RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Gondolom/ha jol emlekszem/talan a Magyar kiadonal/forgalmazonal dolgozik, valszeg teszt peldany😉
Alexease
Ugyanaz mint a RACE😊
Cowek
Ez valami demóból van, vagy Te fejleszted? <#idiota><#wilting>

http://www.f1-info.hu/

tHoMaSmAn
csini<#wow1>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Mármint a játékot teszteled, vagy mi? Úgy néz ki mint a sima Race vagy egy rFactor mod... <#hehe>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
Race07-bõl két általam készített kép:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Nyers
Csini, 30 másodperces promo - jobbklikk, saveas

My Life for Freedom!

tHoMaSmAn
Curves? <#idiota>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Istencsászár
Biztos van egy menüpont a DVD-n "Corve's where u musn't overtake" 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem is ezzel a szöveggel borzolja az idegeim, de régebbi vga kártyám van (Ge4200), azt meg nem támogatja a program, mert DirectX 9 kompatibilis kell. Most úgy vagyok, hogy lehet emiatt vennem kell egy új videó kártyát, hátha azzal elindul, remélem, hogy "csak ennyi" a gond.

lac coo
...mint elrettentõ példát ! 😊)))))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Remélem bele rakták Macao-i elõzésemet😊<#idiota><#banplz><#banplz>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bodesz
szedi vki a 3gb os "RPM WTCC: ROAD TO GLORY - SEASON 01"et.sztem nemrossz.lassan leis jöhetne már 😄
link

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Humesz
Igen kb 2 hete mondtam ezt Gordonnak úgyanígy! Egyébként a magyarítás téma setup részében van igazság, hogy az jó úgy ahogy van, viszont a játék alapmagyarításának igénye is érthetõ abba kár belekötni (nem neked).
#3355-el teljesen egyetértek!
Igen ez már megtörtént egyébként jó a tipp,ezen már tényleg nagyot nem tudok elcsúszni!

Chevrolet Lacetti WTCC

Istencsászár
Egyszerûbb módja ha leszedsz egy setup packot, ( minden kocsi minden pálya ) ami sacc/kb jó kiindulópont, és azt finomítod magadhoz, abból nagy eltévedés nem lehet.

Elég bonyolultnak tünik az egész de már nagy segitség,hogy a linket betetted a hozzászólásodba.Gondolom,hogy ezt elég nehéz lehet elmondani,leirni de azért mégis jó,hogy megpróbáltad.Amint látom egy adott pályára hosszadalmas dolog lesz beállitani egy autót az én vezetési mondhatni "stilusomhoz",de hát ettõl szép az egész!<#buck>

Chevrolet Lacetti WTCC

b-type
Nagyjából, és nagyjából ide is igaz szvsz.

Nekem ez a játék még újnak számít a belefektetett gyakorlást nézve, így kb. ha komolyan akarnék vele foglalkozni akkor:
-Beállítom hogy ne korlátozzon az autó, ne pörögjön le a váltóáttétel, ne korlátozzon az elfordulásban, ilyesmi.
-Akkor megyek vele annyi kört hogy érezzem a köridõt.

