RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Meg probalok csinalni egy olyat, amin csak a plexi van, korbe sotetitve, karcolassal, stb. Raadasul ebben meg a fejmozgas is keves, nincs rendes razkodas, billenes, csavarodas, stb. Olyan mint ha egy ablakon keresztul figyelnem az esemenyeket😉)
lac coo
Tudom, próbáltam az is nagyon jó, sõt jobb is mivel a fizika is frissebb (nekem "részletesebbnek" tûnik valahogy minden rF mod ...)
Alapvetõen jó ez a sisak, tényleg jó a koszolódás-esõ is, csak a "skin" nem tetszik ... Valami olyant szeretnék ami, nem takar ennyit ki (eleve sisakban nem látom a állam elõtti részét) ,Szinte csak plexi kéne felül egy kis rész "sisakkal", és jó homálypsra kéne megcsinálni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3P
Hol lehet a bajnokságnál a körök számát vissza venni?
Sajna nincs egyszerre annyi idõm, hogy 14-20 köröket menjek. 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Alexease
Caterham van az rFactor-hoz is (kulon MOD es a RACE konvertben is). A kulon MOD-nak a felfuggesztese nagyon jo lett, foleg RealFFB plugin-nal! Persze, ott nem ilyen egyszeru vezetni😄
Alexease
Amig nem lesz hozza decrypter, addig nem sokat lehet ettni😞 Jelenleg ganyolas van - ha nem volt teljesen egyertelmu tegnap😊 - mert egyszeruen csak felulirtam a sisakot a fektarcsaval😊)))))))

Nekem tetszik a sisak, mint otlet, foleg a koszolodas, esocseppek, stb. Csak a megvalositassal vannak gondjaim😊)) Ha ki lehet majd csomagolni, akkor talan a DDS tuning segit😉
lac coo
Viszont a Catherham (vagy hgy írják ...😊 ) még mindig szuper!!!!

lac coo
Hát GTL után tuti uncsi(csak azt starforce-ot venné már ki valaki ..) ..😊)))) Én 10 körös verseny végén szabélyosan elaludtam majdnem, olyan unalmas....Max akkor volt esemény ha elfékeztem magam 😊))))

lac coo
Az a baj, hogy ez nohelmet gmt bezavar a menübe is, nincs háttér a garázsban stb ....
Nem lehet csak a dds-t variálni valahogy? Nem töltenéd nekem azt fel valahová, kicsomizva ? 😊))

Prézli
Hát örülök,hogy megjelent a warez verzió nagyon.
A demo hatására lazán megvettem volna és hatalmasat csalódtam volna.
A fizika übergagyi tapad mint az állat a Seat olyan mintha 4WD lenne a radical cseszik megcsúszni a satufék nem satufék és mintha örök TC õrizné nehogy egy pillanatig is élvezzem. Ha ilyet akarok majd veszek NFS-t (de persze soha) de amit most majdnem megvettem az számomra minõsíthetetlen. Tipikus arany középút akart lenni mint az elõdje de számomra szimes szemszögbõl ez förtelmes. Csak tudnám miért nem képesek egy olyan opciót, hogy Arcade és Szim? Mindenesetre lehet nem ennyire szörnyû a helyzet de egy jókis esti GTL futam után és a Race 07 demóról õrzött szép emlékekkel teli, elindítva ezt az Arcade trágyát hatalmasat csalódtam.

(ez magánvélemény örülök higy van akinek tetszik de gondoltam leírom hátha valakinek mérvadó)

lacica
Miért nem jó a FFB.???

Humesz
Szerintem itt mindenkit érdekel, nem értem hol a gond probléma és hogy mibõl gondolod, hogy nem?!
pointer4
Ha jól emléxem a DirectX hét volt az elsõ pl (a Directx6 ugye nem) Amelyik engedte játékban a 7 gombot az egeren pl 😊
Amíg az nem volt felrakva nem lehetett bekonfigolni az egéren a két oldalsó gombot 😊
Jó ez a játék, csak erõs gép kell alá. Persze, vannak hibái.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
- A controller file-t megtalalod a ..\RACE 07\UserData\ControlSet\ konyvtarban, ha a jatekban mentettel (Create) egy sajatot.
- A PLR file-t (enyem😄) itt talalod: http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Alexease_PLR.zip
nagyon jó a játék, jobban tetszik mint a GTR (elsõ Race-t nem toltam), nem vagyok egy 10-ed másodpercek után hajkurászó profi 😊, és ezek a lassabb autók jobban fekszenek, ezt élvezem is, GTR-t nem sûrûn élveztem, inkább küzdöttem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

lac coo
Bazz, mondom én nem tom hogy kell ezeket elindítani hasznáélni 😊)))) írogattam mindent a futtatásban multkor, de nem jó 😊)))))

Amúgy ugyan az a baja mint a 06-nak : kiírja , hogy nulla mb szabad memoria van a videokártáyn és elég lassan fut..akárhogy leveszem a grafot mindenképpen kifut a memoriából ... De annyira nem érdekes, fizikában szvsz még mindig sehol nincs az rF modokhoz képest, elég csak meghajtan iaz új Nippont 😊)))

Alexease
Mukodik a decrypter a PLR-en, hasznald😉 Az FFB-t at tudod irni kint a file-ban.
lac coo
Hát amilyen jól futott a demo nálam még sok autóval is, ez most annál sokkal rosszabb 😊))))
Az ffb gagyi, a fizika nem tetszik, nem tom kikapcsolni az automata pit-et stb ......Szal ez így egy gyenge 3-as , nálam ....

