RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont ha látod a sisakban a párnákat, akkor elég mélyen ülõ szemeid vannak... <#zavart1><#vigyor2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Humesz
Tényleg mondasz valamit <#circling>
lac coo
Na, most látok elõször az új ISI játékokban normális forma autó tükröt!!!!Amiben azt látom amit kell ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
a hangok jobbak lettek az elõzõhöz képest, az F3000-est meg elég szépen lehet csúsztatni, remélem a radical is jó lesz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Valamit piszkáltak a hangban is , mert pl. az F3000 teljesen másként szól ha csak fél gázzal tolom max fordulatig , vagy amikot padlózom ....Vagy csak nekem tûnik így ?😊))))

Nekem is tetszik a 07,tuti megveszem!A BMW-t szokni kell picit.On-line toltam egy versenyt,érdekes volt!😊
blory
F3000 van on-line is.

Alexease
Multiplayer de, benne van a neveben is😉 De van single is. Offline WTCC 2006/2007 BMW/Seat es F3000, Brands Hatch es Anderstorp. Online csak BMW/Seat Brands-en.
atenza
Milyen kategóriát lehet kipróbálni a demo-ban? Csak single részt engedélyezték vagy esetleg multiplayer is van?

Eddig tetszik a race07,jobban fut az elavult gépemen mint az elõd 06demója vagy a végleges verzió.Az irányithatóság picit másabbnak tünik vagyis én jobbnak vélem.Valszeg a 07-et kerüljön is sokba,megveszem!

Chevrolet Lacetti WTCC

Alexease
1. Script vagy plugin alapu a G-force, igy meg tovabb tudtak piszkalni.
2. Megkaptak a frisebb engine-t, amiben jobb a G-force (vagyis rF szintu), csak hat a SimBin mindig tobbet tud kihozni a dolgokbol mint az ISI vagy a modderek, mivel tobben vannak es fizetos a project😉
lac coo
És olyannyira hasznos, hogy észre sem vettem a közönséget 😊))))))
Viszont a G-force szimuláció valahogy jobb mint rF-ben, vagy azt lehet piszkálgatni PRL-ben ?

Alexease
Sehogy nem nyitottam meg MAX-ben, annyira mar nem izgatott😉 SimEd-ben van. Inkabb a palyakat piszkaltam, mit ujitottak, es a rengeteg 3D-s nezokozonseg azert ut benne😉)
lac coo
És te hogy nyitottad meg Max-ban? Sehogy ? 😊)))) Nekem nem viszi a GMTImporter ....Bár ahogy nézem a képed az Simed-bõl való ...

lac coo
Jópofa ez a sisak nézet, de nem lehet azért valahogy kikapcsolni ? 😊))))

lac coo
Kérdés melyik tengely körül könnyû pörgetni ? 😊))))

JuanG
dehogynem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Hangokban nagyon jo a SimBin, bar valszeg a liszensz sokat szamit😉
A gumicsere az mar valszeg erosebben engine fuggo, ahoz az ISI-nek kellene megpiszkalnia a dolgokat😉))
Amugy, mintha mar a frissebb ISI cucc lenne alatta...(?!)
lac coo
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>.Nem, hangokhoz aztán végképp nem értek, annyira nem is érdekel, de amúgy a rF-es WTCC-hez letölthetõ BMW és Seat hang is nagyon ott van ! Igaz itt vannak plussz dolgok is rendesen ....
Gumitexturát viszont még ez sem váltogatja kerékcserekor ( vizesgumi...)

Alexease
Kellenek? <#vigyor3><#idiota><#zavart1>
lac coo
Viszont az internal hangok nagyon barók lettek !

Alexease
Igen, de inkabb a Radical lenne a lenyeg😊 <#vigyor3>
lac coo
THX !!!!

