5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4234 Nekem is pls pls :) -
gstup #4233 Lehet,nem is olyan nehéz.Az ellen 95%-on van.És igy is tudok nyerni,mondjuk low segitség van... -
#4232 Weh :) Nevem csak régről ragadt rám, volt egy oldalam, ami ehhez kapcsolódott, csak most már nem akartam újreggé válni ;)
Amugy elhihetitek hogy szeretek kormánnyal játszani, de sajnos a mostani ingázó életmódom ezt nem engedi meg, de autókázni a játékokban ezek ellenére is imádok :P
Patch remélem lesz majd a virágbolti verzióhoz is, amig meg nem tudom vásárolni :D -
#4231 A "nevedhez" kepest eleg erdekes hozzaallas;)
Amugy a patch - ha jol tudom - javitja a problemat, szerintem mar reg megjelent (persze csak eredetihez:D). -
GRomeo #4230 A race-t billel játszani?! Hááááát elég nehéz lehet!
Számomra szinte lehetetlen! Inkább szerelgetem minden nap vagyis inkább szerelgetném mert ugyanis jelenleg gépcserénél tartok.Már elég nehezen birom ki a napi race "adagom" nélkül! :-(((
-
#4229 :\ ez elég gáz.
Kormányt most adtam el, kell a ráknak, nem szerelgetem én le fel mindig, és ez legalább egy olyan szim, ami billel is használható, igaz pár helppel :) Remélem majd javítják azért. -
#4228 Köszi ! -
#4227 Ment emilbe! -
#4226 Nem tudom a jelszavam a GTRMasters-re, és nemn akar küldeni újat a címemre...
Valaki nem töltené le , és rakná fel valahová setup pack-ot ?! -
Mathias #4225 Köszi:) -
#4224 Sajna nem! A progi hibája ez..( vegyél kormányt! És feleds el a billt. Ja és ne használj segitséget!) Alex pár héttel ezelött mutatott egy Patchet. AMI MÉG NEM JÖTT KI.. Ez majd megoldja a gondod! -
#4223 Az ellen nem lehet valamit tenni, hogy bajnokságban az első verseny után ne felejtse el a vezetési segédleteket? LOW-ra kapcsoltam közülük kettőt, mivel billel tolom, első verseny még jó is, majd kilépek, a játékból is, és legközelebbi indítás/bajnokság betöltés után már disallowed minden help :\ Lehet ez ellen tenni valamit? -
#4222 Nem nehéz megtalálni de azért tessék:
RACE Setupok -
Mathias #4221 Hát annyira nem sikerűlt megtalálni hol vannak a beállítások. -
#4220 GTR Masters fórum -
Mathias #4219 Sziasztok!
Van olyan oldal ahol beállításokat lehet letölteni az autókhoz? -
#4218 Hát ja.. Azért ütöm vágom én is.. Meg kihasználja az ember jobban a rázóköveket stb.. De ebbe a játékba az ai is profin csinálja ezt. Gyorsak is agresszivak is szóval nagyon faja. -
#4217 Jo ez igy, ilyenkor a meret a lenyeg, a verseny bemutatasa fontos, nem a videovagasi technika;)
Latszik is, hogy a SimBin-nek mas a koncepcioja az AI-val, mint az eredetiben. ISI-nel neha butitottak az AI-t (AIW, tapadas, stb.), mivel az AI a gep, vagyis tokeletes lenne, de a SimBin-nel noveltek pl. a tapadasat, mert tudtak, hogy az ember tobbet "megenged" maganak, a palyanak es az autonak is;) -
#4216 Thx!!! Majd persze javitok.. Most azért igy mentettem hogy ne legyen a mérete túl nagy.. Majd leközelebb. -
Air #4215 Egesz jo lett. A minosegen lehetne picit javitani, de igy is elmegy. A kuzdelem pedig kimondottan izgalmas, gratula. -
Air #4214 Bocs, de o dicsekedett. Ha meg tudom nezni, es olyan, akkor megy a dicseret, ha nem olyan, akkor a kritika. -
#4213 Lehet, hogy talán meg is kéne köszönni neki!!! Nem pedig videószerkesztő topicba zavarni, csak azért mert kíváncsi vagy. -
#4212 Na csináltam belőle egy rövidebb filmet! Persze ne számitsatok valami über munkára! Összesen csak 3 kör tv-n keresztül az én autommal..valencia -
Air #4211 Nincs fent mindenkinek a jatek, aki esetleg kivancsi lenne arra amit csinaltal.
