RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aesirbaba
Ezt én is megtaláltam. De mit mire irjak át, hogy egyáltalán ne látszódjon az a rohadt szellemkocsi? Ne csak közel, hanem sehogysem.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo
Hát de ne is olyan gagyi legyen mint a szélvédõ koszolódás 😊)))
Megyek, megyek azt egyszercsak betörik az üveg 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
- Ghost min alpha distance="0.50000": Mennyi a legkissebb tavolsag (meterben), ahol meg latni az autot.
- Ghost max alpha distance="50.00000": Melyik a legtavolabbi pont, ahol meg halvany az auto (utana mar 100%-os).
- Ghost min alpha value="0.00000": A minimum alpha ertek, vagyis a legkissebb tavolason belul, ennyire latszik.
- Ghost max alpha value="1.00000": A maximum alpha ertek, vagyis a legtavolabbi pont utan, ennyire latszik.

Ennyit tudok , Alextõl ...

Nem próbáltam, de talán az elsõ sort írd át valami nagy számra, ha jól tévedek ez az a szám aminél ha közelebb van az autó akkor nem látható ...

"Ez a kavicsfelverõdés gondolom a szokásos kamu dolog lesz . mint a koszolódás..?"
Gondolom pontos kavics-repülés/becsapódás fizika nem lesz benne... <#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Annyira azért nem is rossz, kicsit elegem lett már az rFactoros MOD döppingbõl. Plusz ha valami kijött izzotak a notapad-ok, születtek a "tuti-real" fizikák ....

aesirbaba
Köszi, bár azt nem írtad, hogy mit kell átírni😊

lac coo
Én bármivel megbarátkozok ha kell, de ez kicsit darabos...
De hangsúlyozom nem mondom , hogy rossz csak nekem nem teszik annyira .
Persze a full változhat , tuti abban is találok nekem való autót, plusz a sok-sok hangulat elem amit majd beleraknak ...

Ez a kavicsfelverõdés gondolom a szokásos kamu dolog lesz . mint a koszolódás..?

Alexease
Nem tudom, de nekem semmi bajom nincs vele😉))
Persze masok az autok, valszeg nem annyira elvezetesek. A GTL-t elvezetes es kalandos vezetni, a GTR2-tot meg kihivas😉
Alexease
A menut szerintem azert erzitek gagyinak (vagy arkadosnak) mert eddig (GTR, GTL, GTR2) az F1C oroksegbol megmaradt scripteket irkaltak at, modositottak, varialtak, itt meg teljesen at van dolgozva az egesz. Raadasul a jatek teljes koncepcioja is mar inkabb egy "kulonallo, klasszikus, nagy kiados jatek" probal lenni, es nem a megszokott "MOD-erzetu" fejlesztes.

A SimBin is penzert dolgozik, probal minnel nagyobb vevokort toborozni, azert nem az a celja, hogy keszitse a jatekokat, amibol aztan az emberek masnap mar epitkezhetnek is (GTR<->GTL<->GTR2<->rFactor). Pontosabban, ahogy megjelenik egy jatekuk, mar vandorolnak az epitelemek ide-oda (autok, palyak)😊)))))

Persze, ez nekunk nem jo, mert az "ISI engin-re epult jatek = barkacs, modder adatbazis" 😉))))))
lac coo
Más autók persze...De én "csak" az élvetességre koncentrálok ez meg erõsen elmarad az említett két másik játéktól 😊))

Alexease
Ezt nehez hasonlitgatni a GTL-hez vagy a GTR2-hoz😉 A GTL-ben azert mas autok vannak, reaadasul "csuszkalos" gumikon😉 A GTR2-ben pl. a BMW 2x erosebb az itteni BMW-nel (azt GT-re gyartjak ez meg "tuning utcai slick gumikkal").

A grafika szerintem is jobb lett, mig a GTR2-ot "atpakoltak", addig itt mar "hozza is tettek" ezt azt😊

Majd versenyben torik - valszeg - ha az elotted levo raszorja a kavicsot, alkatreszt😉 Persze, nem teljesen torik be, csak kavics nyomok lesznek rajta😉)
Szerintem mi egyetértünk😊
(RBR menüje nem gagyi<#hehe>)

Persze, minden kiadó a nagy példányszámra hajt. Ez rendben is van. Attól még nem csinálta azt a SimBim, hogy a Prof. mód = a GTR2 kezdõ módjával. Inkább a menüben lehet tetten érni az "arcados" dolgokat, de engem nem zavar. Pl. az RBR menüje is tök gagyi...

lac coo
Hát én spec szintén szeretem a lassú autókat, de valld be õszintén: ez hol van pl. egy GTL autótól ? 😊)))

Viszont a grafika erõsen frissült ami egybõl szemet szúrt, hogy pl. megkapta a legujabb rF árnyékokat , sokkal szebb és lazán viszi full árnyakkal is ...

