5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
sanyiii #1929 Ja értem, de akkor minek lehet beállítani pl. 20 körös versenyt? Mert ugye annyira nem lehet megtankolni a kocsit hogy tankolás nélkül végig lehessen menni.
Számomra ez egy picit érthetetlen. :) -
#1928 Semmit. A WTCC sorozatban nincs/tilos a piteles. Legalabbis kereket cserelni, tankolni, nem lehet. Barkacsolni is csak mertekkel, de semmi ertelme, mert ezek sprint, rovidtavu futamok (8-12 kor). -
sanyiii #1927 Az miért van hogy ha nyomok egy hosszabb versenyt aminél már boxba is ki kell menni, csak átgurul a boxutcán és kész?
Pedig nyomtam a "Pit in request" gombot (asszem így kell leírni) és ki is írta nekem hogy ki kell mennem a boxba.
De nem állt meg és nem is jött be olyan menü mint a GT Legends-ben hogy mit hogy kéne állítani.
Mit rontottam el? -
#1926 - Lehetne persze jobb a hang, de ez van, annyira azert nem rossz;)
- Sajnos ez a levedett PLR atka, hogy ugy van beallitva, hogy mindenkinek jo legyen, beleertve a TRD3 stilusu embereket is;)
- Igen, a TRD3 abbol a szempontol jol meg van csinalva, ott nagyon bunteti a hibat;) Szivtam is vele sokat, mert azzal is manual kuplunggal mentem, es neha nem jott ossze a pillangozas;) De ott a motorserules is eleg jo, durvan elvesz a motorero, es nagyon kellemes csapagyas-gepesz hangok tornek elo a motorterbol;) -
#1925 Még TRD3-ban is teszett, hogyha szétcsesztem a váltót, halálba visszaváltogatva, akkor kidobálta a sebességet ;)
Valami meghibásodás(ok) itt is kellene (-nének) ! -
#1924 Ha csak ha nem csak ,elég meghallgatni egy videón vagy akár a honlapon található mintákat ...Ennél ők sokkal-sokkal jobbat tudnának csinálni ..
Kuplung: főleg itt még a blip is automata.... -
#1923 Egyelore nekem is az a banatom, hogy a kuplunggal szemben elegge elnezoek a jatekok;) Bar azis igaz, hogy a legtobb sorozatban vagy nem is kuplungolnak, vagy olyanokat hasznalnak amit azert lazabban lehet kezelni;) Egyedul az LFS "bosszulja" meg a leirt modon;) Ezert talan meg az a legjobb megszokni a dolgot;))
En egyelore mindig visszapakolgatok minden sebesseget, mar csak a gyakorlas miatt is, majd ha jolk megy es erzem rendesen, akor majd trukkozok;) Bar 6-bol 2-be visszarakni a legegyszerubb a kanyar elott:)))
A hangok valoban gyengecskenek tunnek, de inkabb csak az eddig megszokottakhoz kepest. Ezek azert megis csak "normal utcai autok", soros 4 hengeres, ~2000 cm3, jol felidegesitve;) -
#1922 Őőőő ..jobb-láb féket , természetesen :)))))))) -
#1921 Igen, nekem is a bal-láb féket volt a legnehezebb megszokni :)
Most már gyakorlom a bliplést is, hál' istennek , az ISI játékok elég elnézőek ebből a szempontból, szal nem túl nehéz, igaz hogy közben még helyes mértékben nyomjam a féket is ,az már nem egyszerű .
LFS ebből a szempontból sokkal elnézőbb, sokkal "később , késleltetve " fognak be a kerekek , addig meg van idő blipelni , igaz ott viszont durva a kuplung, ha csak egy kicsit is késik, nincs összhangban a váltással nem vált sebességet .
Amúgy hogy váltoggatok : végigzongorázva asebességeket lefelé vagy mint közúton szokás, fékút végén egyből kettesbe rakva ..?
Amúgy ezek a hangok lassan megütik az LFS színvonalát, iszonyat ahogy a többi autó "trombitál, vinnyog " mellettem :)))))Csak elég a boxban állva hallgatózni kicsit, ott "elmegy " néhány autó, na valami olyasmire számítottam az eddigi GTR-ek alapján ! :))) -
#1920 Megyeget;) Eloszor csak faltol-falig sikerult;) Szokni kell meg. Mivel sosem hasznaltam eddig 3 pedalt meg H-Patternes valtot, van mit megszokni;)
Raadasul, le kell vetkozni a regi beidegzodeseket.
