RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Humesz
Miért ne?
Karrier mód WTCC -ben? Privát autóból átülsz gyári autóba? <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Istencsászár
Amit felsoroltál jólesz😊, mondjuk kezdhették volna ott h nem szürkületben játszódik az egész. Örülk neki h õket nem zavarja h a pályák is sötétek ( részletességbe nem menjünk bele, mert elég sterilek, elég csak meglesni 1-2 rfactor gyári pályát ) stb..

Hang ténylegg jobb...

De ezvan, ezt a gémet már kijátszottam elõtõl hátulról, max a Forma autók érdekelnek...

b type jól mondja, életet kellene bele, egy nagyszerû karrier mod, egy látványos szezon stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

b-type
de ez nem csak online játék.
Sztem egyébként az online részbe is szint vinne, de ott kikapcsolható lehetne, hogy ne zavarja a jó futást.
Az online futás is csak akkor jó ha csaták vannak, távolságban autózni ott sem jobb sokkal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szerintem nincs baj vele, az online reszt, a magyar es kulfoldi ligak szintjet 1 berohano huligan meg petarda se tudja hozni😛

b-type
nekem tetszik, kicsit hülyén csinálták szvsz, mert így tényleg az jön le a videót nézõnek, hogy ez a progi már megvan.
A Hang az tetszik, a mozgás tetszik....viszont némi életet igazán lehetne már lehelni a játékba....oké hogy a pályán nem látszik, de dudaszó, helyi gyõztes esetén egy berohanó huligán 😊
petárdák....ilyesmi. Mindegy mi csak jobban éljen a progi.
Vagy ha nem akkor legalább egy kis karrier az offline kijátszáshoz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Degeneralt😉 De valszeg tuloztam😉
lac coo
Dege..?😊)))) Az mi ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Jobb lett a hang, az fontos. De mi legyen rajta szebb?! Lehetne auto onarnyek, valodi tukrozodes, belso szelvedo tukrozodes, csillogasok, hdri, de lehetne normalisabb serules, valto-motor meghibasodas, ahoz kapcsolodo grafikai- es hangeffektek, stb..., de nagyreszt az uj dolgok engine fuggoek, masreszt fps igenyes😉 De szuk 1 ev alatt nem sok mindent lehet hozzahegeszteni, foleg hogy kotott az engine resz. Az "alap" ISI engine-hez kepet (rFactor), meg igy is eleg sok mindent fejlesztettek hozza (szelvedo es hangeffektek, eso, ablaktorlo, tukrozodes, serulesek, pilota es egyeb animaciok... es eleg korrektek, pontosak, reszletesek a modellek, hangok, eleg sok a liszensz.
(Sokan elfelejtik, hogy mar csak ahoz is, hogy 1 auto szaladgaljon 1 palyan, liszenszek tomege kell - auto, palya, reklamok, pilota, csapat, stb. - ami nem keves szervezes, papirmuknka es panz - meg ha reklam/barter is)😊

En tuti megveszem, mert dege vagyok, meg olyan szep kerek az egesz😄
Istencsászár
Szebb nemlett, másabb sem, megint lesz a sírás h k*urva sötét a belsõ... semmit nem javítottak ezen. Szebb lehetne, de nemlesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Pedig lenyomjak, errol szol a dolog😉)
Megkapod a Caterham-et hozza (ami most is meg van hivatalosan ingyen😊, plusz 1 formula, 1 egyeb auto es nehany palya(kombinacio)😊 Persze, azert lesz meg 1-2 uj efekt is (sisak nezet)😊

De ez igy mukodik. Ha van egy megvasarolt, folyamatosan modositott engine, meg vannak a liszensz szerzodesek, akkor ugy "illik" hogy evente kihozzanak 1-1 uj reszt, kiegeszitest, stb.😊)
Istencsászár
Micsoda fejlõdés... asszem mégse kell majd jólesz ha 2 ezer lesz, ugyan azt ne akarják lenyomni még1szer...

MaSzKa
ez tényleg nem pénz érte ennyit megér

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nem töltötte le a steamrõl de sebaj október 2-án jelenik meg ha minden igaz!

Chevrolet Lacetti WTCC

Elvileg el kell inditani steam-et, es elkezdi lehuzni.

