5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#4354 Igy van! Ez a lényeg! -
#4353 Erre nem irok semmit, mert még mindig nem érted miről beszélek. -
#4352 Én alapjaiban megértem Gordon-t, mert neki ez a fontos, ehhez szokott Nascarban! De ez nem Nascar és egy valamit eddig mindenki elfelejtett: "A valós versenyzés nehézségeihez" talán nem tartozik hozzá az autók minél pontosabb beállítása??? Talán a BMW azokkal az autókkal nyert VB-t, amik lejöttek a gyártósorrol? Ugyan már emberek. Technikai sportról beszélünk, tovább nem is kell részletezni, ugye? Ez meg egy játék, amiben a valós köridők közelébe programoztak mindent, hogy ugyanúgy mint a versenyzésről az időtartamról is legyen egy kis fogalmatok. Gordon: Kérdezd már meg Priaulx-t, hogy mit gondol a default setupról?! Szerintem ez nincs is benne a szókincsében. És akkor ő már nem is valós? Hm... -
#4351 ..Norbi kitünt a Porsche mezőnyében is, pedig ott már vannak köridők, és nagynevű versenyzők.
De remélhetőleg lesz alkalma megméretni magát minnél jobb mezőnyben is :)
Sztem, az egész köridő hercehurcához még egyet hozzátapasztva, meg kell becsülni mindkét oldalt, azt is aki kihegyezi a kocsiját, és azt is aki arra törekszik, hogy minnél közelebb hozza magát a valós versenyzés nehézségeihez.
Mert az utóbbi nem nem akar gyorsan menni, hanem nem tud. Emlékszem amikor nekem ahoz kellett igazítanom a váltó fokozatait, hogy kibírjon 4 órát a motor mert kuplungoltam minden visszaváltást...eleve nem tudod használni az ideális kiosztást.
Bizonyos beállokat pedig elvből nem alkalmazok mert unalmas lesz az autó, ...szeretem ha mozog, ha unalmas vezetni, akkor hiába gyors köridőkben, mégsem élvezem...ha pedig nem élvezem akkor nem csinálom.
Uez igaz az FFB-re is, vagy bizonyos moddoknál a botváltóra, hiába vagyok fél-egy másodperccel gyorsabb a kormányon váltva, ha az mod alapjául vett sorozatban padlón váltanak, akkor padlón váltok...és bizonyos kanyarokban, sikánban ez komoly hátrány tud lenni, pláne magas FFB mellett.
Szal mindezeket összeadva sokat lehet bukni az elejéhez képest.
Aki pedig a köridőket kergeti az meg azért kell becsülni, mert megtalálja a pályában a tizedeket-századokat. -
#4350 En mar felejtettem el a logint, pass-t, e-mail-t (persze, nem egyszerre:D), es mindig meg lehetett oldani;) -
Solt #4349 nagy dolgot én sem mernék rendelni, de pár ezer forint kockáztatást megér! :)) -
#4348 Okéé.. (más kárán jobb tanulni:D) Sok sikert.. Ha mükszik az se rossz megoldás.. -
Solt #4347 na figyu... én már ugyis ki akarom próbálni, mert van egy-két játék ami már csak ott kapható! majd megosztom veled, hogy sikerült a rendelés! :)) -
#4346 Tudod a hajóut:D -
#4345 Ja pont ez volt az egyik dolog ami miatt fostam töle.. Az rfactort már 2x instaláltam.. Az eredeti kulcs az ugye egyből megváltozott, amit most adtak az meg nem tudom hányszor használható fel.. Szóval ettől fostam. A Steam meg azért félős mert ha elfelejted az accountod akkor rábasztál:D Persze ez az ember hülyesége de megeshet. Majd meglátjuk várok még egy hónapot. Ha nem jön ki December 20-ig megveszem steamen! -
Solt #4344 egyébként vicces, hogy ugyanezen cég európai oldalán már 50 euro a játék... :S -
Solt #4343 na igeeen, de olyan jó fogdosni, nézegetni, szaglászni!! :)))) -
#4342 A Steam eleg jo, nekem tetszik, tucatnyi hivatalos jatekom van Steam-rol. Megbizhato, egyszeru, nekem nem volt gondom vele soha.
