5806
  • Prézli
    "Brands Hatch - Seat Leon - Pro - Default Setup - 1:37:975"

Időközben mentem párat és az új idő 1:36:888
    Szintén Seat - Pro - Default leosztásban
    Kezd egyre közelebbinek tűnni az 1:36:XXX
  • karikusz
    Hali!

Nem tud senki sem segíteni nekem??

• Humesz
    Nem is akarok megegyezni, mert két külön dologról beszélünk. Te teljesen más irányban vagy, ami vitán kívüli. Ha ugyanarról beszélnénk akkor talán lehetne egyeztetni a véleményünket. Mert amit te mondasz azzal én magában egyet is értek! Számomra is nagyon szimpatikus lenne egy ilyen futam, mint amilyet meséltél. De a jó és gyors csapat nem zárja ki egymást.
  • Alexease
    A jatekban azert mas a palya, es az autok sem teljesen stimmelnek;) Ha extra pontos lenne a palya es extrem a fizika, meg sem kozelitenenk azokat az idoket:)
  • gordon 24
    És még igy 3 seccel gyengébb mint az igazi idő! Igaz Btcc-s autok tartják a rekordot 2005-ből . Na de az 1:34:437es qual idő és az 1:33:167-es vereny idő az kicsit ilyesztő! :D
    link
  • Prézli
    Hi all

Nem vagyok valami hardcore játékos de már jó ideje nem jött olyan szim amit vártam volna (az alőző Race nagyon nem tetszett). Azomban most a demo alapján egész ígéretesnek tűnik ez a Race 07 és valóban látszik, hogy csiszoltak rajta és a fizika is mintha komolyodott volna.

-A kérdésem az volna, hogy ti hol szoktatok versenyezni, és mi a tapasztalatotok a magyar versenyzőkről?
    Szabó József (lehet tévedek) és Nagy Norbert nevű játékosokkal találkoztam már, de eléggé elvétve látok értelmes embereket.
    -A másik kérdésem tahát az, hogy tudtok-e valamilyen normális szervert ahol értelmes versenyzők vannak (lökött már ki a 3. helyről a 13. és nagyon is nem véletlen) , de bárkit szívesen látnak aki éretelmes?

Amúgy csak, hogy képben legyetek:
    Brands Hatch - Seat Leon - Pro - Default Setup - 1:37:975
    Szval nem vagyok valami profi, de public szervereken egész jól megyek.
  • b-type
    ??
    Felesleges belemenni, nem fogunk megegyezni.
    Nekem nagyságrendekkel többet számít, hogy jó csapatban versenyezzek mint az hogy gyors csapatban.
    A mai napig az egyik legkedvesebb élményem, amikor még egy ezer éves ETCC ligafutamon, az egyik ligatársam kijött a sóderágyba értem és áttolt a célvonalon mert kifogyott az üzanyagom.
    (Juan talán még emlékszel is rá :) )
    Én ezért szerettem csinálni, szerettem vigyorogni a csaták közben, nem az eredmény volt az elsődleges.
  • gordon 24
    Jvulok!!!!
    Most mentem alap setuppal Bmw Brands Hatchba 1:37:339-et! Na ez már tetszik. 94%-on 9-dik hely! Na innen már fasza! Nem az utolsó helyről kell rajtolni. Remélem lefaragom majd még azt a 0:00:339-et na akkor fogok örülni!
  • Gio
    Hol voltal te orszagos 4. csbe?:)
  • pointer4
    Sorry :) lenni nagyon rosz névmemória :)
  • polux
    "Tisztelet a kivételnek,mint pl valószínű ez a Zoli vagy Zsolti akit emlegetek is ilyen lehet. (ő indult porsche kupában, néztem volt itt link)"

