5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
Gio #4314 hat most mitmondjak erted, a 2.28.x meg 2.35.x kozott nem kis kulonbseg van, hazudozzak meg jopofizzak, hogy dekurvajovagy?:) sztem ebbol kinottunk mar. Es tudom ki az a Kiss Norbi:) -
#4313 Igazából nem lehet kiülni a motorháztetőre! Hát leesel, meg ki vezet? :D (ezt nem hagyhattam ki sorry:D) -
#4312 mondjuk ha már ekkora tehetség vagy, akkor nemtudom miért számítógépen versenyzel -
#4311 Azért nem próblja meg mert neki nem élvezhető ez.. Pl nekem sem..
De igen biztos igazad. Bénák vagyunk , rossz játékosok, lassuak és a stb.
Igaz érdekes hogy olyan mezőnyben ahol az emlitett Norbi Hazso Tihy indul (ja Kiss Norbi megnyerte az idei Seat Leon Cupát) megálljuk a helyünk.. Biztos szar a mezőny:D -
Gio #4310 na re:D Latom megint elinditott valamit ez a korido:) Az, hogy ez a ido mennyire realis nemtudom, de megfutottam, es meg maradt is benne. Ugy kezdtem ezt a jatekot is mint a tobbit, amibe elertem dolgokat, hogy csupan szorakozasbol. Aztan idokozben elegge feltunt, hogy nem megy rosszul a dolog;), ott volt a liga is, es ha mar elindultam es jatszok, akkor miertne probaljak meg az "elithet" tartozni? most azt tokmind1, hogy hogyan ered el, milyen autoval, beallitassal vagy nezettel, senkitse erdekel. Raszantam x idot, hogy megtalaljam a nekem megfelelo autot, es utana ugy beloni a kocsit, ahogy az stilusomnak fekudjon, szerintem ezzel nincs semmi gond. Igazan engem nem zavar, hogy te realisan meg mitomenhogy akarsz jatszani, gondolom sokan vannak ilyenek a ligaba is, hiszen a kozepmezonybe van a legtobb ember. Azt nem ertem, ha a lehetoseg adott, marpedig mindenkinek ugyanannyi, akkor miertnem probaljak meg? vagy lehet megse csak setup meg nezet kerdese?:P -
#4309 mondjuk lehet hogy ha időmérőre állítod akkor lehet olyanra hogy két kör alatt megolvad a motor meg lekopnak a gumik,mert akkor csak egy kört kell megtenned durván,braham bmw is ezt csinálta F1-ben -
#4308 Norbi:D Az egy ufo várjááá. Meg Hazso is:D Mind2-en indulnak NASCARBAn is ők a fix settel is olyan időket mennek hogy örület.. Az a 2 ember egy külön műfaj... -
#4307 de az rF WTCC egészen más mint az orig WTCC..
van aki szét setupolja az agyát és rossz köridőket megy..
van aki 1-2 helyen igazít és játék csúcsot dönt..
lsd: Kiss Norbert -
#4306 Tudom.. Rfactorral nem egy Wtcc futamot lenyomtam már online. Mindeki más settel ment.. Ezért irom tudom miről beszélek, nem most ülök elöször simulátor program elött. -
#4305 ha alap setupal nyomja mindenki az is számít h ki hogy vezeti..
(kanyar levágások, kigyorsítás, féktáv, váltások, szélárnyék, gumi kopás) ez mind mind beleszámít az időbe..
pl nálunk a HRCbe sok sok olyan verseny volt h 0,004 ezred volt a különbség a race végén az 1-2 közt..a többike 1-2mp-n belül voltak..
ugyanazzal a setuppal..
de
itt is láthatod hoyg 2 különböző autó..2 külön setup hogy mérkőzik meg egymással..
-
#4304 Most is te beszéltél nekem motorházról! Írtam korábban, játsz úgy ahogy neked jól esik semmi gond! Nem kell kifakadni, nyugi! A setupolás pedig a játék része, ez csak egy plusz dolog amitől jobb. Nem Nascar hanem Túrautó, úgyhogy ne is hozd össze a kettőt! Ebből is abból is vannak játékformák. -
Solt #4303 hmmm... azt tudom, hogy amikor elsőre mentem vele, akkor 10 kör után fel kellett álnom a gép mellől, mert nem bírtam tovább koncentrálni, annyira nem lehet hibázni, és annyira együtt van mindenki! engem ez motivál, ezt élvezem... :)) ami tetszik ebben a játékban az kb ugyanez az érzés... 100%-on és teljes agreszivitás mellett jókat lehet az ai-val bírkózni... :)) -
#4302 Ez azért van mert a Cliot is azok a srácok csinálják mint a HNR-t amibe én is benne vagyok. Nekik is a reálissabb szetek és nem az elvetemült idők tetszenek. De sajnos ebben a topikban ők is hülyék ha jól látom. -
#4301 Na ez a baj amit megint irsz..
