RACE - The Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
<#eljen>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Istencsászár
A legujabb 7.9-es ATI driverrel csak nekem nem megy? 7.4essel elindult.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Koszi, meg van, de sajna nem mukodik;( Valszeg ebbe a reszbe is belepiszkaltak😞

Megtalaltam a hatteredet, megcsinaltam, csak elfelejtettem feltolteni😊 Este ha hazaerek felteszem😉
Alexease
Ginger17
Ne haragudjatok, hogy megin' megkérdem, de a jobb fölsõ sarokban lévõ fps számot, hogy a bánatba tudom elõcsalogatni?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Itt van, közben leszedtem a pályát is , de mint kiderült az van fennt 😊))

Tourist.
ns24h.

A többi nyomvonalon úgylátszik nem mentem még...😊)

Cserébe feltölthetnéd a gridwalk alatt látható, rajtrács feliratok hátterének dds-ét, mert nagyon zavar hogy olyan tejfehér és nem átlátszó 😉))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Megnézem......

Alexease
De😉
Ezt a Nordschleife-t szedtem le: Nordschleifev1_00byDutchDevil.rar (HSW - GTR2)
Az UserData\LOG\Hat\ konyvtarbol kellene a ns24h.hat file. THX! 😊
lac coo
Nekem fennt van , nem tudok valamit átküldeni belõle?

Alexease
Az lesz😊 De mar csak holnap. A menuben mukodik, be is tolt mindent, de hianyolja a HAT file-t😞 Azok elore le vannak generalva a RACE-ben, es nem is generalja ha nincs. Fel kell tennem egy GTR2-ot😉
JuanG
NORDSCHLEIFE!!!!!!!! <#eplus2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Zandvoort-ban nálatok is ott az elsõ kanyarban az a fekete textura hiba a kerékvetõ egyik részén, vagy csak nálam csinálja?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
<#idiota><#zavart1><#zavart1><#zavart1>.

lac coo
Ok, Nord jöhet. Majd viszek narancsot a sitre ! <#idiota><#idiota><#idiota>

Alexease
Lehet, hogy megis tudok be tenni mas palyakat is😉 <#idiota><#zavart1>
Keresek valami palyat, aztan teszt😉)))
lac coo
Jahogy nem is max-el csináltad..Értem 😊))

Alexease
Nem szoktam utolagosan GMT-ket barkacsolni😊 Foleg nem MAX-ben. A SimBin programokhoz amugy is meg a regi GMT verziot kell menteni (GTL). Ujratexturazni, a mappot allitani 3DSimEd-del erdemes. Ott esetleg vertexet is lehet mozgatni, bar azt mar nem tudom mennyire egeszseges😉
atenza
Ha van idõd készíthetnél videót arról, ahogy végigmész egy városi pályán, kíváncsi vagyok h néz mondjuk Pau. Szívesen megnézném addig, amég nincs idõm kipróbálni!

DJ RUSH99
ment újraprivi<#idiota>

E30 4ever

atenza
Kedvenceim a városi pályák, szal ez jó hír számomra h odafigyeltek rá 😊
Hamarosan én is kipróbálom a teljes verziót, és ha hasonlóan jó lesz mint a demo akkor benevezek rá 😉

Akkor túl gyors a géped... 😊
De viccen kívül, lehet benne valami, mert a régi gépemen még láttam ezt az effect-et most meg nem... <#nemtudom>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mucius
minden maxon van 😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

lac coo
Nálam van, lehet valamit magasabbra kell állítani hozzá( special effekt vagy valami...) .

lac coo
Alex , te mivel szerkeszted a GMT-ket ? Megnyitottam az importerrel a sisak gmt-t amit adtál, látszólag minden ok, de semmit nem látok maxban .....

mucius
ez a visor letépõsdi animáció nálatok nem hiányzik egy az egyben? 😞
megnyomom, semmi animáció, csak írja hogy maradt még x. 😞

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

b-type
😄DD
Ez már erõsen a ló másik oldala 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Olvass vissza kb 10-et ! <#pardon1>

bajnokságban nem lehet beállítani hány körös legyen mert mindig 13 vagy 11 az sok

Alexease
lac coo
Hát azért nem nagyon szokott senki vállalkozni ennyi épület modellezésére, azért is van kevés városi pálya 😊)))Amúgy akkor járd körbe a Hõsök Terét és dobd össze 😊))))
Ha ráérsz töltsd már fel légyszí a helmet eredeti dds-ét, úgy egyszerûen be tudom lõni mennyi látszik ebbõl a játékban...

Amúgy próba: get real !<#idiota><#idiota><#idiota>.

