RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen jó ez a sisak, tényleg jó a koszolódás-esõ is, csak a "skin" nem tetszik ... Valami olyant szeretnék ami, nem takar ennyit ki (eleve sisakban nem látom a állam elõtti részét) ,Szinte csak plexi kéne felül egy kis rész "sisakkal", és jó homálypsra kéne megcsinálni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sajna nincs egyszerre annyi idõm, hogy 14-20 köröket menjek. 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem tetszik a sisak, mint otlet, foleg a koszolodas, esocseppek, stb. Csak a megvalositassal vannak gondjaim😊)) Ha ki lehet majd csomagolni, akkor talan a DDS tuning segit😉
Nem lehet csak a dds-t variálni valahogy? Nem töltenéd nekem azt fel valahová, kicsomizva ? 😊))
A demo hatására lazán megvettem volna és hatalmasat csalódtam volna.
A fizika übergagyi tapad mint az állat a Seat olyan mintha 4WD lenne a radical cseszik megcsúszni a satufék nem satufék és mintha örök TC õrizné nehogy egy pillanatig is élvezzem. Ha ilyet akarok majd veszek NFS-t (de persze soha) de amit most majdnem megvettem az számomra minõsíthetetlen. Tipikus arany középút akart lenni mint az elõdje de számomra szimes szemszögbõl ez förtelmes. Csak tudnám miért nem képesek egy olyan opciót, hogy Arcade és Szim? Mindenesetre lehet nem ennyire szörnyû a helyzet de egy jókis esti GTL futam után és a Race 07 demóról õrzött szép emlékekkel teli, elindítva ezt az Arcade trágyát hatalmasat csalódtam.
(ez magánvélemény örülök higy van akinek tetszik de gondoltam leírom hátha valakinek mérvadó)
Amíg az nem volt felrakva nem lehetett bekonfigolni az egéren a két oldalsó gombot 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- A PLR file-t (enyem😄) itt talalod: http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Alexease_PLR.zip
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Amúgy ugyan az a baja mint a 06-nak : kiírja , hogy nulla mb szabad memoria van a videokártáyn és elég lassan fut..akárhogy leveszem a grafot mindenképpen kifut a memoriából ... De annyira nem érdekes, fizikában szvsz még mindig sehol nincs az rF modokhoz képest, elég csak meghajtan iaz új Nippont 😊)))
Az ffb gagyi, a fizika nem tetszik, nem tom kikapcsolni az automata pit-et stb ......Szal ez így egy gyenge 3-as , nálam ....
A megjelenes nem azt jelenti, hogy letoltod a kedvenc warez site-odrol😊
Radicalba csak jobboldalon lehet ülni? Nameg deadzone-t a teljesben be lehet állítani mert a demoban sehol se találtam 😞
Abba az iranyba haladunk, hogy az uj rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy 2 perces szamitogep ismerettel is lehet installni, hasznalni, de termeszetesen, atlag 2x akkora teljesitmeny igennyel egyutt😄
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szvsz. ez eléggé mellényúlás volt a SimBin-tõl, nem jó semmire. (Régi játékokban is próbálkoztak már ilyenekkel). Akinek a fején volt már bukósisak, az tudja, hogy nem ilyen.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Uj kodolas van a file-okon, vagyis 1-2 napot varni kell, amig el kezdhetik a konvertet😉 <#zavart1>#zavart1>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!