AVI-t fraps-sal es VirtualDUB-bal tudsz csinalni. Hogy mikent az mar off, ugyhogy irany a videoszerkeszto topik. -
#4210 Hát ha elmondod hogy csináljak belöle avit. Megteszem!. Ez az a file amit a játék gyárt.. Ha belerakod Replayba megtudod nézni! -
Air #4209 VCR? Vazze, mit kezdjunk vele?? Tegyel fel avit! -
#4208 Pau, Francia palya, tobb mint 70 eve rendeznek rajta versenyeket!! -
#4207 én valamelyik nap a bajnokság sorozat során találkoztam az első teljesen zárt pályával (tán Bau vagy Pau vagy mi a neve)
Sajna rontottam egy gyors sikán-os részen és totál gallyra vertem a verda elejét :S
szar volt, mert tán 19 körös volt ott egy verseny és pont 17 körül jártam.
[sajnálkodik] D: -
#4206 Méghogy nem lehet Ai-val keményet menni:D
Akit érdekel nézze meg!
Ja és Tudjátok leszoltam a Chevyt elöször hogy szar meg hogy nagyon csuszik! Most ott tartok hogy minden pályán azzal tudok a legjobb időt menni. Rájöttem hogy kell menni vele! Igy nagyon fassza.. -
#4205 Köszönöm részletekben kimerítő választ :) A forrást Alexnek :)
Én olyan 1.05~1.10 -ra gondoltam. Én is jobban koncentrálnok időmérőn :)
De az 1.250,a plussz 25% azért az már jedi katergóriájú koncentráció :D -
#4204 Meeee még sose mentem végig az összes pályán, jelenleg csak az első 4en :) Ilyen lamával meg nemszívesen játszik senki :)
Arról nem is beszélve, hogy 5 hete laggzik és lassú a netem. Na fibernet azóta csinálja :)
Mire végig érek az összesen, igérem jövök online :) -
Gio #4203 Ha megvetted miertnem online tolod? Kedden mar enis toltam, Porto nagyon bejon, talan jobb mint Macau -
#4202 Na az a lényeg, hogy a locations könyvtárban megtalálod a pályákat. Minden pályának van egy olyan filéja aminek AIW a vége.. Ezt Total Comanderrel a szerkesztéssel megynitod. Lesz benne egy ilyen sor:
QualRatio: 1.250 // Used to adjust AI speed in qual compared to base values
Ez jelzi azt hogy a pályán az időmérő alatt milyen gyorsak legyenek!
Na most:
Van felette egy ilyen sor:
WorstAdjust=(0.7500) // Used for 70% AI strength option
ez azt jelenti hogy a 70% a 0.7500. Tehát ebből ki lehet kalkulálni hogy alapból az 1.250 kb egy 110-120%-os Ai az edzésen ezért ilyen irdatlan gyorsak.
Ha tehát az 1.250-et közelitedd a 0.7500 felé egyre gyengébbek lesznek.. Én a pályákon kb 100%-ra tettem ami egy másik sorból kiderül hogy 1.000 beállitás. De pl Pau ba ahol ugye nagyon nehéz körülmények vannak 0.900 körüli értékre tettem.
Hát kb ennyi. Ha valamit nem értesz szólj! Egyébként nekem is Alex magyarázta el az alapokat a többit én okoskodtam ki.. Ugyhogy még1x kösszi Alex!!
-
#4201 Nekem mind1, hogy kit hogy hívnak :D
Csak annyit szeretnék, hogy ne menjenek időmérőn 6 seccel jobb köröket mint verseny alatt.
Mert olyan 10. helyről indulva, izgi körönként 1 helyet javítva, nehéz ellenfelekkel előre törni 10-12 kör alattt kb.
De ha ilyen skillesek az enemyk, akkor örülök ha 19. helyre kvalifikálom magam :)
Szóval mihez kell nyúlnom ? :) -
#4200 Porto?
TÉK :D -
#4199 jee jee jee :) Megvettem tennap, letőltöttem este már nyomattam :)
Nemtujjátok meik championship-ben sorban a 4. pálya? Elég rövid, és piszok keskeny, városi, palánkokkal körbevett, éles lassú kanyarokkal.
Úgy áreztem magam rajta mint Budán az egyirányú szűk utcákban :) -
#4198 Bocs... anno lemaradtam. Kösz. -
#4197 Kicsomagolt PLR file, hogy tudd szerkeszteni, de ilyet mar en is belinkeltem nehany hete;).
Sok allitasi lehetoseg van meg, amit a jatekban nem lehet allitani a menukbol (grafika, hang, FFB, segitsegek, stb.). Inditas utan ujra becsomagolja. -
#4196 Ez mi anyavaja Alex? -