5806
  • Alexease
    A videokartya a lenyeg...
  • lac coo
    Valszeg újabb a vdeokártyája, ami már támogatja a DX9-et ....
  • leho94
    mondjuk most nézem hogy nekem 3.9ghz a processzor neked meg 1.9 ghz.nemtom ez számít-e valamit me az ienekhez nem értek.
  • DJ RUSH99
    Leho írta,hogy az ő gépe szarabb,és fut.. ilyenkor mi van?
  • Alexease
    A minidump a memoriabol kiirt hibalista;) Azt nem akard megszerezni. Nem megy regebbi kartyakon, fogadd el, ennyi. Es probald az ilyen "informativ" kepeket CSAK LINKKENT betenni! THX!
  • DJ RUSH99
    azt a fájlt kéne megszereznem amit ír ott az ablakban... vki? msn?
  • DJ RUSH99
    Nah,akkor mégiscsak más a baj
  • leho94
    loál:D nekem szarabb a gépem és megy o_O
  • DJ RUSH99
    vááá utálom a gépem
  • Istencsászár
    Nemfog.
  • DJ RUSH99
    Ha jól tudom ennek a game-nak van egy előző verziója,bár asszem kb mindenben ugyanaz csak a mostaniban több cucc van... az sem fog elindulni a gépemen,meg se próbáljam?
  • DJ RUSH99
    ehe..kösz
  • Istencsászár
    Veszel új vgat.
  • DJ RUSH99
    Ati 8200 van asszem... mit lehet most ezzel csinálni?
  • Istencsászár
    A VGA kártyád nem támogatja a DX9-et valamint ennek a hozamányát az SM 2.0-át => ez van oda angolul is írva:)

Hiába raksz fel DX9 drivert ha a kártyád csak Dx8at tud... Ati 8500? Gef 4000-es széria?
  • GPx8
    DX9 -es a kártyád? Mert a Race07 csak azokon + DX10 fut...
  • DJ RUSH99
    Sziasztok!

Letöltöttem a játék demo-ját,felraktam,el akarom indítani és ezt írja ki... felraktam már a legújabb directx-et is,mégis változatlan..tudtok segíteni?

• Alexease
    wtcced.exe -v 2 Lac-coo.prl Tessek.plr
  • lac coo
    "H:\Letoltesek\Race_07\PRL Kodolo\wtcced.exe-Lac-coo.prl"

Pár verziót beírtam , de egyik sem jó :))))Nem vágom mit pötyögjek be! :)))
    Vagy ezt be kell raknom a WTCC-be ?
  • lac coo
    Nem értekh ozzá, de elindíottam a futtatást, ott megadtam neki az exe-t, bepötyögtem amít artál, de nem jó, nem talál valamit :)))))
  • lac coo
    Nem, én csak rákattintottam az EXE-re :))))
    Lövésem nincs a dos-hoz :)))))Meg nem is érdekel jelen pillanatban :))))
  • GPx8
    Eltol? Nekem Momo-m van, de inkább úgy érzem, hogy behúz, igaz erősre állítottam a kerékvetők ffb értékét...
  • Alexease
    Gondolom, a jo verzio kapcsoloval hasznaltad?!:)

wtcced.exe -v 2 filename.plr filename.plr
  • lac coo
    Csak az a rohadék kerékvető ne tolna el magától :)))))) az a PRL bigyó meg nem müxik nam, bevillan egy dos ablak, de csak egy pillanatra, aztán annyi ...
  • Alexease
    Szerintem is jo lett;) Javitottak az FFB-n, gumi- es autokezelesen, es egy kicsit atgondoltak;) Tobb auto lesz, tobb palya, a sok apro kiegeszitesnek koszonhetoen a latvany, hangulat, hangok adottak. "SimBin" tudja hogy kell kihozni az alapokbol a legtobbet, ezt mar a GTR2002 ota tudjuk;DD
  • b-type
    Egyre több online versenyt nyomok ezzel a demóval :))
    megtetszett :)
  • lac coo
    Így már érdekesebb .... Skinek a HSW-n ....