Nem olyan regisztracios, "lejaro kulcsos", "csak 3x aktivalhaszt" stb., mint pl. az TryMedia (rFactor), hanem van 1 login-ed, az ala vasarolsz. Barmikor torolsz, Win-t instalalsz, gepet cserelsz csak belepsz, listazza a jatekaidat es mar toltheted is (lehet offline backup-olni is).
Persze nincs szaga, nem tudod megfogni, de nem kell varni, telefonalgatni, rohangalni, lemezt bepakolgatni, patch-re varni, hibas lemezzel szivni:))) Bar a dobozos verziot is lehet online-osnak (vagyis Steamn-esnek) instalalni:) -
#4341 :D Na majd kiderül.. Megvárjuk hátha lesz a Az alacsonyakazárak botba -
Solt #4340 persze... bárhova! ha jól tudom egy bizonyos összeghatár felett pár dollár a szállítási költség! feladják hajón, aztán a postás bácsi kihozza! :)) -
#4339 Ok, ok. de ez hogy jut ide? Mo-ra egyátalán szállitanak? -
Solt #4338 Ha már online vásárlás, akkor íme és ez csak 24.99 usd dobozban + szállítási költség! :)) -
#4337 Rendben! Lehet igénybe veszem majd a dolgot,de azért várok még egy kicsit. Ha megjelenne dobozban az jobb volna.. De mindenesetre ez sem rossz megoldás, ugyhogy ha nem marad más megkereslek! -
Gio #4336 Jah nemrossz, nem is igazan a penz miatt, hanem kitudja mikor lehet majd kapni itthon. Ha meggondolod magad, akkor tudok linket adni, ahol leirjak lepesrol lepesre hogy kell Steam-en vasarolni. elo a bankkartyaddal;) -
#4335 Ha 180 körüli a Dollár, akkor kb 7800ft.. Az nem rossz, sőtt! -
#4334 De de!! Igaz,, abba van a körförgalom.. Igazd van. Na mind1, majd meglátom mennyi lesz a bóltba.
-
Gio #4333 hatnem, most lestem meg emailt
ProductCost
-----------------------------------------------
RACE 07 $ 35.95
Tax (Hungary) $ 7.19
-----------------------------------------------
Total $ 43.14
;) -
Gio #4332 Az Pau volt nem?:) Amugy most igy hirtelen nemtudom mennyi Steam-en. Jatekok aranal nekem azt irja mar: in account;) Ugy emlexem 29.99 volt -
#4331 Szegény Farfus:D Szépet nyomott ott idén:D -
Gio #4330 :) jah durva palya, de nekem ezert a kedvencem. Meg mostmar Porto, azis iszonyat bejon -
#4329 Hát igen mondjuk az ár egy komoly kérdés.. Ha sokat kérnek érte lehet megnézem a Steames verziót.. Egyébként ott mennyi? -
#4328 kiss norbi bizonyított a (GTR2)SIM-Challenge VB-n..pole pozisön..versenyek sorozatos nyerése..
LFS/GTR2/rF..+ az igazi valós életben is a clióval nagyon jól megy.. -
Gio #4327 Sztem nincs gond a Steam-el, mar jo par eve hasznalom. Raadasul meg olcsobb is mint itthon lesz a dobozos. -
#4326 Jaja nagyon kemény! brutál dolgok vannak benne:D -
#4325 Nem azért, mert teljesen más versenystílus, de én pl elismerem, hogy Norbi jó sofőr, jobb mint mi pl, de vannak nála jobbak hazánkban is. Tóth Janika pl, bár ismétlem, ő más szériában, más stílusban, de autóversenyző ő is. Wéber Gabit nem kommentálom, mert számomra ellenszenves picit, Czollner pedig kifejezetten idegesít, de ez mind az F1 miatt van.
