
Nem, mert felesleges, inkabb leirom;)

- Masolj be a GTR2-bol egy palyat a szokasos helyre (..\GameData\Locations)
- Nyisd meg a Race Demo.exe file-t valami (binaris, hexa) editorral (TextPad, EditPlusz, hexEdit, stb.).
- Keress ra a Brands_Hatch szora.
- Ezt fogod talalni: 2006_Brands_Hatch.trk
- Ird at a bemasolt palya TRK file nevere. Pl. 3Barcelona.trk
- FONTOS: az eredeti trk nev 21 karakter, amit ki kell tolteni! Vagyis a beirt uj trk file nev utan ki kell tolteni a megmaradt helyeket SPACE-szel!!! Vagyis pl. a 3Barcelona.trk utan meg 7 db space kell;)

Ha valakinek nem megy a binaris/hexa editalas, akkor sajna bukta:(

Egyszerre, csak 1 palyat lehet betenni, mert a jatek fix palyakat fog csak kezelni, nem lehet majd kesobb boviteni (ugy nez ki).
a megjelenés várhatóan Nov.24
"RACE – The Official WTCC Game will be released on November 24th 2006 across all European territories on PC." (by Race-game.org)

feltennéd valahova?
vagy hogyan és miképp oldottad meg?
mert nekem Brandhatch nem tartozik a kedvenceim közé. :)

Alexease
Bar a SimBin a GTR2 demo utan odafigyelt, hogy ne lehessen egyszeruen palyakat berakni, de azert gyorsan megoldottam a problemat:) Bar eleg barkacs, de amig ki nem jon a teljes, addig vegig tesztelem rajta a GTR2 palyakat;))))) Pl. Barcelona (es itt legalabb mar mukodik a TV-kamera is;))

Alexease
Valszeg, en vagyok a lama, de nekem nincs semmi bajom vele:) Egyszeruen csak sokkal lassabbak, gyengebek az autok, lagyabbak a felfuggesztesek, es ezekhez kepest sokkal komolyabb gumik vannak, amik azert durvan kopnak ha kell;)
Alexease
Csak GhostCar-os idomeres van.
sumi
hali...a demoban csak idömérés van,vagy lehet 1et versenyeni is?

off : GTA San Andreas tele van GTA2-es cuccokkal :)

b-type
próbálgatom-próbálgatom...de nem tud vhogy megfogni.
A gázreakciókat nem mindig értem..néha olyan mintha egy buta kipörgésgátló lenne benne..fõleg sóderben.
A Caster érték alapban nagyon nagy volt, de lehet ez vmi sajátosság, mindegy rendesen csökkentve nekem vmivel jobb lett.
összeségében nem tudom hol lehetne ezt jobbá tenni, mivel nem vagyok biztos az autóban..általános érzetben sem nemhogy részleteiben.
..megnézem a Seat-t, hátha.

nagyon vártam, de csalodtam...azért remélem a végleges jobb lesz

sumi
sztem jó lesz...+várjuk a fullt..is

Willi Betz
Igazad van emberállat,sokkal jobb lesz szerintem a teljes mint a demó.
De a demók mindig is butított dolgok voltak amióta van szgépem meg netem.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
azért ne temessük még el :D hátha a fullos meg valami csilivili szuperhangulatú fizikájú játék lesz:D monduk gtr2 demo az hangulatos volt, igy a fullos sokat nem változott ahhoz képest, ez remélem változik itt :S

.: mobilize.hu :.

JuanG
adtam még 1-2 órát a race DEMO-NAK, de sajna nem segített...a legjobb szó sztem: unalmas...

az a fura hogy a gtr2 irányítás-fizika-élvezet terén (magára az autóvezetésre értve) ezerszer jobb...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Igen, akárhonnan nézem, akárhogy probálok benne jót keresni nemtalálok. Egyszerûen gyenge ahogy írtad... GTR2 után ilyen kiadni kárvolt...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
pedig tényleg így érzem (gyenge)...az egész vhogy teljesen más mint amit vártam (pláne a gtr2 figyelembevételével, mert az végülis bejön)...

ha ez így marad, akkor egy WTCC modban az rF alá inkább bízom...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CodeRed
<#beka2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Willi Betz

nov 1-2

Willi Betz
hanyadikán jön ki a teljes elméletileg?
az a wtcc 87 jól hangzik(számomra)

Nem hinném, hogy elrontották a bizniszt, ahhoz túl profik;)
Maximum szélesítik a célközönséget... Állítgassátok egy kicsit, lehet hogy alapban vérszegény, de a lehetõség benne van...

Szerintem a SimBin nem kellett volna kiadjon demót, mert igy nem fogják venni a teljest, elrontották a bizniszt ezzel a "vérszegény" demóval!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

lac coo
Azért nem igazán hiszem, hogy ilyen lesz a teljes .... Simbin-nek valamiért szokása , hogy gagyi demokat ad ki ...

GTL-el pont így voltam, a demo alapján kukába ment, és hosszú ideig nem is játszottam vele pedig a teljes nagyon jó lett :))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Ez 1 dolgoban biztos jobb, van benne élet :)) ez a WTCC vagyis RACE -.- halott...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kaszi46
Nekem is trd volt az ami elsõ nekifutásra beugrott, nomeg a többek által már említett vérszegény szó. Aztán második próbálkozásra, sõt 1 óra játék után is ez jött le. Teljesnek adok majd még 1 esélyt.

*Posse*T.W.D*

lac coo
NFS Carbon Demo .....<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Az szokásuk mostanában ..GTR2 is tele van oda nem valókkal :))

Alexease
Amugy tele van a jatek felkesz es benne felejtett file-okkal;)
Érdekes, alapbeállítások mellett nekem is a Trd3 ugrott be;)
Fovot Ctrl+egérrel frankón be lehet lõni, igaz rendesen hátra kell csûrni, a cockpit camera movement-et meg levettem 15-re.
Így már majdnem a Gtr2 megszokott feelinjgjét hozza...

lac coo
Remélem csak a demo ilyen gagyi ....
A GTR2-es Lotus szinte él alattam ezek mint valami bot....
Meg-megcsúszik de mintha csak valami scriptelt dolog lenne .
Szerintem is TRD3. Vagy csak összecsapott a fizika , mert azért ennél jóval többre képes mint a motor , mint a Simbin ( legalábbis GTL óta :). ....Legyalultam....<#nemtudom>