Na jó de az F3000-bõl már minden lényeges megvan , nem? Modell, fizika, texturák ...Ha full le is lesz védve ebbõl már tuti összedobnak egy modot, hisz csak a többi csapat skinjei kellenek hozzá .

Alexease
Azert annyira bizakodni nem kell, mert a PLR-file-t mar maskeppen kodoltak le, mint az elozoben😉 Itt nem tudtam piszkalni😉 De lehet, hogy csak a demo miatt, ne lehessen "boviteni"😊)

Itt a komplett RACE07 Seat Team (DDS, GMT, es egyeb file)<#idiota><#zavart1>

http://alexease.extra.hu/files/RACE07_SEAT_Leon_Teams.rar
lac coo
Tuti ! Akkor az F3000 már biztos, innentõl kezdve már csak a skineket bukhatjuk 😉

A Seat texturáit nem tudnád nekem kiszedni, nagyon megnézném mitõl ilyen szépek a fények a kocsin , és a cubemap is kellene 😉

Nekem igy elsore nagyon bejon. Javitottak a grafikan, es ugy tunt jobban fut mint 06. Fizika is mas lett picit, konyebb lett az egesz, ami nekem annyira nem tetszik, de igy talan tobben megveszik. Brands Hatchen 1.34.2 jott ossze kvalin Seattal. Kivancsi leszek a tobbi autora.

Alexease
Annyi elonye van, hogy (egyelore) nem kodoltak le jobban, mint az elozo verziot, vagyis lesz az rFactorhoz Race07, F3000 es Radical is😉)))

lac coo
Nincs Radical.
Azért egy szinte utcai BMW-t nem lehet csak úgy pörgetgetni , szvsz .

JuanG
Radical nincs benne mi?

JuanG
sztem a BMW az elõzõben is elég "unalmas" volt, nem bírtam megpörgetni igazán, csak direkt néha 😊))...de ha most még kezesebb akkor az rosszul hangzik...

lac coo
A prl megint kódolt😞(((((
És persze (igaz csak demo..) mindjárt van egy óriási hiba benne: a kerékvetõ "ellöki" az autót, nem pedig ráhúzza a kormányt .

Köszi. Most, hogy az F3000-et is kiprõbáltam, ott már volt.
"...Hol a "bukósisak nézet"?..."

Az F3000-ben.
<#vigyor3>
Sokat játszottam (játszom) a Race-el.
Nagyon tetszik. Persze vannak benne bosszantó hibák, de nekem rengetek kellemes órát szerzett. 😊
lac coo
Na csak megnéztem , bár csak az F3000 miatt 😊))) ..ami elég furcsa gumit kapott, nagy sebességnél rendesen szitál a hátulja , amúgy jó, a sisak bejön fõleg esõben, és külön jól esik, hogy lefogy róla a fólia 😊)))

De ami nekem a lényeg : valszeg ezt már megveszem, mert úgylátszik hallgattak a felhasználókra és levették a napszemüveget a pilótákról 😊))

BMW-t néztem még, nekem jóval stabilabbnak tûnik mint az elõd, persze ott elég fura volt nekem amit méha mûvelt az az "utcai" autó , azért nem 500 LE ...Itt azért nem pörög ki a hátsó kerék 120-nál 😉
Viszont kanyarokban kegyetlenül lehet kenni a száját nagyon.-jól fogható .
Hangsúlyozom én nem sokat játszottam a Race06-al .
A közönség fütyül, Btype örülhetsz 😊)))

Hirtelen ennyi, a sötét üveg nélkül már megveszem .

Fps nálam rendben van, leszámítva a kissé elavult gépemet, de semmi rendelleneset nem tapasztalok, sajnos az esõ még mindig zabálja az FPS-t, de gondolom ez már csak ilyen marad ...

Letöltöttem a demot, és látom egy gyors szemrevétel után, hogy csak a megjelenítés változott szinte (grafika nem sokkal jobb mint az elõzõben, legalább is a demo alapján).