De abban meg neked van igazad, hogy attól, hogy valaki a hazai autóssportban nagy név, nem biztos, hogy érvényesülni tud egy külföldi, nemzetközi kupasorozatban is.
Nagy versenyzők mind mind kiskorukban kezdik, lépnek lépcsőfokról lépcsőfokra, úgy vannak nevelve, nálunk ez még gyerekcipőben jár.
Ettől függetlenül tartom azt, hogy amíg nem mutatod meg IRL, hogy milyen vagy egy versenypályán, addig te maximum virtuálisan lehetsz csak jó pilóta. Van ismerősöm, aki interneten minden ilyen játékban másodperceket ver rám körönként, valóságban pedig fél a sebességtől, és egyáltalán nem érzi a kocsit. -
Solt #4324 Na én addig kipróbáltam! :)) Leon Teljesen alap setup-al, úgy kb 30 perc kőrözgetés után 2:34:2 :) Elképesztő ez a pálya... egekben az adrenalin szintem! :)) -
#4323 Nem sajna. Még nem találtam sehol dobozos verziot.. Mindenhol csak igérgetik hogy lesz stb.. De sajnos sehol nincs.. Ez a Steam-es téma nem tetszik igazán. Az rfactort is igy online vettem meg, de bonyolult elfelejtesz egy jelszót vagy valami aztán ugrott 9900ft.. Ezért szeretem ha inkább itt vicsorog a dobozban:D
De ahogy lehetőség lesz rá megveszem, aztán meg egy uj gépet, hogy full felbontásban max graffal futhasson. Kicsit butitani kellett már rajta. -
Gio #4322 na ez jo 5let:) megvetted mar? -
#4321 Mindegy ja.. Legalább kicsit megpörgettük a topik életét:D Lehet benne van már a top 10-be:D Na menjen mindenki játszani aztán haggyuk ezt:D -
Gio #4320 mindegy bocs:) nem akartam neked esni, csak kicsit felbasztak a dolgok -
Gio #4319 Ja es a hazai rally es gyorsasagi autozasrol is szo van, akkor meg megemlitenek egy dolgot, ami az en szemelyes velemenyem. En nem becsulom le oket, sot Kiss Norbi, Weber Gabi az, aki, gecidurvak. De nezz mar megy egy osszefoglalot. Nekem tudod mi jon le? sok amator penzes oreg fasz aki raer, es azoknak a fiacskai, azok toljak. Namarmost ilyen mezonybe, csodalkozol, hogy kitunik egy Kiss Norbi?
Ezzel azt akarom mondani, hogy sose tudhadsz senkirol semmit, o is csak ember, akkor meg lehet verni. Csak vki oda tud jutni, vki nem, sajnos az emberek sztem nagyonnagy %a nem. Mondjuk ez nemcsak ebbe a sportba van igy:) -
#4318 Sirva fakadok!!! Könyörgöm.. Nem olyanok a feltételek! Hány napig beszéljünk még erről hogy megértsd? Egyébként az meg a másik, hogy ki irta hogy egy kurva jó idő ez? Hol olvastál ilyet? Kb 10 perc gyakorlás van benne. Ugy hogy életembe most mentem 2x MAcauban bármilyen játékkal. -
#4317 Vann. Napi 600-700km-et vezetek..(cégnél ez a melóm) Persze nem versenykörülmények között. -
Gio #4316 Hat, ha te meg beulsz a kocsidba, mar ha van, es annyit latsz ki stb es sorolhatnam, mint a jatekban latsz belso nezetbol, es neked meg realis is, akkor bocs de megerdemled:) -
Gio #4315 mondjuk azert mert nem vagyok milliomos?, es szetgurizem a belem, hogy megeljek bzmg