5806
  • Humesz
    Az egész gépedet!!! Semmit nem ér ehhez a játékhoz! Hiába írták, hogy megfelel, az semmit nem jelent, hisz te is látod, és akkor is látod ha visszaolvasol!
  • Attila889
    Sziasztok.Egy kis HELP kéne.Megvan a game...és 2.0GHZ-s gépem van,768 MB RAM és Geeforce FX5200-as kártyám van.Ugyebár 128 MB-s kell neki és 1.7 GHZ-s és 512 MB RAM.Ezek megfelelőek nekem....de nagyon szaggat.A kártyát kéne lecserelénem? :S
    Vagy mi a gond?
    Kérlek segítsetek,nagyon szeretnék vele játszani mert marha jó game :)
  • bardocz
    már megvan
  • bardocz
    ezt hova másoljam be?:S nincsen hozzá readme :(
  • leho94
    Énis épp azt néztem..Hiszen ősszel jön
  • b-type
    Már a Race07-t reklámozták az autók :)
  • Snecie Smicie
    Köszi.
  • leho94
    http://www.rpmnet.org/forum/showthread.php?t=724
  • Snecie Smicie
    Melyik oldalon találok setupokat a játékhoz?
  • Humesz
    Olvass utána és akkor már te is tudni fogod, csak a vita elkerülése végett kevertem a véleményemmel
  • Alexease
    Gozom sincs mi a celjuk;) Csak tippeltem, de sok lehetoseg van;) De ezt te sem tudhatod, vagyis az utolso mondatod felejtos;)

Az hogy a singapur-i nyomvonal jo, az egy dolog;) De ha szalagkorlattal, lassitokkal szetcseszik, akkor mar az is szar lesz;)

A tobbi, ehez hasonlo temat ha lehet, akkor mar a sajat topicjaba: Auto-motor\WTCC
  • Humesz
    Először is: Te sem gondolod tán komolyan, hogy a céljuk a "házhozszállítás"??!! Ha nem is a legnagyobb nézettségre törekednek, azért szándékosan nem rontják a versenyszínvonalat és nem azt nézik és mérik fel, hogy vajon egy-egy városi pályán hányan tudják a saját erkélyükről nézni :D Az meg, hogy te nem tudnál eljutni a Hungaroringre megint egy másik téma, nem általános! Tehát a lényeg: az utcai pályák kiválasztásánál nem ez a szempont érvényesül.

UI: Ja, ha te összeraktad akkor garantált a jó verseny én kérek elnézést miért nem ezzel kezdted?! (nem b*sztatás, pojénnak vedd)
    És végül: az F1-ben már most 3 városi pálya van, szűk értelmezésben persze csak 1!
  • Alexease
    Persze, ha nagyon akarnek, azert ki tudnek menni:)
  • bertino
    ne hülyéskedj, biztos ki tudnal jutni, tuti lenne valaki, aki elvisz
  • Alexease
    Amugy lehet(ne) jo varosi palyakat osszerakni;) Jovore elvileg lesz ketto is az F1-ben. Valenciat epitik, valszeg jo lesz, Singapur tisztan varosi, de osszeraktam rF-hez, mentem rajta, es ugy nez ki jol versenyezheto lesz. Bar ezek F1-esek...
  • Alexease
    Ez uzlet. Ez a versenysorozat nem annyira nepszeru, hogy megtoltsenek folyamatosan egy-egy nagy versenypalyat kozonseggel, draga jegyekkel. Igy hazhoz viszik a versenyt;) A szponzorok majd fizetnek;)