Kiss Norbi
  • pointer4
    Ez a ligázás meg pont olyan gyerekes mint a klánozás :) mintha az lenne valami :) Összejöttünk jáccunk, ennyi :) ennek van neve, nemkell piedesztálra emelni a muffot :D
  • pointer4
    Hát nemtudom.
    Én Cs ben toltam sokat, országos 4. helyet is értünk el egyszer. Ismerem közelről a top playerek világát. Na most olyan idegbajos se szeretnék lenni. Ha valaki pro player és fiatal, akkor az nem a kikerülős kedves ember, bölcsen megfontoltan, hanem inkább az anyázós, -"mert hogy ő itt valaki"- -"és mérem mentél az árokba ha láttad hogy jövök"- Meg ha ő meglök az belefér, de ha visszakapja, akkor összeidegroppan és elküld mindenhova. Persze ettől még ő jobban tolja.
    De az emberek nem változnak, ezek ilyenek lesznek. Tisztelet a kivételnek,mint pl valószínű ez a Zoli vagy Zsolti akit emlegetek is ilyen lehet. (ő indult porsche kupában, néztem volt itt link)
    Na belőle van kevés és ritka.
    Segítséget nem is értem minek lehet bekaccsolni egy ilyen játékban. Max a kezdőknek az autováltot megértem.
    Ha most igazából van benne kipörgésgátló, akkor legyen. Ha igazából kilehet kapcsolni akkor kilehessen, de amúgy a többi....
    Az élethűzég a lényeg. És egy utcai BMW-t nehogymá pillangó váltóval vezessek, ott g25öt csavar, H váltó-kuplung. Itt a raceban meg visszateker előre hátra bökdös:) animálja is hogy leveszi a kezét széépen a kormányról!!
    Na ennyit akartam :) és a legfontosabb a valósághűség, csak az köt le sokáig, jobb iodőt úgy is fognak menni nálad időben...
  • gordon 24
    Ezzel nincs is baj! Én pl már nem az időkről beszélek.

Nekem az nem tetszik hogy mind 2-en teljesen föld tiportátok Lehot azért mert szeretne egy ligát csináli ugy ahogy ő akarja. És azért mert nem tud 1.41nél gyorsabbat. Nekem csak ez nem tetszik ezért szoltam bele
    megértem érveiteket és nem is vitázom azzal mindenki ugy csinálja ahogy élvezi ennyi.

Üdv
  • Humesz
    Rendben, bocs! Viszont akkor jegyezzük meg, hogy a játékélmény egy külön téma alapja és mint tették egyesek, fölösleges összekötni a ligás témával, mert nem erről volt szó eredetileg, csak szükség volt egy kis közhelydurrogtatásra ezekszerint.
    b type és Gordon: Egy nagyon fontos dolog eszetekbe sem jut. Sokan vannak akik nyomás alatt szeretnek játszani, tizedmásodpercekért küzdeni, és izgalmas versenyben sikert aratni. Attól, hogy vki nem képes jó időre az egy dolog, de van aki igen és így élvezi a futamokat.
  • lac coo
    Na ezért nem lesz soha nagy kedvencem :))))) Ekkora gyíkságot....
  • Alexease
    Az iditas utan visszakodolja a jatek;) Vagyis, ha utolag is modositgatni akarod, akkor erdemes belole megtartani mindig egy aktualis kicsomagoltat;) Persze, ha kozben a jatekban is allitgatsz, az elvesz;) Vagyis, az a tuti, ha mindig kicsomagolod;))
  • lac coo
    És utána maradhat ez benne ? Vagy vissza is ekl kódolni ? (Bár gondolom akkor mondtad volna ....:))))Nekem egy pillanatra felugrik egy dos ablak , aztán annyi :(
  • Alexease
    RACE/RACE07 PLR (es egyeb) file "kicsomagolas" (pontosabban kikodolas:D) - akit erdekel:)
    wtcced.zip

wtcced.exe -v 2 -o TeNeved.PLR TeNeved.PLR

(Igy) Felulirja, az eredetit tessek archivalni!
  • karikusz
    Sziasztok..kellene nekem egy kis segítség.