• Gio
    Felraktam az oldalra 2 replayt, Brands meg Anderstorp, nemtudom miert lett ekkora, lehet mert online mentem.
  • Humesz
    Ha nem akarsz akkor ne is offolj! Használ valaki Game Cam Pro-t Race 06 alatt?
  • GPx8
    Nem akarok én sem tovább offolni, de ha az én régi gépemnek megfelelő konfiggal nálad "szépen fut", mondjuk esőben rajtnál (úgy, hogy több autó van előtted) 1024x768 -ban, akkor megeszem a sapkám...
  • Humesz
    Elmondtam, hogy nem erről van szó, ha azt törölted akkor a 3839-et is (ezzel együtt) mivel arra reagáltam! Itt nem arról van szó, hogy kinek van vagy nincs igaza hanem kész tényt közöltem.
  • sanzik
    szerintem sehogy...
    notebook vga táblázat
  • Alexease
    Azert azis faraszto, hogy Te is mindenkinek megakarod magyarazni, hogy mindig neked van igazad;) Raadasul, ezt eleg lekezeloen teszed. Nem azert szoktam ezeket torolni, mert "igaszsagot teszek", hanem elkerulendo a topic teleszemeteleset OFF-fal;)
    Es ez persze, mindenkire igaz, hogy kerulje a masik "kostolgatasat" :) THX!
  • Humesz
    Hogy te mekkora értetlen vagy ilyen már többször volt, de semmi gond, akkor tehát mégegyszer külön neked átfogalmazva: Ugyanolyan gépem van és azért írtam neki, hogy nem futott szarul ne írjon olyanokat! Konkrétan ő, konkrétan arra a konfigra! Minek kötsz bele abba, amit nem értesz?

Alexease lécci ne töröld egy kis ideig, mert fárasztó, hogy coo semmit nem ért, de kötöszködni már van ereje. Legalább várj egy-két órát :)))
  • lac coo
    Nem is állítottam mást, te viszon igen, hogy jó gépen nem futhat rosszul, miért állítanak egyesek ilyent :))))))
  • Humesz
    Ennyit erről, mert itt az Alexease igazság! Nálam tökéletes high beállításokkal, szóval erre meg nem mondhatod, hogy nem igaz. Azt már igen, hogy nálad nem annyira jó.
  • Alexease
    Ket azonos konfig kozott is lehetnek kulonbsegek, nem beszelve a rendszerrol, driverekrol, hatterben futo programokrol, stb. Es szubjektiv a dolog, mert valakinek a 25-30 fps tokeletes, de pl. engem 40 alatt idegesit;)

A hardware vitat, kiokositast, es a 25 fps-es "folyamatos" kepes szokasos elmefuttatast most hanyagoljuk, tucatszor ki lett beszelve, off-nak mnositem;) THX!:)
  • lac coo
    Azért így ez sem igaz . A 06-nál voltak furcsaságok, nálam is rosszabbul fut minta 07. A memoriákat elég furán kezelte, akárhogy butítottam, 0 m szabad memoria maradt a videokártyán..Lehet valamely konfigoknál ez nem működik jól, és ilyenkor jönnek elő a 2-3 fps-el fut dolgok ...
  • Humesz
    Egyetértek Gordonnal! A te "régi" gépeden nem futott az szarul! High beállításokkal tökéletes. Úgyhogy nem tudom ilyeneket miért kell írni.
  • gordon 24
    Ez igen érdekes. Hogyhogy nem ment ezen?
    Az én gépem gyengébb ennél és szépen fut rajta.
    Nekem egy p4-es 3ghz-s proci van, 1gb ram, egy ati 9600xt 256 ddr. És simándi birja. A 24 autót medium és néhol high beállitásokkal. Persze a 07-ről beszélek. Nem szaggatt szépen fut.