RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.f1-info.hu/
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
My Life for Freedom!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
link
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
#3355-el teljesen egyetértek!
Chevrolet Lacetti WTCC
Chevrolet Lacetti WTCC
Nekem ez a játék még újnak számít a belefektetett gyakorlást nézve, így kb. ha komolyan akarnék vele foglalkozni akkor:
-Beállítom hogy ne korlátozzon az autó, ne pörögjön le a váltóáttétel, ne korlátozzon az elfordulásban, ilyesmi.
-Akkor megyek vele annyi kört hogy érezzem a köridõt.
-és akkor setup.
..nem lehet elmondani 😊
Mivel harmoniákat igyekszek állítani, ezért folyamatosan korrigálok a beállítások terén.
Itt a Race-ben a szárnyak nem annyira fontosak (érthetõ), ezért azt ha lehet minimumra és onnan indulok felfelé ha mégis kellene.
Az alul és túlkormányozottságot merevítéssel állítom legfõképpen, ez olyan baltázás és a ki-berugózással finomítom...természetesen addig hogy a rázókõröl azért ne repüljek le.
..sztem nem nagyon lehet elmondani, a legtöbb állítás érzésre megy, beállítom ahogy sztem a pálya kívánja, megyek vele, és ráigazítom.
De mindent csak addig hogy ne boruljon az egész, tehát összefüggéseket kell nézni...azaz ha nagyon túlkományozott az autód a merevítésnél, ezért túl sok kirugózást teszel rá, akkor lehet jó lesz az autó egyensúlya, de összeségében mégis bukod a köridõt.
Szal sztem alapfogalmakkal kell tisztába jönni, és gyakorlás-gyakorlás, akkor kialalkul benned, hogy mit merre kell állítani.
Ez egy idõ után már elég gyorsan fog menni...de nehéz elmagyarázni szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tehát a beállitásoknál kit mit vesz alapul vagyis mit állit legelõször is egy alap setupban.Példának legyen itt mindjárt egy technikás pálya Macau és egy gyorsabb Monza.Autóknál pedig a BMW és a többi elsõkerekes közötti beállitási különbségekre gondolok.
Várom a véleményeket,hogy esetleg én is hasonló köridõket tudjak valamikor menni mint ti!<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Chevrolet Lacetti WTCC
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Jó dolognak tartom a 'magyarítást', mert lehetnek olyan üzenetek amit nem ért meg vki...akár repülõrajtnál a formációban, vagy mittomén biztos van olyan kiírás ami zavaró lehet.
Viszont a setup rész az sztem pont angolul jó, ha vmit nem ért beírja a keresõbe és már dobja a képeket (Chamber-Caster, de még a Toe-in/out-ra is), és jobban képbe jön, mint terpesztésre, utánfutásra, össze/széttartásra.
nincs ebben semmi különleges, vagy ördöngõsség
De hát nem vagyunk egyformák és ezt ell kell fogadni!
Chevrolet Lacetti WTCC
a kalandgaméknél ez érthetõ..de 1 autósnál..
na mind1 ne offoljunk..
mondjuk a világ 2 nyelvébõl 1et lehetne ismerni.
ez az Angol v a Német.
az orosz játékokat (uaz 4x4 vagy a lada racing club) még megértem..
de h az angol/amerikai játékokkal mi baj van..
állítólag az iskolában tanulsz angolt..érettségizel is belõle..
a next/go/race ezeket ne ismerni azért már nem valami jó dolog..
+ ha van internet..vannak online szótárak..nem nehéz használni õket..
de te tudod 😉
Chevrolet Lacetti WTCC
Chevrolet Lacetti WTCC
Race: Caterham magyarítás letöltés
A fordítás nem kompatibilis a Steames változattal, mert annak furcsa a fájlszerkezete így az nem volt megoldható, de ha esetleg valaki rájönne a megoldásra, az kérem, jelezze azt a fordító felé.
along with a description of what you think could have caused the crash to a dveloper near you." aztán ennyi. bezárom és ha megint indítom akkor megint kiírja.
hogy miért nem megy a játék, arról gõzöm sincs..
de elindítani nem tudod, vagy fel sem települ? mert nekem nem világos..
steam-ben megjelenik a játékok listájában egyáltalán?
mire gondolsz?
#3332-re: ha eredeti a game, akkor mennie kéne
tudom, hülye kérdés, de ugye regeltél steam accountot?