Első dolog.. Senki ebben a topikban nem mondta senkire hogy hülye lenne mert másképp gondolja. Engem nem zavar ha valaki igy játszik! Sőt ha neki igy jó játszon. Gio-val egy csomószor megbeszéltük ezt és abszolut nem hülyéztük egymást sőt még igazán vitára sem került sor.
A másik. Az hogy ki gyors relativ. Ezekkel a feltételekkel amikkel én játszom ez egy elég gyors tempó. Valószinüleg ha én is ugy csinálnám mint ő elérnék hasonló időket. Ne biztos hogy legyőzném az se biztos hogy megközeliteném tizededekre őt de biztos nem lennék utolsó.. Tapasztalatból beszélek, nem egy ligában mentem. A gyorsaságom nem az első helyre de egy 5 közé jutáshoz elég.
Ami még fontos. Nem azért irtam ezt megint be hogy ekkora országos vita legyen belőle. Nem is azért mert nem birok ilyen jó időt menni és fáj nekem hogy ő ezt meg tudja futni. Egyszerüen sak leirtam hogy nekem nem tetszik ez a fajta beállitás és én nem igy játszom..
Nem értem minek ebből egy ekkora hatamlas szarságot csinálni. Ráadásul elbeszélünk egymás mellett. Ahelyett hogy mindenki tiszteletben tartaná a másik véleményét aztán ennyi..
Az hogy mi tetszt program és mi nem: igaz ez nem egy teszt program, de hidd el nekem mivel egyenlőre igy csinálom, simán lehet olyan időket auozni kinykeservel, mint az igaziak, lehet Ai-val játszani (csak egy kis AI beállitás)
Szóval a végszó mert már pont elegem van belőle:
Ha neked az a jó hogy kint ülsz a hidegbe a motorháztetön, Olyan beállitásokat csinálsz amivel igazából 1 kört nem tudnál menni akkor tedd azt senkit nem zavar. De ha valaki azt mondja ,hogy Default settel, belső nézetben ment egy 2.35-ős időt macauban, akkor az nem egy tehetségtelen béna, aki csak erre képes, hanem ő igy szeret játszani.
Na én ezzel befejeztem. Szevasztok -
Solt #4300 az lehet, de elég kemény, hogy az első 10 szinte egy másodpercen belül van egymáshoz képest! :)) -
#4299 clio sarkalatos példa -
Solt #4298 pont arról volt szó, hogy a játékban történő állítgatásnak nem sok köze van a valósághoz, mert olyan értékeket lehet beállítani, amit a valóságban soha nem használnának! ezért tetszik a clio kupa, mert adott a setup, és csak a vezetési tudás számít. ez a lényeg számomra, de lehet, hogy rosszul fogalmaztam... -
#4297 ez nem realitás a játékban, hanem könnyítés, hisz szabad setupolás esetén valaki jobb, valaki szarabban lövi be a kocsit, ezzel vagy elnyhöz vagy hátrányhoz jut... a fix setup könnyítés hisz leülsz és nyomod, csak a pályára kell koncentrálni, a tesztelési állígatási fázis kilöve s riziko sincs h a másiknak jobban tapad gyorsabb a egyenesbe stb...
szvsz -
#4296 Látod, és akkor mivan ha vagyunk 4-en vagy 14-en? Én csak azt mondtam, hogy neked konkrétan van mindig valami ami nem tetszik. Így van: menj olyan ligába ahol azonosak a feltételek és érezd jól magad ha neked ez kell. De attól hogy te nem tudsz gyors lenni még van aki tud és attól még nem lehetetlen idő. De ami lényeg: ez játék és nem tesztprogram! Ha valaki setupol még nem hülye. -
Solt #4295 4-en vagyunk... nekem is a full realitás a lényeg!! :)) én clio kupázom, egyelőre offline, de ott is ez a helyzet... semmit nem lehet állítani, csak a fékerőt és a kormányszöget! :)) -
#4294 Ezt nehidd!
1. A seteket a 2006-os racehez kértem.
2. a race 07-el semmi bajom.
3. igazán szeretem ezt a játékot sőt lesz olyen liga is amibe én is jól érzem magam.. Most amiben bent vagyok is nagyából ezek a feltételek vannak életben amiket mondtam a #4293-ban. Nagyon sok embernek fontos ez hidd el.. Pl most is nézd meg. Vagytok ti 3-an (Gio, te, bardocz) és vagyunk mi 3-an (by type, én, Alex) Szóval egal.. -
#4293 Ez igaz.. Ezért nem is vitázunk. Multkor is ere az állaspontra jutottunk:D
A ligáról én nagyon szivesen mennék is (persze nem az üridős ligákba) Szóval ha mevesezem a dobozost akkor valszeg csatlakoznék egy ilyen ligába.. (de csak belső nézet, Default set, semmilyen segitség) -
#4292 Hát Gordon lehet, hogy nem kéne ezzel a játékkal játszanod! Mindig van vele valami bajod. Annyi az egész, hogy ez játék és nem offical wtcc tesztprogram, ezt kéne megértened. Te is régen itt kéregetted a setupokat, attól, hogy nem tudtad megtanulni még más használhatja ha neki attól jobb lesz a játéka. És hogy ha valaki gyorsabb mint egy igazi pilóta akkor mivan??? Játék! Senki nem hasonlítja össze a "real race"-el csak te! -
#4291 Mi elférnénk egy ligában mert nekem is nagyon hasonló a hozzáállásom :)), de ettől függetlenül az a véleményem hogy mindkettőtöknek igaza van. :)
Gio-nak azért mert ha a játékban van állítási lehetőség, akkor ő bizony olyanra fogja álítani hogy gyors legyen vele, és az jó..az elérhető gyorsaság hozzá tartozik a versenyzéshez.
