RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Eyepoint=(0.3534, 1.180, 0.350)
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
hát ez nagyon szar, itt nagyon sokat kéne még változtatni hogy jó legyen és megvegyem!!! mert ebben a formában tuti nem veszem meg...
negatívum:
- tök szar FOV, és sebességérzet
- a grafika nálam sokkal szarabbnak tûnik mint egy GTR 2 vagy rFactor, és szaggat is rendesen MEDIUM-on!!! GTR2-ben egyedül majd full detailen megyek...
- fizika, tiszta TDR3 sztem ill MBWR, gagyi, pl. a GTR2-es BMW érzésnek semmi nyoma (és nem azért mert gyengébb a motor), jól lehet fogni, de ahhoz hogy fogni kelljen tök bénán kell menni direkt
pálya: láttam már nem egy brands hatch belsõkamerás videót, ennek a pályának semmi köze hozzá, teljesen szar!!! tök más a geometriája...
pozitivum:
WTCC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Remélem ez az egész csak demo miatt ilyen , mert ez nekem nagyon nem tetszik 😞((((
Uninstall....
Egyelõre maradok a Luponál és a Lotus-nál 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Fizikaval nincs semmi bajom, ugyanaz mint a GTR2, csak mas beallitasokkal.
- Az FFB is teljesen jo, be lehet allitani rendes (foleg a kivul file-ban😉
- A hangefektek osszessegeben nem rosszak, de a motorhang egy kicsit verszegeny😉
- A grafika is a szokasos ISI, SimBin igenyesseggel osszerakva.
- A menu elsore kicsit furcs, de inkab szokatlan, kattintgatos😉 De pozitiv, hogy vegre sok-sok ev alatt, sikerult kinonie magat a menu scriptnek, es teljesen elrugaszkodtak az F1C/GTR/GTL/rFactor/GTR2 alapoktol😉))
- A MoTeC szokas szerint kemenyen belassit, de kikapcsolhato😉
- A HUD nem erdekel, de biztos jo😉)
- A Garage kepernyo nem a legjobb valasztas, zavaro egy kicsit a hatterben az auto. De azert hasznalhato😉
- Van ablaktorlo - ezt mar irtam😉 - de hogy mennyit lassit majd be, foleg esoben, es hogy fogja torolni a szelvedot, azt majd a teljesben😉
Osszessegeben: a jol megszokott GTR/GTL/GTR2 fizikai engine, jjol kitapasztalt beallitasokkal, "latvanyos" ISI gMotor2.0, rengeteg SimBin fejlesztes, finimitas, allitas, igazabol egy jol bereklamozott, "mindenkinek" szant, hangulatos verseny program lesz, szimulatopros beallitasoktol a full arkadig😉
Hogy megeri-e a GTR2 utan ezt is megvenni, az mar mas kerdes😉 Hirtelen ami ujitas - leszamitva a kulsosegeket - az ablaktorlo es a kavicsoktol berepedezo szelvedok. Plusz, ami meg nem fedeztem fel😉 Es meg ami a teljesben johet😉 Vagyis, lesz meg nehany hangulati elem,megtartva a szimulatoros alapokat. Megveszem😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
viszont kikapcsolni sem akartam mert így legalább volt vki más is a pályán 😄
Mondom nekem tök olyan érzésem volt mintha a MBwr-t vezetném..ami nem volt egy rossz játék sõt, de én egy keményebb-pontosabb-..vérlázítóbb autóra számítottam a bímernél, a Seat-t nem is próbáltam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
lehet csak béna az alapsetup nem?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Az egy dolog, hogy le van kodolva minden file (autok, palyak, stb.) - ezzel meg nincs gond -, de meg a PLR is le van kodolva?!?! Na az mar szivas!😞
Mindenki tudja, aki ismeri az engine-t, hogy milyen mennyisegu kihasznalhato plusz allitasi lehetoseg van meg benne, sot, tobb olyan is van, ami nelkulonozhetetlen, mert nemukbol NEM lehet allitani!.
