5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Djemba #3914 REMÉLEM LESZ RACE 08 -
GPx8 #3913 Kösz a sisaknézet kill-t!
Szvsz. ez eléggé mellényúlás volt a SimBin-től, nem jó semmire. (Régi játékokban is próbálkoztak már ilyenekkel). Akinek a fején volt már bukósisak, az tudja, hogy nem ilyen. -
GPx8 #3912 Szvsz. a Radical-ban az a jó, hogy baromira gyorsul. Bár, engem ebben a játékban csak a WTCC autók érdekelnek. ("Real cars Real racing") -
GPx8 #3911 Azért ezzel vitatkoznék. A WTCC autók nem utcai autók, nagy kanyarsebességek vannak és egyáltalán nem csúszik úgy mint a meleg takony... Aki azt hiszi, hogy a szim attól szim, hogy össze-vissza csúszkál, az el van tévedve. A GPL-ben lévő autókat nem lehet összehasonlítani a 2007-es autókkal. Egyébként a néhai Opel Astra bajnokságban induló autóknak is már olyan kanyarsebességük volt köszönhetően a sportfutóműnek, hogy mindenkinek elállt a szava. (Egyébként ki is lehet próbálni az Euro-ringen, csak kell hozzá egy "kis" lóvé...) -
Djemba #3910 olyan szép, hogy nem hinnéd el -
#3909 nem löktök róla képeket ??? vagy még nincs meg nektek? -
#3908 Fejlődtek a kocsik:), ez nem hardkór szim már hanem élményautózás... és ez igy fog menni, főleg ha konzolok felé is elkezd komolyan kacsingatni a Simbin, ezzel nincs is baj, tömeg játéknak készül de egy szimes is nagyon élvezi, ha akarja nehezít magának, ha tud. -
#3907 Nekem még mindig kicsit fura a fizika rF után ....Ez még mindig nem a legujabb szvsz ... Sokat nem változott a demo óta, tán kicsit sajnos tapadósabb lett minden.... -
#3906 Köszi a sisakot,így már másabb!!! -
#3905 Igen, mar tudjuk: #3883 ;) -
levi8 #3904 Nagyon nagy játék -
#3903 Nem lehet;)
Uj kodolas van a file-okon, vagyis 1-2 napot varni kell, amig el kezdhetik a konvertet;) -
#3902 Nem is tudom;) A tobbi autohoz kepest "radical-os":) Kemenyebb felfuggesztes, porgos motor, lehet vegig padlozni... Pau-n tesztelgettem (kedvenc palya GPL-bol :P), megporgetni csak szandekosan:) En valami nyersebbre, kemenyebbre, vadabbra szamitottam. Olyan GTP vadsagra:DD Valahogy az egesz "RACE-feeling" olyan tapados, lagy, a padlogazas autozas "elmenyet" nyujtja;) Aztan lehet hogy ilyen igazabol is, meg nem vezettem Radical-t, sot mast sem nagyon:D
-
#3901 pályát lehet betenni, mert ha nem megvárom inkább az rF konvertet :)) -
#3900 Milyen a Radical Alex? Jó kemény és élvezetes? -
#3899 Oké. ebbe asszem én is befektetek.. Nagyon tetszett a demo. De lehet azért várok vele egy két hónapot. Ha lehet nbem 10-ért venném meg. -
#3898 Meg nem jelent meg, majd csak 2-an. En a Steam-est akarom megvenni, ott van a tobbi jatek is, a doboz meg nem kell;) Ez termeszetesen warez, par napot kibir, aztan del;) -
#3897 Megjelent már? Meg is vetted Alex? Mennyi volt? vagy Warezoltok? -
Djemba #3896 tiltásig -
#3895 -
#3894 Hivatalos megoldasrolnem tudok, bar nem is kerestem;) De csinaltam egy nem hivatalosat;))) (Hihetetlen, hogy nem marad erintetlen a jatek 1 oran keresztul:D)
http://alexease.extra.hu/files/RACE07_NoCockpitHelmet.zip
-
#3893 Pont ezt akartam kérdezni :))) Ki lehet azt kapcsolni valahogy ? :))))Engenm zavar kicsit .... -
#3892 Sziasztok!!Hogy tudom kivenni a sisak nézetet??? -
#3891 mostanában megszerettem a jobb kormányos verdákat :)))...na de miylen, hogy megy, milyen a fizika alatta? :))
Race 06-ba lehetett plussz pályát betenni? vagy csak az alapok? -
#3890 Jonak tunik a cucc, csak kar hogy jobbkormanyos;)
-
#3889 Ez elmés megnyilatkozás volt, persze h nem kell, elég 1.5 vagy 1 gb is, de manapság a 2 gb az alap tehát nem irnak kevesebbet mert minek? -
#3888 Minimum, ajánlott ??? Ismeritek ezt a két szót ? -
#3887 ez tuti nem a rendszerkövetelmény :) amúgy most szerzem be ... :) nem irom le hogy honnan és mien formába mert az warez és nem szabad a topikba irni mert azt mondta Alexease :) -
Djemba #3886 hehe nem kell 2 gb ram de ne mond el senkinek -
Rolesz #3885 Ha valakinek kéne találtam egy gépigényt a RAce 07hez(azon csodálkozom hogy hogyhogy csak 1 GB hely kell hozzá?):
Minimum:
* Supported OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
* Processor: 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
* Memory: 512 MB RAM
* Graphics: DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
* Sound: DirectX 9 compatible
* Direct X Version: 9
* Hard Drive: 1 GB free space
* Input Devices: Keyboard and Mouse
Recommended:
* Supported OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
* Processor: 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
* Memory: 2 GB RAM
* Graphics: DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory, Nvidia 6800 or better
* Sound: DirectX 9 compatible
* Direct X Version: 9
* Hard Drive: 0.5 GB free space
* Input Devices: DirectX 9 compatible force feedback steering wheel
* *Limited support -
#3884 Próbáltad már? -
levi8 #3883 Nagyon zsír játék:) -
#3882 Mint lathato - pontosabban, mar nem lathato:D -, toroltem:)
Keretik a warez-t mellozni! Pontosabban a hirezeset, kitargyalasat, beszerzeset, stb. Nem warez ellenes vagyok, de a topic nem erre valo. THX! -
#3881 WTF?? -
#3879 ati radeon 9200 SE -
#3878 Sajátgép = jobb klikk => tulajdonságok => hardwer => eszközkezelő -
#3877 Hol tudom megnézni milyen kártyám van? biztosra akarnám tudni -
#3876 8500 illetve 9000-es kártyákon kívül minden ati dx9, az X széria kivétel nélkül -
#3875 Leho-nak ati radeon X500/600 kártyája van.. nem nagyon értek hozzá,ez jobb vagy rosszabb?:) -
#3873 fasza