5806
  • lac coo
    Nem hiszem , hogy az jó lesz, az rF-ben sokkal több állítási lehetőség van az állítgatásra ...De próbáld ki, lehet hogy amit nem ismer azt figyelmen kívül hagyja :)))Vagy csak az adott értékeket írogasd át egyenként .

• Ginger17
    Ha én ebbe az rcs fájlba bemásolom az rFactoros FFB értékeket, akkor el kezd "hasonlítani"?
  • 3P
    Köszi. Újra fogom kezdeni, azért annyit még nem játszottam vele.
  • pointer4
    Lehet nappal szembe bebandzsít :)
  • lac coo
    Ok, kösz majd megnézem este..... És mi tükröződik belül ? Cubemap vagy real (mint a víznél, bár nem tudom itt mi tükröződhetne, a pofám ....) ?:)))))
  • pointer4
    Én lassan kezdek félni tőled :)

Amúgy Warezzal kapcsolatban az a pozitív hogy így hogy lehet offlineban installni, meg se akarták törni a multit :) Így akivel hálózatba akarok jáccani tuti megvette :) (legalább is egyenlőre nekem így tűnik :) )
  • Alexease
    Hozzaferek:)
    Csinaltam egy teszt DDS-t (csak mutatoba a felulet miatt, vagyis gagyi), egy masik GMT-t, tettem ra belulre is tukrozodest;))) Van hozza uj EMAP, hogy azt is tudd cserelgetni:)

http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Helmet1.zip

• lac coo
    Race Distance= 0-100% . Azt nem tom, hogy a már megkezdett bajnokságban is állítható-e vagy csak az elején....
  • 3P
    Tényleg nincs válasz a #3942-re?
  • lac coo
    Úgylátszik a cockpit vibrationt behúzta magának az ISI :)))))) Ha majd hozzáférsz a dds-hez szólj nekem is :)))
  • Alexease
    Meg probalok csinalni egy olyat, amin csak a plexi van, korbe sotetitve, karcolassal, stb. Raadasul ebben meg a fejmozgas is keves, nincs rendes razkodas, billenes, csavarodas, stb. Olyan mint ha egy ablakon keresztul figyelnem az esemenyeket;))
  • lac coo
    Tudom, próbáltam az is nagyon jó, sőt jobb is mivel a fizika is frissebb (nekem "részletesebbnek" tűnik valahogy minden rF mod ...)
    Alapvetően jó ez a sisak, tényleg jó a koszolódás-eső is, csak a "skin" nem tetszik ... Valami olyant szeretnék ami, nem takar ennyit ki (eleve sisakban nem látom a állam előtti részét) ,Szinte csak plexi kéne felül egy kis rész "sisakkal", és jó homálypsra kéne megcsinálni ....
  • 3P
    Hol lehet a bajnokságnál a körök számát vissza venni?
    Sajna nincs egyszerre annyi időm, hogy 14-20 köröket menjek. :(
  • Alexease
    Caterham van az rFactor-hoz is (kulon MOD es a RACE konvertben is). A kulon MOD-nak a felfuggesztese nagyon jo lett, foleg RealFFB plugin-nal! Persze, ott nem ilyen egyszeru vezetni:D
  • Alexease
    Amig nem lesz hozza decrypter, addig nem sokat lehet ettni:( Jelenleg ganyolas van - ha nem volt teljesen egyertelmu tegnap:) - mert egyszeruen csak felulirtam a sisakot a fektarcsaval:))))))))

Nekem tetszik a sisak, mint otlet, foleg a koszolodas, esocseppek, stb. Csak a megvalositassal vannak gondjaim:))) Ha ki lehet majd csomagolni, akkor talan a DDS tuning segit;)
  • lac coo
    Viszont a Catherham (vagy hgy írják ...:) ) még mindig szuper!!!!
  • lac coo
    Hát GTL után tuti uncsi(csak azt starforce-ot venné már ki valaki ..) ..:))))) Én 10 körös verseny végén szabélyosan elaludtam majdnem, olyan unalmas....Max akkor volt esemény ha elfékeztem magam :)))))
  • lac coo
    Az a baj, hogy ez nohelmet gmt bezavar a menübe is, nincs háttér a garázsban stb ....
    Nem lehet csak a dds-t variálni valahogy? Nem töltenéd nekem azt fel valahová, kicsomizva ? :)))
  • Prézli
    Hát örülök,hogy megjelent a warez verzió nagyon.
    A demo hatására lazán megvettem volna és hatalmasat csalódtam volna.
    A fizika übergagyi tapad mint az állat a Seat olyan mintha 4WD lenne a radical cseszik megcsúszni a satufék nem satufék és mintha örök TC őrizné nehogy egy pillanatig is élvezzem. Ha ilyet akarok majd veszek NFS-t (de persze soha) de amit most majdnem megvettem az számomra minősíthetetlen. Tipikus arany középút akart lenni mint az elődje de számomra szimes szemszögből ez förtelmes. Csak tudnám miért nem képesek egy olyan opciót, hogy Arcade és Szim? Mindenesetre lehet nem ennyire szörnyű a helyzet de egy jókis esti GTL futam után és a Race 07 demóról őrzött szép emlékekkel teli, elindítva ezt az Arcade trágyát hatalmasat csalódtam.

