5806
  • Gio
    nemar marmegint:P
  • autoszimulator
    Billentyű, netán gamepad
  • Alexease
    Nezet, kormany, valto, pedalok, kuplung, stb.!?
  • Gio
    Van replay ha kell, de eleg nagy, 2 mb, mert tobb kort vett.
  • Gio
    En este mentem 2.28.249-et, chevy
  • Solt
    Én a Monza-i pályán gyakorlok, mert azt már "ismerem"... Ott 2:00:8 a legjobb időm a Seat-al...
  • gordon 24
    A mostani körrekord Macauban 2:31.209. Ezt Alain Menu érte el tegnap a Qualifikacion..

Ma gyakoroltam kicsit. 2:35:556 sikeredett. Hát azt a 4 secet nem tudom hol nyeri ez az ember:D Default settel mentem az időt, egy Chavy LAccettivel..

Ti hol jártok Macauban?
  • gordon 24
    :D Igaz... THX!
  • Yula
    Egyenlőre egy darabolós gyilkos fog vágni. Amire te gondolsz azaz egyelőre ;)
  • gordon 24
    Elvileg egy Media Marktos faszi 15-20dika körülre mondta. Tehát elvileg már kapni. Gyakorlatilag ma voltam és nézegettem egyenlőre nem láttam sehol.. Szóval egyenlőre marad a Steam, ha neten is megfelel a vásárlás. Én dobozost szeretnék. Patch nem tudom mmegvan-e már.. Linket egyenlőre nem talált senki. De asszem steam-en keresztül az is megvan..
  • Solt
    Ááá... én szeretem, ha dobozban van! :) Marad az amazon.com! :))

Nagyon jók a hangok, nem bírom nem teljes hangerőn játszani!
  • Alexease
    Ha tudsz online vasarolni, akkor ott (Steam) mar egy ideje kaphato, van hozza 2-3 patch is.

Hogy itthon dobozosban mikor lesz, az passz;) Mivel ebbol van offline/dobozos verzio, amit azonnal feltortek, igy mar nem biztos hogy megeri itthon kiadni, hogy nehany darabot eadjanak belole;))
  • Solt
    Mikorra várható? Van esetleg patch? Ezt én is szívesen megvenném majd...
  • gordon 24
    Igen! Elég fasza!.. Ha végre kijönne már dobozba.. Megveszem aztán online is tolom majd.
  • Solt
    Köszönöm! Egyébként nagyon jó a játék... nagyon élvezem!! :))
  • gordon 24
    Sajna ez hiba! Azt tudod tenni, hogy 20-30 seccel az edzés vége ellöt abba hagyod és a garge képernyőnél ráklikkelsz a countinou gombra.. És akkor tovább enged!
  • Solt
    Sziasztok! Miért van az, hogy az időmérő után nem enged tovább a versenyre? :( Ott a "folytatás", de nem lehet ráklikkelni...
  • Ginger17
    Kis marhaság azoknak, akik az "igazságot" keresik...

real helmet paintings for f3000 '06
  • gordon 24
    Hy!

Találkoztatok olyan gonddal a játéknál (race07) hogy a monitornak nagyon látszanak a pixeljei. Nekem egy tfp monitorom van (benq 19") és egyetlen játéknál sőt még itt a forumban a fehér hátérnél sem látom, de bent a geméba elég szépen. Lehet ezen állitani vagy ez van?

THX
    Üdv.
  • ződördög
    találtam...
    nálam nagyon darabos
  • lac coo
    Jól hangzik ! :D
  • ződördög
    nord_pre

mega betöltési idő, gyatra fps, szaggatáshegyek stb, stb
    vállalkozó kedvűeknek...
  • Laceee
    igen csak steamen keresztul toltheto
  • Ginger17
    Áruld már el légyszíves, hogy a frissítésekhez honnan lehet hozzájutni? Csak azért kérdem, mert a központi oldalon nincsenek... vagy csak steam-en keresztül tölthető?
  • Mnemomic
    November 5.-i frissítés:

RACE 07

Fixed low fuel icon. It now comes in earlier and is color coded yellow->red

Fixed difficulty setting that was shared between game modes. Now each game mode has it's own setting

Fixed driving aids being switched off in championship mode

New talent files for Caterham, F3000, FBMW, Mini and Radical classes (Wider spread in Qualify, F3000 drivers are better in wet conditions now)

Tighter cutting rules for Magny Cours

Fixed cutting rule problem in Valencia National

General AI speed tweaks for better consistency against player, AI wet speed tweaks for better consistency between tracks

Custom skinned cars now use correct cameras

Fixes to client replay saving in multiplayer

• Ginger17
    Nem, hogy a fene enné meg...
  • lac coo
    Nordot csak nem akarja senki megcsinálni... :(
  • Laceee
    nem a kicsomagolassal van gond, hanem a visszacsomagolasal
  • cselt
    A GCF fájlokat mivel lehetne kicsomagolni, hogy a steames verzióba is be lehessen tenni pályákat?
  • Gio
    Johat nalad nem lehet tudni mizu:D
  • lac coo
    Költői kérdés volt ...:DDD
  • Gio
    En tudjam baz mit csinalsz?:D csak azt mondom, hogy alapbol az adott palyahoz es autohoz tolti be a setupot. gondolom ez a setup pack 06-os. szal ha 07es palyat toltesz be 07es autoval, akkor nem mutatja, neked kell megkeresned, vagod?
  • lac coo
    Ja hogy pont olyant választottam ami nincs benne.... ? :DDD
  • Gio
    :D Userdata/carsetups
    Bemasolod ide oket, aztan jatekba kivalsztod a megfelelo mapot, es kocsit. ennyi. arra figyelj oda, hogy vannak 2006 es 07es palyak es autok.
  • lac coo
    Ok, hagyjuk! :DDD
  • lac coo
    Szal berakom, oda ahová kell, de nem látom a játékban? Mi a trükk ? :)))
  • lac coo
    És hogy a fenébe kell berakni ezt a setup pack-ot hogy lássam is a játékban? :))))
  • Mccormick
    Humesz! Nagyon köszönöm a Brands Hatch-i és a Monza-i BMW setupot, így valóban sokkal jobb Momo-val! BH-ben így már 5-ből 4-szer én is behozom 1.35 alatt mondhatni különösebb izgalom nélkül :)
  • pointer4
    Köszönöm :)
  • tjoe
    Neked is ment.