- Amiota kormanyom van mindig is manualis kuplunggal mentem, de eddig a baloldali pillangot hasznalam arra, igy meg most is neha azt cibalom;)
- A fektav felenel veszem eszre, hogy a kuplung pedalt taposom a fek helyet...:)
- Evekik hasznaltam Thrustmastert, aminek tokeletes volt szamomra a pedalja meretre, pedalutra es erore. Amikor DFP-re csereltem folyamatosan szivtam, mert annak gyengebb a pedalereje, igy mindig blokkoltak a kerekek. Most a G25-nek ugy bekemenyedik a fekpedalja, hogy szinte ket labbal izombol kell nyomni;))) Vagyis, ennel eppen az ellenkezoje tortenik, ugy erzem rendesen fekezek, kozben csak felig van lenyomva a pedal;))
De a celt elertem, a lenyeg meg van amit akartam, megjobban elvezem a vezetest:))))
Ha van idom, akkor folyamatosan tesztelem, gyarorlok tobb peogrammal, a Race-szel peldaul szinte csak Macaun megyek Minivel;))) -
#1919 nekem bejön a cockpit. eérezni belőle a kocsit rendesen, bár az új kocsikból nem annyira lehet kilátni valóban :( -
A Pitu #1918 A GTR2 patch-el az a baj, hogy nincs kinél kisírni, mert senki sem érzi a sajátjának plussz meló szempontjából, se a Blimey se a Simbin.
Már mindkettő valami mással múlatja az időt. Sajnos. :( -
#1917 És hogy megy G25-el ? -
#1916 Nyugi, en is csak a Mini-vel mentem eddig;))) -
#1915 A Mini a legjobb .....Má' megint hülye vagyok és a leglassabb tetszik a legjobban :)))))És ebből legalább jól kilátok :)))
Suzuki kupa :)))) -
cheatman #1913 Szevesztok! Hát mit mondjak, elég nagyot csalódtam ebben a játékban az fix, hogy nem kellemesen. A GTR, GTL és a GTR2 után ez elég gyenge szintet üt meg! És még a gépigénye is nagyobb lett. Nekem nem jön be. És szerintem jöhet ide akármilyen patch az sem fog segíteni a dologn. Valagogy a fizikáját mintha eltolták volna egy picikét, nekem a toca race drive sorozat jut róla eszembe. Hát ez van, pedig még az EUROSPORTon is muatatták hogy készítik... -
#1911 Szarok rá milyen lehet igazából, nekem ez itt a virtuálisban nem tetszik :))))
Egyébként is sokkal kevesebbet látni így monitoron mint igazából, hát még ha olyan rossz az üléspozició :))) -
#1910 Igazából is ilyen lehet;) Amúgy a bmw-nek tényleg sötét az üvege Bár ez sem olyan zavaró. Legalábbis nekem... -
#1907 Sötét és alig látni ki belőle, előre kell másznom a kormány mögé :)))) -
#1906 Szerintem nem vész a cockpit! Nem tom, hogy mi bajod van vele:)) -
#1905 müxik a játék...ez mit javitott vajon??
ha lesz még akkor jöhet....köfi -
#1904 Akkor sírjatok ki valami normális, megszokott fülke-nézetet is, mert lökhárítón szégyenből sem játszok :))))) -
Laceee #1903 GTR2 patchet is kiharcolhatnának : rajtrács probléma, pálya villogás stb -
#1902 Ezek kozul csak a Mini sebessegvaltojarol tudok, azt a RSC forumon harcoltak ki, hogy legyen 6 sebesseges, es ne 5, mint ahogy az eredeti jatekban van;) -
Laceee #1901 ebből nekem az jön le, hogy ezt a játékot se nagyon tesztelték le kiadás előtt, ez már hanyagság vagy inkább igénytelenség -
#1900 ha jó...akkor isten vagy...köcce... -
#1899 Gondolom csak egy része, mivel naponta frissitik . -
tzsoltika #1898 Jaja nekem is ez az egyik kedvenc BMWm. Most az M6os BMW ami nekem nagyon bejön, ami a WTCCben van, az nem igazán tetszik, ezért szoktam a Seatal vagy a Chevroletel menni -
Travelos #1897 ebben minden eddig megjelent update bennevan, vagy ez csak egy a sok közül?
