RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Chevrolet Lacetti WTCC
2. Megkaptak a frisebb engine-t, amiben jobb a G-force (vagyis rF szintu), csak hat a SimBin mindig tobbet tud kihozni a dolgokbol mint az ISI vagy a modderek, mivel tobben vannak es fizetos a project😉
Viszont a G-force szimuláció valahogy jobb mint rF-ben, vagy azt lehet piszkálgatni PRL-ben ?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A gumicsere az mar valszeg erosebben engine fuggo, ahoz az ISI-nek kellene megpiszkalnia a dolgokat😉))
Amugy, mintha mar a frissebb ISI cucc lenne alatta...(?!)
Gumitexturát viszont még ez sem váltogatja kerékcserekor ( vizesgumi...)
Na jó de az F3000-bõl már minden lényeges megvan , nem? Modell, fizika, texturák ...Ha full le is lesz védve ebbõl már tuti összedobnak egy modot, hisz csak a többi csapat skinjei kellenek hozzá .
Itt a komplett RACE07 Seat Team (DDS, GMT, es egyeb file)<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
http://alexease.extra.hu/files/RACE07_SEAT_Leon_Teams.rar
A Seat texturáit nem tudnád nekem kiszedni, nagyon megnézném mitõl ilyen szépek a fények a kocsin , és a cubemap is kellene 😉
Azért egy szinte utcai BMW-t nem lehet csak úgy pörgetgetni , szvsz .
És persze (igaz csak demo..) mindjárt van egy óriási hiba benne: a kerékvetõ "ellöki" az autót, nem pedig ráhúzza a kormányt .
Az F3000-ben.
Sokat játszottam (játszom) a Race-el.
Nagyon tetszik. Persze vannak benne bosszantó hibák, de nekem rengetek kellemes órát szerzett. 😊
De ami nekem a lényeg : valszeg ezt már megveszem, mert úgylátszik hallgattak a felhasználókra és levették a napszemüveget a pilótákról 😊))
BMW-t néztem még, nekem jóval stabilabbnak tûnik mint az elõd, persze ott elég fura volt nekem amit méha mûvelt az az "utcai" autó , azért nem 500 LE ...Itt azért nem pörög ki a hátsó kerék 120-nál 😉
Viszont kanyarokban kegyetlenül lehet kenni a száját nagyon.-jól fogható .
Hangsúlyozom én nem sokat játszottam a Race06-al .
A közönség fütyül, Btype örülhetsz 😊)))
Hirtelen ennyi, a sötét üveg nélkül már megveszem .
Fps nálam rendben van, leszámítva a kissé elavult gépemet, de semmi rendelleneset nem tapasztalok, sajnos az esõ még mindig zabálja az FPS-t, de gondolom ez már csak ilyen marad ...
Azért a program örökölte az elõd jellemvonásait (jó/rossz). Belsõ nézetben az fps felére leesik (olykor még jócskán alá, fõleg verseny alatt), a külsõ nézetekhez viszonyítva. Külsõben menne 160-180 f/s-ot belül 60 (csak magam), versenybe 9-re is lemegy, itt is külsõben jobban megy. Érdekes, hogy nagy fps melett is néha megakad a kép. Minden max-on van, ATI 1950 Pro-n próbáltam, és az angol pályán.
Hol a "bukósisak nézet"?
P4 (478), 2G ddr, ati9600 pro (agp)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#vigyor3>#vigyor3>
Minden cuccom pesten van igy csak holnap tudom tesztelni😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már szedem is! 😄
- http://www.race-game.org/race07/download/demo.htm
- http://www.gamespot.com/event/download/race07/

de oké, kezdõ nehézségi fokon legyen 2mp 😊
de akkor real-n min. 0.5 kell 😊
steam tölthetne bónusz cuccokat az elért eredmény függvényében...mitomén a márkahû játékosok kapnának egyedi festésû Alfa-t, Bímert 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én bazi kihívások elé állítanám a játékost bonusz lehetõségekért.
nyitás egy választási lehetõségekkel(pl.):
-tesztpilóta -> gyári csapat 2.számú versenyzõ ( 😄 )
-szabadkártyás versenyzõ -> privát csapat 1. számú versenyzõ
-új/kezdõ csapat új/kezdõ versenyzõje -> egyenlõ feltétel
Mindegyiknél más a végjáték (egyiknél az utolsó versenyen nyered meg a VB-t, a másodiknál az utolsó verseny utolsó futamán, a harmadiknál nem nyered meg <#idiota>#idiota>)
- A tesztpilótának egy köridõt, majd 5kört 1mp-n belül kell teljesítenie, majd 3 különbözõ gumival kell 3×5kört 1mp-n belül teljesítenie.
- szabadkártyás versenyzõnek default setup pontszerzõ hely minden verseny legalább egy futamán.
- új/kezdõ csapat ún/kezdõ versenyzõjének az idény elõtt össze kell állítania egy autót egy költségkeretbõl, és aztán minden pályán azt használnia...ez végül is egy egyszeri állíthatóságot jelent a setup-ban, a továbbiakban az rögzül default-ként és azt kell használni az összes versenyen.
A versenyen való magatartás visszahat a versenyzõre,...akivel többször ütköztél az többször fog veled ütközni, az amelyik csapatot hátráltattad az nem kínál neked elõnyös szerzõdést (itt lenne egy kis csavar, mert ha nagy eredményt érsz el évközben, akkor de mégis 😄DD )
Az év során feltünnek a versenyzõ nevével díszített lepedõk a pályát övezõ kerítéseken..stb.
...szal ilyesmikre dióhéjban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type