RACE - The Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megtalaltam a hatteredet, megcsinaltam, csak elfelejtettem feltolteni😊 Este ha hazaerek felteszem😉
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Tourist.
ns24h.
A többi nyomvonalon úgylátszik nem mentem még...😊)
Cserébe feltölthetnéd a gridwalk alatt látható, rajtrács feliratok hátterének dds-ét, mert nagyon zavar hogy olyan tejfehér és nem átlátszó 😉))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt a Nordschleife-t szedtem le: Nordschleifev1_00byDutchDevil.rar (HSW - GTR2)
Az UserData\LOG\Hat\ konyvtarbol kellene a ns24h.hat file. THX! 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Keresek valami palyat, aztan teszt😉)))
Hamarosan én is kipróbálom a teljes verziót, és ha hasonlóan jó lesz mint a demo akkor benevezek rá 😉
De viccen kívül, lehet benne valami, mert a régi gépemen még láttam ezt az effect-et most meg nem... <#nemtudom>#nemtudom>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
megnyomom, semmi animáció, csak írja hogy maradt még x. 😞
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Ez már erõsen a ló másik oldala 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://alexease.extra.hu/files/DRIVER_HELMET_FPVISOR.ZIP
Ha ráérsz töltsd már fel légyszí a helmet eredeti dds-ét, úgy egyszerûen be tudom lõni mennyi látszik ebbõl a játékban...
Amúgy próba: get real !<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>.
Akkor van problema, azzal megy el az ido, ha nincs rendes alapanyag. Agyon tomoritett, kisfelbontasu YouTube videobol, nehany fenykepbol nehez epitkezni😉
Pl. amikor a Bucharesti palyan, a celegyenes vegen a "kek foltot" Michelin reklamnak neztem a szalagkorlaton, aztan kiderult egy veletlen talalt kepen, hogy az a "kek folt" nem reklam, hanem a szalagkorlat mogott levo lelatonak a szekei😉 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
ha hivatalosan keszul egy palya, az sokat segit: a palyabejarason lehet kesziteni normalis minosegu videot, fenykepeket. Foleg ha megkapjak a versenypalya terveit: nyomvonal, szelessegekkel, kanyarivekkel, szintkulonbsegekkel, fontosabb trackside objectekkel.
Kiváncsi lennék hány ember csinálta és hány hónapig , talán nincs két egyforma épület ....
Remélem átmegy rF-be is, nagyon jók .
Az Online verziot kell (majd) telepiteni, abban van LAN, IP, stb.
Mindegy segítség nélkül is végig vittem billrõl az elsõ bajnokság 9 versenyét a 11-bõl.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Amúgy Warezzal kapcsolatban az a pozitív hogy így hogy lehet offlineban installni, meg se akarták törni a multit 😊 Így akivel hálózatba akarok jáccani tuti megvette 😊 (legalább is egyenlõre nekem így tûnik 😊 )
Csinaltam egy teszt DDS-t (csak mutatoba a felulet miatt, vagyis gagyi), egy masik GMT-t, tettem ra belulre is tukrozodest😉)) Van hozza uj EMAP, hogy azt is tudd cserelgetni😊
http://alexease.extra.hu/files/RACE07_Helmet1.zip