-és akkor setup.
..nem lehet elmondani 😊
Mivel harmoniákat igyekszek állítani, ezért folyamatosan korrigálok a beállítások terén.
Itt a Race-ben a szárnyak nem annyira fontosak (érthetõ), ezért azt ha lehet minimumra és onnan indulok felfelé ha mégis kellene.
Az alul és túlkormányozottságot merevítéssel állítom legfõképpen, ez olyan baltázás és a ki-berugózással finomítom...természetesen addig hogy a rázókõröl azért ne repüljek le.
..sztem nem nagyon lehet elmondani, a legtöbb állítás érzésre megy, beállítom ahogy sztem a pálya kívánja, megyek vele, és ráigazítom.
De mindent csak addig hogy ne boruljon az egész, tehát összefüggéseket kell nézni...azaz ha nagyon túlkományozott az autód a merevítésnél, ezért túl sok kirugózást teszel rá, akkor lehet jó lesz az autó egyensúlya, de összeségében mégis bukod a köridõt.
Szal sztem alapfogalmakkal kell tisztába jönni, és gyakorlás-gyakorlás, akkor kialalkul benned, hogy mit merre kell állítani.
Ez egy idõ után már elég gyorsan fog menni...de nehéz elmagyarázni szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Term. nehogy vki a 'chamber'-re keressen rá <#idiota>, nincs vip-m, most néztem rá hogy láttam van új üz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ha már ennyire téma a setupolás akkor kérném a véleményeteket ez ügyben!
Tehát a beállitásoknál kit mit vesz alapul vagyis mit állit legelõször is egy alap setupban.Példának legyen itt mindjárt egy technikás pálya Macau és egy gyorsabb Monza.Autóknál pedig a BMW és a többi elsõkerekes közötti beállitási különbségekre gondolok.
Várom a véleményeket,hogy esetleg én is hasonló köridõket tudjak valamikor menni mint ti!<#wave><#nevetes1><#taps>

Chevrolet Lacetti WTCC

ez mind nagyon jó de nekem nem segít valaki? 😄
autoszimulator
kis huncut 😄DDDDDD

.: mobilize.hu :.

ja, fõleg ha a "terpesztés"-re keresve nem azt kapja amit igazából keres😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

b-type
Vhogy én is így gondolom.
Jó dolognak tartom a 'magyarítást', mert lehetnek olyan üzenetek amit nem ért meg vki...akár repülõrajtnál a formációban, vagy mittomén biztos van olyan kiírás ami zavaró lehet.
Viszont a setup rész az sztem pont angolul jó, ha vmit nem ért beírja a keresõbe és már dobja a képeket (Chamber-Caster, de még a Toe-in/out-ra is), és jobban képbe jön, mint terpesztésre, utánfutásra, össze/széttartásra.

aki csak játszik vele, annak szerintem tökmindegy, hogy angol vagy magyar kifejezések vannak a setup képernyõn.. a next-go-race-t õ is megérti

Istencsászár
Van aki játszik, van aki ûzi, de aki játszani akar az nem akar setupolni, meg nemis ért hozzá és nemis érdekli ez a része... ez két külön tábor.

szerintem aki szimekkel játszik, az utána fog nézni az angol technikai kifejezéseknek ha egy kicsit is érdekli a dolog komolyabban, hogy mi micsoda..
nincs ebben semmi különleges, vagy ördöngõsség

Természetesen magyarositás nélkül is megy aminek mennie kell de azért a setupban valóban sokkal nehezebb igy eligazodni,ezért irtam a magyarositást.Nem pedig a "next/go/race "szavakra gondoltam elsõsorban!
De hát nem vagyunk egyformák és ezt ell kell fogadni!

Chevrolet Lacetti WTCC

SimaSuna
én értem.csak olyan fura h már minden játéknak ami kijött"van már magyarosítás?" löki mindenki..
a kalandgaméknél ez érthetõ..de 1 autósnál..
na mind1 ne offoljunk..
Istencsászár
Lehet és kell is. Én max kaland játékoknál használok magyarosítást, mert van amit nem értek, pedig középfokon tudok angolul. Abban nincs semmi szégyen h egy magyar ember magyar nyelven akar olvasni egy játékot, arról nem is beszélva h egy kedzõ játékos aki habár tud idegen nyelven pl a Wtcc-ben a setup képernyõn nem igazdoik el a "szakszavakban". Az is más hogy én pl jobban elveszek egy magyar menüben mint egy angolban😊)

látod Alex mit tettél, most takarithatsz <#buck>
SimaSuna
magyarosítás nélkül nem is lehet élni?

mondjuk a világ 2 nyelvébõl 1et lehetne ismerni.
ez az Angol v a Német.
az orosz játékokat (uaz 4x4 vagy a lada racing club) még megértem..
de h az angol/amerikai játékokkal mi baj van..

