RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nem nehéz, csak olyan kiadó kell hozzá mint az EA, az meg már más kérdés hogy amiket csináltat és kiad, azok java része gyermekjáték kategóriájú, arcade, könnyített tömegorientált, X360tól a mobil telefonig kiadott cuccok...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Marketingnek a minél több eladás a célja ...>>>>>> A GT4-et nagyon sokan játszák , szeretik >>>>> Jó sok ember lesz kiváncsi rá, hogy mi is ez a Race.

Azért nagyon sok helyen már a konzolosokat kell a pc felé csábítani és nem fordítva, egyre nehezebb pc játékot nyereségesen megcsinálni , eladni .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mohus
én csak annak válaszoltam ,aaki ezt az ökörséget idelinkelte:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
IGN-es sztárcikkírónak, Alex Simmons-nak:DDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
ki az a "neki"?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Istencsászár
Akkor neki mond, h mi a f@szér azt hozta fel, és mondjuk nem a GTR2õt, mivel a GT4 elág távol áll és még annál is távolabb a WTCC-tõl, minden szempontból...

mohus
a wtcc szerintem önmagában a neve miatt is sokaknak alapból bejövõs, nekem is

mohus
hát eljárt a gt4 ps2 felett az idõ...ne az legyen amár a cél a marketingeseknek:) a 88000000ggttxxx korban:)

" RACE: The Official WTCC Game
<2006. november 16. @ 08:52 - Berkenye>
Elõkerült a RACE: The Official WTCC Game címû autóversenyzõs játék intro videója.

A játék a SimBin stúdiójában készül az Eidos felügyelete alatt, s több mint 60 aprólékosan lemodellezett verdával nyomulhatunk majd benne tíz hivatalos pályán, a világ négy kontinensén. Kapunk valódi törésmodellt, remek mesterséges intelligenciát, s akár 26-an is játszhatunk online egy futamban.

RACE: THE OFFICIAL WTCC GAME INTRO
(Movie - 65,42 MB)/URL]
"

http://www.gamestar.hu

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

sumi
8

avcom
most miért csinálsz úgy, mint aki komolyan vesz egy marketingdumát?
valószínûleg nem téged kell meggyõznie, azt a kört pedig megfogja, amit megcélzott

lac coo
Jaj..Hagyjad már a rossz GT-det ! :))))))

mohus
"RACE: The WTCC Game Hands-on
Move over Gran Turismo, the real driving simulator is coming for your crown."

lol:) gratula....6 éves a ps2 konzol...és azt lenyomja vezetési szimuláció terén:)

már kinek mi a szimuláció? a gt képes periférikus látószög (képernyõk) támogatására alapból... vajon a wtcc is?

a gtr2 force feedback/rezgõ terén is csúfosan bukik alapból, remélem a wtccben nem kell buzergálni...

sumi
9

lac coo
Általában már megjelenés elõtt le lehet tölten ia Steam-rõl, csak a megjelenés napján aktiválódik .
ki lehet írni dvd-re a steam tartalmaz is egy ilyen funkciót.

SitatiS
#468:Ez igaz,de tuti megvárok 1-2 kritikát,mit mondanak a teljes játékról.<#vigyor5>
#469:Ez is teljesen rendben van,mivel a megjelenés napján már elérhetõ lesz(letölthetõ),így a kódot kell megvenned,de ha vársz,megveheted lemezes formátumban is(igaz ahogy JuanG mondta:tutira nem 24-én<#szomoru1>),mind1 találgatni nem fogok(semmi értelme),de azé',ez nem az a megszokott út..<#nyes>

Let the good times roll.

ibronk
Ott is van már a MISC. játékok közt, 44.95 lesz majd.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Istencsászár
Köze sincs hozzá... A steamot egyre többen választják, mivel megjelenés napján letölhetõ és megvásárolható, de ez nem azt jelenti hogy boltokban ne jelenne meg...

Igy néz ki:

Mint látható jópár ujdonság neten keresztül is megvehetõ, és ide fog kerülni a RACE is majd.

