RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Hang ténylegg jobb...
De ezvan, ezt a gémet már kijátszottam elõtõl hátulról, max a Forma autók érdekelnek...
b type jól mondja, életet kellene bele, egy nagyszerû karrier mod, egy látványos szezon stb...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sztem egyébként az online részbe is szint vinne, de ott kikapcsolható lehetne, hogy ne zavarja a jó futást.
Az online futás is csak akkor jó ha csaták vannak, távolságban autózni ott sem jobb sokkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Hang az tetszik, a mozgás tetszik....viszont némi életet igazán lehetne már lehelni a játékba....oké hogy a pályán nem látszik, de dudaszó, helyi gyõztes esetén egy berohanó huligán 😊
petárdák....ilyesmi. Mindegy mi csak jobban éljen a progi.
Vagy ha nem akkor legalább egy kis karrier az offline kijátszáshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(Sokan elfelejtik, hogy mar csak ahoz is, hogy 1 auto szaladgaljon 1 palyan, liszenszek tomege kell - auto, palya, reklamok, pilota, csapat, stb. - ami nem keves szervezes, papirmuknka es panz - meg ha reklam/barter is)😊
En tuti megveszem, mert dege vagyok, meg olyan szep kerek az egesz😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megkapod a Caterham-et hozza (ami most is meg van hivatalosan ingyen😊, plusz 1 formula, 1 egyeb auto es nehany palya(kombinacio)😊 Persze, azert lesz meg 1-2 uj efekt is (sisak nezet)😊
De ez igy mukodik. Ha van egy megvasarolt, folyamatosan modositott engine, meg vannak a liszensz szerzodesek, akkor ugy "illik" hogy evente kihozzanak 1-1 uj reszt, kiegeszitest, stb.😊)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Chevrolet Lacetti WTCC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Chevrolet Lacetti WTCC
Szerintem pár év szimulátorozás után az ember agya rááll az angol kifejezésekre, mégha nem is egy nagy angolos, mint én.
Ez olyan mint pl a Photoshop, vagy az AutoCAD. Ha magyar verzió kerül a kezembe végem van, se kép se hang.😊 Mondjuk az utóbbi még kezelhetõ parancsokkal, de macerás játék, a PS viszont számomra szinte használhatatlan magyarul.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Training = Gyakorlas
Options = Beallitasok
... mindjart kesz is van a teljes Magyaritas...😉 <#vigyor3>#vigyor3><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
Amugy van valami hozza, olvass/keress vissza.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha kitörlöd akkor meg is szünik a fogalom?
Nem!
Ez is egy olyan dolog ami jelen van az életünkben a hétköznapokban.
na mindegy.....!
Mit jelent az ha online játékba szeretnék játszani hogy azt irja ki a belépés után (STEAM hitelesitése nem sikerált) ,ugye nem az a baja hogy kaloz játékkal játszom!!!
nyuktassatok meg!