Sajnos rendszer újra telepítés volt és a Race - The WTCC Game -t ujra kellett tennem. Most valami steam hibája van. Miért? Tudja valaki, hogy ezt hogy kell orvosolni?

Amikor be akar töltődni akkor feldobja ezt a steam ablakot (természetesen, ha bezárom akkor a játék is bezáródik). Megnéztem, csinál egy Minidumb könyvtárat a telepített helyre és csinál egy fájlt. Pl :

Race_Steam_1.1.0.2-20070912-185625-2380-1428.dmp

Köszi előre is a segítséget...

• Alexease
    A ligakrol, versenyzesrol lehet beszelgetni, vitazni, de a szemelyeskedest az hanyagoljuk. THX!

Mindenkinek szolt, elore es utolag is;)
  • Alexease
    Mindenki ugy jatszik ahogy szeret, ez jatek, ez a lenyege;) Kinek mi a fontos;) Lenyeg hogy tiszteljuk a palyan a masikat.

Egy liga, epp' azert hozza a szabalyokat, megkoteseket, hogy a felteteleket viszonylag egyszinten lehessen tartani. Meg ha nem is fontos mindenkinek a jo ido vagy az eredmeny, azert nem art viszonylag egyben tartani a mezony, es egyforma lehetosegeket biztositani.

Mint ahogy Te is irtad, ha valaki cockpitbol megy, mert neki az az elvezetes, erosen hatranyban van azzal, aki lokharitozik, motorhazteton megy, vagy hatulrol tologat. Egyszeruen jobban belatni az egeszet, a kanyarokat, elozesi helyzeteket. Ugyanigy a segitsegek, valtasok, stb.

Pl. en most megyek talan 1:40-et;) Ha kuplung nelkul mennek, botvaltoval, akkor talan 1:39, ha ket pedal pillango, lehet hogy 1:38, ha motorhazteto es autogyilkolas (lasd video) talan 1:37 vagy jobb;) Nem tudom;) De nem is erdekel, inkabb megyek igy, hogy elvezem a vezetest, meg ha lassabb is vagyok. Online ugy is lesz akivel kuzdhetek, szeles a mezony;) Mindegy hogy a 1-3. helyert harcolok, vagy a 7-10-ert;) A lenyeg a verseny;)
  • Humesz
    Hát hogy te mekkorákat tudsz mellébeszélni öreg! Miről beszélsz te? Ki kérdezte? Nem erről van szó, hogy ki hogy vezet ki hogy játszik.
    És ha nem sikerült elsőre elolvasni akkor mégegyszer: a liga mint fogalom ... ha ezt nem érted akkor kár volt megszólalnod. Tényleg ne haragudj, nem szóltam le senkit.
  • Gio
    En ugy vagyok ezzel, hogy ha mar jatszok, es raszanok idot, akkor inkabb harcolok kokemenyen, maximumot kihozva a setupombol, kocsimbol, centikre egymastol, mint egy gyengebb szinvonaluba, ahol unatkozok az elso helyen. vagy nem? Arrol nem is beszelve, hogy top pilotak azert sokkal tapasztaltabbak es jobban figyelnek egymasra, mint a kozepmezony vagy a hatso regio. Tobben irtatok, hogy a jatekelmegy a fontosabb, mint az ido, ezt igazan nem ertem. Nem az a cel, hogy kiautozd a maxot magadbol? akkor miert dobod el annak a lehetoseget, hogy minnel jobb helyezest erj el. En ezt a belso nezetes dolgot se ertem, miert mennek abba, ha mas nezetbol egyszeruen sokkal gyorsabb vagyok? ezert dobjak el 1-2 masodpercet koronkent? Jobban latni a palyat, a korulotted levo autokat, tehat meg biztonsagosabb is...sose vagtam miert jo a kotelezo cockpit nezet. Jaigen mert attol realisabb lesz? akkor ahhoz meg kene par dolog nem? ulestol kezdve trackir stb..
  • Djemba
    október 2-án jön akkor ki?
  • gordon 24
    Ezzel értek egyett! én 1005 ig a valósághüségre vágyom! Ezért bot váltóval váltok! semmilyen segitség nélkül belső kameréval. Ha ez + 2-3 sec-is jelent nem érdekel! nem fogok azért másképp menni hogy gyorsabb legyek! Igy kell mennie! szerint egy 1.37-et fogok tudni. Kb 10 perces gyakorlással ment az 1.38.361.
    Annyi kéne még hogy ezen a 96%-on egy top 5-ős qual legyen ha ez megvan boldog leszek!