Neked meg abban, hogy a játékban olyan értékeket lehet beállítani, hgoy azzal egy versenyző nemhogy gyors lenne, hanem egyszerűen ki sem megy a pályára, mert meghal. :)
-
#4290 Ez mind igaz. De nekem ez a fontos. Nem véletlenül olyan ligában vagyok ahol ezt vesszük figyelembe. Több ligába benéztem, ahol az igazi köridökhőz képest - ban jelentős diferencia volt egyikben sem indultam el. Nekem a 100% realitás a fontos. Ezért idegesit he nem Prialux lesz a bajnok vagy ha Hernandez futamot nyer.
De ezen beszélgettün már eleget. A lényeg nekem az a Reallis ami az igazihoz közel áll. Sose szerettem ezeket az ür setupokat és ez nem is fog változni. -
#4289 Csak ne keverjük össze a valóságot a játékkal, ez az amcsik szakterülete, mikor egy feka azt hiszi, hogy GTA-ban van, és mindenkit lelő maga körül :D
Számítógépes játékoknál manapság a versenygésen van a hangsúly.. Élvezet és játszhatóság háttérbe szorult sajnos.. Gondolom Gio is valami bajnokságban nyomja, ahol nem a realitás a fontos, hanem minél jobb köridő.. Háborús játékoknál még inkább igaz ez, pl a CoD-ok, vagy CSS, realitástól messze vannak, de épp ezért lettek versenyjátékok, míg a realitáshoz közeledő GRAW egyáltalán nem. -
#4288 Egyébként itt van az a kör! (ha érdekel valakit) -
#4287 Persze ez igy van.. De van egy pont ahol az igazi autó hátrányára válik már. Itt meg még előnyére.. Arról nem is beszélve hogy egy 2játék"motor mit bir, és egy igazi mit bir. Ha ugy állitanál be igy igazi autót mint ahogy néha a játékban teszik. Mennél kb 2-3 kört aztán már nem.. Szóval ezért sem jó.
Pl ott van az NR2003 játék. Abban alapból megcsinálták a gyári autó beállitásokat ugynevezett Jasper setuppal. Ennél jobbra nem lehet állitani az igazi 2003-as NASCAR gépeket. Persze a játékba lehet, és körrekordokat is tudsz dönteni. De ez már nem reális. Hiszen ha az lenne akkor az igaziak is ugy használnák. Csak valszeg ezt már nem birná ki. -
#4286 Jó ezt értem nem is gondoltam, hogy 100%-ig olyan..
Csak azért van benne a Default setup mertha valaki jól megy azzal tudja nagyából a Reállis időket megautózni. Ők is tudják, hogy lehet ennél gyorsabban menni a játékkal, de mégis olyan setet épit bele amivel hasonló időket érsz el. -
#4285 mindenki úgy állíja a kocsiját ahogy akarja nem?mármint élőben -
Solt #4284 Motorháztető nézet tényleg sokat segít, de a saját setup-al mi a baj? :) -
#4283 Hát abban hogy a motorháztetön ül. És saját (nem reális) settel megy. -
#4282 A jateknak es a valosagnak (palyageometria, autok) max. 50-70% koze van egymnashoz;) Nem beszelve a fizikarol es egyeb kezelhetosegi dolgokrol.
Es a jatekos csak ezutan jon... Szerintem, valaki meg arra is ra tesz nehany masodpercet;)
Vagyis az igazihoz ne hasonlitsd;)
-
#4281 hellótok! Hogy lehetne kiírni a játékot egy DVD-re mikor 5,32 Gb? -
#4280 miben nem megy reálisan gio -
#4279 Rendben. Hát szerintem ez nem jó.. (nem azért mert nem tudok ennyit menni!!) Alain Menu 2007-es pálya csucsa 2:31:209 ez reállis. A Ti időtök egy ilyen autóval lehetetlenség. Szóval valaki olyan irja meg hogy mit megy aki reállisan játszik!! -
Gio #4278 logi g25, online, sajat setup, minden segitseg off, kiveve kuplung:)
es hood nezet. de ezt mar parszor atbeszeltuk. Es szerintem meg ezen lehet hozni, 2.27 vege realis -
#4277 Na de tényleg hogy mented ezt?
Én kormánnyal DEFAULT SET!! Belső nézet semmi segitség.. -
#4276 Te nyertél :D -
#4275 ...trackball, laserpointer, joystick:)