A szélvédõt hogy lehet betörni ? 😊)))

Szajkózom?
Szerintem a kiadó úgy gondolta: csináljunk egy szélesebb körben eladható játékot, amely egy gombnyomásra játszható á'la Trd3.. Totti ezt alpoktól elszúrtnak fogalmazta.

Szerintem is.

Szóval, akkor Totti véleményét szajkózod? 😄
Kiadó persze olyan szerzõdést kötött, hogy gyerekek itt van ez a fasza GTR szúrjátok mán' el, hogy legyen egy gagyi WTCC mer' az nekünk naon jó jönne... LOL.

Alexease
Nekem sincs semmi bajom vele, egyszeruen nem ertem a lazadast😊))) Szerintem csak hozzaszokott mindenki a jo kemeny, ultragyors GT autokhoz es nem tudjak ugy csapatni😉))))

En semmi extra kulonbseget nem talaltam a GTR2-hoz kepest, max gyengebb, lassabb, puhabb, stb. Szolgaltatasban, funkciokban inkab csak tobb lesz benne (lsd. ablaktorlo, szelvedo serules, stb.)

#310😊

Mire gondolsz? Hogyhogy az alapoktól???

Alexease
De azokhoz meg nincs jo fizikai motor😉
Alexease
Ki lehet kapcsolni, de az is barkacs😉
Mivel a PLR file kodolva van, igy trukkozni kell😉 ments el az eredeti Race PLR file-odat!! Masold at a GTR2-bol a PLR-t, torold ki a fejlecet (a resztol kezdodjon). A PLR-ben modosits amit akarsz, es start😉

Minden kilepesnel lekodolja a file-t, vagyis erdemes mashova is eltenni, ott irogatni, es onnan bemasolni!

Ezeket a sorokat is erdemes torllgetni belole:
ChampGDB="Championships\Official\OFFICIAL_2003.gdb"
NonChampGDB="SIM_SingleMakes.gdb"
24HGDB="24H_Hock.gdb"

Tovabbi jo barkacsolast😊))))))
Nem tudom, hogy miért is szúrták el az alapoktól. Talán a kiadó ötlete lehetett...

CodeRed
Nekem sincsen bajom a fizikával...azt, hogy a TRD3-al azonos árkádként jellemzik, pedig erõs túlzásnak tartom. (persze professional beállításnál). Élvezetes, gyors. Bele kell babrálni a kamerafájlba, hogy ne legyen lassú (ez is csak a FOV miatt), de ennyi.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Akkor az ISI -tõl csak azt vették meg? Az viszont elég hülyeség, mert szvsz. lehet kapni sokkal jobb grafikai motort is.

Alexease
A gMotor2 csak a grafikai engine😉)
Nálam ráadásul az FFb is ua. mint a GTR2 -ben (Momo racing). <#alien>

Nem tudom, de biztos én vagyok az egyetlen akinek nincs alapvetõ baja a játék fizikájával... Legjobban szvsz. a GTL-hez hasonlít (ott lehet találni ilyen súly/LE arányú autókat). Sima ISI engines játék mint a többi. Biztos mond valamit az rFactor -osoknak, a Race a gMotor2 -t használja a kredit szerint, méghozzá 2006-os licenszel.

Istencsászár
"Nem azonos célközönségnek szánták a két gamét szvsz..." Miért is? ez a motor híres arról hogy billrõl is lehet játszani és korménnyal is lehet... be lehet állítani ugy hogy leizzadj, de be lehet ugy hogy élvezd... széles a skála, sõt egérrel is lehet tolni ami jó dolog, azoknak akik nem rendelkeznek kormánnyal. Tehát nyugod szívvel meg lehet csinálni ezzel a háttérrel egy prof simet, amit be lehet állítani árkédos ( könyebb ) módba... lásd F1C, rF, GTR, GTR2 sajna WTCC ebbõl a sorból kilóg... a teljes biztos jobb lesz, de csodák nincsenek, alapjában nem fog többt adni mint a demo, mivel ezt az alapoktól szurták el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Össze bizony, ez Ok is így😊
(azért próbáld ki a kisLotust Gtr2 alatt, egy Race demos bimmer menet után😉

b-type
Hát én maradok az rFactor-nál, és néha a GTR2-nél. 😊
A kettõ az össze-vissza pakolt cuccoknak köszönhetõen már lassan összeolvad.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bocs, hogy belepofázok, de ez a demo azért egy szempontból nagyon hasznos (Mármint simbin részrõl). Felértékelõdik tõle a Gtr2.
És ebben igaza van lac coo-nak, a hasonló teljesítményû autók szinte élnek Gtr2 alatt. Itt meg, mintha baltával faragták volna a játékélményt. Nem azonos célközönségnek szánták a két gamét szvsz...

lac coo
Nekem abszolut lényegtelen 😊))
Egy autóról sem tudom hány kilós meg lóerõs 😊))

Beleülök, megyek két kört és eldöntöm azonnal , hogy tetszik-e vagy sem 😊)))

b-type
lényegteleeeen??? 😄DDD
ne viccelj Lac' a súly/lóerõ arány nagyon fontos.
Nekem ezért volt egy saller amikor a GTR1-ben vezettem a Lotus-t..egy unalmas autó volt sajnos.
Pedig..
A súly/lóerõ arányból lehet következtetéseket levonni a dinamikára, a tengelytávból pedig a stabilitásra és forulékonyságra, kombinálva, és videókat nézve és teszteket olvasgatva és nézve pedig magára az autóra is noha nem vezetted.
De az adatok mindig jó alapok, nem elegek, de több mint a semmire leállni vitázni ha felmerül egy autó kezelhetõsége.

