5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
tzsoltika #1885 ezt én már rég ki tapasztaltam, de nem tortént semmilyen változás, csak Gpx8 és Panten üzeneteire tudtam orvosolni a problémát (#1839, #1840) -
Debilon #1884 RSC-n találtam, hogy akinek egy-egy pillanatra megakadozik a game, próbálja meg, hogy a shadows-t low-ra teszi, a texture quality-t pedig medium-ra..akadások megszűnve.. nekem segített, és én igazából nem vettem észre olyan borzalmas grafikai visszaesést.. -
donpedro #1883 Ez engem is érdekelne, de egyelőre nem nagyon találtam sehol. (Az RSC fórumon van egy ilyen topic, de az is elég halott.) -
#1882 Ugyanazt látod warezzal is mint eredetivel (egyenlőre) -
Norbu #1881 Igen jól tudod, ez egy moddolt driver, mert bekapcsolja a +4 pipeline-t. Eddig soha nem volt vele gondom, minden tökéletessen futott vele. Nem nagyon akarom lecserélni gyárira, inkább akkor maradok a GTR2-nél. -
SAX #1880 Hali
Érdekelne, hogy mi a különbség a warez és az eredeti között, a szerverek tekintetében?
Vagyis, ugyanannyi szerver van, amit most is látok, vagy ha megveszem a játékot több van?
Fontos lenne, mert ha van "élet", és nem olyan pangás, mint amit most látok a warezzal, akkor megvenném... amúgy meg nem hiszem, ha nem nyomják online... minek? -
LeePí17 #1879 Jóreggel.
köridőket tudok valahol nézni? viszonyítás képpen? -
#1878 Bocs, nem vagyok nagyon képben ATI-val, mióta váltottam, de ez az Omega egy moddolt driver? Ha igen, próbáltad a gyárival is?
(én egyszer próbáltam csak egy moddolt drivert, csúnya vége lett) -
Norbu #1877 Frissítettem a VGA driver-t (a legújabb Omegára), de nem oldódott meg a gond. 800x600-ban ha minden leveszek minimumra akkor megy, igaz akkor is néha eltűnnek a textúrák.
Van még tippetek, hogy mi lehet a gond? -
GRomeo #1876 Akkor légyszi ezt is áruld el?Ugyanis én csak az 5-6ban tolom kicsit hosszabbra a végét. -
#1875 Egy kis Fun futam ASClub"WTCC" szerveren. pass: hunwtcc
Akit érdekel szivesen láttjuk! -
GPx8 #1874 Így van. Két futam között van szerviz. Azt nem tudom, hogy defekt esetén lehet-e kerékcsere? -
#1873 most Macau-ban összedrótoztak egy Seat-ot oké, de egyébként nem nagy divat, hogy 50 km-es sprintfutamok alatt szerelgetnek, a kerékcsere/tankolás meg tilos is -
LeePí17 #1872 le vannak zsírozva..pénzt kapnak rendesen..de most megvonom tőlük..sztrájkoljanak..
majd megjavítom én..valahogy.. -
Debilon #1870 köszi -
GPx8 #1869 Több fizetést kell nekik adni! -
LeePí17 #1868 engem csak a BOX kiállás zavar..kérem a csapatot h készüljenek mert megyek...bemegyek a boxba...és mint ha nem is szóltam volna végig gurolok a boxon..és ugyanolyan szarul megyek tovább...
engem csak ez zavar..a hangok mellékesek..
tudtok erre vmi módszert h a csapatom dolgozzon a verdámon? -
#1867 Hát nekem továbbra is gyenge 3-as a játék, nem is próbálkozom vele tovább :
a fülke-nézet nekem nagyon nem tetszik , gyakorlatilag már ez elég ahoz , hogy hanyagoljam :((
fizika jó , azzal semmi bajom,
a hangok nagyon elmaradnak a megszokott Simbin színvonaltól, de ez sem lényeges,
állandó autó-blippel megy (ahogy én észrevettem), ezt nem értem miért kellett ..
lemaradt a jó kis GTR2-es kavicságy , ezért nagy kár ...