bocs, ezt a topicot, nem szoktam olvasgatni -
#1896 Na hogy megy a G25-el ? :) -
#1895 A mai napi RACE update/patch:
- Fixed gearbox to the Minis
- Fixed vehicle rendering crash
- Fixed saving of replays
- Fixed driving add settings for dedicated servers
-
#1894 Race_Update_Detonation.rar
Nem próbáltam, nem tom milyen !!!!! -
#1893 nekem a bmw miatt megéri az egész. :) -
tzsoltika #1892 én már mentem, az alfa nem tetszik, de a bmw az jó, kevés az autó, ezért nem szeretem ezt a sorozatot -
donpedro #1891 Monzában részben szándékosan pattog az autó, ugyanis töredezett az aszfalt. Direkt csinálták ilyenre a játékban is. Ugyanígy Puebla is szándékosan csúszik, mert ott meg kispórolták a kötőanyagot, és ezért olyan, mintha ralikrossz pálya lenne. -
donpedro #1890 Hotlapre visszatérve, van itt valaki, aki kormány híján egérrel próbálkozik? Nekem valahogy az istennek sem sikerül úgy beállítani a járgányt, hogy viszonylag gyors legyen, de egérrel vezethető is maradjon. Annyira pici az egér útja, hogy optimális setupnál már egy minimális mozdulattól is megpördülök.
Duel mode-ban próbálkozom, de az elnyújtott kanyarokban egyszerűen képtelenség íven tartani az autót. Akárhogy állítom, egyszerűen vagy nagyon alulkormányozott lesz, vagy vezethetetlenül túlkormányozott. Nincs átmenet. (Persze simán előfordulhat, hogy csak én vagyok ennyire béna, de nem hiszem, az LFS-ben nincs különösebb gondom ezzel, ott egérrel is vezethetőek az autók.) -
sanyiii #1889 Sziasztok!
Megszereztem a játékot, nagyon tetszik csak nem tudom beállítani a kocsit. Tud valaki ebben segíteni?
Legnagyobb problémám az hogy Monzában eszméletlenül "ugrál" vagy "bólogat" a kocsi ( nem tudom értelmesebben leírni:) ). A többi pályán nincs nagy gond.
Egyébként bill.-el játszok ha ez számít. -
#1888 Megakadasok, belassulasok, masodpercekre megfagyasok 3 fo dologtol fordulhat elo, ami logikus is, csak tesztelni kellene, amit sokan nem tesznek meg;)
1. Hardware-es akadas, foleg kulso, csatlakoztatott eszkoztol, es/vagy annak a csatlakoztatas helyenek (pl. USB) driveretol, "energiagazdalkodas" beallitasatol. Ilyenkor azokat ki kell kapcsolni, lehuzni, software-esen allitani, a futo programnak nagyobb prioritast engedelyezni. De hasonlo problemat okozhatnak a tulhuzott videokartyak, processzorok is.
2. Software-es akadasokat altalaban a hibas, a regi driverek, a DirectX-ek okozzak, rosszul beallitott vagy szetallitott driverek, de foleg a hatterben futo programok (tuzfal, virusirto, halozat, bongeszo, chat, levelezes, stb.). Egyszeruen fel kell fogni, hogy a Windows egy multitaszk operacios rendszer, amiben a hatterben futo programok is kapnak eroforast, es a nem Windows "keret software-eket" ugy tervezik, optimalizaljak, hogy "egyedul" fussanak, teljesen kihasznalva az adott lehetosegeket.
3. Memoria hasznalat. Manapsag az egyik legdurvabban sarkositott dolog. Ez hosszu es bonyolult, de a lenyeg, hogy vissza kell venni a beallitasokbol;) Foleg felbontas, textura hasznalat, arnyekok, stb. -
#1887 senki nem megy a 87-es kocsikkal?
mert sztem azok jobbak :) -
Djemba #1886 miárt mi lett?