Alexease
Mert meg meg sem jelent😊 Nem vetted eszre?😊
A megjelenes nem azt jelenti, hogy letoltod a kedvenc warez site-odrol😊
atenza
Többit tudtam, csak az input devices-t nem...Most is okosabb lettem 😊
Radicalba csak jobboldalon lehet ülni? Nameg deadzone-t a teljesben be lehet állítani mert a demoban sehol se találtam 😞

Alexease
Es folytathatnank a technikai halandzsat😉 De ha lekorlatozzuk csak a fagyasokra, lassulasokra, akadasra, stb., az elozokbol lathato, hogy egy rosszul megirt, felrakott, felesleges, nem kompatibilis driver (pl. eger, bill, usb, stb.), szetbarkacsolt rendszer, atetelesen befolyasolhatja a video es hangmegjelenitest is😉 Amikor valaki irja, hogy fagy, lassu, nem indul, es beteszi mar csak a desktop kepet, a hatterben futo programokkal, neha mar az is csoda, hogy a Win egymagaban elfut😉)))
Abba az iranyba haladunk, hogy az uj rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy 2 perces szamitogep ismerettel is lehet installni, hasznalni, de termeszetesen, atlag 2x akkora teljesitmeny igennyel egyutt😄
sokan itt sírak mikor jön ki és most itt van és senkit nem érdekel

Alexease
A DirectX nem csak a grafikara ertendo😉 A DX a Win "csatolo" felulete, amin keresztul vezerlik a grafikai-, hang-, ki- es bemeneti eszkozoket. Igy ehez tartoznak a hangkartyak, halozati DirectPlay protokolok, billentyu, eger, es persze a jatekvezerlok (PS/2, USB es GP vezerlokon)😉
atenza
"Input Devices: DirectX 9 compatible force feedback steering wheel"- na ilyet se láttam még...Ez mit takar? DX-nek mi köze van az ffb-hez? Csak enm abból számolja a program?

zeus89
ez a race 07 valami csodálatos játék 😊 .... nagyon szép, sima a kocsi mozgása és irányithatósága, biztos a kormányal az igazi ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

JuanG
pedig radical Nordschleife-ban az igazi 😊...youtube-on van is video 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

nem

Istencsászár
Hamar meguntad...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
jövõre...
REMÉLEM LESZ RACE 08

Kösz a sisaknézet kill-t! <#vigyor2>
Szvsz. ez eléggé mellényúlás volt a SimBin-tõl, nem jó semmire. (Régi játékokban is próbálkoztak már ilyenekkel). Akinek a fején volt már bukósisak, az tudja, hogy nem ilyen.

Szvsz. a Radical-ban az a jó, hogy baromira gyorsul. Bár, engem ebben a játékban csak a WTCC autók érdekelnek. <#nyes> ("Real cars Real racing")

Azért ezzel vitatkoznék. A WTCC autók nem utcai autók, nagy kanyarsebességek vannak és egyáltalán nem csúszik úgy mint a meleg takony... <#zavart1> Aki azt hiszi, hogy a szim attól szim, hogy össze-vissza csúszkál, az el van tévedve. A GPL-ben lévõ autókat nem lehet összehasonlítani a 2007-es autókkal. Egyébként a néhai Opel Astra bajnokságban induló autóknak is már olyan kanyarsebességük volt köszönhetõen a sportfutómûnek, hogy mindenkinek elállt a szava. (Egyébként ki is lehet próbálni az Euro-ringen, csak kell hozzá egy "kis" lóvé...)

olyan szép, hogy nem hinnéd el

zeus89
nem löktök róla képeket ??? vagy még nincs meg nektek?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Istencsászár
Fejlõdtek a kocsik😊, ez nem hardkór szim már hanem élményautózás... és ez igy fog menni, fõleg ha konzolok felé is elkezd komolyan kacsingatni a Simbin, ezzel nincs is baj, tömeg játéknak készül de egy szimes is nagyon élvezi, ha akarja nehezít magának, ha tud.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nekem még mindig kicsit fura a fizika rF után ....Ez még mindig nem a legujabb szvsz ... Sokat nem változott a demo óta, tán kicsit sajnos tapadósabb lett minden....

lacica
Köszi a sisakot,így már másabb!!!

Alexease
Igen, mar tudjuk: #3883 😉 <#vigyor3>
Nagyon nagy játék
Alexease
Nem lehet😉
Uj kodolas van a file-okon, vagyis 1-2 napot varni kell, amig el kezdhetik a konvertet😉 <#zavart1>
Alexease
Nem is tudom😉 A tobbi autohoz kepest "radical-os"😊 Kemenyebb felfuggesztes, porgos motor, lehet vegig padlozni... Pau-n tesztelgettem (kedvenc palya GPL-bol 😛), megporgetni csak szandekosan😊 En valami nyersebbre, kemenyebbre, vadabbra szamitottam. Olyan GTP vadsagra😄D Valahogy az egesz "RACE-feeling" olyan tapados, lagy, a padlogazas autozas "elmenyet" nyujtja😉 Aztan lehet hogy ilyen igazabol is, meg nem vezettem Radical-t, sot mast sem nagyon😄
JuanG
pályát lehet betenni, mert ha nem megvárom inkább az rF konvertet 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Milyen a Radical Alex? Jó kemény és élvezetes?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Oké. ebbe asszem én is befektetek.. Nagyon tetszett a demo. De lehet azért várok vele egy két hónapot. Ha lehet nbem 10-ért venném meg.

Downhill!!

Alexease
Meg nem jelent meg, majd csak 2-an. En a Steam-est akarom megvenni, ott van a tobbi jatek is, a doboz meg nem kell😉 Ez termeszetesen warez, par napot kibir, aztan del😉
gordon 24
Megjelent már? Meg is vetted Alex? Mennyi volt? vagy Warezoltok?

Downhill!!

tiltásig

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2><#eplus2>