Talán némi patch után tetszeni fog, de így esélye sincs a Lotus -al szemben :)))
Uninstall ... -
GPx8 #1865 CD Galaxis -ban lehet majd kapni, ha jól láttam. De biztos lesz a nagy szupermarketekben is. -
#1864 9 dollár -
LeePí17 #1863 az őszintét megmondva csak a váltót és a kereket állítom..
úgy igazán nem merültem bele..de ha lesz linkelem :D -
GRomeo #1862 Valakinek esetleg Lacetti beállitás? -
LeePí17 #1861 ha jól emléxem arra amit alex írt..akkor az kb 6$..
11-12k körül jön ki cakkonpakk. -
LeePí17 #1860 szvsz karácsony környékén már lehet kapunk belőle...
mert akkor a fa alá kéretik tenni :D -
#1859 isteni lett a game.... demot kiprobálva nem igen tetszett, de most hogy kipróbáltam a fullt hát hatalmasat kellet csalódnom pozitívan:D jobban tetszik mint a gtr2, márcsak az autók miatt is meg úgy az egész. gyönyörű szépen fut és nem egy atomerőművön hajtom max grafon minden kiveve a textuták azt medium mert felrakom fullra szétesnek a textuták:(
apropo lesz e belőle doboz verzió? ha volt már róla szó akkor sry nincs kedvem 1900 üzi között keresgélni:) -
Debilon #1858 mennyi is az adó ha steamen veszem meg a game-t?
44.95+ hány % ? -
#1857 Nem értek ezekhez a dolgokhoz...
Ezt a prioritás dolgot is Alex mutatta :)))
Csak gondoltam valakinek segít . (Nekem csak a replay alatt ugrált de azt megoldotta...) -
#1856 nekem állandóan kiírja a játék,hogy:nem megfelelő szinkron,de úgy h a windowsból kilép és az ilyen szöveg akkor írja ki amikor pl:nincs monitor bedugva,meg multiba néha kifagyok,de szaggatni nem szaggat nekem. -
#1855 Magas prioritással indítja a játékot, és akinek eddig esetleg valami (más programmal) összeakadás miatt szaggatott, annak segíthet .
Jegyzettömbel szerkeszthető, ez most az alap C\rogram files\simbim\race útvonalon fut, akinek máshová van telepítve értelemszerűen át kell írnia az útvonalat !!! -
#1854 mit javít? -
Szabi1991 #1853 mi ez ? -
#1852 Akinek reszel, akadozik a játék , de nem a gyenge gép miatt, az próbálja meg ezzel indítani a játékot :
Berakni a Race főkönyvtárba és ezzel indítani a játékot ! ;) -
zolo96 #1851 a demot nem tudtam kipróbálni mert a menübe lefagyott. remélem ez nem fog lefagyni. -
#1850 elfog menegetni -
zolo96 #1849 Az lenne a kérdésem, hogy egy AMD 3800, 768Mb, ATI 9600pro-ne elfutna ez a játék? -
SAX #1848 köszi :) meglesem :P -
jety91 #1847 Hali ujra
Nekem is mindig skin problémák vannak!
Vkinek ötlete?
ne mondjad hogy 128mb nem elég neki...
semmi game ami ilyen szintü nemnagyon használja ki(Megjegyzem haveromnak fut ue. a vidkarival)
Ha igen akkor ennyit ér a game m -
#1845 mindenki az e90-es bömössel játszik?
senki nem szereti a jó öreg m3-ast? :) -
GPx8 #1844 Nem tudom, de az FSAA levétele megoldotta. valamit elszúrtak a fiúk, de reméljük javítják. -
#1843 esetleg nem 1fps bug volt? Nekem az rFactorban a 4 órás Zonda versenyen volt egy olyan bugom (el is ment a második hely rajta), hogy fél percig alig mozdult a kép. észre lehetett venni némi mozgást, de láttam, hogy ez 1fps bug, mert elmentek mellettem, aztán egyszer csak megjavult minden, amikor már ki akartam lépni....