JuanG
biztos lesz CD/DVD is sztem, csak azt nem fogod 24-én megvenni :))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SitatiS
Csak nem úgy akarják,mint ahogy az Rf-et lehetett megvenni??<#wow2><#szomoru1>

Let the good times roll.

leho94
akkor Nov.24-én tölthetõ??(ha jól értelmeztem)<#lookaround><#lookaround>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

JuanG
hoho

HSW

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaSzKa
ezt a gamet meg kell szereznem

de nekem a Swedish Touron Car Championship 2 a favorit van benne Samsungos kocka BMW (+ a Rally Masters - Digital Illusions fejlesztette ezt is vagy adta ki)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

sumi
tovább fogynak a napok...

Õ tudja a haverja mesélte neki aki a SimBinnél dolgozik -.-

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Tomo15
Hát persze<#wink>
avcom
úgy szeretem ezt a szót, hogy "irányítás"...

stingray
Legjobb a :"rajtrácsi".

Tûz Csucsu !

autoszimulator
alkesz?

.: mobilize.hu :.

stingray
Háromszor kellet elolvasnom .

Tûz Csucsu !

Vagy rosszabbat. Általában a demok és a végleges változatok között nem szoktak nagy különbségek lenni. Azért reménykedjünk! <#whatever>

Alexease
<#idiota><#zavart1><#wilting>
leho94
szerintem,mint sokak szerint iszonyú volt a demo!!így hát csak jobbat várhatunk!!(mindent pozitívan)<#wilting>

tuti késik mert mostanában minden gamae késik max 1-2 hetet de kibírjuk ne lesz nagy game olyan mint a GTR2 csak ez abból jobb 2006 évad és remélem a futamok úgy lesznek mint igaziból egy hétvégén 2 futam van és a rajtrácsi is változik a 2 futamra meg a + súlyok safetycar remélem mad jön irányítástól kicsit félek remélem lesz olyani mitn a gtr2 de majd elválik lassan
sumi
reméljük.....

leho94
15 nap van hátra!!!!!!!!!ha tartják a szavukat<#nyes><#eplus2>

mohus
ami nem nascarral kezdõdik és carttal fejezõdik be, az nem jelenik meg ott elõbb:) sõt talán soha:)

lac coo
<#eplus2>

Alexease
Meglatjuk:P
lac coo
Ez nem jelenik meg elõbb Amerikában ? ;)

Alexease
Meg tobb mint ket het:)
sumi
már csak pár nap........remélem....

Alexease
De a lenyeg, hogy ehez a hibauzenethez latni kellene a teljes gepet, mart barmi "okossag" lehet benne;) raadasul, "normalis" Angol Windows kellene, mert a degeneralt Magyar forditasokkal, semmit nem lehet kezdeni a Windows Support-on;)
Alexease
Tobb problama is van/lehet:
- Magyar Windows, ami eleve problemas tud lenni - legalabbis ami a hibauzenetek ertelmezesenel jelentkezhet;)
- Sok virus, spam es egyeb "joindulatu" fereg elsosorban a Kernelt - vagyis a Windows agyat - tamadja meg;)
- De sok mindenlehet;) A mai fiatalok, akik beleszulettek a Windows-ba, azt hiszik, hogy a szamnitogep egy gladiator, mindent kibir, a gep az csak jatszani jo, es amugy is csak egy nagy letolto manager;)))))) Lattam mar olyan desktop-ot es eleve olyan komplett rendszert, hogy mar az is csoda volt, hogy egyaltalan mukodik;))))
autoszimulator
Ha a hibában kernel.dll van, akkor ott már szimpla játékbeli probléma van, hanem valaki ezt meg azt átoperálta a windows mappában.. És tényleg ajánlatos a Winfos reinstall :D

.: mobilize.hu :.

b-type
ilyenkor mindig vigyorgok, hátha az unokaöcsém az.
..de egyébként mi ez a hibaüz amit lökött neki?...nehogymár tényleg a demo nem akar elindulni..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Neked ez a mániád ! :)))
Ez a tagolás... :))))

b-type
:)))
..és megint: "kõsz"
:)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type