5806
  • Willi Betz
    hol csináltatod te?
  • LeePí17
    mire hozzám elér az 16euro
    16x255,98 (most ennyi 1 euro) = 4096ft +postaköltség...
    annnyiért +már megcsináltatom..
    és nemcsak a WTCC lesz rajta hanem a GTR2 is
  • Willi Betz
    sztem a postaköltség többe kerül mint maga a sapka
  • autoszimulator
    itten
  • jakewyler
    hol lehet ilyet kapni?
  • autoszimulator

elég lol :D
  • autoszimulator
  • LeePí17
    az a baseball satyek kell nekem...asszem holnap megyek be és csináltatok magamnak olyat....
    WTCC-s Lacetti-s GTR2-s Murci-s bézból sapkát :D
  • gabi89
    Nekem 1gb ramom van DDR2-es és még nekem is 20másodpercet tölt.De ez szerintem elfogadható.A 2-3perc az már nem.
  • jakewyler
    nagyon jó lett,köszi
  • Willi Betz
    összedobtam egy borítót a játéknak jobbhíján míg nincsen kint az eredeti
    WTCC borító
  • LeePí17
    nemtudom..én ÍGY lestem ki az ablakon Istanbulban esőben..
    de ahogy Alex (asszem ő) említette a "napsütésben" is koszolódik a szélvétő.."csőrön csókol 1 cserebogár"..és az ablaktörlőt használni kell.
    bár engem még az is zavar hogy alacettimben hatalmas a visszapillantó tükör.. alig látok a szélvédőből vmit...
    bár ha a kolléga mögöttem van úgyis hallom.. csak néha már nagyon zavaró..
  • GPx8
    Az a helyzet, hogy ráadásul valami kék-köd is van a pályán, amit szerintem világosítással nem lehet javítani. Valamit nagyon elállítottak a fiúk. Gondolom TFT monitoron tesztelnek, amin vmi brutál fényerő/kontaszt beállítás lehet.
  • LeePí17
    a gamét nem volt kedvem elindítani..így a rig of rods volt kéznél..
    remélem azért látni a sötétítés világosítás efektet...
  • GPx8
    Rigs of Rods.
  • LeePí17
    PowerStrip (sötétítés)

PowerStrip (világosítás)
  • GPx8
    Azért jobban örülnék ha javítaná ezt a Simbin...
    Olyan napsütés effekttel találkozott már a Race-ben vki, mint a GTR2 -ben?
  • LeePí17
    ha sötét a belsőnézet használjátok a POWERSTRIP nevü progit.
    a monitor fényererejét növeli..
    minjá teszek fel képet...
  • GPx8
    Az update mit javít?
    Összességében tetszik a játék, de nálam (7600GT) olyan mintha valami gagyi sárgás-barna napszemüvegen keresztül nézném a monitort.
  • HeCki
    Akkor marad a GTR2 ? az menne nem?
  • jakewyler
    hát ezzel nenagyon várj sokat a játéktól
  • HeCki
    NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X
  • autoszimulator
    mi a kártya neve? -.-
  • Willi Betz
    sztem ne is próbálkozz 64mb-os kártyával,nekem 128-assal nem megy folytonosan.
  • LeePí17
    IE-ben látom csak FFben nem :(
    Köszönöm!Jó Kép :D
  • jakewyler
  • LeePí17
    kössz de nemjó a kép.. békázik...
  • Willi Betz
    ezt a képet sunanak linkelem be,tudom ,h mekkora chevy fan
    lacetti
  • semo1
    csinal olyat valakinek rajtam kivül,hogy 200-rol fekezek vissza a kanyarra es nem valt vissza fokozatosan hanem a kanyarba vissza rakja 2-es be.lehet ezt valahol allitani?
  • sumi
    Üdv...nekem elég sok pályánál hibával kiszálllll!!!Mi lehet a gond??
  • Tomievo
    Nálam is sokáig tölt, de ez legyen a legnagyobb gondja. Itt úgysem váltogatja az ember a pályákat agyba főbe...
  • donpedro
    Van olyan verzió, amelyik nem kér kódot, és elég sok helyen fent is van.

