5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#5605 Tudnátok egy oldalt ahonnan sok mod tölthető le regelés nélkül? -
#5604 Az a baj hogy kevés a nem jelszóval védett, teli, alapjátékos szerver... -
#5603 Estét! A kérdésem az lenne, hogy ha GTR-Evo-val csinálok egy dedikált szervert (WTCC 2007), akkor arra tudnak csatlakozni a RaceON-al rendelkező ismerőseim? -
Lebowski #5602 ideiglenesen. egyikünk hostolt és a másik is belépett. majd lecsaptuk. de ezt már tegnap nem tudtuk megcsinálni... -
#5601 Mi a neve? Jelszavas? -
Lebowski #5600 Gidával csináltunk hostot. -
#5599 Van egyáltalán magyar szerver??? -
Lebowski #5598 továbbá az iránt is szeretnék érdeklődni, hogy az miért lehet, hogy tegnap előtt ha hostoltunk egy szervert akkor arra minden további nélkül be tudtunk menni, viszont tegnap és ma már azt csinálja, hogy a jelszó beírása után rányomunk az ok-ra és az elhalványul, majd újra világít. Ha pedig ded-szervert indítunk akkor 5000es pingje van és ugyan az a probléma mint egyel feljebb.. -
Lebowski #5597 SZiaztok!
Nekem megvan a 07 és a GT pack. azt szeretném kérdezni, hogy a 08as szezon csak a race on-ban van vagy valahogy külön meg lehet szerezni? mert el szeretném érni, hogy minden része meglegyen, lehetőleg anélkül, hogy a 07et meg gt-t újra megvegyem (értelem szerűen a race on-t venném meg :) )
előre is köszi a segítséget! -
fbalfonso #5596 Helló!
Egy próbát megér, hogy feljebb vedd a grafikát, ha jól emléxem, már az alapjáték megjelenésekor is volt egy pár embernek ilyen problémája. Ilyen ez a játék: low-on szaggat, high-on röccenésmentes... :) -
#5595 stcc 2-vel is ugyanaz a problémám... ez mi lehet?! miközbe a menübe állandóan max-ra akarja velem vetetni a graf-t, miafasz?! -
#5594 Szeva!
Nekem Driving force pro van, az majdnem ugyan olyan.Gyere fel ts-re megbeszéljük! -
Lebowski #5593 hahh. ha g27-re van állítva a controlsban akkor nem tudok kijönni, ha másik logitechre rakom akkor meg igen. mondjuk nem értem a listában miért nincs benne a dfgt.
szóval van olyan aki dfgt-t használ?:) mert érdekelne, hogy ő melyik porofilon keresztül állította be:)
előre is köszi a segítséget -
Lebowski #5592 sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy használ-e itt valaki Logitech driving force gt-t?(miket érdemes a kormányra rakni stb.) Továbbá még az a kérdésem lenne, hogy hogy tudok kijönni a boxból, mert berakom sebességbe de áll egy helyben, kézifék be sincs állítva, úgyhogy passzolok :) -
#5591 race 07-nél rajtnál játszhatatlanul szaggat, utána 2 kanyarral már fut rendesen a játék, gépigény is bőven meg van.. mi baja lehet? anno még jó volt, most feltettem újra és... -
#5590 de, hát még nem is módoltam semmit! Viszont most nem lép fel ez a hibajelentség. Remélem nem fog többet... -
#5589 Nekem akkor csinált ilyet,amikor feltettem egy modot,amiben a hiányzó 2010-es autók voltak. -
#5588 Hali, az lenne a kérdésem hogy nem tudtok valami új hírt egy esetleges új WTCC játékról? -
#5587 Valaki? -
#5586 Innen: http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=32497
Van egy újabb is,de most nem találom. -
#5585 Ez honnan tölthető le ? -
#5584 Sziasztok! Felraktam a Race On Online-t, de van egy idegesítő problémám:
Ez akkor lépett főleg amikor vmit átakartam állítani a controls-ban, de még akkor is előfordult ha elhagytam a pályát!
Nem hiszem el hogy fél órával ezelőtt telepítettem a Steammel és máris ezzel bosszant!!!! -
#5583 Sziasztok!
Felraktam a Race 07et és a 2010es idény mod-ot. Annyi a gondom, hogy nem tudok kimenni a boxból. Pörög a motor, tudok váltani, de nem mozdul semmere. Mi lehet a baj? W. -
#5582 Jól néz ki. -
Szabi1991 #5581 -
Szabi1991 #5580 van már pár verzió, de az enyémet pl. No-GRIP-en nem fogadták el valamiért.. :/
-
#5579 Köszi!
Már készül is Norbi BMW-je. -
Debilon #5578 ja, a steam mappában van a race07-en belül -
Debilon #5577 keresd a custom skins\templates mappát -
Debilon #5576 race07 feltelepíti a templateket...ha jól rémlik -
#5575 Hali!
A race07 template-jeit honnan lehet leszedni? A hivatalos oldalról már próbáltam,de mindig ftp jelszót kér. -
fbalfonso #5574 Elméletileg van benne összetömörítve egy GameData/Locations/... és egy UIData/... könyvtár. Ezt a játék gyökérkönyvtárába kell másolni, tehát:
Steames, online változat: x:/program files/steam/steamapps/teneved/race07/ könyvtárba. Az x: a Steam telepítési meghajtója, a teneved pedig az user neved a Steamre.
Offline, és "bele sem merek gondolni, milyen" verzió: abba a könyvtárba, ahova feltelepítetted a játékot. -
fess #5573 sziasztok
a race on-hoz ha letöltöm a Nordschleife_2007-et akkor azt hová kell másolni? -
#5572 danke -
fbalfonso #5571 Szia! Ha Steames verziód van, akkor elméletileg az Ű-vel (angol billentyűzeten backlash) tudod ki-be kapcsolni, legfeljebb a játék gyökérkönyvtárában lévő xd.ini fáljt tudod még átírogatni. Ja, elérési út: C:/Program Files/Steam/Steamapps/neved/Race07/
Ha offline, ne adj' Isten "nem hivatalos" verziód van, akkor azzal nem fog menni a dolog... -
#5570 Üdv!
Az XD nevű konzolt melyik gombbal tudom előhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszipuszi -
#5569 Tényleg úgy van ahogy mondod.. elindítottam a 07-et engedélyeztem a tűzfallal és megy :d köszönöm a tippet.. én csak napok múltán próbáltam volna így... köszi még egyszer ;) -
#5568 Rendben kipróbálom... és írom jó vagy sem... minden kieg meg van az alap játékhoz -
Debilon #5567 pedig az utolsó frissítés után ez segített pl. nekem is.. :) -
Solt #5566 Minden! :D Próbáltam, nem jó... :S