RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vhol láttam de már elfelejtettem. mert én is megszeretném venni..!
😊
Together we'll fly someday...
de nem változot semmi , + most vmikor bejön a szaggatás mellé olyan hogy mindenféle szinû a kocsi :S
de neked hogy van meg a race? eredetiben?
Rakj fel új vga drivert! Nálam sokszor az is segített, hogy simán újraindítottam a futamot egészen a fõmenüig kilépve és másodszorra már minden jó volt.
Elinditottam a játékot és bugok jöttek elõ, mégpedig a következõk.: quickrace-ben, champpionship-ben és race weekend-ben kurvára szaggat a játék, képzeljetek el olyat , mintha 0-1 fps lenne :S. Viszont van olyan hogy free ride asszem és time attack, abban faszán megy. Sztetek mi lehet a probléma? elõre is köszi.
Es termeszetesen, ezutan keruljuk az OFF-ot, mert azonnal torlok😊 <#zavart1>#zavart1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Chevrolet Lacetti WTCC
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De ilyen egymásbaérés általában lag miatt szokott lenni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Gerzson: melyik VGA-hoz adják GRAW2-t, csak mert még meg sem jelent..
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De az AI-t az nem.
Tegnap is frissült steamen, 1x majd megcsinálják. Vagy majd az új. <#wilting>#wilting>
Addig nemmegyünk közel egymáshoz <#nemtudom>#nemtudom>
Nálam semmi gond nem volt eddig a netkóddal, minden szépen ment és hogy vga kártyákhoz adják nem jelenti azt hogy vacak, ezzel az erõvel a graw2-t is vacaknak titulálhatnád ha már azt is úgy adják...
A netkódja meg siralmas, simán belehajtok az elõttem levõ autóba, mintha a hátsóülésen ülnék. értem már mér ajándék ez videokártyához.
<#szomoru1>#szomoru1>
egyik napról a másikra elõjönnek a grafikai hibák+kifagy vagy a monitort leteszi sztendbájba (ahonnan nem lehet visszahívni, csak a reset marad)+valami oknál fogva a játék alatt visszaáll alapra a GPU órajele+a ventije is, aztán kifagy és a gép újraindul
ami a legfurább, hogy csak ebben a játékban, GTR2, rFactor-ban nem csinálja, csak megy rezzenéstelenül.
Újraindítod a rendszert, vagy törlöd a Steam könyvtárból a következõket:
AppUpdateStats.blob
ClientRegistry.blob
Majd a Steam frissíti magát és megy újra.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vki tudja hogy mi akkor a teendö ha bajnokságba megyek és a 8 dik futam isztambul elött valami minidumd hibát ir ki és kidob a játékbol
vki segitsen lécci má csak 2 versenyem lenne hátra <#circling>#circling><#wave>#wave>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"