Alexease
Ha van normalis alapanyag, foleg ha mar a palyaepiteshez, modelezeshez tervezik, keszitik akkor nem olyan veszes😉

Akkor van problema, azzal megy el az ido, ha nincs rendes alapanyag. Agyon tomoritett, kisfelbontasu YouTube videobol, nehany fenykepbol nehez epitkezni😉

Pl. amikor a Bucharesti palyan, a celegyenes vegen a "kek foltot" Michelin reklamnak neztem a szalagkorlaton, aztan kiderult egy veletlen talalt kepen, hogy az a "kek folt" nem reklam, hanem a szalagkorlat mogott levo lelatonak a szekei😉 <#idiota><#zavart1>

ha hivatalosan keszul egy palya, az sokat segit: a palyabejarason lehet kesziteni normalis minosegu videot, fenykepeket. Foleg ha megkapjak a versenypalya terveit: nyomvonal, szelessegekkel, kanyarivekkel, szintkulonbsegekkel, fontosabb trackside objectekkel.
Alexease
Megegyszer, mert deleltem😊
lac coo
Most néztem a két új városi pályát, durván lemodellezték a köcsögök ! 😊))
Kiváncsi lennék hány ember csinálta és hány hónapig , talán nincs két egyforma épület ....
Remélem átmegy rF-be is, nagyon jók .

DJ RUSH99
Privi😛

E30 4ever

Alexease
Mar meg is valaszoltad a kerdesed😊
Az Online verziot kell (majd) telepiteni, abban van LAN, IP, stb.
3P
Az okra rájöttem. Minden verseny után megkérdezte, hogy nehezíthet-e és eddig Yes-t nyomtam. (Béna vagyok.)
Mindegy segítség nélkül is végig vittem billrõl az elsõ bajnokság 9 versenyét a 11-bõl.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ginger17
Nem tudom, csak hirtelen futottam át a dolgot, de mintha ugyanannyi "sor" lenne, mint az rFactor-ban. Majd kipróbálom...

Sziasztok!A race 07-el lehet lanban játszani,mert azt olvastam hogy van offline és online telepítési lehetõség de az online-hoz kell a steam,az offlineban pedig nincs LAN.köszi a választ elöre is.
3P
Én sajna billentyûrõl nyomom. Így billentyûtõl jól jön a Stability Help, illetve a Traction Control és az Antilock Brake is. A bajnokság elején ez van is mindig. Azonban ahogy haladok a játékban ezeket szép lassan elveszi a játék. Sajna ezek nélkül billentyûrõl már nem tudom irányítani. Mit lehet tenni, hogy ne vegye vissza ezeket a gép? (esetleg ini buherálás is érdekel). Vagy miért veszi elõket és ezt hol lehet esetleg kikapcsolni?

lac coo
Valami fénytörést nem tud az engine? 😊))) Széleire jól nézne ki ....

lac coo
Nem hiszem , hogy az jó lesz, az rF-ben sokkal több állítási lehetõség van az állítgatásra ...De próbáld ki, lehet hogy amit nem ismer azt figyelmen kívül hagyja 😊))Vagy csak az adott értékeket írogasd át egyenként .

Ginger17
Ha én ebbe az rcs fájlba bemásolom az rFactoros FFB értékeket, akkor el kezd "hasonlítani"?

3P
Köszi. Újra fogom kezdeni, azért annyit még nem játszottam vele.

pointer4
Lehet nappal szembe bebandzsít 😊
lac coo
Ok, kösz majd megnézem este..... És mi tükrözõdik belül ? Cubemap vagy real (mint a víznél, bár nem tudom itt mi tükrözõdhetne, a pofám ....) ?😊))))

pointer4
Én lassan kezdek félni tõled 😊

Amúgy Warezzal kapcsolatban az a pozitív hogy így hogy lehet offlineban installni, meg se akarták törni a multit 😊 Így akivel hálózatba akarok jáccani tuti megvette 😊 (legalább is egyenlõre nekem így tûnik 😊 )
Alexease
Hozzaferek😊
Csinaltam egy teszt DDS-t (csak mutatoba a felulet miatt, vagyis gagyi), egy masik GMT-t, tettem ra belulre is tukrozodest😉)) Van hozza uj EMAP, hogy azt is tudd cserelgetni😊

http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Helmet1.zip

lac coo
Race Distance= 0-100% . Azt nem tom, hogy a már megkezdett bajnokságban is állítható-e vagy csak az elején....

3P
Tényleg nincs válasz a #3942-re?

lac coo
Úgylátszik a cockpit vibrationt behúzta magának az ISI 😊))))) Ha majd hozzáférsz a dds-hez szólj nekem is 😊))