RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem megvan a 07 és a GT pack. azt szeretném kérdezni, hogy a 08as szezon csak a race on-ban van vagy valahogy külön meg lehet szerezni? mert el szeretném érni, hogy minden része meglegyen, lehetõleg anélkül, hogy a 07et meg gt-t újra megvegyem (értelem szerûen a race on-t venném meg :) )
elõre is köszi a segítséget!
Egy próbát megér, hogy feljebb vedd a grafikát, ha jól emléxem, már az alapjáték megjelenésekor is volt egy pár embernek ilyen problémája. Ilyen ez a játék: low-on szaggat, high-on röccenésmentes... :)
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nekem Driving force pro van, az majdnem ugyan olyan.Gyere fel ts-re megbeszéljük!
Isten áldja a pogányokat!
szóval van olyan aki dfgt-t használ?:) mert érdekelne, hogy õ melyik porofilon keresztül állította be:)
elõre is köszi a segítséget
azt szeretném kérdezni, hogy használ-e itt valaki Logitech driving force gt-t?(miket érdemes a kormányra rakni stb.) Továbbá még az a kérdésem lenne, hogy hogy tudok kijönni a boxból, mert berakom sebességbe de áll egy helyben, kézifék be sincs állítva, úgyhogy passzolok :)
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Ez akkor lépett fõleg amikor vmit átakartam állítani a controls-ban, de még akkor is elõfordult ha elhagytam a pályát!
Nem hiszem el hogy fél órával ezelõtt telepítettem a Steammel és máris ezzel bosszant!!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gonosz3>#gonosz3>
Felraktam a Race 07et és a 2010es idény mod-ot. Annyi a gondom, hogy nem tudok kimenni a boxból. Pörög a motor, tudok váltani, de nem mozdul semmere. Mi lehet a baj? W.
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A race07 template-jeit honnan lehet leszedni? A hivatalos oldalról már próbáltam,de mindig ftp jelszót kér.
Steames, online változat: x:/program files/steam/steamapps/teneved/race07/ könyvtárba. Az x: a Steam telepítési meghajtója, a teneved pedig az user neved a Steamre.
Offline, és "bele sem merek gondolni, milyen" verzió: abba a könyvtárba, ahova feltelepítetted a játékot.
a race on-hoz ha letöltöm a Nordschleife_2007-et akkor azt hová kell másolni?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha offline, ne adj' Isten "nem hivatalos" verziód van, akkor azzal nem fog menni a dolog...
Az XD nevû konzolt melyik gombbal tudom elõhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszipuszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.smart-bus.hu
ha az utóbbi akkor amit írtam és jó lesz
www.smart-bus.hu
és utána mehet a gtr evo/race on is
Miért van az h kb 1 hete nem indul el a játék se steamrõl se az ikonról... pár másodpercre tölt és utána semmi...??!
Az STTC2 meg parasztvakítás :D új autóknak örülök, és meg is fogom venni de h nem lesz benne ez az elmosódás a háttérben az is fix ::D a problémámra tud valaki valami megoldást? elõre is köszi sziasztok
Virtual SimRacing
<#worship>#worship>
Jó szórakozást ;-)
Virtual SimRacing