Egyébként érdekelne, hogy másnak is felér egy cigiszünettel, amíg betölti a játék valamelyik pályát? Tudom, hogy nem egy kimondott atomerőmű a gépem, de ez a kb. 2-3 perc kicsit durvának tűnik.

A másik bosszantó hülyeség, hogy a race 1-ről nem menti a replayt ez a rohadék. Pedig milyen jó kis futam volt...

Az is aranyos, hogy alapból rendre esőgumit rak a járgányra, akár elmented a setupot, akár nem. Kb. 3 óra játék után vettem észre a dolgot...

Mindenesetre ez a játék is nagyon igényli a jó setupot, én meg ugyebár analfabéta vagyok a témában. Tekergettem jobbra-balra, halvány emlékfoszlányaim alapján, és sikerült piszkosul alulkormányozottá varázsolni az autót. Aztán tekergettem másfelé, és azonnal javítottam 3 másodpercet a rekordomon, ráadásul egyből képes voltam fix köridőket menni, míg korábban csak küszködtem, és hibát hibára halmoztam. Szóval rengeteget számít.
  • donpedro
    Végre én is ki tudtam próbálni a játékot, és bár elsőre meglehetősen rosszul mutatkozott be nekem, végül mégis azt mondom, hogy teljesen pozitív az összkép.

Az első benyomások nem voltak éppen kellemesek. A töltési idők elég hosszúak, a zene szerintem nagyon-nagyon gyenge, hosszú távon pedig kimondottan unalmas. Mivel épp nincs kormányom, így egérrel próbálkoztam, és majd megőrültem attól, hogy a kormány teljes útja kb. 1 centi mozgásnak felel meg az egérrel. Nagyobb sebességnél ez annyira gáz volt, hogy effektíve lehetetlen olyan picit mozdítani az egéren, hogy egy korrigálásból visszahozzam az autót egyenesbe.

Aztán levettem minimumra mindent, ami ezzel kapcsolatos, kikapcsoltam a speed steering sensitivityt, és minimálisra csökkentettem a lockot. Onnantól kezdve egész más lett a dolog, sokkal kezelhetőbbé vált az autó.

Nagyon sok apróság állítható, ez mindenképpen pozitív. A versenyek érdekesnek, élvezetesnek tűnnek, bár mivel setupban nem vagyok valami nagy guru, így egyelőre nem sikerült úgy beállítanom az autót, hogy normálisan meg tudjam fékezni. (Hiába fékezek hamarabb mint a többiek, akkor is elszáguldok mellettük - persze mint mondtam, ez valószínűleg az én bénázásom miatt van...) Így elég nehéz normálisan versenyezni, de biztos lesz ez még jobb is.

Akárhogy is, szerintem teljesen korrekt a játék, és még az én ótvar masinámon is találtam olyan beállítást, amivel folyamatos volt. Nekem tetszik.
  • Tomievo
    DEhogynem Ricsikém, a tieddel menni fog...
    Most multiztunk de semmi gáz nem volt. A join lagg sem volt vészes. Mondjuk nálam rohadt lassan tölt be, de utána szépen fut. Bár nagy tömegben még mindig nem néztem meg mit tud.
  • gabi89
    Annyi elég neki :)
    Bár ati kártyákban nem vagyok otthon de a x800-as nem rossz kari tudtommal
  • Csiaki
    Nem elég neki egy 256mb x800-as meg 1 GB Ram?
  • jakewyler
    Hm,nekem most multiba olyat csináltál,hogy mentem és egyszer csak megfagyott,utána meg kiírta,hogy szinkron blabla...
    valakinek hasonló?
  • JohnnieWalkerX
    Hát nem lett sajnos jobb
  • Lui76
    Mintha már más játékoknál is panaszkodtak volna 9600 tulajok,
    lehet az már vmiben kevés.
  • Lui76
    Az már jobb.