Pl. hiaba lenne itt a Hungaroringen a verseny, ugy sem tudnek kimenni, meg ha ingyenes lenne akkor sem. Nincs jogsim, se autom, se motorom, sot meg a csaladban sem volt soha;) De ha idehoznak a versenyt Varosligetbe, tuti hogy en is ott lognek valamelyik fan vagy oszlopon;))))
  • Humesz
    Ja és ha már mérges vagyok akkor offolok tovább: az utcai versenyeket sem kéne ennyire erőltetni a túra féle sorozatokban, mert tényleg semmi versenyt nem látunk, aki meg szeretne versenyt az könnyen így jár, mint Farfus és Zanardi az ilyen pályákon. Ahhoz túl kevés a sebesség, hogy az ilyen autókat utcára vigyék az élvezetes verseny jegyében. Az új pályáknak pedig szerintem pontosan erre kéne inkább törekedniük. Ami az F1-ben 250-280 kmh között látványos az itt csak lassú, unalmas vonatozás.
    A versenypálya az legyen versenypálya. Tudom, hogy van aki máshogy gondolja és természetesen vitán felül is áll. De mondja valaki, hogy ezt élvezi! Az ilyen csak a játékban jó. ON!
  • Humesz
    BMW-s vagyok én is, de ez a Farfus is egy nagy sz*mét állat rögtön 1 körben ilyen esélytelenül belemenni Zanardiba. Nem tud nyugton maradni a seggén. Csak ez az undorító ebben a sorozatban. (tudom hogy benne van meg mások is csinálják, de itt most az esélytelenségéről van szó és hogy Z már íven fordult) Sajnálom Z-t!
  • bardocz
    próbáltam esőben is nem olyan vészes a dolog,picit többet szaggat
  • lac coo
    Szvsz agyonzsúfolták a motort minden olyannal , ami eredetileg nem volt benne ....Ez nagyon nem tett jót, neki, főképp a sebességre.
    Gyanítom, hogy a "gyári" eső is sokkal gyorsabb lesz, mint pl, az árnyékok is sokkal jobban futnak az újabb rFactoron .
  • Istencsászár
    Ezt senki sem vitatja. Sajnos ez van. Ez a játék egy kapkodás része volt, sok hibával hiányossággal, de még igyis nagyon nagyon élvezetes és profi munka, majd a 07...
  • GPx8
    Nem mondtam, hogy nem tudom úgy használni, hogy ne szaggasson (azért próbáld ki esőben is...), de a GTR2 jobban fut.
  • GRomeo
    "3000+, 1.5 gb ram, x800

árnyék lowon, spex effektel mediumon, pálya részletesség kb 50%"

Nekem is ez a beállitás tünik játszhatónak jelenleg.

"3700+@3000, 2g ram, x800xt

1024, medium beallitasok, 2xAA, 8xAF, singleben 60 (vsync on), multiban 30-50 fps"

Ez pedig teljesen ideális lenne,irigyellek érte!
  • bardocz
    nekem még ennél is roszabb,és mégis tudom úgy használni hogy ne szaggasson:O
  • GPx8
    Régi.
    (P4 3.2, 2GB DDR RAM, Leadtek 7600GT/256MB.)
  • Istencsászár
    Milyen géped van? azért ne felejtsük el hogy az pécé ide vas kell, 1-2-3 éves konfogon persze hogy nem lesz tökéletes... ezvan.
  • atenza
    Ezek alapján nehéz leszűrni, h. proci, vga, v. memória kell neki jobban, de talán mindhárom :)
  • GPx8
    Remélem a 2007-et már optimizálni fogják.
  • Me0w
    3700+@3000, 2g ram, x800xt

1024, medium beallitasok, 2xAA, 8xAF, singleben 60 (vsync on), multiban 30-50 fps, autoszamtol fugg.
  • Istencsászár
    3000+, 1.5 gb ram, x800

árnyék lowon, spex effektel mediumon, pálya részletesség kb 50%

multiba 20 autó felett is 25 frame felett.
  • GRomeo
    Mármint az ritka ha magam mögött tudom tartani az ellenfeleket.
  • GRomeo
    Azért arra kiváncsi lennék kinek milyen erőművön fut fullon akadás mentesen a race?A multiban valóban nem szerencsés magam elé engedni több autót is,de ez nálam nagyon ritka dolog. Ugyan a 07 demóját mikor tölthetjük le,ha egyáltalán lesz demója.
  • Humesz
    Míg a GTR2 1024-be teljesen fullon csodaszépen ment akadás nélkül addig a RACE ha médiumon 1 perc alatt nem akad meg egyszer sem akkor nagyon megköszönhetem neki. Multiban pedig egyenesen imádkozni kell és 3 autónál többet nem szabad magam elé engedni ha jót akarok.
    GTR2-re szerintem nem fognak optimalizálni, márcsak azért sem mert a RACE sokkal de sokkal szebb és talán részletesebb is.
  • Istencsászár
    Ennek nagyobb a gépigénye, bár vlamit javítottak a demo óta rajta ( az volt aztán a elrettentő:) ), de remélhetőleg 07ben már gtr2 szintre optimalizálnak.
  • GRomeo
    Igen a gtr2 az viszonylag normálisan fut ezért is fura a race,de kárpótol a játékélmény érte.
  • autoszimulator
    zomfg
  • Debilon
    te kisebbségi, már megint szellőztetnek a diliházban? :D

nem sérült meg semmi sem:D
  • leho94
    arra jo a sütőkesztyű is
  • autoszimulator
    rendejj kesztyüt a Quartermaster katalógusból és azzal fogjad a DVD-t, akkor nem sérül meg!
  • Debilon
    nem..
    ugyanolyan környezetben fut, mint más..semmi plusz..aztán mégis kiakad, ahol más csont nélkül megy