állítólag az iskolában tanulsz angolt..érettségizel is belõle..
a next/go/race ezeket ne ismerni azért már nem valami jó dolog..
+ ha van internet..vannak online szótárak..nem nehéz használni õket..

de te tudod 😉
Mondjuk én szivesen látnám a race06 és majd a 07 teljes magyarositását is!

Chevrolet Lacetti WTCC

bertino
100%ig igazad van

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem meg a játékok sokkal jobban eladhatók lennének bárhol a világon ha nem csak az emlitett nyelvekre lennének forditva!Mondjuk szerencsére még mindig vannak lelkes"amatõrök"akik mebcsinálják a forditást!

Chevrolet Lacetti WTCC

Istencsászár
Nem errõl van szó, én nemhasználom mert nem szorulok rá, de valakinek lehet ez a mániája, hameg van olyam emner aki korrektül lefordítja akkor a fejlesztõk simán berakhatnák, a stemos frissítés még elõny is mert "láthatatlanul" belekerülhet, emiatt kérdeztem meg hogy Simbin nyitott e ilyenek fel... ugytünik nem.

nem ezek köcsögök, még válaszra sem méltatják az embert, senki nem erölteti a magyarítást ez csak egy lehetõség, Angol, Német, Francia, Olasz, Spanyol, Orosz feliratot lehet választani <- Alex akkor minek bele a többi fordítás ?, akkor legyen angol azt jóvan, nekem teljesen mindegy..., minek egy doom-hoz vagy akármelyik FPShez magyarítás: megyek azt szitává lövök mindent és mindenkit <#buck>
Alexease
Minek eroltessek?! Teljesen felesleges, egy ilyen szintu autosjatekba utolag mas nyelvet eroltetni. Legyen alapbol Angol, Nemet, Spanyol, aztan jol van😉
Istencsászár
Simbin semmit nem tanusít aziránt h belerakják? mondjuk kis hal az óceánban dolog ez... lehet a játékba angolon kívül nyelvet váltani?

Ha igazán pontos akarnék lenni akkor azt irnám, hogy ehhez a verzióhoz készült: http://www.nforce.nl/
leho94
<#eljen><#eljen>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Race: Caterham magyarítás képek
Race: Caterham magyarítás letöltés

A fordítás nem kompatibilis a Steames változattal, mert annak furcsa a fájlszerkezete így az nem volt megoldható, de ha esetleg valaki rájönne a megoldásra, az kérem, jelezze azt a fordító felé.
leszettem az nvidia oldaláról a drivert amit ajánlott de semmi változás <#rinya><#rinya><#rinya>olyan bosszantó h van olyan gépem ami kell neki de nem mûködik pedig annyir jáccanék
kormannyal nyomod v bill? 1.35 az eleg gyengus, csak azert kerdezem

probalj meg masik vga drivert, ha jol emlexem megoldotta vkinek ezt a problemat

fel rakom és ott van a játékok listáján is. nyomom hogy launch game és ezt írja: "please submit the file 'minidump\race_steam_.1.2.3.0-20070801-202720-736-1712.dmp'
along with a description of what you think could have caused the crash to a dveloper near you." aztán ennyi. bezárom és ha megint indítom akkor megint kiírja.
a sebesség tökmindegy mit állítasz be neki..

hogy miért nem megy a játék, arról gõzöm sincs..
de elindítani nem tudod, vagy fel sem települ? mert nekem nem világos..

steam-ben megjelenik a játékok listájában egyáltalán?

eredeti és van account is persze. addig nem is engedi hogy feltegyem amig nem csinálok accountot vagy megadok egy létezõt. internetre meg a sebességre gondoltam. telepítés elõtt megkérdezi
SimaSuna
gtr-masters.hu
milyen másik internet?
mire gondolsz?

#3332-re: ha eredeti a game, akkor mennie kéne
tudom, hülye kérdés, de ugye regeltél steam accountot?