De igaz, tudnak õk fizikát írni (bár persze már az ember nehezen tudja hogy most melyik is a 'valóság'), és a GTR2 nagy lépés volt sok téren szvsz.
Viszont ezt a játékot vhogy nem értem. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Bajom nincs, csak nem tetszik 😊))))

Mi bajod a Seat fizikájával?

OK. Már megy. Illetve, jön. <#smile>

aesirbaba
A Ghost Car-t nem lehet kikapcsolni valahogy? Szörnyen idegesít.

lac coo
Hát a lóerõket meg ilyen lényegtelen dolgokat soha nem nézem meg, biztos igazad van ....

Csak általánosságban írtam, hogy tudnának õk jó fizikát írni egy Seat-hoz is...

Alexease
Nem vettem le, fent van mind!
Alex!
Levetted a módosított exe-ket?
Tedd már vissza lécci legalább a Valenciát és a Brnot! Köszi!

b-type
hm 😊
Én még a GTR2-ben nem mentem a Lotus-szal (kivéve a iskolában lévõ feladatokat).
De hát azért a 2006 Lotus Sport Exige GT3 az egy más autó. 😊
Legfõképpen azért mivel az egy 750kg-s 285bhp-s rwd autó.
a hajtás miatt a bímerrel lehet összehasonlítani, ami
olyan 1080kg lehet, Zanardi esetében kicsit több, és 275bhp.
tehát
Lotus: kb. 2.5kg-t mozgat meg 1LE
Bmw: kb. 3.8-4kg-t mozgat meg 1LE
egy rövidebb tengelytávû nagyon agilis autó a Lotus, a bímer azért hasonlóbb a WTCC demóban megjelenítetthez.

Lehet, hogy ez a demo nem hardcore sim-eseknek készült alapvetõen?
A hangok tekintetében meg szvsz saját seggükbe lõttek amikor a race-game.org ra feltették a valós autók hangfelvételeit. Így van viszonyítási alapja azoknak is, akik nem hallották még ezeket az autóhangokat más forrásból.(esetleg élõben) Hát a Gtl-es Csl Bmw alapú 320-as hang nagyon nem hasonlít szerintem...
Mondjuk a hivatalos kiadási határidõig van még idejük rendberakni a felrótt hibákat, gondolom olvasgatják a potenciális sim fórumokat...

lac coo
Nem volt idõ elhelyezni a kamerákat 😊)))))
Meg megcsinálni a normális hangot 😊))) Stb....

Jó, de nem értem miért... <#nemtudom>

lac coo
Ezt nem értem én sem .
Biztos , hogy kell bûvészkedni a fzikai beállításoknál , nem úgy van, hogy átírkálják az adatokat, de épp elég tapasztalatuk van ebben .

Én is azt vártam, hogy kapok egy gtr2-õt más , gyengébb autókkal....
A Lotus fizikája nagjából akár jó is lehetne egy ilyen autóhoz , esetleg gyengébb motorral , de ezek meg sem közelítik .
Na mindegy ...Talán a full más lesz ...

Alexease
A TV-kamerat a Brands Hatch-i palyan csesztek el, a tobbi palyan van normalisan TV-kamera.
A Demo-ban a legnagyobb csalódás nekem, hogy nincs esõ és nincs igazi verseny. Meg azt sem értem, miért kellett a replay-t elb*szni, miért nincsenek TV kamerák a pályán???

Istencsászár
Egyátalán aztnem értem miért kellett belenyúlni? GTR2 álltal minden adott volt... modelleket megcsinálják ( azok jók ), hangokat olyan profizmussal mint a GTR2 esetén rögzítik és keverik, a fizikát, erõt egy WTCC-hez igazítják... csak ennyi kellett volna, de ezt jól elkúrták, mintha egy tejesen másik csapat csinálta volna, akik nemsimerik a gmotor2 erõsségeit, azt valamit összedobtak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Tudod, hogy én szinte mindenevõ vagyok, különösen szeretem az ilyesféle lassabb autókat .
De , ez valamiért nekem nagyon nem tetszik 😞((( A fizika olyan érdekes mintha jónéhány adatot csak valamivel kitöltöttek volna hogy kész legyen, aztán egy ilyen kusza dolog lett belõle ...