Ha jol tudom, itt kell regisztralni VGP es itt toltheto le a teszt demo Race07Demo

Alexease
Jaaa majd persze😉 Azt es a tobbi ujdonsagot, majd csak a veglegesbe😉 A demoba johet ismet BMW es Brandhatch😉 De aztan, lehet hogy meglepetes lesz, es benne lesz a Formula vagy a Caterham😊
lac coo
Ja...engem ebbõl csak az F3000 érdekel(vagy mi lesz benne...) 😊))))

Alexease
Mar gozom sincs, le se szedtem, nem erdekelt😉 Ugyanaz mint ez. Azt hiszem 1 BMW meg egy palya, aztan annyi😉
leho94
wtf??? van demo???xD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

lac coo
Hol és mi van benne ? 😊)))))

Alexease
Par hete volt/van kint egy (talan) Sved oldalon egy exkluziv Demo...
lac coo
Milyen demo ?

Alexease
Megjelenes osszel valamikor. Egy Demo mar megjelent😊 Olvass visza😉
Csak még azt nem tudni,hogy pontosan mikor jelenik meg és persze a demó elõtte!

Chevrolet Lacetti WTCC

bardocz
hu ez nagyon király csak vigye a gépem😊
bertino
mostmár tutko megveszem 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár

zolee145
"Sajnos" errõl lemaradtam.😊

Szerintem pár év szimulátorozás után az ember agya rááll az angol kifejezésekre, mégha nem is egy nagy angolos, mint én.

Ez olyan mint pl a Photoshop, vagy az AutoCAD. Ha magyar verzió kerül a kezembe végem van, se kép se hang.😊 Mondjuk az utóbbi még kezelhetõ parancsokkal, de macerás játék, a PS viszont számomra szinte használhatatlan magyarul.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
Ha lattad az eredeti GTR forditast (gyari, kiado!) akkor tudnok kell, mi az a "lassu hupli", "gyors pukli" es tarsaik😉))
zolee145
A magyarításokon néha nevetni szoktam. Láttam egy F1C-s screenshotot ahol a gátlót (packers) lazán lefordították csomagolónak... Nem vagyok egy nagy angolos, de anyit azért tudok, hogy szakmai szöveget nem minden esetben célravezetõ szótárral fordítani.<#nevetes1>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

tHoMaSmAn
és ilyenkor hogy bÍrsz válaszolni, és a tuGYátok miatt nem beszólni.... a "mikó"-ról nem is beszélve... 30---300000év múlva... <#wow3>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Alexease
Race = Verseny
Training = Gyakorlas
Options = Beallitasok
... mindjart kesz is van a teljes Magyaritas...😉 <#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#zavart1>

Amugy van valami hozza, olvass/keress vissza.
Káosz99
császtok nem tugyátok miko lesz magyarositas?

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

csak senkit sem érdekel..fõleg, hogy van keresõ, gugli

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Nem értem,hogy minek kell törölni a warezos témát!
Ha kitörlöd akkor meg is szünik a fogalom?
Nem!
Ez is egy olyan dolog ami jelen van az életünkben a hétköznapokban.
na mindegy.....!
Alexease
Nem csak a warez temat torlom, hanem a minosithetetlen tipusu hozzaszolasokat is! Foleg ha flame gyanus😊
Istencsászár
Ahol van még raktáron vagy nem vitték el mindent, de hivatalosan már csak ez kapható Race the WTCC Game + Caterham 6990-ért. Aki nem csapott le a pár hónapig tartó akcióra annak most fõhet a feje.

leho94
2000 pénz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

A hivatalos nem warez játék mibe kerül?
Alexease
Az egy film...
MaSzKa
ez milyen játék? +pályák?

MaSzKa
tök jó a banner

Alexease
A warez nem megy online.
sziasztok!
Mit jelent az ha online játékba szeretnék játszani hogy azt irja ki a belépés után (STEAM hitelesitése nem sikerált) ,ugye nem az a baja hogy kaloz játékkal játszom!!!
nyuktassatok meg!
Alexease
Ja, akkor nem soltam😉 Az valami Sved weboldalnak a kulon lehetosege volt/van, 1-2 napja jelent meg. A Race forumon kint van valahol a link.
Steamen keresztul le lehet tolteni vmi demo vagy betafelet, en ugytudom.

Istencsászár
hol?

Willi Betz
DEMÓ!!!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?