Remelem, csak a demo miatt van a PLR is kodolva (a tobbi annyira nem izgat), es a teljesben nem lesz, mert hozzaferes nelkul - szamomra - nem lesz az igazi...
Bar meg egy kort sem mentem vele, de ide a rozsdas bokot (<#idiota>#idiota>), hogy nem jo benne az FFB beallitas😉))) Es valszeg nem, ahogy visszaolvasgattam😊 Bar a gyari beallitasokat (az nincs lekodolva) at lehet irogatni, csak meg nem tudom mennyire hasznalja rendesen😉
Nah teszt...😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ami engem zavar hogy pontatlannak érzem az autót, kicsit bizonytalan és imbolygós nekem az irányítása...puha.
tetszik végül is, de jobbat vártam, vhogy úgy érzem hogy a GTR2-es bímerGTR-bõl és ebbõl kell majd összegyúrni azt ami tetszeni fog.
vannak amik tetszenek, vannak amik nem...és elsõ benyomásnak nekem könnyû.
a beállítgatásokkal és a keményebb hajtással jönnek ki belöle a jó dolgok is, de engem zavar hogy könnyed a játék, nem nagyon tetszik a fékérzet, nem tetszik az FFB.
Ami jó lehet benne az még ködös kicsit, pl. a motorerõt azt megfelelõnek érzem, amikor megúszik a hátulja azt is, végül is azt is ahogy elvesztem az irányítást.
De mégsem tetszik...nem tudom versenyhelyzetben mennyire zavar majd az hogy most pontatlannak érzem.
Hangulatilag hiányoznak belöle dolgok..remélem szándékosan, mert így nem igazán csikorgatom a fogam amikor vezetem. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
További képek
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem is jó..nem is rossz.
a grafika nemrossz..de az utóhangok..hát..10es skálán 3ast kap..
de azért gamézható..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nem tudom az fps kijelzést bakapcsolni. Ctrl+F nem mûködik.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Egyenlõre nem találom, hogy hol lehetne idõjárást és idõpontot állítani.
Maga a fizika szerintem sokat nem változtt GTR2 óta, azzal nincs semmi probléma. Grafika hát szerintem egy kicsit csunyábbacska, mint a GTR2, de ez legyen a legnagyobb probléma ugye. Hangok sem tûnnek tul reálisnak a bmw esetén, de majd ha hallok egy ilyen bömöst közelrõl akkor már más a dolog 😄 A menü pedig egyszerûen nem tetszik. A GTR2ben nagyon jol megoldották a garázsban álláskor elérhetõ menüket, a setupolást, csetet, mindent, na ez itt teljességgel más.. Olyan arcados feelingje van, csakugy mint a HUD-nak. De mindezek ellenére el lehet majd játszogatni a játékkal, fõleg ha mennek vele a GTR2-es pályák 😄
.: mobilize.hu :.
mert nekem így szaggat mint állat<#falbav>#falbav>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
itt a game WTCC..
nehogy azt mondjátok nem lesz jó õszi téli szünetünk 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
szar a telepítõje legalább is nekem.<#rinya>#rinya>
a fulbban indul a HRC party!
2,5Mb/s jejeje! 😛
azért a mai gépekben levõ kártyák jó része támogatja a 2.0-s shadereket szerintem..
.: mobilize.hu :.
a demóhoz directx9-es (shader 2.0) kártya kell minimum, ez alatt nem indul...hogy ezt miért kellett??...remélem a fullba lesz 7-8-as támogatás is...
(tudtam én hogy be kell copyzzam a linket)...
Hogy van ez? <#conf>#conf>
Amúgy: Jeeeee!!!!
http://www.race-game-demo.com/
remélem van valami direkt kapcsolat, mert kicsit színesebb a géppark, mint a WTCC-ben <#vigyor3>#vigyor3>
"Az ar valszeg 9990 Ft., az EIDOS huzosabb."
Kissé morcosabban vesszük majd át, de akkor is megéri. 😊