Azért a program örökölte az elõd jellemvonásait (jó/rossz). Belsõ nézetben az fps felére leesik (olykor még jócskán alá, fõleg verseny alatt), a külsõ nézetekhez viszonyítva. Külsõben menne 160-180 f/s-ot belül 60 (csak magam), versenybe 9-re is lemegy, itt is külsõben jobban megy. Érdekes, hogy nagy fps melett is néha megakad a kép. Minden max-on van, ATI 1950 Pro-n próbáltam, és az angol pályán.

Hol a "bukósisak nézet"?
Régi.
P4 (478), 2G ddr, ati9600 pro (agp)
Istencsászár
Én azzal kezdeném a kérdést hogy mennyit játszott az elõzõvel😊, vagy egyátalán látta e.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Milyen géped van?

nekem tetszik! <#buck>
<#vigyor3>
Szvsz. ratyi szar. Olyan mint a Race, csak ha lehet még szarabbul fut, ráadásul már a demo is full steam-es...

Istencsászár
Ennyire jó vagy ennyira rossz?

Minden cuccom pesten van igy csak holnap tudom tesztelni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#eljen>

Köszönöm!

Már szedem is! 😄
Alexease
Megjelent a hivatalos RACE07 Demo! Meglepo, de nem csak 1 palya 1 auto (a szokasos Brands+BMW), hanem van mas is benne😊))

- http://www.race-game.org/race07/download/demo.htm
- http://www.gamespot.com/event/download/race07/

b-type
az választ mást 😊
de oké, kezdõ nehézségi fokon legyen 2mp 😊
de akkor real-n min. 0.5 kell 😊
steam tölthetne bónusz cuccokat az elért eredmény függvényében...mitomén a márkahû játékosok kapnának egyedi festésû Alfa-t, Bímert 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Humesz
Jó csak olyan tesztpilóta nem lesz aki 5 kört megy 1mp-n belül 😊
pointer4
Erre mondanám aztat, hogy kár hogy nicns beleszólásod a dologba 😄
Kiválló 5letek!
b-type
ötletem lenne (és még csak fizetve sem vagyok ezért 😄 )
Én bazi kihívások elé állítanám a játékost bonusz lehetõségekért.
nyitás egy választási lehetõségekkel(pl.):
-tesztpilóta -> gyári csapat 2.számú versenyzõ ( 😄 )
-szabadkártyás versenyzõ -> privát csapat 1. számú versenyzõ
-új/kezdõ csapat új/kezdõ versenyzõje -> egyenlõ feltétel
Mindegyiknél más a végjáték (egyiknél az utolsó versenyen nyered meg a VB-t, a másodiknál az utolsó verseny utolsó futamán, a harmadiknál nem nyered meg <#idiota>)
- A tesztpilótának egy köridõt, majd 5kört 1mp-n belül kell teljesítenie, majd 3 különbözõ gumival kell 3×5kört 1mp-n belül teljesítenie.
- szabadkártyás versenyzõnek default setup pontszerzõ hely minden verseny legalább egy futamán.
- új/kezdõ csapat ún/kezdõ versenyzõjének az idény elõtt össze kell állítania egy autót egy költségkeretbõl, és aztán minden pályán azt használnia...ez végül is egy egyszeri állíthatóságot jelent a setup-ban, a továbbiakban az rögzül default-ként és azt kell használni az összes versenyen.

A versenyen való magatartás visszahat a versenyzõre,...akivel többször ütköztél az többször fog veled ütközni, az amelyik csapatot hátráltattad az nem kínál neked elõnyös szerzõdést (itt lenne egy kis csavar, mert ha nagy eredményt érsz el évközben, akkor de mégis 😄DD )
Az év során feltünnek a versenyzõ nevével díszített lepedõk a pályát övezõ kerítéseken..stb.
...szal ilyesmikre dióhéjban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
De legyen benne olyan térkép akkor hogy meik Gang az enyimé 😊