RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit csináljak??????
hello ell akkarom inditani a játékot és ezt irja ki : Please submit the file 'Minidump/Race_Steam_1.2.3.0-20070-122342-2696-2688.dmp' along with a description of what you think could have caused the crash to a developer near you.
leho94
sztem media marktban is anyiért van..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Küldönc
hol lehet am. 2 rugóért megvenni?
vhol láttam de már elfelejtettem. mert én is megszeretném venni..!
😊

Me0w
Altalaban mindenki megvette eredetiben, mivel a vegen 2000-ert arultak 😛

Together we'll fly someday...

Küldönc
felraktam a 162.15_forceware drivert 😊
de nem változot semmi , + most vmikor bejön a szaggatás mellé olyan hogy mindenféle szinû a kocsi :S
de neked hogy van meg a race? eredetiben?

Humesz
Hi!
Rakj fel új vga drivert! Nálam sokszor az is segített, hogy simán újraindítottam a futamot egészen a fõmenüig kilépve és másodszorra már minden jó volt.
Küldönc
Sziasztok.
Elinditottam a játékot és bugok jöttek elõ, mégpedig a következõk.: quickrace-ben, champpionship-ben és race weekend-ben kurvára szaggat a játék, képzeljetek el olyat , mintha 0-1 fps lenne :S. Viszont van olyan hogy free ride asszem és time attack, abban faszán megy. Sztetek mi lehet a probléma? elõre is köszi.

Humesz
Nem a videóval van a baj, nem azzal amit láttunk
Alexease
<#zavart2><#wilting>
Es termeszetesen, ezutan keruljuk az OFF-ot, mert azonnal torlok😊 <#zavart1>
bardocz
szerintem az üzeneted sem úgy van😄DD
Humesz
Azt meg tudjátok, hogy ez sem úgy van ahogy az el van képzelve!
bardocz
õ volt az egyetlen supercar a mezõnyben😄
pointer4
offmajdnem
BMW E36 race car.O my god! damn fast
Ezt érdemes megnlesni 😊
saxicola
tõlem is kérdezték, de én nem játszok a game-mel gondoltam megkérdem.

www.gportal.hu/bioshock

Istencsászár
del-end-paged-ins-home-pageu <#wave>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

saxicola
Lehet nézetet váltani a játékban?

www.gportal.hu/bioshock

Az új profil az segitett a laggolás is megszünt,legalábbis nem olyan mértékben mint eddig volt.És a Steam könyvtárból töröltem a két fájlt,tehát javult a helyzet.

Chevrolet Lacetti WTCC

uHs Gerzson
😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

b-type
sztem is lag lehetett, a netkód az javulhat ha javításokban foglalkoznak vele.
De ilyen egymásbaérés általában lag miatt szokott lenni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

😄 köszi

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

pointer4
320 <#zavart1>
pointer4
Nemtom mien márka, 8800 gts és 32 megás az tuti.
milyen VGA-hoz adják a Race-t?

Gerzson: melyik VGA-hoz adják GRAW2-t, csak mert még meg sem jelent..

pointer4
De az LFS, az Rfactor megy jól. Tehát ez más. Viszont ahogy azt a kiegészítõt Catheram vagy mi leszedtük, úgy jobb lett.
pointer4
10 mbites kábel fibernet.
Haveromnak meg 3 mbites chello.
Me0w
Es milyen savszelesseged van? Mert ez sima lag, nem a jatek hibaja...

Together we'll fly someday...

uHs Gerzson
Very interesting 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

pointer4
Én voltam a szerver. És amikor a motorblokkot értem már el akkor toltam meg a gép szerint. <#szomoru1>
De az AI-t az nem.
Tegnap is frissült steamen, 1x majd megcsinálják. Vagy majd az új. <#wilting>
Addig nemmegyünk közel egymáshoz <#nemtudom>
uHs Gerzson
Én a graw2 azért mondtam mert azt is adják vga kártyák mellé, azt lehet hogy pont olyan szerveren voltatok race-nél hogy nincs ütközés hanem simán át lehet menni a másikon mert én ilyennel már találkoztam és ez szerver beállítás kérdése.

pointer4
De hát az nfs poschénál ha nekimentem az elõttemlevõnek, akkor megtoltam, és nem olvadtam bele, vagy teleportáltam az utasfülkébe. És az se nem volt komoly szimulátor, se nem mai gamma. Mégismegoldották. A GRAW 1 ben is spawnoltak mellettem AI-k, a GRAW 2õt még nemláttuk, majd értékeljük. Remélem itt nemlesz kezéberagasztva a fegyver a playernek, mer eldobni azt nem lehetett.
uHs Gerzson
LOL

Nálam semmi gond nem volt eddig a netkóddal, minden szépen ment és hogy vga kártyákhoz adják nem jelenti azt hogy vacak, ezzel az erõvel a graw2-t is vacaknak titulálhatnád ha már azt is úgy adják...

pointer4
Haveromnak meg eltünedeznek az autok a pályáról. De ez a legjobb állapot, miután szarrá let butítva, mer eddig még így se ment.
A netkódja meg siralmas, simán belehajtok az elõttem levõ autóba, mintha a hátsóülésen ülnék. értem már mér ajándék ez videokártyához.
<#szomoru1>
gondolom...de szerintem nem csak..

examinee
Nálad van a hiba...

hmm..érdekes, nevetséges egy játék ez..

egyik napról a másikra elõjönnek a grafikai hibák+kifagy vagy a monitort leteszi sztendbájba (ahonnan nem lehet visszahívni, csak a reset marad)+valami oknál fogva a játék alatt visszaáll alapra a GPU órajele+a ventije is, aztán kifagy és a gép újraindul

ami a legfurább, hogy csak ebben a játékban, GTR2, rFactor-ban nem csinálja, csak megy rezzenéstelenül.

A kidobás ellen nem tudsz mit csinálni. Steam.

Újraindítod a rendszert, vagy törlöd a Steam könyvtárból a következõket:
AppUpdateStats.blob
ClientRegistry.blob
Majd a Steam frissíti magát és megy újra.

Sajnos az EREDETI szokta nekem is ezt a hibaüzenetet csinálni.

Istencsászár
Vedd meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

norby1007
hali !
vki tudja hogy mi akkor a teendö ha bajnokságba megyek és a 8 dik futam isztambul elött valami minidumd hibát ir ki és kidob a játékbol
vki segitsen lécci má csak 2 versenyem lenne hátra <#circling><#wave>

b-type
hmm..itt is jó lett a banner <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

leho94
a banner jo lett <#worship><#eljen>

leho94
megveszem szívesen csak kérdeztem

pointer4
Helyesbítek, csak ha velünk akarsz 😛
Alexease
Nem kell megvenned, csak ha jatszani akarsz vele😉 <#zavart1>
Istencsászár
DVD és természetesen meg.

leho94
és ha jol értelmezem akkor a végén lehet látni a CD tokot szal meg kell vennünk majd?

leho94

Istencsászár
Nemrossz, de valhogy több fejlõdést vártam😊 nemtudom miért, kicsit még mindig steril az egész, de leglább nem sötét vagyis nem tûnik annak... majd meglássuk.

Fillmore Dude
Nálam minden ok, online és offline is 😊