Na mind1 ahoj!
  • b-type
    A liga egy csapatot jelent, annál jobb a liga minnél jobb a csapat.
    Nem az eredmények teszik azzá, az hozhat elismertséget vagy ilyesmi,..de alapvetően a benne versenyző emberek hozzáállása, a versenyzés és a másik játékos tisztelete teszi igazán jó csapattá.
    Az eredmény csak eredmény, van aki pillangóváltót használ, van aki botváltót...vannak akik az élményre és a minnél valóságosabb körülményekre helyezik a hangsúlyt, és ők nem lesznek olyan gyorsak, mint akik bizonyos területen engedmény tesznek a gyorsaság érdekében....pl. nincs FFB, nincs cockpit nézet, kuplung segítséggel pillangóznak..stb.
    A leszólással nem bátorítasz senkit a saját ligádba az ziher, inkább elszigetelődik.
  • pointer4
    1:36 -ot megy a srác alapbeállításokkal.
  • Humesz
    Nincs itt semmi gond probléma vita, csak egy kis fogalomzavar.
    Azt kéne megérteni, hogy a "liga" mint fogalom is hivatott valamit jelenti, képviselni és a "public server" is! Ennyi az egész, ezen kár felkapni a vizeket :)
  • JuanG
    sztem zárjuk le ezt a vitát, mert tök felesleges...

"bárki" indíthat bármilyen ligát...
    "te" meg eldöntöd melyikbe akarsz menni...
  • Alexease
    Es azert a vezetesi stilust, es korulmenyeket se felejtsuk el, ha mar koridok, verseny, stb.;)
    A segitsegeket, kulso-belsonezeteket nem is emlitem.:) De ami meg sokat szamit, foleg mostanaban a G25 elterjedesevel, a kuplung es valto hasznalat. Azert amikor en a celegyenes utan fekezek es visszavaltok, az eleg izgalmas tud lenni (kuplung+H-Pattern);) Ha gyorsabban engedem vissza a kuplungot, mar keresztbe is allok. Es persze, a felvaltasoknal sem mindegy, hogy allok a gazon es kapcsolgatok a pillangot, vagy vissza-vissza engedem a gazt es ugy valtok el. Ez tizedeket, vagy masodpercet jelent egy ilyen palyan;)

De a lenyeg a verseny, az uldozes, vedekezes, elozes, stb. A korido, elsohely nem nagyon izgat;))
  • Humesz
    Azt hiszem erre már válaszoltunk!
  • SimaSuna #3592
    na most 1 ligának miért kéne MAGAS szinvonalon működnie?

pl az én kis csapatom lassan 2éve húzza az igát..sosem voltunk erősek.
    mikor meglátogatott Kiss Norbi mi csak lestük az idejét.
    Nálunk sosem volt verseny az idővel..nálunk a móka volt a lényeg..
    3an a GTR Mastersen is versenyeznek..
    szal sztem bárki indíthat ligát..nem mindenki a profizmusra megy..
  • gordon 24
    Azért 07-be elég durva Brands Hatch egyébként! Nagyon kijönnek benne a huplik! Pl az rf-es Brandsba alig van! 06-ost nem tom még azzal nem mentem! De azért elég kemény! Bmw a célegyenes végén egy féktávon történő rossz visszaváltással egyből a falon van! Nagyon faszán van megcsinálva! Eszméletlenül tetszik a 07!
  • gordon 24
    Jó persze értem amit irtok!