(ez magánvélemény örülök higy van akinek tetszik de gondoltam leírom hátha valakinek mérvadó)
  • lacica
    Miért nem jó a FFB.???
  • Humesz
    Szerintem itt mindenkit érdekel, nem értem hol a gond probléma és hogy miből gondolod, hogy nem?!
  • pointer4
    Ha jól emléxem a DirectX hét volt az első pl (a Directx6 ugye nem) Amelyik engedte játékban a 7 gombot az egeren pl :)
    Amíg az nem volt felrakva nem lehetett bekonfigolni az egéren a két oldalsó gombot :)
  • GPx8
    Jó ez a játék, csak erős gép kell alá. Persze, vannak hibái.
  • Alexease
    - A controller file-t megtalalod a ..\RACE 07\UserData\ControlSet\ konyvtarban, ha a jatekban mentettel (Create) egy sajatot.
    - A PLR file-t (enyem:D) itt talalod: http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Alexease_PLR.zip
  • DJ BP
    nagyon jó a játék, jobban tetszik mint a GTR (első Race-t nem toltam), nem vagyok egy 10-ed másodpercek után hajkurászó profi :), és ezek a lassabb autók jobban fekszenek, ezt élvezem is, GTR-t nem sűrűn élveztem, inkább küzdöttem :)
  • lac coo
    Bazz, mondom én nem tom hogy kell ezeket elindítani hasznáélni :))))) írogattam mindent a futtatásban multkor, de nem jó :))))))

Amúgy ugyan az a baja mint a 06-nak : kiírja , hogy nulla mb szabad memoria van a videokártáyn és elég lassan fut..akárhogy leveszem a grafot mindenképpen kifut a memoriából ... De annyira nem érdekes, fizikában szvsz még mindig sehol nincs az rF modokhoz képest, elég csak meghajtan iaz új Nippont :))))
  • Alexease
    Mukodik a decrypter a PLR-en, hasznald;) Az FFB-t at tudod irni kint a file-ban.
  • lac coo
    Hát amilyen jól futott a demo nálam még sok autóval is, ez most annál sokkal rosszabb :)))))
    Az ffb gagyi, a fizika nem tetszik, nem tom kikapcsolni az automata pit-et stb ......Szal ez így egy gyenge 3-as , nálam ....
  • Alexease
    Mert meg meg sem jelent:) Nem vetted eszre?:)
    A megjelenes nem azt jelenti, hogy letoltod a kedvenc warez site-odrol:)
  • atenza
    Többit tudtam, csak az input devices-t nem...Most is okosabb lettem :)
    Radicalba csak jobboldalon lehet ülni? Nameg deadzone-t a teljesben be lehet állítani mert a demoban sehol se találtam :(
  • Alexease
    Es folytathatnank a technikai halandzsat;) De ha lekorlatozzuk csak a fagyasokra, lassulasokra, akadasra, stb., az elozokbol lathato, hogy egy rosszul megirt, felrakott, felesleges, nem kompatibilis driver (pl. eger, bill, usb, stb.), szetbarkacsolt rendszer, atetelesen befolyasolhatja a video es hangmegjelenitest is;) Amikor valaki irja, hogy fagy, lassu, nem indul, es beteszi mar csak a desktop kepet, a hatterben futo programokkal, neha mar az is csoda, hogy a Win egymagaban elfut;))))
    Abba az iranyba haladunk, hogy az uj rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy 2 perces szamitogep ismerettel is lehet installni, hasznalni, de termeszetesen, atlag 2x akkora teljesitmeny igennyel egyutt:D
  • Djemba
    sokan itt sírak mikor jön ki és most itt van és senkit nem érdekel
  • Alexease
    A DirectX nem csak a grafikara ertendo;) A DX a Win "csatolo" felulete, amin keresztul vezerlik a grafikai-, hang-, ki- es bemeneti eszkozoket. Igy ehez tartoznak a hangkartyak, halozati DirectPlay protokolok, billentyu, eger, es persze a jatekvezerlok (PS/2, USB es GP vezerlokon);)
  • atenza
    "Input Devices: DirectX 9 compatible force feedback steering wheel"- na ilyet se láttam még...Ez mit takar? DX-nek mi köze van az ffb-hez? Csak enm abból számolja a program?
  • zeus89
    ez a race 07 valami csodálatos játék :) .... nagyon szép, sima a kocsi mozgása és irányithatósága, biztos a kormányal az igazi ...
  • JuanG
    pedig radical Nordschleife-ban az igazi :)...youtube-on van is video :P
  • Djemba
    nem
  • Istencsászár
    Hamar meguntad...
  • GPx8
    RACE 07 - The WTCC Game Q&A
  • SimaSuna #3915
    jövőre...