5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#3872 A videokartya a lenyeg... -
#3871 Valszeg újabb a vdeokártyája, ami már támogatja a DX9-et .... -
#3870 mondjuk most nézem hogy nekem 3.9ghz a processzor neked meg 1.9 ghz.nemtom ez számít-e valamit me az ienekhez nem értek. -
#3869 Leho írta,hogy az ő gépe szarabb,és fut.. ilyenkor mi van? -
#3868 A minidump a memoriabol kiirt hibalista;) Azt nem akard megszerezni. Nem megy regebbi kartyakon, fogadd el, ennyi. Es probald az ilyen "informativ" kepeket CSAK LINKKENT betenni! THX! -
#3867 azt a fájlt kéne megszereznem amit ír ott az ablakban... vki? msn? -
#3866 Nah,akkor mégiscsak más a baj -
#3864 loál:D nekem szarabb a gépem és megy o_O -
#3863 vááá utálom a gépem -
#3862 Nemfog. -
#3861 Ha jól tudom ennek a game-nak van egy előző verziója,bár asszem kb mindenben ugyanaz csak a mostaniban több cucc van... az sem fog elindulni a gépemen,meg se próbáljam? -
#3860 ehe..kösz -
#3859 Veszel új vgat. -
#3858 Ati 8200 van asszem... mit lehet most ezzel csinálni? -
#3857 A VGA kártyád nem támogatja a DX9-et valamint ennek a hozamányát az SM 2.0-át => ez van oda angolul is írva:)
Hiába raksz fel DX9 drivert ha a kártyád csak Dx8at tud... Ati 8500? Gef 4000-es széria? -
GPx8 #3856 DX9 -es a kártyád? Mert a Race07 csak azokon + DX10 fut... -
#3855 Sziasztok!
Letöltöttem a játék demo-ját,felraktam,el akarom indítani és ezt írja ki... felraktam már a legújabb directx-et is,mégis változatlan..tudtok segíteni?
-
#3854 wtcced.exe -v 2 Lac-coo.prl Tessek.plr
-
#3853 "H:\Letoltesek\Race_07\PRL Kodolo\wtcced.exe-Lac-coo.prl"
Pár verziót beírtam , de egyik sem jó :))))Nem vágom mit pötyögjek be! :)))
Vagy ezt be kell raknom a WTCC-be ? -
#3852 Nem értekh ozzá, de elindíottam a futtatást, ott megadtam neki az exe-t, bepötyögtem amít artál, de nem jó, nem talál valamit :))))) -
#3851 Nem, én csak rákattintottam az EXE-re :))))
Lövésem nincs a dos-hoz :)))))Meg nem is érdekel jelen pillanatban :)))) -
GPx8 #3850 Eltol? Nekem Momo-m van, de inkább úgy érzem, hogy behúz, igaz erősre állítottam a kerékvetők ffb értékét... -
#3849 Gondolom, a jo verzio kapcsoloval hasznaltad?!:)
wtcced.exe -v 2 filename.plr filename.plr
-
#3848 Csak az a rohadék kerékvető ne tolna el magától :)))))) az a PRL bigyó meg nem müxik nam, bevillan egy dos ablak, de csak egy pillanatra, aztán annyi ... -
#3847 Szerintem is jo lett;) Javitottak az FFB-n, gumi- es autokezelesen, es egy kicsit atgondoltak;) Tobb auto lesz, tobb palya, a sok apro kiegeszitesnek koszonhetoen a latvany, hangulat, hangok adottak. "SimBin" tudja hogy kell kihozni az alapokbol a legtobbet, ezt mar a GTR2002 ota tudjuk;DD -
#3846 Egyre több online versenyt nyomok ezzel a demóval :))
megtetszett :) -
#3845 Így már érdekesebb .... Skinek a HSW-n ....
-
Gio #3844 Felraktam az oldalra 2 replayt, Brands meg Anderstorp, nemtudom miert lett ekkora, lehet mert online mentem. -
#3843 Ha nem akarsz akkor ne is offolj! Használ valaki Game Cam Pro-t Race 06 alatt? -
GPx8 #3842 Nem akarok én sem tovább offolni, de ha az én régi gépemnek megfelelő konfiggal nálad "szépen fut", mondjuk esőben rajtnál (úgy, hogy több autó van előtted) 1024x768 -ban, akkor megeszem a sapkám... -
#3841 Elmondtam, hogy nem erről van szó, ha azt törölted akkor a 3839-et is (ezzel együtt) mivel arra reagáltam! Itt nem arról van szó, hogy kinek van vagy nincs igaza hanem kész tényt közöltem. -
#3840 szerintem sehogy...
notebook vga táblázat -
#3839 Azert azis faraszto, hogy Te is mindenkinek megakarod magyarazni, hogy mindig neked van igazad;) Raadasul, ezt eleg lekezeloen teszed. Nem azert szoktam ezeket torolni, mert "igaszsagot teszek", hanem elkerulendo a topic teleszemeteleset OFF-fal;)
Es ez persze, mindenkire igaz, hogy kerulje a masik "kostolgatasat" :) THX! -
#3838 Hogy te mekkora értetlen vagy ilyen már többször volt, de semmi gond, akkor tehát mégegyszer külön neked átfogalmazva: Ugyanolyan gépem van és azért írtam neki, hogy nem futott szarul ne írjon olyanokat! Konkrétan ő, konkrétan arra a konfigra! Minek kötsz bele abba, amit nem értesz?
Alexease lécci ne töröld egy kis ideig, mert fárasztó, hogy coo semmit nem ért, de kötöszködni már van ereje. Legalább várj egy-két órát :))) -
#3837 Nem is állítottam mást, te viszon igen, hogy jó gépen nem futhat rosszul, miért állítanak egyesek ilyent :)))))) -
#3836 Ennyit erről, mert itt az Alexease igazság! Nálam tökéletes high beállításokkal, szóval erre meg nem mondhatod, hogy nem igaz. Azt már igen, hogy nálad nem annyira jó. -
#3835 Ket azonos konfig kozott is lehetnek kulonbsegek, nem beszelve a rendszerrol, driverekrol, hatterben futo programokrol, stb. Es szubjektiv a dolog, mert valakinek a 25-30 fps tokeletes, de pl. engem 40 alatt idegesit;)
A hardware vitat, kiokositast, es a 25 fps-es "folyamatos" kepes szokasos elmefuttatast most hanyagoljuk, tucatszor ki lett beszelve, off-nak mnositem;) THX!:) -
#3834 Azért így ez sem igaz . A 06-nál voltak furcsaságok, nálam is rosszabbul fut minta 07. A memoriákat elég furán kezelte, akárhogy butítottam, 0 m szabad memoria maradt a videokártyán..Lehet valamely konfigoknál ez nem működik jól, és ilyenkor jönnek elő a 2-3 fps-el fut dolgok ... -
#3833 Egyetértek Gordonnal! A te "régi" gépeden nem futott az szarul! High beállításokkal tökéletes. Úgyhogy nem tudom ilyeneket miért kell írni. -
#3832 Ez igen érdekes. Hogyhogy nem ment ezen?
Az én gépem gyengébb ennél és szépen fut rajta.
Nekem egy p4-es 3ghz-s proci van, 1gb ram, egy ati 9600xt 256 ddr. És simándi birja. A 24 autót medium és néhol high beállitásokkal. Persze a 07-ről beszélek. Nem szaggatt szépen fut.