Én semmi segitséggel alap setuppal 1:38.361-et tudtam BMW-vel menni a Race07 demoval!
    Jelenleg ez a max! De majd javul! Fölleg ha lesz set!

Tényleg a 06 setupot be lehet rakni a 07-be?
  • Humesz
    Akkor összefoglalnám:
    Gio: Igazad van, hogy liga=elvárható magas színvonal.
    Gordon 24: Felejtsd már el a lehurrogást légyszíves, nem erről van szó, stim? És pontosan erről van szó, amit írtál, hogy nem erről kell szóljon. Igen: Nem arról, hogy szinten kívüli idővel ligát indíthat bárki is!
    b type free: Értem amit mondani szeretnél, ez így is lenne helyes, de csak a játékélmény része. Ha szórakozni szeretne, akkor tegye azt public szervereken ahova akármilyen jött-ment felmehet. Figyu már: A Bajnokok Ligájában sem indulhat el teszem azt a Felcsút csak azért, mert szórakozni szeretne. Hát nem ... de!!!
    És végül Gio utóbbi gondolatát tovább vázolva a saját véleményem:
    Ha valaki most konkrétan megjelenik egy 1:41 Brands Hatch-el akkor az egy szintet már sejtet és jelen esetben ez a szint a föld alatt van. Feltételezni lehet, hogy ha valaki csak ennyit tud, akkor sok más hibát is elkövet, ami adódhat figyelmetlenségből, bénázásból stb...!!! De például én toporzékolnék, ha egy liga utolsó Macau-i futamán egy kezdő keresztbe fordulna előttem a Melco-ban és így bukom a vb-t! Értem?
  • Humesz
    Nem hurrogtam le, elnézést ha úgy nézett ki. De akkor mondja azt, hogy LAN party vagy net party vagy akármi, de ne liga, mert Gio-nak teljesen igaza van a színvonalat illetően.
  • Gio
    Ja es, menj fel publikra, es nezd meg mit muvelnek azok, akik 1.40 korul mennek, hat sztem a hajadat fogod tepni. Tegnap volt olyan, hogy fel ora alatt, 1 tiszta gyors kort nem tudtam menni, a tobbi akciorol nem is beszelve:) Nem bantani akarom, csak tenyleg kell egy minimum szint, amit szerintem konnyen el lehet erni, es nem kell napi 10 orat a gep elott kockulni, mint irtad:) A sikerelmeny is sokkal nagyobb.
  • Gio
    Ezek sprint futamok, nem szoktak lenni lekorozesek, ez nem lemans, nem f1, nem gt. A masik meg, hogyha jobb versenyzokkel gyakorolna, O is gyorsabban fejlodne. Ha meg csak siman jatszani akar, arra ott van a publik, tokeletes elszorakozni, gyakorolni. Nekem csak az furcsa, hogy egy 14 evesnel fiatalabb ember szeretne ligat inditani, automata valtoval, es high tc-vel.
  • gordon 24
    Ez nem erről kell hogy szoljon!
    1 nem minden ember képes bizonyos időknél jobbbra.
    2 van akinek nem az élete a számitógép elött ülés hogy napi 10 órában tudjon gyakorolni egy futamra!

De ezek után is vannak olyanok akik az Ai-val nem szeretnek versenyezni ezért maguk mennének. És ez egy teljesen jó dolog!

Btype irja hogy nem jó elaprozni azokat akik online versenyeznének, de most összintén egy ilyen beszólás után amit tettél szerinted elmenne egy profi ligába egy olyan ember aki nem tud jobbat menni? Nem fog inkább csinál maga egyett. Én meg értem őket!

Én is profi ligába vagyok (HNR) nem is megyek szerintem rosszul (kb top 5) de attól függetlenül nem huroggom le azokat akik nem tudnak 17 sec alá menni Bristolban. Nem tud , ott van, "zavaró körülmény" és nagyon jó! jöjjenek csak! Legalább egy jót játszunk! És itt a lényeg. Játék!!!